Results 6,406 to 6,420 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
01-07-2016, 22:21 #6406
Ετσι ειναι δεν εχω περιθώριο κανενα σε αυτα τα κιλα, ηδη κουράζομαι πολυ... Ειναι κ καλοκαιρι, οποτε... Δεν αντεχω αλλο ετσι. Ερώτηση, πέρα απο το να χανεις, που αυτο ακομα δεν το εχω εξακριβώσει, ποτε καταλαβαίνεις εαν ενας διαιτολόγος ειναι καλός;
- 01-07-2016, 22:27 #6407
Originally posted by eleni1986
Οι γονεις μου, ο αδελφός μου, οι φίλες μου... Με έβλεπαν ότι έχω παχύνει.. αλλά δεν ήξεραν για 15 κιλά, η αλήθεια είναι ότι έχουν δικιο ως έναν βαθμό.. Σκεφτόμαστε κιόλας με τον άντρα μου στο προσεχές μέλλον να προσπαθήσουμε για ένα παιδί, οπότε σε αυτά τα κιλά, είναι δύσκολο.. Μαντάμ, η διαιτολόγος δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, τώρα κάνω την πρώτη εβδομάδα που μου έδωσε.. Την δευτέρα έχω ραντεβού οπότε θα σας γράψω πόσο έχασα.. Η αλήθεια είναι ότι είναι αυστηρη, δηλαδή οι μερίδες (επειδή τα ζυγίζω όλα) είναι μικρες πέρα από την σαλάτα (χαχα) .. Αλλά νιώθω και αρκετά βαριά, και της είπα και εγώ ότι θέλω ένα κιλό την εβδομάδα σίγουρα..
Θα σου προτεινα να τον αναζητησεις.
Καλυτερα να μαθεις να τρεφεσαι σωστα και το αποτελεσμα να ειναι και η απωλεια βαρους παρα να δημιουργησεις νεα προβληματα με στερητικες διαιτες. Στα κιλα που ειμαστε με λιγη μειωση μεριδων (σε φυσιολογικα πλαισια εννοω απο εκει που τρωγαμε ασυστολα προφανως) και αυξηση ελαφρως δραστηριοτητας (κι οχι της υπερβολες που ηθελα να κανω εγω με crossfit μετα τα βαρη κατακαλοκαιρο) ολα γινονται.
Οι υπερβολες δε βοηθουν, καλυτερα μετριοπαθεια. Κι εγω αυτο παλευω, μη νομιζεις....
Ακομα και προσφατα ξεφυγα και παλευα στα ακρα και τελικα τα παρατησα ολα.
Και παλι σηκωθηκα και ξαναπαλευω.
Αυτη την φορα με μετριοπαθεια.
Προσπαθεια για ισορροπημενη διατροφη, δεν παραταμε οταν πεφτουμε, συνεχιζουμε, ανθρωποι ειμαστε, καθε μερα δεν ειναι ιδια.
Προσπαθεια για διαρκη φυσικη δραστηριοτητα κι οχι χτυπημα σαν σεικερ 7/7 στα γυμναστηρια, δεν παμε για αγωνες. Καλυτερα μια ζωη κι απο λιγο συχνα και μετρια ενταση η και χαμηλη ενταση αν εχουμε βεβαρυμενο προγραμμα.
Προσπαθεια για ψυχικη υγεια και πραγματα που μας ευχαριστουν και μας ισορροπουν. Εν αναγκη κλεινουμε και τον υπολογιστη.
Απλα μικρα βηματακια.
Αν χρειαστει κλεισε και την πορτα, το τηλεφωνο, το μυαλο.
Βγαλε αρνητικοτητα απτη ζωη σου. Αληθεια δεν αξιζει.
Τα γραφω να τα διαβαζω κι εγω
01-07-2016, 22:32 #6408
Originally posted by eleni1986
Ετσι ειναι δεν εχω περιθώριο κανενα σε αυτα τα κιλα, ηδη κουράζομαι πολυ... Ειναι κ καλοκαιρι, οποτε... Δεν αντεχω αλλο ετσι. Ερώτηση, πέρα απο το να χανεις, που αυτο ακομα δεν το εχω εξακριβώσει, ποτε καταλαβαίνεις εαν ενας διαιτολόγος ειναι καλός;
Και στην τελικη αλλα θελει να τρωει καθε ενας και λογαριασμο δε θα δωσει...
Αλλα οφειλουμε να θρεφουμε το σωμα μας αλλιως γυριζει μπουμερανγκ (καλη ωρα σε εμας με τα μπαστακωμενα κιλα που αν δεν αντιμετωπισουμε ολο και κατι θα μας βγαλουν κουφια ηωρα σε προβλημα υγειας μετα).
Αρα μαθαινουμε να τρωμε για παρτυ μας οχι για τον περιγυρο, οχι για να αρεσουμε στους αλλους, για τον εαυτο μας, για την υγεια μας, για να μπορουμε να ζησουμε.
Και θα ισορροπησουμε πνευμα και σωμα σταδιακα.
Το ειχαμε. Δεν ημασταν παντα σε αυτα τα κιλα. Θα το ξανακανουμε.
Ας βαλουμε εμας προτεραιοτητα για αλλη μια φορα.
Κι αν οχι πρωτες εστω στα πρωτα...οποτε μπορουμε...γιατι αμα γινεις και μανα...ασε!
01-07-2016, 22:33 #6409
Αυτο πιστευω κ εγω οτι σε αυτα τα κιλα, ευκολα χάνουμε.. Κ με παραξενεύει που μου εχει στο προγραμμα Π.χ. Ενα φλιτζάνι 250 ml φασόλια μαγειρεμένα παντα με σαλάτα φυσικα, δεν ξερω.. Η ;95 γραμμάρια ψάρι, δεν ειναι πολυ λιγο;;
01-07-2016, 22:39 #6410
δεν ξερω ειμαι φυτοφαγος...αν θες αναζητησε τον διατροφολογο που σου προτεινα...δεν αντιμετωπιζει τα κιλα αλλα τη διατροφικη διαταραχη.
01-07-2016, 22:45 #6411
Αυτο πιστευω κ εγω οτι σε αυτα τα κιλα, ευκολα χάνουμε.. Κ με παραξενεύει που μου εχει στο προγραμμα Π.χ. Ενα φλιτζάνι 250 ml φασόλια μαγειρεμένα παντα με σαλάτα φυσικα, δεν ξερω.. Η ;95 γραμμάρια ψάρι, δεν ειναι πολυ λιγο;;
01-07-2016, 23:07 #6412
βγηκε 2 φορες το ιδο μηνυμα, δεν βγαζω ακρη αν διαβασες το δικο μου για τον Ζουμπανε
02-07-2016, 10:37 #6413
ζυγίστηκα χτες 75,5
02-07-2016, 11:25 #6414
Καλημέρα παιδιά.
Μαντάμ σου σου μου σ' ευχαριστώ για τις ευχές. Έχεις δίκιο για τις ενοχές δεν κάνουν καλό, αν υπάρχουν πρέπει να υπάρχουν με μέτρο (όπως όλα) έτσι ώστε να μας παρακινούν. Προσπαθώ συνεχώς να καταλάβω τι είναι αυτό που ορισμένους ανθρώπους μας κάνει παχύσαρκους και άλλους όχι. Αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι η τεμπελιά ή ότι μας αρέσει να είμαστε "χοντροί". Πιστεύω είτε είναι στα γονίδια, πεινάμε περισσότερο, ή ξεσπάμε λόγω των προβλημάτων στο φαί, αναρωτιέμαι όμως, έχουμε περισσότερα προβλήματα από τους άλλους και δικαιολογούμαστε; Δεν νομίζω να έχουμε δηλαδή λιγότερα προβλήματα και απλά να τρώμε χωρίς όρια και χωρίς σοβαρό λόγο.
02-07-2016, 11:43 #6415
Καλημέρα , βρε παιδιά τι τραβώ... λέω ας ζύγιστω επίσημα σήμερα που έφαγα κανονικά χθες βράδυ. Ανεβαίνω. 110.8
Γέλιο χαρά ότι ξεφυγα από τα παλιά κιλά! !!! Λέω ας ξανανεβω να το ξαναδώ και δείχνει 111.3
Ε να μη τα πολυλογώ 5 φορές ανέβηκα όλες 111.3 χάχα χάχα
02-07-2016, 11:43 #6416
Rain μου καλημερα, το σιγουρο ειναι οτι ολοι ξεσπαμε τα αγχη κ την χαρα μας καπου.. εγω το εκανα στο φαγητο, παντα.. επαιρνα καλους βαθμους φαγητο, εκλαιγα, φαγητο.. ειχα μια ροπη. Αλλα μεγαλωνοντας, εβλεπα κ βλεπω οτι ειναι κατι που δεν θελω, που οταν αδυνατιζω μου αρεσω περισσοτερο, αρα γιατι δεν αλλαζω;;; miss butterfly ευχαριστω πολυ για την συμβουλη, εχω ξεκινησει σε αυτην την διαιτολογο, τηρω κατα γραμμα ο,τι μου εχει δωσει να κανω, θα αφησω εναν μηνα και αν δεν δω διαφορα θα συμβουλευτω καποιον αλλον.
02-07-2016, 11:48 #6417
Καλημερα Ελένη μου είμαι από κινητό και με δυσκολία σας διαβάζω. Μπράβο τζασμιν! !!
02-07-2016, 12:31 #6418
Ελένη για μένα ο καλός επαγγελματίας είναι αυτός που αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δεν ζυγίζει λιπομετράει μόνο κ μετά πετάει μια δίαιτα στην μούρη του άλλου. Δηλαδή θα κάτσει να μάθει ποια είσαι κ ποιες είναι οι ανάγκες σου, θα συζητήσετε , θα σου εξηγήσει κτλ κτλ
Κακώς τους αφήνεις κ σε βρίζουν ακόμα κ για το καλό σου.ωραία έχεις κάποια περιττά κιλά, ε και? Όλοι οι άνθρωποι ίδιοι θα είμαστε?
Rain μου , νομίζω οτι δεν υπάρχει μία εξήγηση για όλους εμάς που έχουμε ροπή προς το φαγητό , κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αλλά γενικώς πιστεύω οτι απλά έχουνε μπει σε ένα φαύλο κύκλο με δίαιτες και γιο γιο κτλ και έχουμε χάσει λίγο τον προσανατολισμό μας. Τώρα γιατί ο καθένας σε πρώτη φάση πήρε κιλά , ε άνθρωποι είμαστε συμβαίνει. Θα συμφωνήσω με μπατερφλαι όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες κ όλοι προσπαθούν κάτι να ξεπεράσουν. Πιστεύω οτι η λύση δεν είναι να αυτοτιμωρούμαστε κ να πιέζουμε τον εαυτό μας στα άκρα αλλά σιγά σιγά κ ένα ένα βηματάκι τι φορά να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε χωρίς να κάνουμε φόκους μόνο στα κιλά.
02-07-2016, 12:33 #6419
Ευχαριστώ Miss Butterfly.Κοντά είναι και τα 110 κιλά, ένα κιλό κάτω το έχεις άνετα με λίγη προσπάθεια.
Και εγώ κορίτσια μου πάντα στο φαγητό ξεσπούσα για ότι και να μου συνέβαινε.Καλά είμαι και λαίμαργη γενικά και παίρνω και εύκολα βάρος λόγω γονιδίων.Και τα τελευταία χρόνια είχα και μία σχέση και είχα κλειστεί μέσα στο σπίτι και έτρωγα συνέχεια.Αλλά εδώ και λίγο καιρό που χώρησα νιώθω καλύτερα.Έχω αποκτήσει κοινωνική ζωή βγαίνω περπατάω γυμνάζομαι και πάνε τα πρώτα 6 μιση κιλά και όλοι μου λένε ότι φαίνομαι πολύ ανανεωμένη.Και έρχονται και άλλα.
02-07-2016, 12:49 #6420
Μανταμ μου αυτο δειχνει να εχει κανει.. κ λιπομετρηση μου εκανε κ τεστ μεταβολισμου κ μου εχει φτιαξει ενα ευκολο προγραμμα γιατι δουλευω πολλες ωρες κ ειμαι επισης αρκετες ωρες εκτος γραφειου κ σπιτιου. Τωρα θα φανει με τον καιρο.. σε ευχαριστω που με παρηγορεις, παντα εισαι υποστηρικτικη, αλλα σε αυτα τα κιλα ειχα να παω απο τα 18 κ τωρα ειμαι 30.. ετρωγα ολο γλυκα κ παγωτα, χωρις να τα χρειαζομαι παντα, απο συνηθεια.. δεν ξερω απο τι αλλο.. εσυ πως τα πας;;;
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....