ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 430
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 430 of 457 FirstFirst ... 330380420428429430431432440 ... LastLast
Results 6,436 to 6,450 of 6847
    Senior Member
    Όλα αυτά που λέτε λίγο πολύ όλοι μας εδώ μέσα τα έχουμε ακούσει από κάπου (συγγενείς,φίλους κλπ).Εγώ στο σχολείο ειδικά ζούσα μία κόλαση γιατί όλοι με κορόιδευαν και όχι μόνο (δεν θέλω να επεκταθώ) για το θέμα των κιλών.Πραγματικά πιστεύω ότι κάποια περίοδο είχα κατάθλιψη εξαιτίας αυτών που άκουγα.Αλλά μετά κατάλαβα ότι πάντα θα υπάρχουν κακοπροαίρετοι που θα τα λένε αυτά και αυτό δεν αλλάζει, το θέμα είναι εμείς πόσο επιτρέπουμε να μας επηρεάζουν και εγώ δεν θέλω να με επηρεάζουν πια. Και βέβαια δεν αξίζουν μόνο οι αδύνατοι.Δεν μας προσδιορίζει το βάρος μας σαν ανθρώπους.Στο κάτω κάτω είναι αυτό που λένε ότι "ο χοντρός που κοροϊδεύεις μπορεί να αδυνατίσει εσύ δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέ".Και αν προσέξεις αυτοί που το κάνουν αυτό είναι πάντα ανασφαλείς άνθρωποι, κομπλεξικοί που προσπαθούν να ανεβάσουν την ψυχολογία τους μειώνοντας τους άλλους.(Δεν μιλάω φυσικά για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εμάς και θα μας πούνε μια κουβέντα για το καλό μας)

Senior Member
    26/4 : 115.0
    03/5 : 113.1
    08/5 : 112.5
    11/5 : 111.7
    26/5 : 111.2
    03/6 : 111.4
    12/5 : 111.2
    26/6 : 112.8 (και ξαναρχιζω)
    03/7 : 110.9

οεεε!!!!!!!! <3 <3 <3 :bouncing:

Senior Member
    Ας βγαλουμε τους τοξικους ανθρωπους απο τη ζωη μας οσο ειναινωρις

Senior Member
    Συμφωνω, μονο κακοπροαιρετοι ειναι οσοι τα κανουν.. αλλα εξω απο τις ζωες μας, ολοι κατι εχουμε κ εχουν. Κανεις δεν εχει ολα τα θεματα του λυμενα, εμεις ομως πρεπει να φροντιζουμε κ να θωρακιζουμε τον εαυτο μας.

Senior Member
    Συμφωνω, μονο κακοπροαιρετοι ειναι οσοι τα κανουν.. αλλα εξω απο τις ζωες μας, ολοι κατι εχουμε κ εχουν. Κανεις δεν εχει ολα τα θεματα του λυμενα, εμεις ομως πρεπει να φροντιζουμε κ να θωρακιζουμε τον εαυτο μας.

Senior Member
    Miss Butterfly να το και το 110

Συμφωνώ μακριά από εμάς!!!

Senior Member
    MissButterfly μη σε δω να γκρινιάζεις πως ξεφεύγεις, μια χαρά τα πας!
    Μπράβο για την απώλεια, πάμε δυναμικά, να το δούμε καθαρό το 110!

Senior Member
    Μαντάμ σου σου σόρυ ξέχασα να σου απαντήσω εχτές, πάνω σε αυτά που λες εννοείται ότι πρέπει να δείξουμε αγάπη στο παιδί μας αν έχουμε και στον εαυτό μας και δεν πρέπει να φερόμαστε σκληρά, αν και εγώ πιστεύω πως οι άλλοι φέρονται άσχημα και αυτό αντανακλάται σε μας σαν να φερόμαστε εμείς.
    Ελένη δεν κάνω με αυτό το άτομο πλέον παρέα αλλά θέλω να σου πω ότι το 99% των ανθρώπων έτσι είναι, αν καταλάβουν ότι είσαι καλός άνθρωπος σε πατάνε γιατί έτσι τους αρέσει. Δεν έχω γνωρίσει και πολλά άτομα από το 1%, αλλά σίγουρα τέτοιους ανθρώπους θέλω στη ζωή μου, δεν φταίω εγώ όμως αν δεν τους βρίσκω και εξάλλου δεν μπορείς να μείνεις και μόνος/η σου, μόνος σου ούτε στον παράδεισο που λένε! εγώ εκείνη την περίοδο δεν είχα ούτε μια παρέα και το εκμεταλλευόταν ο άλλος αυτό.

Senior Member
    Rain εγώ διακρίνω ότι είσαι συμπαθέστατο και αξιόλογο άτομο, και από αντίστοιχα πρέπει να περιστοιχίζεσαι. Να διευρύνεις τον κύκλο σου και να κάνεις εσύ την επιλογή.

Senior Member
    Ζυγιστηκα σημερα, περιμενα κατι παραπανω αλλα οκ.. 107,6.. απωλεια 600 γραμμαρια, παμε παρακατω

Senior Member
    Αφού υπάρχει απώλεια, αυτό είναι το σημαντικό!!!Μπράβο!Καλύτερα σιγά σιγά.

Senior Member
    Originally posted by Blossom
    MissButterfly μη σε δω να γκρινιάζεις πως ξεφεύγεις, μια χαρά τα πας!
    Μπράβο για την απώλεια, πάμε δυναμικά, να το δούμε καθαρό το 110!
    χαχαχα εχεις δικιο, καλα κατσε να σταθεροποιηθει το 111 παρα...
    με εχω μαθει πια... πρωτα σταθεροποιειται η ενδειξη λιγες μερες μετα πεφτει. Αλλιως δεν.

Βρε Ελενη μου μια χαρα τα 600 γρ. Απο ποτε ειχεςνα ζυγιστεις?
    Αν ειναι σε μια βδομαδα ειναι παραπανω απο σουπερ!
    Μισο κιλο τη βδομαδα ειναι καθαρο λιπος...και 2 κιλα το μηνα ειναι 24 κιλα το χρονο! Καθαρο λιπος και αλλαγη σωματος!

Senior Member
    Μια εβδομαδα ειχα να ζυγιστω, κ ειμαι στην αρχη, χαρηκα γιατι την πρωτη εβδομαδα εσασα 2 κιλα, κ την δευτερη 600 γραμμαρια.. τελος παντων, παμε για την επομενη, κοριτσια στενοχωρηθηκα λιγο δεν σας κρυβω.. γιατι τηρησα το προγραμμα, πεινουσα επισης, ενιωθα δηλαδη την διαιτα...

Senior Member
    Ελενη μου σημερα εχεις συμπληρωσει ολα οσα ειναι να φας 'η θα φας κι αλλα? δειχνουν πολυ λιγα. λογικο να πεινας...εκτος αν εχει κι αλλα.

Senior Member
    Οχι αυτα μου εχει δωσει κμεμενα λιγα μου φαινονται, αλλα αυτη λεει οτι ειναι κ πολλα.. δεν ξερω μαλλον πρεπει να ψαξω για αλλον