ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 431
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 431 of 457 FirstFirst ... 331381421429430431432433441 ... LastLast
Results 6,451 to 6,465 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by eleni1986
    Rain εγώ διακρίνω ότι είσαι συμπαθέστατο και αξιόλογο άτομο, και από αντίστοιχα πρέπει να περιστοιχίζεσαι. Να διευρύνεις τον κύκλο σου και να κάνεις εσύ την επιλογή.
    Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου πολύ λίγοι μου το έχουν πει αυτό και ας το πιστεύω κι εγώ για τον εαυτό μου ότι είμαι έτσι.....Αλλά και αυτοί οι λίγοι που μου το έχουν πει δεν είναι άτομα που θα μπορούσα να κάνω παρέα γιατί δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Έχω βέβαια δικούς μου ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με αυτόν τον μαλάκα αλλά υπάρχουν άλλα θέματα εκεί.....τεσπα πάντως κάνω συνέχεια αρνητικές σκέψεις και δεν μπορώ να χάσω τα κιλά.........όλο λέω θα αρχίσω δίαιτα εδώ και πάνω από 5 μήνες αλλά όλο το αναβάλλω και αντί αυτού παίρνω κιόλας, εχτές κατάφερα και έφαγα κάπου 1600-1700 θερμίδες και είμαι ευχαριστημένη κάπως, εύχομαι να τα πάω και σήμερα το ίδιο καλά, γιατί περπάτησα κιόλας. Εσύ πως τα πας;
    Αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλό να ανοίξουμε ένα θέμα με ότι μας προβληματίζει έτσι να τα βγάλουμε από μέσα μας, μπας και βοηθηθούμε καθόλου; Εμένα οι ψυχολόγοι δεν με έχουν βοηθήσει, είχα πάει πέρυσι σε δύο, ο ένας μου έλεγε μ......κίες, η άλλη ήταν ψυχρή, το ίδιο είναι να βοηθάς κάποιον για τα λεφτά και το ίδιο για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα; Δεν νομίζω.

Senior Member
    Ζυγίστηκα σήμερα 74,5.Νιώθω ότι χάνω βάρος πολύ γρήγορα αυτόν τον καιρό και δεν ξέρω αν είναι καλό.Από τη μία νιώθω όμορφα γιατί μου φαίνεται.Από την άλλη ανησυχώ λίγο.Είμαι συνέχεια έξω και δεν τρώω πολύ και αυτά που τρώω με το ζόρι γιατί από τη ζέστη πίνω πολλά υγρά και είμαι συνεχώς φουσκωμένη.

Originally posted by rain
    Rain εγώ διακρίνω ότι είσαι συμπαθέστατο και αξιόλογο άτομο, και από αντίστοιχα πρέπει να περιστοιχίζεσαι. Να διευρύνεις τον κύκλο σου και να κάνεις εσύ την επιλογή.
    Ευχαριστώ πολύ Ελένη μου πολύ λίγοι μου το έχουν πει αυτό και ας το πιστεύω κι εγώ για τον εαυτό μου ότι είμαι έτσι.....Αλλά και αυτοί οι λίγοι που μου το έχουν πει δεν είναι άτομα που θα μπορούσα να κάνω παρέα γιατί δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Έχω βέβαια δικούς μου ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με αυτόν τον μαλάκα αλλά υπάρχουν άλλα θέματα εκεί.....τεσπα πάντως κάνω συνέχεια αρνητικές σκέψεις και δεν μπορώ να χάσω τα κιλά.........όλο λέω θα αρχίσω δίαιτα εδώ και πάνω από 5 μήνες αλλά όλο το αναβάλλω και αντί αυτού παίρνω κιόλας, εχτές κατάφερα και έφαγα κάπου 1600-1700 θερμίδες και είμαι ευχαριστημένη κάπως, εύχομαι να τα πάω και σήμερα το ίδιο καλά, γιατί περπάτησα κιόλας. Εσύ πως τα πας;
    Αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλό να ανοίξουμε ένα θέμα με ότι μας προβληματίζει έτσι να τα βγάλουμε από μέσα μας, μπας και βοηθηθούμε καθόλου; Εμένα οι ψυχολόγοι δεν με έχουν βοηθήσει, είχα πάει πέρυσι σε δύο, ο ένας μου έλεγε μ......κίες, η άλλη ήταν ψυχρή, το ίδιο είναι να βοηθάς κάποιον για τα λεφτά και το ίδιο για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα; Δεν νομίζω.
    rain πολύ καλή ιδέα. έχει τρία τόπικ στο διάφορα: το κόκκινο τετράδιο, τι μας στεναχώρησε σήμερα/ γκρίνια. γράψε οτι θες, εγώ το έχω κάνει κ ένιωσα πολύ μεγάλη ανακούφιση.

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    rain πολύ καλή ιδέα. έχει τρία τόπικ στο διάφορα: το κόκκινο τετράδιο, τι μας στεναχώρησε σήμερα/ γκρίνια. γράψε οτι θες, εγώ το έχω κάνει κ ένιωσα πολύ μεγάλη ανακούφιση.
    Ευχαριστώ Μαντάμ σου σου μου πάω να γράψω τώρα μακάρι να είχαν κίνηση αυτά τα τρία τόπικ θα μας έκανε πολύ καλό.

Senior Member
    Οχι αυτα μου εχει δωσει κμεμενα λιγα μου φαινονται, αλλα αυτη λεει οτι ειναι κ πολλα.. δεν ξερω μαλλον πρεπει να ψαξω για αλλον
    Νομιζω εγραφες μονο μεχρι μεσημεριανο αν καταλαβα καλα απο τα αρχικα....

Κοριτσια σας βγαζει κι εσας μηνυμα ασφαλειας για το φορουμ? Οτι εχει κακοβουλο λογισμικο κτλ?

Βρε παιδια να σας ρωτησω, γιατι νομιζω οτι τα εχει παιξει η ζυγαρια μου.
    θυμαστε τις προαλλες που εδειξε μια ενδειξη αλλα μετα ξαναανεβηκα 3-4 φορες και εδειχνε αλλη ενδειξη σταθερη. Δηλαδη η πρωτη ενδειξη ηταν λαθος.

Σημερα παλι τα ιδια. Ανεβαινω δειχνει 110.5
    Φυσικα χαρηκα αλλα λεω κατσε μη παει και εγινε ιδιο οπως τν αλλη φορα, πραγματι ξανανεβαινω και δειχνει 111.4.
    Ξανα πανω και παλι 111,4.
    βεβαια τωρα που γυρισα απο δουλεια κι επισκεφτηκα την τουαλετα (συγνωμη για την περιγραφη) με δειχνει 110.5 σταθερα.
    Μηπως εχει χαλασει η ζυγαρια μου?

ειναι η δευτερη φορα που μου βγαζει την πρωτη ενδειξη διαφορετικη απτις αλλες.

Senior Member
    Originally posted by jasmine93
    Ζυγίστηκα σήμερα 74,5.Νιώθω ότι χάνω βάρος πολύ γρήγορα αυτόν τον καιρό και δεν ξέρω αν είναι καλό.Από τη μία νιώθω όμορφα γιατί μου φαίνεται.Από την άλλη ανησυχώ λίγο.Είμαι συνέχεια έξω και δεν τρώω πολύ και αυτά που τρώω με το ζόρι γιατί από τη ζέστη πίνω πολλά υγρά και είμαι συνεχώς φουσκωμένη.
    Μπραβο κοριτσι μου αυτο ειναι πολυ καλο, γιατι προβληματιζεσαι? Χαλαρωσε και μη το ψαχνεις τοσο...εκτος αν εχασες τρομακτικα πολυ, δεν ξερω για τι απωλεια μιλας.

Senior Member
    Originally posted by MissButterfly
    Οχι αυτα μου εχει δωσει κμεμενα λιγα μου φαινονται, αλλα αυτη λεει οτι ειναι κ πολλα.. δεν ξερω μαλλον πρεπει να ψαξω για αλλον
    Νομιζω εγραφες μονο μεχρι μεσημεριανο αν καταλαβα καλα απο τα αρχικα....

Κοριτσια σας βγαζει κι εσας μηνυμα ασφαλειας για το φορουμ? Οτι εχει κακοβουλο λογισμικο κτλ?

Βρε παιδια να σας ρωτησω, γιατι νομιζω οτι τα εχει παιξει η ζυγαρια μου.
    θυμαστε τις προαλλες που εδειξε μια ενδειξη αλλα μετα ξαναανεβηκα 3-4 φορες και εδειχνε αλλη ενδειξη σταθερη. Δηλαδη η πρωτη ενδειξη ηταν λαθος.

Σημερα παλι τα ιδια. Ανεβαινω δειχνει 110.5
    Φυσικα χαρηκα αλλα λεω κατσε μη παει και εγινε ιδιο οπως τν αλλη φορα, πραγματι ξανανεβαινω και δειχνει 111.4.
    Ξανα πανω και παλι 111,4.
    βεβαια τωρα που γυρισα απο δουλεια κι επισκεφτηκα την τουαλετα (συγνωμη για την περιγραφη) με δειχνει 110.5 σταθερα.
    Μηπως εχει χαλασει η ζυγαρια μου?

ειναι η δευτερη φορα που μου βγαζει την πρωτη ενδειξη διαφορετικη απτις αλλες.
    Το κάνει και σε εμένα αυτό, και δεν ξέρω τι να πιστέψω.. Σήμερα με έδειχνε 107,1, μετά 106,8... και δεν ξέρω αν φταίει η ζυγαρια.. Και εμένα με χαλάει αυτό.

Senior Member
    Για πιο πραγμα καλη μου?

Ελενη μου δε με χαλαει μισο κιλο πανω μισο κατω, απλα επειδη τοσα χρονια δεν το εκανε ανησυχω μηπως αρχισε να χαλαει...

Senior Member
    Χαχαχαχαχα!!! Εμένα το έκανε πάντα... Οπότε ίσως η ζυγαριά εξ'αρχης είχε πρόβλημα..

Senior Member
    Miss Butterfly σε μία εβδομάδα έχασα δύο κιλά, δεν ξέρω είναι καλά για μία εβδομάδα?

Senior Member
    Εάν έκανες αφαγία όχι.. Εάν έτρωγες πιο λιτά γιατί δεν είχες όρεξη γίνεται.. Αλλά θέλει προσοχή.

Senior Member
    Δεν έκανα αφαγία αλλά δεν έχω κάτσει καθόλου μία εβδομάδα τώρα και ήμουν πολύ αυστηρή με το τι έτρωγα.Πιο πολύ φρούτα,λαχανικά άπαχο κρέας και σχεδόν καθόλου ζάχαρη.

Senior Member
    Και εγω αυτά έκανα, γιατι δεν έχασα.... Και δεν κάνω και καθιστική δουλειά, το αντίθετο... Τέσπα, πάμε για την επόμενη εβδομάδα

Senior Member
    Και εγω αυτά έκανα, γιατι δεν έχασα.... Και δεν κάνω και καθιστική δουλειά, το αντίθετο... Τέσπα, πάμε για την επόμενη εβδομάδα

Senior Member
    Originally posted by MissButterfly
    Για πιο πραγμα καλη μου?
    Ουπς! Σε κάποιο άλλο θέμα θα ήθελα να το γράψω και το 'γραψα εδώ, το σβήνω σόρυ!

Παιδιά σίγουρα έχει χαλάσει η ζυγαριά σας, ή μάλλον η μπαταρία, το 'χα πάθει κι εγώ αυτό, άλλαξα μπαταρία και έφτιαξε!

Κι εγώ θέλω να χάνω πολλά κιλά και να μην πεινάω και απογοητεύομαι εύκολα Ελένη, μάλλον πρέπει ν' αλλάξουμε τρόπο σκέψης! Δηλαδή να μη βάζουμε το φαί πάνω από όλα ώστε να αντέχουμε περισσότερο, και αντίθετα να βάζουμε τον εαυτό μας πάνω από όλα! Να κοιτάξουμε να του δίνουμε ότι χρειάζεται και να διώχνουμε ότι/όποιον μας ενοχλεί!!