ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 59
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 59 of 457 FirstFirst ... 949575859606169109159 ... LastLast
Results 871 to 885 of 6847
    Senior Member
    mariaki84
    καλώς μας ήρθες και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Επίτρεψε μου να παραθέσω μια σκέψη μου:
    Φοβάμαι πως υποβάλεις τον οργανισμό σου σε πολύ εντατικό πρόγραμμα...("χύνω τόνους ιδρώτα")
    Χαίρεσαι που νιώθεις πως "καθαρίζει ο οργανισμός σου",ελπίζω μόνο να μην κλατάρει...
    Σκέφτομαι το ρυθμό που πρέπει να κρατούν οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων
    για να ανταπεξέλθουν στο σύνολο των χιλιομέτρων που πρέπει να βγάλουν...
    Ένας σταθερός σε μέτρο ρυθμός,χωρίς συνεχή πίεση και απαίτηση για θεαματικά αποτελέσματα
    νομίζω πως είναι πιο ενδενειγμένος ώστε να φτάσεις με υγιεινό και ασφαλή τρόπο εκεί που λαχταράς.
    Δε θέλω να σε αποθαρρύνω από την προσπάθεια σου ούτε να σου στερήσω τον ενθουσιασμό σου...
    Απλά ένιωσα την ανάγκη να σου χτυπήσω ένα καμπανάκι κι αν θέλεις το λαμβάνεις υπόψιν σου...

Senior Member
    goodmorning συμforumοιτες μου

μειον 1 κιλό και ερχόμαστε 1 κιλό πριν τη δεκάδα

80 total
    κ μόνο κάτω ζυγαριά, deal?

Senior Member
    Μπράβο,Ελπιδάκι μου!Ωραίο το δώρο της σημερινής σου γιορτής!
    Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη και γεμάτη πάντα από την ουσία του ονόματος σου!

Χρόνια πολλά σ'όλες τις Ελπίδες μας,τις Αγάπες μας,τις Σοφίες μας και τις Πίστες μας(?)
    Χρόνια πολλά και σε όλους εμάς που χρειαζόμαστε να τις έχουμε στη ζωή μας
    είτε ως ανθρώπους είτε ως έννοιες...(άγάπη,πίστη,ελπίδ α,σοφία)

Επιτρέψτε μου ένα έξτρα ζουμερό φιλάκι για την λατρεμένη μου HOPA

Junior Member
    thanx nadine gia th sumvouli sou!!!safws kai einai epipono alla akomi exw antoxes isws epeidh vrhka kati pou mou aresei san tropo ekgumnashs...apla einai arxh kai katalavaineis tin laxtara mou...allwste dn eina da kai toso epipono an skefteis pws krataei mono 50 lepta!
    enoeitai vevaia pws den tha pethanw kiolas na xasw kila!!!oso mporw an dn anteksw tha elatwsw tis episkepseis sto gym!!!

Member
    Καλημέρα και απο εμένα ...

Με χαρά σας γράφω ότι έπεσα άλλο ένα κιλάκι ... είμαι πλέον στα 104 απο 110 που ξεκίνησα ...

Ούτε δύο εβδομάδες και όλα καλά και όλα ανθηρα!!!

Αν και έχω αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι τα 70, και εδώ που τα λέμε δεν είναι και ότι ευκολότερο στον κόσμο μπορώ να πω ότι το ηθικόν είναι ακμαιότατον!!!

Πολλά φιλιά σε όλους!

Junior Member
    bravo amarylis!!!
    efxomai na petyxeis ki esu ton stoxo sou!!
    egw pali lew na min anevw stin zygaria prin perasei i vdomada!!!
    simera exw gym pali!!!ouf... ti golgothas thee mou!!!alla 14 kila mou fainontai tonoi!!!

Member
    Originally posted by mariaki84
    bravo amarylis!!!
    efxomai na petyxeis ki esu ton stoxo sou!!
    egw pali lew na min anevw stin zygaria prin perasei i vdomada!!!
    simera exw gym pali!!!ouf... ti golgothas thee mou!!!alla 14 kila mou fainontai tonoi!!!
    Σε ευχαριστώ Μαράκι84! Εγώ θα ξεκινήσω γυμναστήριο μόλις σπάσω την 100αρα ... αλλά για αρχή θα κάνω μόνο διάδρομο και αερόβια γυμναστική.

Όσο για τα 14 κιλά ... σκέψου εμένα που έχω μπροστά μου 34 και πες υπάρχουν και χειρότερα! :P

Senior Member
    Εγώ είμαι τα χειρότερα...
    Έχω να χάσω: τα κιλά της mariaki84 + τα κιλα της Amarylis + δυο,τρεις δεκάδες ακόμη...
    Και κάποτε ήμουν τα χειρότερα των σημερινών χειρότερων μου...
    Σημασία έχει να κοιτάμε μπροστά,τα καλύτερα μας που μπορούμε να γίνουμε...
    μέρα τη μέρα...στιγμή τη στιγμή...
    Γερά με τσαμπουκά,κορίτσια!

Junior Member
    paidia sorry p xa8ika alla emtakomisa k dene xo oc .alalumaki exases k alla kila?egv pira 4 eimai peripou 78 me 79 gmt alla tora prosexo poli.

Senior Member
    Originally posted by gourountsaa
    paidia sorry p xa8ika alla emtakomisa k dene xo oc .alalumaki exases k alla kila?egv pira 4 eimai peripou 78 me 79 gmt alla tora prosexo poli.
    μη ζητας συγνωμη γουρουνιτσα.
    εδω ειμαστε οσο συχνα αισθανομαστε και αν το εχουμε αναγκη....
    μπορεις να μπαινεις 1 φορα το χρονο η να εισαι ολη μερα μεσα χωρις να χρειαζεται να το αιτιολογησεις σε κανεναν....οσο για κιλα,ψυχραιμια

Member
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους & όλες,

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι σύμφωνα με τη ζυγαριά μου σήμερα το πρωί είμαι στα 102,5 κιλά.

Υπενθυμίζω ότι αρχικό βάρος ήταν τα 110 που έπεσαν- και παρέμειναν - 108 για λίγο για να φτάσω σήμερα στην αρχή της 3ης εβδομάδας προσπάθειας μου να είμαι στα 102,5.

Δεν βλέπω την ώρα να σπάσω την 100αρα!!!

Εύχομαι τα ίδια και καλύτερα νεα για όλους και όλες μας!!!

Senior Member
    Γουρουνίτσα, που χάθηκες είσαι καλά με τα προβλήματα σου. Εγώ είμαι 81.5 δεν έχω πιάσει ακόμα το 7. Εχω προσέξει όμως κάτι που έχω διαβάσει κιόλας ότι αν χάσεις τα κιλά με τα χάπια δεν τα παίρνεις εύκολα. Γιατί εχω ξεφύγει αρκετές φορές και ανεβωτατεβαίνω 1 με 1.5 κιλό. Βέβαια ξεκινώ να προσέχω πριν είναι αργά, δηλαδή στο 1.5 κιλό τα κόβω όλα. Δεν παίρνω χάπια τώρα αλλά θα τα ξαναξεκινήσω. Τώρα πια μου λένε επιτέλους σχεδόν όλοι ότι έχω αδυνατίσει.

Τα 4 κιλά που πήρες δεν είναι πολλά, πρόσεχε όμως μην πάρεις και άλλα γιατί μετά θα τα παίρνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις.
    Το σημαντικό είναι να είσαι εσύ καλά, και υγιείς και τα τέσσερα κιλά δεν είναι τίποτα. Ελπίζω να είσαι καλά!!!!!

Senior Member
    dn ξέρω αν ειναι η ζυγαρια ή αν είναι πραγματικότητα αλλά
    78
    είδα το 7!!!!!

Senior Member
    Mπράβο Ελπίδα, αν ήξερες πόσο το έχω επιθυμίσει αυτό το 7..... αντε και στο 6 τώρα!!!!!!!!!!!!

Να μαι και εγωω!!! 77,4 ειμαι τελικα... πηγα σημερα και εκανα την λιπομετρηση και τα σχετικα...!
    το ειχα πει πως η ζυγαρια δεν παει καλααα!!(ασχετως που μ αρεσε αυτο που εβλεπα..χιχιχι)
    καλη μου αρχη απο αυριο ΜΑΛΛΟΝ... στην σωστη διατροφη και συντομα εδω με κατεβασμενα κιλα! και ανεβασμενη διαθεση...!!!!!!

μηπως παιζει ρολο που φορουσα τζην οταν ανεβηκα στην ζυγαρια??!!!!και γι αυτο με εδειξε παραπανω? θα δειξει τι να πωω!!!για ενα κιλο....!!