Results 1,021 to 1,035 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
23-12-2008, 01:41 #1021
Καλησπέρα και από μένα!!...Δυστυχώς έχω ξεφύγει για αλλη μια φορά....113,5kg, +2kg..
- 23-12-2008, 08:08 #1022
Μην απογοητεύεσαι myrtali, κι εγώ που ζυγίστηκα σήμερα το πρωί με βρήκα 65.5. Ευτυχώς αδιαθέτησα χτες και περιμένω πώς και πως να ξεφουσκώσω. Δεν αλλάζω τικεράκι, δεν αλλάζω διατροφή προς το αυστηρότερο, δεν κάνω υπερβολές. Μόνο stick to the programm και όλα θα έρθουν στην ώρα τους.
24-12-2008, 00:35 #1023
γεια σαs!ειμαι παρα πολυ απογοιτευμενη,δεν κατεβενει η ζυγαρια με ΤΙΠΟΤΑ ,στην κυριολεξια,αποτελεσμα και πειναω και δεν βλεπω αποτελεσμα,ειμαι σε δυσκολη φαση,φοβαμαι οτι θα παθω καταθλιψη,δοκιμασα τα παντα,αλλα τιποτα,και το θελω τοσοοοοο μα τοσοοοο πολυ,μεσα απο την ψυχη μου βρε παιδια,αλλα ματαια!διαιτα εκανα,γυμναστικη εκανα,εξετασεισ αιματοσ εκανα,δεν μπορει κανεισ να με καταλαβει.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ,ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΔΩ!ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ,ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΚΙΛΩΝ,ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
125ΚG META APO 1 MHNA 40 MERES ΔΙΑΙΤΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ!
24-12-2008, 00:36 #1024
γεια σαs!ειμαι παρα πολυ απογοιτευμενη,δεν κατεβενει η ζυγαρια με ΤΙΠΟΤΑ ,στην κυριολεξια,αποτελεσμα και πειναω και δεν βλεπω αποτελεσμα,ειμαι σε δυσκολη φαση,φοβαμαι οτι θα παθω καταθλιψη,δοκιμασα τα παντα,αλλα τιποτα,και το θελω τοσοοοοο μα τοσοοοο πολυ,μεσα απο την ψυχη μου βρε παιδια,αλλα ματαια!διαιτα εκανα,γυμναστικη εκανα,εξετασεισ αιματοσ εκανα,δεν μπορει κανεισ να με καταλαβει.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ,ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΔΩ!ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ,ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΚΙΛΩΝ,ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
125ΚG META APO 1 MHNA 40 MERES ΔΙΑΙΤΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ!
24-12-2008, 00:43 #1025
Δεν είμαι ειδικός, δεν ξέρω τι τρως αλλά μπορώ να υποθέσω ότι ίσως να χρειάζεται να τονώσεις το μεταβολισμό σου. Νομίζω ότι ένα είναι το κόλπο να χάνει κανέις κιλά: υπομονή, επιμονή και ΟΧΙ στις υπερβολές. Αν θες μας λες τι δίαιτα κάνεις, στην έδωσε διαιτολόγος;
24-12-2008, 09:50 #1026
Γλυκουλα ειδα πως κανεις διαιτα με ww... ισως να μην ειναι η καταλληλη για σενα!
Δοκιμασες να πας σε διατροφολογο?
Το λεω αυτο γιατι εγω πηγαινω και εχω δει καλα αποτελεσματα μεχρι στιγμης!
Οπως εχω ξαναπει ημουν 100 κιλα και με διατροφολογο σε λιγους μηνες ειχα φτασει 80 και απο κει και περα στα 77 ξαναξεκινησα με διατροφολογο και σημερα ειναι να παω να δω ποσα ακομα εχασα!
Σκεψου και αυτη την λυση!
24-12-2008, 11:12 #1027
device kai fatsoula,ξεκινησα απο 5 μαιου διαιτα,ww,εχασα 2 κιλα,τα οποια την επομενη εβδομαδα πηρα παλι,το κολλημα του μεταβολισμου μου,ειναι πανω απο 6-7 μηνεs παρατησα την διαιτα των ww,εκανα μια διαιτα που μου ειχε δωσει διαιτολογοσ,+πηρα τα χαπια τα lipotox,εχασα και απο αυτη 2 κιλα σε 10 ημερεσ,την επομενη τα ξαναπηρα,συνεχισα την διαιτα+lipotox+gumnastiki=αποτελεσμ α 0.Ισωs ακουγετε κουφο,κι ομωs,μου συμβαινει,το καλοκαιρι που μασ περασε εκανα διαιτα με διαιτολογο-διατροφολογο 2,5 μηνεs,απωλεια βαρουσ 3 κιλα,τα οποια ξαναπηρα,ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!! συνεχιζωνταs την διαιτα,και η διαιτολογοs μου ειπε το εξηs:KOITA ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ,ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΝΩΝΤΑΣ 10,20 ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΑΕΙ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΝ (ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΗ)ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ,ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ.ΕΛΕΟΣ,ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......
,
,
,
24-12-2008, 11:20 #1028
fatsoula,ξεχασα να σε ρωτισω,μιασ και εχεισ αποτελεσματα απο την διαιτολογοσ σου,και ειμαι περιπου στα κιλα που ισουν εσυ,θελεισ να μου δωσεισ την διαιτα σου,στο λεω απλα γιατι ειναι κατι δοκιμασμενο,εχεισ δει αποτελεσματα,θα με βοηθουσε πολυ να ξερεισ,και οχι μονο εμενα αρκετο κοσμο που θελει να χασει βαροσ!!
25-12-2008, 02:24 #1029
Φοβάμαι ότι οι δίαιτες θα έπρεπε να είναι αυστηρά προσωπικές για να παραμείνουν ασφαλείς για όποιον τις εφαρμόσει...
Εξάλλου τ'αποτελέσματα τους δεν είναι ίδια για όλους!Παίζουν κι άλλοι παράμετροι ρόλο...Κι ούτε χάνουν όλοι κιλά υγιεινά.
Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να άλλαζες εσύ διατροφολόγο και να ψάχνατε ενδελεχώς αποκλειστικά τη δική σου περίπτωση
(πιθανώς και με κάποιες νέες εξετάσεις) γιατί όντως ακούγεται ιδιάζουσα...Μη χάνεις την πίστη σου!Απλά άλλαξε κάτι...
Παρεπειπτόντως αν ψάξεις τη λέξη "μεταβολισμός"θα βρεις κάποιες πληροφορίες κι εδώ μέσα...Ίσως κάτι χρήσιμο βρεις...
Εύχομαι σύντομα να απεγκλωβιστείς και να ξαναβρείς το χαμόγελο σου!Καλή σου δύναμη!
25-12-2008, 13:30 #1030
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ NADINE
29-12-2008, 12:13 #1031
Σήμερα, 6 μέρες μετά είμαι στα 63.4! Μπορεί να φαίνεται ότι έχασα 2 κιλά αλλά το 65.5 ήταν από κατακράτηση υγρών και γιαυτό δεν είχα αλλάξει καν το τικεράκι. Αλλά και πάλι 1 κιλό μες στα χριστούγεννα δεν είξναι λίγο!
29-12-2008, 18:10 #1032
ΝΑΝΤΙΝ ποσο υψος εχεις; χρονια πολλα!!!
ΓΛΥΚΟΥΛΑ μην απογοητευεσαι ψαξε λιγο τον θυρεοειδη σου εγω εκανα τρια χρονια να τον βρω οι εξετασεις αιματος βγαιναν καλες αλλα οταν εκανα υπερηχο εκει φανηκε.
η ενδοκρινολογος μου ειπε και ο καρδιολογος για να λειτουργει ο μεταβολισμος θελει ασκηση μονο διατροφη δεν φτανει οχι δυσκολη ασκηση οταν εχεις πολλα κιλα θελει περπατημα γρηγορο σταθερο η ποδηλατο η διαδρομο ισιο.αεροβια ασκηση 30 λεπτα το πρωι και 30 το απογευμα.
οταν κολαμε σε διαιτα μια μερα με βραστες πατατες μας βοηθαει να ξεκολησουμε απο διατροφολογο αυτο.
Μετα την πρωτοχρονια ξεκιναω και εγω συστηματικα και ελπιζω αυτη τη φορα να τα καταφερω.Τωρα προσπαθω να μην παρω τουλαχιστον .
29-12-2008, 18:10 #1033
ΝΑΝΤΙΝ ποσο υψος εχεις; χρονια πολλα!!!
ΓΛΥΚΟΥΛΑ μην απογοητευεσαι ψαξε λιγο τον θυρεοειδη σου εγω εκανα τρια χρονια να τον βρω οι εξετασεις αιματος βγαιναν καλες αλλα οταν εκανα υπερηχο εκει φανηκε.
η ενδοκρινολογος μου ειπε και ο καρδιολογος για να λειτουργει ο μεταβολισμος θελει ασκηση μονο διατροφη δεν φτανει οχι δυσκολη ασκηση οταν εχεις πολλα κιλα θελει περπατημα γρηγορο σταθερο η ποδηλατο η διαδρομο ισιο(.αεροβια ασκηση) 30 λεπτα το πρωι και 30 το απογευμα.
οταν κολαμε σε διαιτα μια μερα με βραστες πατατες μας βοηθαει να ξεκολησουμε απο διατροφολογο αυτο.
Μετα την πρωτοχρονια ξεκιναω και εγω συστηματικα και ελπιζω αυτη τη φορα να τα καταφερω.Τωρα προσπαθω να μην παρω τουλαχιστον .
02-01-2009, 16:17 #1034
Καλή χρονιά σε όλους , το 2009 μακάρι να επιτύχουμε όλοι τους στόχους μας!!
Όσο για το ζύγισμα... αυτές τις μέρες είμαι ή από καναπέ σε καναπέ τρώγοντας κουραμπιέδες και μελομακάρονα ή σε τραπέζια με φίλους. Δεν έχω ανέβει στη ζυγαριά ακόμα, μάλλον φοβάμαι αυτό που θ' αντικρύσω και όλο το αναβάλλω!!
02-01-2009, 16:31 #1035
KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!2009 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ!ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΦΑΓΙΑΣ.ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ``ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ``ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΟ ΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ SECURITY.XAXAXA,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΜΟΥ ΜΟΙΡΙΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΗΡΟ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΦΑΩ ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΣΧΗΜΗ,ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ 8-9 ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΣΦΑΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΡΝΑΚΙ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ!ΙΣΩΣ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ,ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΧΕΝΥΧΤΑΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ,ΠΗΓΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΠΟΤΟ ΕΙΠΙΑ,ΤΖΙΝ ΣΚΕΤΟ.ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ,ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ``Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ``,ΑΡΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΙΛΤΡΑΡΟΝΤΑΙ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΦΑΤΕ,ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ.ΧΑΧΑΧ,ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
,
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία