ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 457 FirstFirst ... 2060686970717280120170 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 6847
    Senior Member
    lola μου,
    πρώτη φορά με ρωτάνε το ύψος μου κι όχι το βάρος μου!Καλό κι αυτό γι' αλλαγή!
    Νομίζω κάπου στο 1,68...Ξέρεις,με τα χρόνια κονταίνω...Δε μου φτάνουν όλα τ'αλλα...
    Πάντως μου λείπουν λίγα μέτρα για να γίνει φυσιολογικό το υπάρχον βάρος μου...

Senior Member
    lola αρχισα και γυμναστικη και διατα,ειμαστε περιπου στα ιδια κιλα με περιπου ιδιο επιθυμητο στοχο ,ευχομαι να τα καταφερουμε και στο ευχομαι ολοψυχα,αν και τωρα τελευταια με προβληματιζει το θεμα χαλαρωση,σκεφτομαι οτι μετα απο τοσα κιλα 55-60 κιλα απωλεια,ολο αυτο το δερμα πωs θα σφηξει,και σε ποσο χρονικο διαστημα,για διορθωτικη επεμβαση τηs χαλαρωσηs,δεν το συζητω,εχω ακουσει οτι ειναι μια απο τηs ποιο επωδυνεs,ραμματα,πληγεs κτλ,δεν τα παω καθολου καλα,με αυτα.Ακομα και με μια απλη ενεση μπορει να λιποθυμησω,φοβαμαι απιστευτα γιατρουs,σοσοκομεια,ποσο μαλλον χειρουγεια,αs ελπισουμε οτι ο καλοs θεουληs θα βοηθησει να μην φτασουμε εκει.
    φιλια )

Senior Member
    Είμαι ακόμα στα 63.8. Τουλάχιστον δεν πήρα κιλά και μάλλον χάνω λίπος γιατί όλοι μου λένε ότι αδυνάτισα. Υπομονή (εξακολουθώ να) έχω, έχω και επιμονή. 1 μήνας και 7 μέρες προσεγμένη διατροφή δεν είναι και λίγος, αλλά ούτε και πολύς. Θεωρώ ότι πρέπει ναι συνεχίσω όλο το χρόνο έτσι.

Member
    Γειά σας!!
    Λοιπόν είμαι καινούργια στο φόρουμ, πριν λίγο έκανα εγγραφή...
    Χάρηκα πολύ μόλις ανακάλυψα ότι υπάρχει μια τέτοια ιστοσελίδα....
    Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σώστο θέμα, παρόλα αυτά θα σας γράψω αυτά που θέλω....
    Σήμερα ξεκίνησα δίαιτα... Είμαι 18 χρονών, 1,75 και 89 κιλά...
    Πέρυσι είχα κάνει μια δίαιτα ενώ ήμουν 93 κιλά και είχα φτάσει στα 80... Αλλά δυστυχώς μόλις σταμάτησα τη δίαιτα, τα ξαναπήρα και σήμερα εφτασα να είμαι στα 89 κιλά...
    Πόσα κιλά λέτε πως θα πρέπει να χάσω για να είμαι κανονική; Εγώ πιστεύω πως θα πρέπει να πάω γύρω στα 65... Η αλήθεια βέβαια είναι πως ποτέ δεν ήμουν τόσο αδύνατη....
    Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω πως βάζετε αυτό το διάγραμμα με τα κιλά στην υπογραφή σας..
    Ελπίζω να χάσω κάποια κιλά και να σας ενημερώνω, να με υποστηρίζετε και να σας υποστηρίζω όσο μπορώ.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά, Κατερίνα.

Καλη χρονια και απο μενα!Μακαρι ολοι να πετυχουμε τον στοχο μας το 2009!!!
    Χαθηκα παλι λογο δουλειας...τρεξιματα...γιορτ ες...!!Περασαν και αυτα!!Πισω στην ρουτινα και στο συμμαζεμα πλεον αφου το ξεφτυλισα αλλα χαλαρα δεν τα παραταω...εβγαλα το αχτι μου..εφαγα αρκετα θα ελεγα και το καλο ειναι πως απλα παρεμεινα στα ιδια κιλα ΕΥΤΥΧΩΣ!
    67,5 δηλαδη!
    Γλυκουλα συγνωμη που αργησα να απαντησω!Απλα θα συμφωνησω με την Νadine!!!
    Υστερα απο την διατροφολογο μου ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενη...!Εχω τα φαγητα που τρωω χωρις στερησεις απλα με μετρο!
    Impossible καλως μας ηρθες..καλη επιτυχια και ευχομαι να φτασεις στον στοχο σου και εσυ!
    Δυστυχως δεν ξερω να σου πω ποσα πρεπει να χασεις...!
    Μονη σου ξεκινας διαιτα η με καποιον ειδικο?
    Ελπιζω να μην στερεισαι.....δεν ειναι καλο!
    Για την υπογραφη τωρα...εγω προσωπικα ειχα πατησει στο τικερακι αλλου,με πηγε στην σελιδα και εφτιαξα το δικο μου τικερακι!

Senior Member
    imposible, είσαι μικρή ακόμη και μπορείς με μεγάλη ευκολία να φτιάξεις ότι σε χαλάει.. χάσε κιλά και γυμνάσου. ειδικά στην ηλικία σου , τα πάντα θα γίνουν πιο εύκολα και γρήγορα.
    η συμβουλή μου είναι να μην αφήσεις αυτά τα κιλά πολύ καιρό πάνω σου και να γυμναστείς οπωσδήποτε με ότι σε ευχαριστεί!

ξεκίνα χωρίς άγχος και βιασύνη και θα δεις! όσον αφορά τον στόχο των 65 κιλών, μια χαρά το βρίσκω...κορμάρα, γιατί όχι ;

Senior Member
    imposible, είσαι μικρή ακόμη και μπορείς με μεγάλη ευκολία να φτιάξεις ότι σε χαλάει.. χάσε κιλά και γυμνάσου. ειδικά στην ηλικία σου , τα πάντα θα γίνουν πιο εύκολα και γρήγορα.
    η συμβουλή μου είναι να μην αφήσεις αυτά τα κιλά πολύ καιρό πάνω σου και να γυμναστείς οπωσδήποτε με ότι σε ευχαριστεί!

ξεκίνα χωρίς άγχος και βιασύνη και θα δεις! όσον αφορά τον στόχο των 65 κιλών, μια χαρά το βρίσκω...κορμάρα, γιατί όχι ;

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by impossible
    Γειά σας!!
    Λοιπόν είμαι καινούργια στο φόρουμ, πριν λίγο έκανα εγγραφή...
    Χάρηκα πολύ μόλις ανακάλυψα ότι υπάρχει μια τέτοια ιστοσελίδα....
    Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σώστο θέμα, παρόλα αυτά θα σας γράψω αυτά που θέλω....
    Σήμερα ξεκίνησα δίαιτα... Είμαι 18 χρονών, 1,75 και 89 κιλά...
    Πέρυσι είχα κάνει μια δίαιτα ενώ ήμουν 93 κιλά και είχα φτάσει στα 80... Αλλά δυστυχώς μόλις σταμάτησα τη δίαιτα, τα ξαναπήρα και σήμερα εφτασα να είμαι στα 89 κιλά...
    Πόσα κιλά λέτε πως θα πρέπει να χάσω για να είμαι κανονική; Εγώ πιστεύω πως θα πρέπει να πάω γύρω στα 65... Η αλήθεια βέβαια είναι πως ποτέ δεν ήμουν τόσο αδύνατη....
    Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω πως βάζετε αυτό το διάγραμμα με τα κιλά στην υπογραφή σας..
    Ελπίζω να χάσω κάποια κιλά και να σας ενημερώνω, να με υποστηρίζετε και να σας υποστηρίζω όσο μπορώ.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά, Κατερίνα.
    Μην βάζεις μεγάλους στόχους. Ο κάθε σωματότυπος έχει τα δικά του κιλά. Μπορεί -ας πούμε- να πας 75 κιλά και να δείχνεις μια χαρά και τα 65 να σε δείχνουν ...κοκκάλω! Στο λέω από προσωπική εμπειρία. Μάθε να τρως σωστά κι όπως πρότεινε και η Βιβή γυμνάσου. Είσαι σε μια θαυμάσια ηλικία να φτιάξεις σούπερ σωματάκι, γυμνασμένο και σφιχτό και φυσικά να το αγαπήσεις το σώμα σου όπως είναι.
    Καλή αρχή σου εύχομαι και προσπάθησε να μην κάνεις αυστηρή δίαιτα. Όσο πιο αργά χάνεις τα κιλά σου τόσο το καλύτερο! Αυτό είναι δεδομένο!

Κατ'άλλα τώρα, να περάσω στα δικά μου. Γύρω στα 100 κιλά ήμουν πριν τις γιορτές, έφαγα πολύ και έβαλα 11 και κάτι γραμμάρια. Μου'ρθε ντουβρουτζάς όταν το είδα αυτό. Από χθες που είχα το πρώτο ζύγισμα μέχρι και σήμερα φύγανε τα πρώτα 3.5. Ευτυχώς που δεν το άφησα κι άρχισα δίαιτα αμέσως!

Junior Member
    Θα πω και γω τα δικά μου...
    Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 78 κιλά (το ύψος μου είναι 1,76).
    Αισθάνομαι καλά όταν είμαι κάτω από 70 κιλά.
    Σπανίως βέβαια συμβαίνει αυτό.
    Μια και είναι η αρχή ενός καινούριου χρόνου όμως, και μπήκε αισιόδοξα για μένα (εύχομαι και για σας), είπα να ξεκινήσω σήμερα μιας και ξεσηκώθηκα από την παρέα σας.
    Επέλεξα έναν θερμιδομετρητή που είχε ποστάρει κάποιος εδώ, και αρχίζω με θερμίδες.
    Έχω δίαιτες από διαιτολόγους που είχα πάει παλιότερα, αλλά κάνουν κακό στην ψυχολογία μου πια, με καταπιέζουν.
    Ξεκινάω λοιπόν σιγά σιγά.
    Καλή μου επιτυχία, και καλή επιτυχία σε όσους ξεκινάτε σήμερα.

Junior Member
    Θα πω και γω τα δικά μου...
    Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 78 κιλά (το ύψος μου είναι 1,76).
    Αισθάνομαι καλά όταν είμαι κάτω από 70 κιλά.
    Σπανίως βέβαια συμβαίνει αυτό.
    Μια και είναι η αρχή ενός καινούριου χρόνου όμως, και μπήκε αισιόδοξα για μένα (εύχομαι και για σας), είπα να ξεκινήσω σήμερα μιας και ξεσηκώθηκα από την παρέα σας.
    Επέλεξα έναν θερμιδομετρητή που είχε ποστάρει κάποιος εδώ, και αρχίζω με θερμίδες.
    Έχω δίαιτες από διαιτολόγους που είχα πάει παλιότερα, αλλά κάνουν κακό στην ψυχολογία μου πια, με καταπιέζουν.
    Ξεκινάω λοιπόν σιγά σιγά.
    Καλή μου επιτυχία, και καλή επιτυχία σε όσους ξεκινάτε σήμερα.

Senior Member
    Καλή σου επιτυχία,Χριστινάκι!
    Η αίσθηση που μου δίνεις είναι ενός συγκροτημένου και κατασταλαγμένου ανθρώπου...
    Πιστεύω θα τα πας μια χαρά!Καλώς μας ήρθες και καλή δύναμη για ό,τι τυχόν αγωνίζεσαι στη ζωή σου!
    (άσχετο:Τα σπιτάκια αυτά είναι και το δικό μου τικεράκι,στην οθόνη όμως τους υπολογιστή μου)

Member
    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον!!!
    Ξεκίνησα να κάνω δίαιτα μόνη μου, όχι με διαιτολόγο... Βασικά είμαι φοιτήτρια και επειδή είχα την καταπληκτικη (.....) ιδέα να μείνω μόνη μου, έχω πολλά και αυξημένα έξοδα... Οπότε, δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα για διαιτολόγα και η αλήθεια είναι ότι άκουσα τρελές τιμές...
    Επιπλέον, προσωπικά μου συμβαίνει κάτι παράξενο... Όταν κάποιος μου πεί συγκεκριμένα τί να κάνω και στην προκειμένη περίπτωση τί να τρώω, εκνευρίζομαι μαζί του, τον απαξιώνω και εν τέλει δεν ακολουθώ τις συμβουλές του ενω ξέρω πως είναι σωστές μόνο και μόνο από αντίδραση...
    Αξίζει επίσης να αναφέρω πως με τους διαιτολόγους έχω ένα...κόμπλεξ, ψιλοντρέπομαι να με ζυγίζει κάποιος...Αισθάνομαι άσχημα... Να φανταστείτε πως είστε οι μοναδικοι που ξέρετε τα κιλά μου..! Ούτε ο καλός μου, ούτε η κολλητή μου, κανείς! Είναι το μυστικό μας λοιπόν..(χιχιχι..!)
    Περα από αυτά, η δίαιτα που κάνω τώρα έχει φέρει όσες φορές την έχω κάνει ικανοποιητικά αποτελέσματα... Απλά τις περισσότερες φορές δεν έχω υπομονή και όταν κάποια στιγμή η ζυγαριά κολλήσει, εκνευρίζομαι και τα παρατάω..
    Όσον αφορά το θέμα των κιλών που πρέπει να χάσω θα συμφωνήσω πως είναι υποκειμενικό για κάθε σωματότυπο... Όποτε βλέπουμε, αναλόγως την εικόνα!
    Πρέπει να πώ πάντως πως προσωπικά δε μισώ τον εαυτό μου επειδή έχω παραπάνω κιλά... Απλά, είμαι λίγο διορατική και καταλαβαίνω πως αν τώρα είμαι σε αυτά τα κιλά, μεγαλώνοντας θα αυξηθούν και θα ήθελα να προλάβω αυτό, όσο ακόμη ο μεταβολισμός είναι σύμμαχός μου... Και χαίρομαι που οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είστε μίζεροι και απελπισμένοι, αλλά άνθρωποι ελεύθεροι, γεμάτοι θέληση και υπομονή... Και αυτό που πάντα έλεγα όσες δίαιτες κι αν έκανα είναι πως πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας πάντα είτε στα 120, είτε στα 80, είτε στα 50 κιλά και από εκεί και πέρα να προσπαθούμε για το καλύτερο με βασικό στόχο την βελτίωση της υγείας μας αρχικά και όχι με αυτοσκοπό ένα τέλειο σώμα.. Εγώ προσωπικά έτσι σκέφτομαι....
    Τέλος πάντων, πάλι πολλά είπα (ίδιον της σχολής μου είναι άλλωστε...) που σίγουρα θα τα έχετε ακούσει, αλλά αισθάνομαι άνετα μαζί σας και θα μου άρεσε να ακούσω τις απόψεις σας!
    Νέα από το ζύγισμα θα σας πώ την Τετάρτη... Την Τετάρτη που πέρασε άρχισα, ας δούμε τί θα γίνει μετά πό μια εβδομάδα...
    Καλό κουράγιο σε όλους σας, δύναμη και τώρα που περάσαν οι γιορτές οι παρασπονδίες είναι απολύτως καταδικαστέες!!!
    Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον κορίτσια!!!

Υ.Γ: Μήπως ξέρετε πώς μπορούμε να υπολογίζουμε πόσες θερμίδες σύμφωνα με τα κιλά και το ύψος μας πρέπει να λαμβάνουμε καθημερινά;

Senior Member
    impossible
    συνήθως ένα κανονικό και νορμάλ διαιτολόγιο για απώλεια προτείνει τις 1500 θερμίδες. Που με υγιεινή διατροφή είναι μια χαρά και υπεραρκετές. Τώρα για το ύψος που έχεις κοίταξα στο βιβλιαράκι του θερμιδομετρητή και λέει από 1700-1900 θερμίδες για απώλεια που αυτό σημαίνει ότι θα χάνεις αργά αν κάνεις καθιστική ζωή αλλά αν είσαι σε τρέξιμο τότε είναι ότι πρέπει. Γενικά να ξέρεις προσπάθησε να μην κατέβεις τις 1200 θερμίδες ημερησίως.

Senior Member
    Aφήστε παιδιά , τόλμησα χτες να ανέβω στη ζυγαρια μετά από σχεδόν 3 βδομάδες κατανάλωσης γλυκών και έδειξε 115 kg !!! Ντουβουρτζάς μου είρθε!!!