ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 75
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 75 of 457 FirstFirst ... 2565737475767785125175 ... LastLast
Results 1,111 to 1,125 of 6847
    Senior Member
    Μπράβο ASTEROSKONI.
    ʼμα είσαι συνεπής στην διατροφή σου βεβαίως και θα χάσεις κιλά, αν όχι όλα που έχεις βάλει στόχο. Γιατί μην ξεχνάς ότι όσο πλησιάζεις τον στόχο, τόσο πιο δύσκολα φεύγουν τα κιλά από πάνω σου. Τρανό παράδειγμα ο p_k που φεύγουν γραμμάριο-γραμμάριο τα κιλά και που φυσικά γνωρίζω κι απ'τον δικό μου οργανισμό.

Member
    Καλησπερα!γραφω μετα απο παρα πολυ καιρο κοντα εναμιση χρονο. Τα ειχα παρατησει ολα λογω καποιων θεματων και ετρωγα οσο πιο ανθυγιεινα μπορουσα και δεν εκανα καθολου ασκηση. Αλλα φετος την επομενη μερα που γυρισαμε απο τις διακοπες των Χριστουγεννων το πηρα αποφαση!Και ξεκινησα!Και θελω να κανω επιτελους το ονειρο πραγματικοτητα...αυτη την φορα τοχω πιστεψει για τα καλα...

Λοιπον ξεκινησα 85 κιλα χτες που ζυγιστηκα ημουν 81,5 και πρωτος στοχος ειναι τα 75 κιλα. Ας χασω αυτα και μετα με καινουριο κουραγιο για τα υπολοιπα...
    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!

Senior Member
    105,1 ---> 104,6
    Έχασα μισό κιλό ακόμη. Είμαι περίεργη κι όλο ανεβαίνω στην ζυγαριά, σχεδόν 2 φορές την βδομάδα.

Senior Member
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!.....

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ; ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!

Μαρία... αν σε βοηθάει ψυχολογικά να ζυγίζεσαι 2 φορές την εβδομάδα δεν πειράζει. Αλλωστε ποιός δεν έχει κρυφοκοιτάξει την ζυγαριά εκτός της ημεράς ζυγίσματος ;
    πάντως, αν σε κάποιο ζύγισμα δεν δείξει την απώλεια που ήλπιζες, μην στεναχωρηθείς..ακόμα και αν δεν χάνουμε σε γραμμάρια αλλάζει το σώμα μας !
    εγώ έχω χάσει 2 κιλά από 5 Ιανουαρίου που ξεκίνησα και το ξέρω ότι δεν είναι πολλά. ξέρω όμως ότι έτσι είναι ο οργανισμός μου και δεν απογοητεύομαι.
    βλέπω όμως διαφορά στα ρούχα μου..έχουν έναν άλλο αέρα! και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση να συνεχίσω.

φιλικά.

Senior Member
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!.....

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ; ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!

Μαρία... αν σε βοηθάει ψυχολογικά να ζυγίζεσαι 2 φορές την εβδομάδα δεν πειράζει. Αλλωστε ποιός δεν έχει κρυφοκοιτάξει την ζυγαριά εκτός της ημεράς ζυγίσματος ;
    πάντως, αν σε κάποιο ζύγισμα δεν δείξει την απώλεια που ήλπιζες, μην στεναχωρηθείς..ακόμα και αν δεν χάνουμε σε γραμμάρια αλλάζει το σώμα μας !
    εγώ έχω χάσει 2 κιλά από 5 Ιανουαρίου που ξεκίνησα και το ξέρω ότι δεν είναι πολλά. ξέρω όμως ότι έτσι είναι ο οργανισμός μου και δεν απογοητεύομαι.
    βλέπω όμως διαφορά στα ρούχα μου..έχουν έναν άλλο αέρα! και αυτό με γεμίζει αυτοπεποίθηση να συνεχίσω.

φιλικά.

Senior Member
    Βιβή μου δεν πτοούμαι καθόλου. Μια χαρά πάει. Τον ξέρω τον οργανισμό μου και δεν είναι από αυτούς που χάνουν τα κιλά στος πιτς-φυτίλι!

Member
    Γειά σας παίδες! Τί κάνετε; Εγώ τα ΄χω παίξει, διάβασμα, διάβασμα, πίεση, πίεση κ.ο.κ...
    Εδώ πάντως, παρατηρώ απώλειες (με τη θετική σημασία!) και επιτυχίες! Μπράβο κορίτσια σε όλες! Ας έρθω και εγώ να προστεθώ στον κατάλογο με τις απώλειες αφού σας γράφω ελαφρότερη κατά 7 κιλά... Πολύ καλά μου έχει φερθεί ο μεταβολισμός μου και αρχίζω να ανησυχώ... Κάπου θα μου τη σκάσει, δεν μπορεί ένα μήνα να χάνει έτσι ταχύτατα.... Και όχι, δεν είμαι απαισιόδοξη, απλά βάσει κοινής λογικής κάπου εδώ θα κολλήσει και θα τρώγομαι με τα ρούχα μου...
    Πάντως τα πρώτα κοπλιμέντα έχουν έρθει και τα ρούχα στρώνουν πολύ καλύτερα.... Και εγώ δηλαδή τη βλέπω τη διαφορά στον καθρέπτη...
    Ελπίζω να μην απογοητευτώ και τα παρατήσω....
    Κάνω και κάτι οικονομίες, για να γραφώ στο γυμναστήριο.. Προς το παρόν όμως, περπάτημα, πολύ περπάτημα...
    Λοιπόν, σας φιλώ και σας στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και τη δύναμη μου για καλό κουράγιο και μεγάλες απώλειες κιλών..!
    Φιλάκια, Κατερίνα.

Senior Member
    Μπράβο Κατερινάκι. Και να κολλήσεις να μην το βάλεις κάτω. Να μην απογοητευτείς καθόλου!

Senior Member
    Μπράβο,Κατερινάκι μου!Αντίο στα περιττά κιλά,αντίο στα μαθήματα!
    Πρέπει να νιώθεις πολύ περήφανη για τον εαυτό σου και να παίρνεις δύναμη να συνεχίζεις!
    Είτε τα χρήματα που τώρα μαζεύεις πάνε στο γυμναστήριο είτε σε αντικατάσταση λιωμένων παπουτσιών,
    τα επόμενα προορίζονται για νέα γκαρνταρόμπα!Η δύσκολη αρχή έγινε και δη σε πολύ απαιτητική περίοδο!

Senior Member
    Σάββατο 7 Φεββρουαρίου 2009

-1

29 για το στόχο

Senior Member

-1

29 για το στόχο

Senior Member

-1

29 για το στόχο

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΣΕ 18 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!

ΑΠΟ 125ΚG(ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ)120ΚG!YIOUPIIIIIIII!!

Senior Member
    συγχαρητήρια για όλους του χαμένους πόντους αλλά και για τον ενθουσιασμό.

εγώ δεν έχασα και το τικεράκι παραμένει στα 2 χαμένα κιλά ( έκλεισα 1 μήνα με την διατροφή ww.
    δεν πειράζει, άλλωστε ποτέ δεν έχανα γρηγορότερα. απλά πίστευα ότι μέχρι το Πάσχα θα είχα τελειώσει με την δίαιτα και θα άρχιζα την συντήρηση.

είπαμε.....δεν πειράζει! η ουσία είναι ότι δεν αισθάνομαι απογοητευμένη και συνεχίζω σαν να μην τρέχει τίποτα.
    θα προσπαθήσω να κάνω και το ποδηλατάκι μου αυτή την εβδομάδα, πιο συχνά διότι ο καιρός δεν βοηθάει για τένις ( το οποίο δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά είναι το καλύτερο άθλημα για να φτιάξεις σώμα και να χάσεις λίπος ).

see you soon ! keep dieting!! keep moving!

Senior Member
    Originally posted by GLUKOULA28
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΣΕ 18 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!

ΑΠΟ 125ΚG(ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ)120ΚG!YIOUPIIIIIIII!!

πόσες θερμίδες λαμβάνεις ημερισίως?