ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 76
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 76 of 457 FirstFirst ... 2666747576777886126176 ... LastLast
Results 1,126 to 1,140 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by GLUKOULA28
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΣΕ 18 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!

ΑΠΟ 125ΚG(ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ)120ΚG!YIOUPIIIIIIII!!

Senior Member
    Originally posted by lollipop
    Originally posted by GLUKOULA28
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΣΕ 18 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!

ΑΠΟ 125ΚG(ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ)120ΚG!YIOUPIIIIIIII!!

πόσες θερμίδες λαμβάνεισ ημερισίως?

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ !ΣΟΡΡΥ LOLIPOP ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑ� � ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ,ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΩΣ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ,ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ 4.500Θ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 125ΚG,ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ,ΟΤΙ ΚΑΘΕ 1100 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕΣ,ΧΑΝΕΙΣ 1 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ 2.200 Θ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ,2 ΚΙΛΑ.ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ 2.175 ΘΕΡΜΙΔΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΑ 6 ΚΙΛΑ,ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΜΕΤΡΗΣΗ.

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ !ΣΟΡΡΥ LOLIPOP ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑ� � ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ,ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΩΣ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ,ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ 4.500Θ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 125ΚG,ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ,ΟΤΙ ΚΑΘΕ 1100 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕΣ,ΧΑΝΕΙΣ 1 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ 2.200 Θ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ,2 ΚΙΛΑ.ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ 2.175 ΘΕΡΜΙΔΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΑ 6 ΚΙΛΑ,ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΜΕΤΡΗΣΗ.

Senior Member
    ημέρα ζυγίσματος και δεν έχω χάσει τίποτα.

καλά να πάθω αφού αυτή την εβδομάδα έκλεβα τους πόντους και ξέφευγα κανά δυό ημερησίως.

βέβαια έχω και το γνωστό μηνιαίο πρήξιμο αυτές τις μέρες και ίσως να επηρεάζει την κατάσταση.

keep dieting

Senior Member
    Τουλάχιστον από βδομάδα προσπάθησε να μην ξεφύγεις. Μείνες στους πόντους σου για να σε δείξει η ζυγαριά κάτω!

Member
    Γειά σας παίδες!!!
    Τί κάνετε; Εγώ περίφημα, αν και μέσα σε μία εβδομάδα έγινε αυτό που φοβόμουν... Ενώ, τήρησα κανονικότατα τη δίαιτά μου, δεν έχασα ούτε ένα κιλό.. Να δούμε τώρα τί μου επιφυλάσσει η ζυγαριά.... Επόμενη μέτρηση την Πέμπτη.
    Από Τρίτη ξεκινάω και γυμναστήριο!
    Να κάνω μια ερώτηση, τελικά είναι αλήθεια ή μύθος πως με το γυμναστήριο σταματάς να χάνεις κιλά, ή ακόμη και παίρνεις κι ας κάνεις συγχρόνως δίαιτα;
    Επιπλέον, το να μειώσω λίγο ακόμη την ημερήσια πρόσληψη θερμιδων μου, θα φέρει αποτέλεσμα ώστε να ξεκολλήσει η ζυγαριά; Αν ξέρετε, θα ήθελα πολύ να μου απαντήσετε....
    Πολλά φιλιά και δύναμή!!!!

Senior Member
    γειά σας και από εμένα.

σήμερα ζυγίστηκα 1 κιλό λιγότερο ακόμη και χαίρομαι ιδιαίτερα αφού είχα κολλήσει.

ξεκίνησα στις 5 Ιανουαρίου την διατροφή ww και έχω χάσει 3 κιλά. Δεν είναι πολλά, αλλά δεν έχω και πολλά να χάσω και ξέρω ότι ο οργανισμός μου δεν χάνει εύκολα. Αν έκανα πιο συστηματικά αθλητισμό σίγουρα η απώλεια θα ήταν μεγαλύτερη.

δεν πειράζει..προσπαθώ να μην σκέφτομαι την ζυγαριά και την απώλεια και δεν αγχώνομαι. Αλλώστε δεν στερήθηκα τίποτα, υπήρχαν και μέρες που ξέφυγα από τους πόντους αλλά συνέχισα χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

keep dieting και καλή συνέχεια.

Senior Member
    γειά σας και από εμένα.

σήμερα ζυγίστηκα 1 κιλό λιγότερο ακόμη και χαίρομαι ιδιαίτερα αφού είχα κολλήσει.

ξεκίνησα στις 5 Ιανουαρίου την διατροφή ww και έχω χάσει 3 κιλά. Δεν είναι πολλά, αλλά δεν έχω και πολλά να χάσω και ξέρω ότι ο οργανισμός μου δεν χάνει εύκολα. Αν έκανα πιο συστηματικά αθλητισμό σίγουρα η απώλεια θα ήταν μεγαλύτερη.

δεν πειράζει..προσπαθώ να μην σκέφτομαι την ζυγαριά και την απώλεια και δεν αγχώνομαι. Αλλώστε δεν στερήθηκα τίποτα, υπήρχαν και μέρες που ξέφυγα από τους πόντους αλλά συνέχισα χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

keep dieting και καλή συνέχεια.

pegy
    Guest
    Παιδιά γειά σας, θα προσπαθήσω να ξεκινήσω διατροφή τη Δευτέρα, και θα σας ενημερώνω κι εγώ για την πορεία μου
    (καθοδική ελπίζω!)

Senior Member
    Καλή κατρακύλα,pegy! Ο δικός σου ύμνος στο εξής θα είναι:
    "Όταν παίρνω φόρα,φόρα κατηφόρα,ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά!"

Βιβή,φασούλι το φασούλι...αδειάζει το σακούλι!
    Εξάλλου,μ'όλους αυτούς τους πειρασμούς που συνέχεια μαγειρεύεις
    είναι άθλος που όχι μόνο δεν έβαλες αλλά έχασες κιόλας!

pegy
    Guest
    Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους, ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 72 κιλά. Δεν μπορώ να πω ότι η σημερινή μέρα για εμένα είναι μέρα δίαιτας διότι έκανα ρυζότο με γαριδίτσες - μια παραλαγή αντί για αγανάκι και έφαγα 2,5 πιάτα. Λέω να μη γουρουνιάσω τίποτα άλλο μέχρι αύριο., ίδωμεν.

Senior Member
    arxisa k egw tis gourounies...starting fresh από την αύριο (καθαριδευτεριάτικο;...) κ 8α αρχίσω κ εγώ να γράφω τα κιλάκια μου....ελπίζω να κατεβαίνουν μόνο απο δω κ πέρα

Senior Member
    arxisa k egw tis gourounies...starting fresh από την αύριο (καθαριδευτεριάτικο;...) κ 8α αρχίσω κ εγώ να γράφω τα κιλάκια μου....ελπίζω να κατεβαίνουν μόνο απο δω κ πέρα

Junior Member
    Καλησπέρα σας και καλή Σαρακοστή....
    Παρόλο που το Σάββατο που είχε ο γιος μου τα γενέθλια του γουρουνίασα λίγο αλλά ... έχασα 2 κιλά(βλέπετε είναι η πρώτη εβδομάδα που κάνω δίαιτα). Σήμερα λόγω ημέρας θα γουρουνιάσω λίγο πάλι αλλά από αύριο ξεκινάω πάλι εντατικά... ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να σας πω πως είμαι πάλι λιγότερο απ' ότι είμαι σήμερα.... στόχος μου το 1 με 1 1/2 κιλό.... για να δούμε!!!! Καλή συνέχεια σε όλους μας!