ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 77
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 77 of 457 FirstFirst ... 2767757677787987127177 ... LastLast
Results 1,141 to 1,155 of 6847
    Senior Member
    καπως ετσι ''γουρουνιασαμε'' ολοι αυτες τις μερες....
    αυριο παλι φορτσατοι!!!!

Senior Member
    καπως ετσι ''γουρουνιασαμε'' ολοι αυτες τις μερες....
    αυριο παλι φορτσατες!!!!
    καλη επιτυχια!

Senior Member
    Ιωάννα μου,να χαίρεσαι το καμάρι σου!
    Αυτές τις μέρες,όπως άλλωστε όλες τις γιορτές και αργίες,οι περισσότεροι λίγο πολύ ξεφεύγουμε...
    Κάτι τα εκτός έδρας,κάτι τα ξεχωριστά γιορτινά εδέσματα,κάτι η χαλαρή διάθεση των διακοπών...
    Σημασία έχει η ανασυκρότηση μας και η συνέχιση της όποιας μας προσπάθειας...Ούτε τύψεις,ούτε στεναχώριες και μεταμέλειες...
    Δε θα στερηθούμε τις χαρές της ζωής,ούτε θ'αποκτήσουμε απωθημένα για όταν τελειώσει η προσπάθεια με τις γνωστές τους συνέπειες.
    Μέσα σ'όλα με μέτρο,κάποιες μέρες και χωρίς,αλλά πάντα επιστροφή από εκεί που σταματήσαμε!Γερά με τσαμπουκά!Πάμε πάλι!Δυνατά!

Senior Member
    Εχεις απολυτο δικαιο NADINE!!! Ολοι αυτες τις μερες κατι απαγορυμενο τσιμπισαμε, δεν πειραζει, ας μην νοιωθουμε τυψεις, αυριο ειναι μια καινουρια μερα και εμεις θα φροντισουμε τον εαυτο μας πιο πολλυ με διατροφη και κινηση!!!
    Εγω αυτο τον μηνα εχασα 5 κιλα με διατροφη ww, στοχος μου αυτο τον μηνα 4 κιλακια, για να δουμε...
    Καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα σε ολους μας!!!!

Senior Member
    Εχεις απολυτο δικαιο NADINE!!! Ολοι αυτες τις μερες κατι απαγορυμενο τσιμπισαμε, δεν πειραζει, ας μην νοιωθουμε τυψεις, αυριο ειναι μια καινουρια μερα και εμεις θα φροντισουμε τον εαυτο μας πιο πολλυ με διατροφη και κινηση!!!
    Εγω αυτο τον μηνα εχασα 5 κιλα με διατροφη ww, στοχος μου αυτο τον μηνα 4 κιλακια, για να δουμε...
    Καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα σε ολους μας!!!!

Senior Member
    NA MAI KAI ΕΓΩ!ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ(ΠΕΡΙΟΔΟΥ)ΜΕ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 45 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ,6ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΠΩΛΕΙΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ,ΝΑΙΙΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕ.ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!

ΑΠΟ 125ΚG
    ΤΩΡΑ 115ΚG,ΑΠΩΛΕΙΑ 10ΚΙΛΑ.

ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!ΦΙΛΙΑΑΑ

Senior Member
    NA MAI KAI ΕΓΩ!ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ(ΠΕΡΙΟΔΟΥ)ΜΕ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 45 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ,6ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΠΩΛΕΙΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ,ΝΑΙΙΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕ.ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!

ΑΠΟ 125ΚG
    ΤΩΡΑ 115ΚG,ΑΠΩΛΕΙΑ 10ΚΙΛΑ.

ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!ΦΙΛΙΑΑΑ

Senior Member
    Glukoula,super,καλη συνεχεια,να φευγουν οι δεκαδες γρηγορα,τετοια να ακουμε να ανεβαινουμε!!!

Senior Member
    Μπράβο,βρε γλυκούλα!ʼμα είναι κάθε φορά που μας θυμάσαι να μας ανακοινώνεις απώλεια δέκα κιλών,χαλάλι σου!
    Νομίζω πάντως πως δεν είναι η τύχη σου στην οποία θα έπρεπε να το αποδώσεις,αλλά σ'εσένα την ίδια και την προσπάθεια σου,
    ακολουθώντας πιο σωστά βήματα αυτή τη φορά!Οπότε μάλλον έχεις αρχίσει να πιστεύεις πραγματικά σ'εσένα κι αυτό αποδίδει!
    Καλή σου συνέχεια κι εύχομαι να αξιωθείς αντίστοιχη χαρά κι επιτυχία και στα υπόλοιπα ζητήματα σου!

Senior Member
    σχετικα με το δικό μου αποτέλεσμα, είναι ακόμα αρκετά στασιμό γμτ!! έναρξη διατροφής 06-02, έναρξη λήψης χΑπιών lipotox 24-02, αλλά μέχρι και σημέρα απώλεια μονάχα 3 κιλών.... για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια! δε βλεπω παντως το καλοκαίρι να το χαίρομαι όπως θα ήθελα...

καλή συνέχεια γλυκούλα και πολλά πολλά μπράβο για το αποτέλεσμαααα!!!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους!!
    Σήμερα μέρα ζυγίσματος και η ζυγαριά έδειξε 114,7 κg, -1 από την προηγούμενη Κυριακή που άρχισα την δίαιτα ww. Xαίρομαι πολύ που μετά από αρκετούς μήνες που μόνο έβαζα κιλά επιτέλους έχασα και κάτι!!! Έυχομαι καλά αποτελέσματα και στους υπόλοιπους!

Senior Member
    Έτσι,μπράβο!
    ʼντε κουνήθηκε λίγο η μάγισσα,που την κορόιδευαν οι φίλες της πως είναι γιαλαντζί!
    Έτοιμη ήταν η καημένη ν'αφήσει το σκουπόξυλο και να πιάσει την ηλεκτρική!
    Έλα,τώρα που πήραμε φόρα! Πετάει η ομάδα,λέμε! Κυριολεκτικά!

Senior Member
    Καλησπερα, εγω τελικα αυτη την βδομαδα δεν τα πηγα και τοσο καλα
    400 γρ. μειον. με εφαγε η χορτοπιτα...
    Την επομενη ελπιζω να παω καλυτερα!

Senior Member
    Καλησπερα, εγω τελικα αυτη την βδομαδα δεν τα πηγα και τοσο καλα
    400 γρ. μειον. με εφαγε η χορτοπιτα...
    Την επομενη ελπιζω να παω καλυτερα!

Senior Member
    και εγώ ζυγίστηκα σήμερα και δεν έχω χάσει τίποτα.

ανακεφαλαιώνω : ξεκίνησα 5 Ιανουαρίου για να χάσω 9 κιλα΄. κάνω διατροφή ww και είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτή.
    αργά και σταθερά έχω χάσει μόνο 3 κιλάκια, και άμεσος στόχος είναι άλλα 3 μέχρι το Πάσχα.

άντε και καλύτερα!