ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 457 FirstFirst ... 3373818283848593133183 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 6847
    Senior Member

epestre4a!!!

agaphmenoi mou epestre4a sto forum!!!kai thn deytera 8a zygistw...an kai nomizw oti eimai gyrw sta 87....
    loipon... 8a zygizomai ka8e evdomada!!!na kanete oloi to idio...kai oti kai na dei3ei na eiste eytyxismenoi pou exete thn eykairia n to alla3ete!!!!

Senior Member

i\'m back!!!

Senior Member

i\'m back!!!

Senior Member

...sorry...

ax 1000 sygnwmh...dn 3erw t egine....kai grfthke toses fores....

Senior Member
    Γειά σου,ʼση και καλώς μας ήρθες!Δεν πειράζει,συμβαίνουν αυτά...Υπάρχει τρόπος και θα τον βρεις στα σημερινά μηνύματα,
    στο τόπικ για τα επαναλαμβανόμενα ποστ...Γράφε μας μόνο μ'ελληνικούς χαρακτήρες,σε παρακαλούμε πολύ!
    Κι αφού ξεμπερδέψαμε με τα διαδικαστικά,αν θέλεις μας λες δύο λόγια για σένα και τον στόχο σου,καθώς υπέροχο το τικεράκι σου,
    αλλά δεν προδίδει αυτό που σε ταλαιπωρεί και βρίσκεσαι από σήμερα στην παρέα μας!Καλό μας ξημέρωμα!Φιλάκια πολλά!

Junior Member
    eimai 75

Junior Member
    eimai 75

Junior Member
    Μια καλη μερα σε ολουυυυςςςς!!! Ειχα καιρο να σας γραψω γιατι εχω χτυπησει το ποδι μου και....

Εγω δε λειτουργω με ζυγαρια γιατι ειμαι κατα.πολυ κατα στον ψυχολογικο πολεμο που κανει, αν το ελατηριακι στο μηχανισμο της, δε σταθεροποιηθει σωστα κ στο οτι δε δειχνει τα πραγματικα αποτελεσματα!!! Αντιθετα ειμαι υπερ της μεζουρας και της λιπομετρησης!!

Ετσι λοιπον, εχω να ΔΗΛΩΣΩ πως εχω χασει 3 ποντους.... Με διατροφη οπως εκανα παλια και με γυμναστικη..,..

Συνεχιζουμε δυναμικα ολοι μας!!! Σας φιλω! tanti baci e buon pomeriggio!!

Senior Member
    Originally posted by dare-xxx
    καλέ κατερίνα! πώς έχασες 13 κιλά σε 1 1/2 μήνα?!!!? πες καλέ! με ενδιαφέρει πάρα πολύ!
    Γαστρικη πτυχωση στις 12/02/09

Senior Member
    Kalliagirl συμφωνω με τα λεγομενα σου! Το γεγονος μιλαει απο μονο του! 3 ποντοι! Δεν ειναι λιγοι...σα νουμερο μπορει να φαινεται μικρο στα ματια μας σε σχεση με τα νουμερα που δειχνουν τα κιλα, αλλα στην πραγματικοτητα, 3 ποντοι ειναι ικανοι για να σου μπει η παλια φουστα και το παλιο παντελονακι!!

CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!!!

Συνεχιζουμε με...χαρα και τσαχπινια!!!!

Senior Member
    Έκανα βλακεία!
    Εχ8ες ξύπνησα 80,8 κ ήμουν πανευτυχής
    η μέρα όμως κατέλξε σε ρεσιταλ υπερφαγίας κ ξύπνησα 82,5
    ....
    Καταλαβαίνω ότι είναι πλασματικό μεν αλλά απο την άλλη θέλω να κατέβει γρήγορα πάλι στο χ8εσινό...
    Δεν θέλω ούτε για μια στιγμή να σκεφτώ ότι 8α πρεπεί να περιμένω 2 βδομάδες για να ξαναδώ το 80

Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Βοήθεια!

edit:στο tickerki μου θα αφήσω το χθεσινό βάρος κ αν δεν το έχω φτάσει πάλι στο επόμενο ζύγισμαα...τι να κάνω θα το παω προς τα πάνω....

Senior Member
    Ελπιδα, φυσικα και ειναι πλασματικο το νουμερο! Δεν παχαινουμε 2 κιλα σε ενα βραδυ!...
    Εχει να κανει και το ζητημα...wc. Ολα παιζουν..μηπως εισαι στις μερες του μηνα τις γνωστες , με τα φουσκωματα και τα πρηξιματα?
    Εγω την πρωτη βδομαδα διαιτας εχασα σχεδον 1.5 κιλα και μετα τη δευτερη βδομαδα, ειχα παρει παλι..αλλα δεν εκατσα να σκασω! Σιγα βρε συ..μην κανεις ετσι!
    Ολα θα πανε καλα αρκει να συνεχισεις σα να μη συνεβη τιποτα , απο εκει που εμεινες! οκ?
    Μην αναστατωνεσαι χωρις λογο! Γιατι ,οντως, δεν υπαρχει λογος!
    Καλη μερα σου και καλη συνεχειαα! ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!!
    Δυναμικα μπροστα παντα! Ακου τι σου λεω...κατι ξερω!

Senior Member
    Βασικά περίμενα και το θέμα wc αλλά καμμία αλλαγή.....
    Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες ενοχλήσεις αν κ είναι σχετικά νωρίς για την περίοδο μου αλλά ελπίζω να έχεις δίκιο

Member
    ααααα!! θενκς κατερινάκι για την πληροφορία.....δεν αντέχω όμως άλλες εγχειρήσεις τουλάχιστον για μία πετναετία.....από το 2001 μέχρι το 2007 έφαγα 4 μαχαίρια....σώνει....ίσως αν δεν τα καταφέρω αλλιώς αργότερα....

σου εύχομαι καλή συνέχεια! και όσο σύντομα θες στον στόχο σου!

Senior Member
    Εφτασα αισιως τα 72.4 kg και προχωραωωωωωωω!!!!

Μπορει σε αλλους η διαφορα να φαινεται μικρη, αλλα για μενα ειναι μεγαλη, οχι λογω του αριθμου των κιλων, οσο για το γεγονος οτι απλα, χανω!!

Καλη συνεχεια με δυναμη σε ολες!