ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 86
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 86 of 457 FirstFirst ... 3676848586878896136186 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 6847
    Senior Member
    ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ....

Originally posted by mdion
    Καλησπέρα σε όλους!
    Nadine, ευχαριστώ πολύ για το τέλειο animation και για τη συμπαράσταση!
    Glukoula28 έκανα γαστρικό δακτύλιο στις 10-10-2008 και ούτε που έχω καταλάβει πως πέρασαν αυτοί οι μήνες και πως χάθηκαν τα κιλά. Βέβαια οι ποσότητα έχει μειωθεί φοβερά και προσέχω να μένω όσο μπορώ μακριά από διατροφικές αμαρτίες (τουλάχιστον τις καθημερινές). Επίσης, κάνω σχεδόν καθημερινά 20 λεπτά ποδήλατο γιατί ο γιατρός μου επιμένει ότι μόνο έτσι θα αποφύγω τη χαλάρωση και μέχρι στιγμής έχει δίκιο. Ειδικά στην κοιλιά που ήμουν σαν 5 μηνών έγκυος και η οποία κοντεύει να εξαφανιστεί τα αποτελέσματα της μη-χαλάρωσης είναι θεαματικά.
    Sorry για τη φλυαρία αλλά είπα να σας τα πω όλα μαζεμένα!!!!
    ΚΑΙ

[quote]Originally posted by mtsek85
    λοιπον ήρθε και η δική μου ώρα της κρίσης.....

και μπορώ να πω, πως είμαι πραγματικά χαρούμενη!!!
    πρωινό σημερινό ζύγισμα, 87,8 δλδ -1!!!!

το 89 εχει να φανεί 3 μέρες!!! το 90 που έπαιζε για 3 βδ άφαντο!!! ζητωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! !!!!!!

προχωράμε!!!!!!!!! αλλάζω και το tickeraki για να ανέβουμε λίγο!!!

καλή μας συνέχεια!!![

Εχουμε ξεκινήσει απο τα ιδια κιλα;και εχουμε χάσει και οι 3 μας σχεδόν τα ίδια!!!!!!! Δεν θυμάμαι για να ειμαι ειλικρινής τι διαιτα ή τρόπο εχετε επιλέξει ούτε ποτε ξεκινήσατε...Αντε καλη μας συνέχεια για τα 63
    ΚΑΙ

Senior Member

Senior Member
    στην περίπτωσή μου porki μου, απλά έχω κόψει τα περιτά (αναψυκτικά, γλυκά κλπ) και προσπαθώ να πίνω νερά και να τρέφομαι με πρωτεϊνες... αλλα γενικα, δεν έχω΄φράξει κ τόσο τον εαυτό μου... καλα παμε παντως!!!!!!!!!!! καλή μας συνέχεια!!!

Senior Member
    Ζυγισμα και σημερα και χαιρομαι που η κυρια ζυγαρια με τιμα με τα...μειωτικα της λογια!!!

71.8 απο 72.4 !! Βεβαια ειμαι σε δευτερη μερα περιοδου, οποτε ευελπιστω οτι στην ουσια η απωλεια θα ειναι κατα τι περισσοτερη, αλλα κι αν οχι, ειμαι παλι πολυ ικανοποιημενη!

Αντε κοριτσια, μπρος σιγα σιγα και σταθερα προς τα κατω!
    Εμπρος καλη μου κατηφοραααα!!!!

Καλημερα και καλη μας συνεχεια!!

Senior Member
    μια χαρα τα πάει η ομάδα!!!! το καλοκαιρι είναι κοντα... αλλά και εμείς πιο κοντά στους στόχους μας!!!!

πάντως.... αν σε 2 μήνες έχασα σχεδον 6 κιλά.... σε άλλους 3 που μένει το καλοκαίρι θα έχω χάσει άλλα....6-7.... οπότε.. μια χαρά!!!!! αντε να δούμε τι θα γίνει!!! γιατί αρχίζουν να πιάνουν και οι ζεστες...!!!!

Senior Member
    127/127/65 (χτες ξεκινησα :P) ποτε το κανονικο "χασιμο" θα ναι απο δευτερα .... αχχχχχ δεν βλεπω την ωρα !

Senior Member
    αντε αντε καλή αρχή καλό μου και καλά αποτελέσματα!!!!

Senior Member
    thanxxxxxxxxxxxx επισης!!!!!!!

Senior Member
    εγώ πάχυνα.....
    το ομολογώ
    82 κ κατι
    αλλά την μπαρούλα μου δεν την αλλάζω δεν την αλλάζω
    Μόνο όταν κατέβει
    ΜΟΝΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Senior Member
    οντως γαμωτο , τα bars ειναι ωραια για σνακ ! ειδικα αυτα που εχουν λιγη σοκολατα , κοβουν και τη λιγουρα για γλυκο !

Senior Member
    οντως γαμωτο , τα bars ειναι ωραια για σνακ ! ειδικα αυτα που εχουν λιγη σοκολατα , κοβουν και τη λιγουρα για γλυκο !

Senior Member
    Συνχαρητηρια σε ολεs oσεs,εχασαν κιλακια,και σε οσεs δεν εχασαν αλλα θα χασουν!!!Συνεχιστε κοριτσια,μια ζωη εχουμε οπωs λεει και η NADINE μαs,δεν εχει δευτερη,πραγματοποιειστε τουs,στοχουs σαs,ετσι αποκτουμε δυναμη ψυχικη!!!φιλιαα

Senior Member
    Συνχαρητηρια σε ολεs oσεs,εχασαν κιλακια,και σε οσεs δεν εχασαν αλλα θα χασουν!!!Συνεχιστε κοριτσια,μια ζωη εχουμε οπωs λεει και η NADINE μαs,δεν εχει δευτερη,πραγματοποιειστε τουs,στοχουs σαs,ετσι αποκτουμε δυναμη ψυχικη!!!φιλιαα

Senior Member
    Πριν λίγο ζυγίστηκα.Και με εδειξε 83,4.Μετά βγάζω τα ρούχα και εδειξε 82, 9.Τερμα το φαγητο τερμα και τα ρουχα παχαίνουν και τα δυο.

Senior Member
    χαχαχαχ....δεν κανουμε ποτε το λαθος να ζυγιστουμε με τα ρουχα ΠΟΤΕΕΕΕ!!!

Ειναι κολπακι..παντα ζυγιζομαστε πρωι-πρωι κ χωρις ρουχα..ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣ :Ρ