ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 457 FirstFirst ... 3777858687888997137187 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by samantha
    χαχαχαχ....δεν κανουμε ποτε το λαθος να ζυγιστουμε με τα ρουχα ΠΟΤΕΕΕΕ!!!

Ειναι κολπακι..παντα ζυγιζομαστε πρωι-πρωι κ χωρις ρουχα..ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣ :Ρ
    Ααααακριβως!Αλλιως παιδια δε συμφέρει.Έχει τύχει να ζυγιστω πρωι και βράδυ την ίδια μέρα, σε διάρκεια δίαιτας και να με δειχνει και δυο κιλά πάνω.

Senior Member
    σπαστικοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτο! η απολυτη απογοητευση! και , να συμπληρωσω , παντα ζυγιζόμαστε πρωί πρωί , τσίτσιδες , και αφου εχουμε παει τουαλέτα ... ναι , μη γελατε

Member
    Originally posted by stellou1989
    σπαστικοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτο! η απολυτη απογοητευση! και , να συμπληρωσω , παντα ζυγιζόμαστε πρωί πρωί , τσίτσιδες , και αφου εχουμε παει τουαλέτα ... ναι , μη γελατε

ε...το τελευταίο δεν σου έρχεται πάντα πρωί πρωί.....

τες πα.....ξανά μανά....83κ....την τετάρτη ήμουν 82,8 αλλά δεν κράτησε.....πως μου την έχει δώσει αυτή η κολλημένη ζυγαριά τόσες μέρες δεν λέγεται...

Senior Member
    dare-xxx προσεξε με ... πας στο "μερος" ... παιρνεις κατι να διαβασεις (περιοδικο , βιβλιο , ασχολεισαι με το κινητο , εγω λυνω και sudoku καμια φορα!) και τρωγοντας ερχεται και η ορεξη χαχαχχαχα θεε μου τι λεωωωωωω .... (μην παρεξηγειτε η κυκλοθυμία των ημερων φταιει! η γενικη διαθεση ειναι χαλια απλα με μερικες στιγμες που εχω ορεξη ... σε μια ωρα να δουμε !)

Member
    κοίτα να δεις....τελικά οι συνθήκες περιβάλλοντος παίζουν ρόλο....γιατί αν ξυπνάς 7 για να ετοιμάσεις πρωινά, στις και μισή να ξυπνήσεις τους υπόλοιπους, μέχρι τις παρά τέταρτο να μαζέψεις ότι βλέπει η πεθερά και να ντυθείς, μετά να ντύσεις τους υπόλοιπους για να φύγετε μια φορά πριν και τις και πέντε αφού και δέκα χτυπάει το ρημάδι το κουδούνι, και μετά αν δεν έχεις να πας γραφείο όπου θα μείνεις μόνο λίγες ώρες για να προλάβεις να είσαι κει όταν ξαναχτυπήσει το ρημάδι το κουδούνι - άρα ούτε χρόνο για καφέ δεν θα έχεις, όχι να πάς και στο μέρος! ούτε για το ψιλό που λένε! - γυρίσεις σπίτι και ο junior αποφασίσει πριν βάλεις την ηλεκτρική ότι ήρθε η ώρα για το γάλα, και μετά ότι θέλει να βγει στο μπαλκόνι που ακόμη δεν σφουγγάρισες, και μετά να φτιάξεις την φρουτόκρεμα, και μετά να δεις τι θα φάει η φαμίλια σήμερα, και μετά άντε να αερίσεις και τα πίσω δωμάτια και να ψιλομαζέψεις τον χαμό που σε κάνει να βγάζεις φλύκτενες, και μετά να του δώσεις το αυγό, και μετά να πας για αυτό το έρημο κουδούνι που χτύπησε, και μετά να ετοιμάσεις να φάνε τα μεγάλα, εντωμεταξύ (δηλαδή όσο τρώνε) να κοιμίσεις το μικρό (δόξα τω Θεώ είναι καλό νινί και κοιμάτε εύκολα), να μαζέψεις το τραπέζι και να βάλεις ότι χωράει ακόμη να στριμωχτεί στο πλυντήριο, να δεις τι κάνουν τα ρούχα στην ταράτσα (αλήθεια πότε έβαλες το πλυντήριο? χτες το βράδυ ή νωρίς το πρωί? το ξέχασα!), να διαβάσεις τους μαθητές, να σου πουν το μάθημα, πριν ξυπνήσει ο junior αν προλάβεις να πας γυμναστήριο ή τα παιδιά στις δραστηριότητες, μετά να τον ξαναντύσεις, ξαναταϊσεις, να τον βγάλεις καμιά βόλτα αν είναι καλός ο καιρός, να πάρεις τα μεγάλα από εκεί που τα έχεις πάει, να ετοιμάσεις βραδυνά, μπάνια, ρούχα κλπ, να δεις τα μεηλ σου και να απαντήσεις στα επείγοντα, α ξέχασες να πάρεις τα λιποτόξ! (γιατί μήπως θυμήκες να φας? το νεράκι σας? πάει κι αυτό ε?) και πεινάς......η ώρα έχει ξαναπάει 7 και (αλλά το βράδυ πια) και τουαλέτα....γιόκ.

το παραπάνω σενάριο που περιγράεις λοιπόν έχει άλλες προϋθέσεις......δεν συνάδουν με τις δικές μου κατάλαβες.....απλά είναι διαφορετικές.

Member
    η παραπάνω παράλειψη χαρακτήρων είναι χαρακτηριστική των ρυθμών....

Senior Member
    ενταξει αν εχεις παιδια και ετσι παω πασο , ειναι λογικο να τρεχεις και να μη φτανεις ... απλα πρεπει να βρεις καποιο τροπο να εχεις λιγο χρονο και για τον εαυτο σου (και οχι μονο για "το μερος") ....

Member
    και για το φαγητό μου επίσης....μετά τις 10...εξ'ού και η μή απώλεια....

τον φάβλο κύκλο τον ξέρεις?....

Senior Member
    εγω σταθερη αξια στo ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ των κιλων!Η μετοχη μου κοριτσια δεν ανεβενει,ουτε κατεβενει,εχει μεινει στασιμη και αυτη την εβδομαδα,κατι σαν το μουλαρι που το τραβαs και δεν θελει να ερθει μαζι σου,ε! ενα τετοιο πραγμα!

Senior Member
    Geia sas ki apo mena!

Egw eimai 87. Apo 96,5 pou imoun otan genisa. Thelw na paw 65 kai an mporw kai pio katw kai exw kai allo kouragio kala tha einai!

1os stoxos na paw 77kg stis 10/6/2009

2os stoxos 67 kg stis 10/8/2009

Kali mas epityxia OLE!!!

Senior Member
    Geia sas ki apo mena!

Egw eimai 87. Apo 96,5 pou imoun otan genisa. Thelw na paw 65 kai an mporw kai pio katw kai exw kai allo kouragio kala tha einai!

Kali mas epityxia OLE!!!

Senior Member
    Geia sas ki apo mena!

Kali mas epityxia OLE!!!

Senior Member
    Geia sas ki apo mena!

Kali mas epityxia OLE!!!

Senior Member
    τελικα δεν συγκρατηθηκα και ζυγιστηκα ενω κανονικα ειναι τη Δευτερα .... εχω παει 125 απο 127 σε 5 μερες προφανως ακομη χανω σε νερο γι αυτο ειναι τοσο γρηγορο ... αχ , χαρηκα τωρα !

Senior Member
    Να ανέβεις στην ζυγαριά και την Δευτέρα να δεις που βρίσκεσαι!
    Κι εγώ έχασα 1 κιλάκι και συνεχίζω!