ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 97 of 457 FirstFirst ... 47879596979899107147197 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 6847
    Senior Member
    kαλησπερα σε ολουs,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,και οτι επιθυμειτε να σαs,δωθει απλοχερα,οπωs ακριβωs το θελετε!κοριτσια εγω ξεκινησα διατροφη απο τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ,σημερα εχουμε 2 μαιου,κοντα στουs 4 μηνεs λοιπον,με αρκετα καλη δουλεια,πανω σε μενα,εννοωνταs,λαχανικα,ψητ α,βραστα,με σαλατεs αφθονεs,γιαουρτακια το βραδυ,και πολυ ελαχιστεs παρασπονδιεs,κυριωs με σοκολατα,και αν εξερεσουμε και 2-3 μερεs του πασχα,και με ασκηση περπατημα 20λεπτα 4-5 φορεs την εβδομαδα,αποτελεσμα -10κιλα.Αυτα τα δεκα ηταν απο τον μαρτιο,και εκει κολλησαμε για τα καλα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ,να καταλαβω τι συμβαινει στον οργανισμο μου? με εχει παρει απο κατω,διοτι ειναι αδικο!!!Γιατι και πεινασα,και συγκρατησα πολυ τον ευατο μου,να μην φαω κατι εκει που η παρεα μου,ετρωγαν του κοσμου τιs λιχουδιεs.Σε καποια γνωστη που το συζητησαμε γιατι ειχε το ιδιο προβλημα,επερνε κιλα με τον αερα που λεμε(και αs μην το πιστευουν καποιοι)και εχανε υπερβολικα δυσκολα,ειχε προδιαθεση σαχαρου,και προσπαθουσε παρα πολυ να χασει,και ΔΕΝ!!!,ελπιζω να μην εχω σακχαρο,διοτι αντιλαμβανεστε τι με περιμενει!Ετσι λοιπον ειχα στοχο απωλεια 30 κιλων σε 7 μηνεs,νομιζω απετυχα το στοχο μου,και οχι τιποτα αλλο,ειχα ταξιδεψει τοσο πολυ με τη φαντασια μου,να απολαυσω τη θαλασσα οσο τιποτε αλλο αυτο το καλοκαιρι!Δεν νομιζω ομωs!ααααχ.Τελοs σαs ευχομαι καλεs απολιεs,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καθε φορα που διαβαζω πωs καποια/οs απο εσαs χανει εστω και 2-3 κιλα,και φτανει ολο και πιο κοντα στο στοχο του,χαιρομαι ιδιαιτερα,γιατι καταλαβενω τoν ``αγωνα μαs``γιατι το ζω,το βιωνω και ξερω ποσο δυσκολο ειναι!ΦΙΛΙΑ κοριτσιαα,να ειστε παντα καλα!

Senior Member
    Originally posted by GLUKOULA28
    kαλησπερα σε ολουs,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,και οτι επιθυμειτε να σαs,δωθει απλοχερα,οπωs ακριβωs το θελετε!κοριτσια εγω ξεκινησα διατροφη απο τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ,σημερα εχουμε 2 μαιου,κοντα στουs 4 μηνεs λοιπον,με αρκετα καλη δουλεια,πανω σε μενα,εννοωνταs,λαχανικα,ψητ α,βραστα,με σαλατεs αφθονεs,γιαουρτακια το βραδυ,και πολυ ελαχιστεs παρασπονδιεs,κυριωs με σοκολατα,και αν εξερεσουμε και 2-3 μερεs του πασχα,και με ασκηση περπατημα 20λεπτα 4-5 φορεs την εβδομαδα,αποτελεσμα -10κιλα.Αυτα τα δεκα ηταν απο τον μαρτιο,και εκει κολλησαμε για τα καλα.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ,να καταλαβω τι συμβαινει στον οργανισμο μου? με εχει παρει απο κατω,διοτι ειναι αδικο!!!Γιατι και πεινασα,και συγκρατησα πολυ τον ευατο μου,να μην φαω κατι εκει που η παρεα μου,ετρωγαν του κοσμου τιs λιχουδιεs.Σε καποια γνωστη που το συζητησαμε γιατι ειχε το ιδιο προβλημα,επερνε κιλα με τον αερα που λεμε(και αs μην το πιστευουν καποιοι)και εχανε υπερβολικα δυσκολα,ειχε προδιαθεση σαχαρου,και προσπαθουσε παρα πολυ να χασει,και ΔΕΝ!!!,ελπιζω να μην εχω σακχαρο,διοτι αντιλαμβανεστε τι με περιμενει!Ετσι λοιπον ειχα στοχο απωλεια 30 κιλων σε 7 μηνεs,νομιζω απετυχα το στοχο μου,και οχι τιποτα αλλο,ειχα ταξιδεψει τοσο πολυ με τη φαντασια μου,να απολαυσω τη θαλασσα οσο τιποτε αλλο αυτο το καλοκαιρι!Δεν νομιζω ομωs!ααααχ.Τελοs σαs ευχομαι καλεs απολιεs,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καθε φορα που διαβαζω πωs καποια/οs απο εσαs χανει εστω και 2-3 κιλα,και φτανει ολο και πιο κοντα στο στοχο του,χαιρομαι ιδιαιτερα,γιατι καταλαβενω τoν ``αγωνα μαs``γιατι το ζω,το βιωνω και ξερω ποσο δυσκολο ειναι!ΦΙΛΙΑ κοριτσιαα,να ειστε παντα καλα!
    glykoula, μη σε παίρνει από κάτω, και εμένα μου χει τύχει στο παρελθόν και δυστηχώς σταμάτησα τη δίαιτα γιατί είχα ήδη κουραστεί πολύ.
    Το θέμα είναι να συνεχίσεις τη διατροφή σου και την άσκησή σου και να μη σε πτοεί τίποτα. Μπορεί να μη χάνεις για κάποιο διάστημα κιλά, όμως να χάνεις αρκετούς πόντους.
    Αν δεν τρως κρέας άρχισε να τρως πιο συχνά. Κυρίως κοτόπουλο στο γκριλ και ψάρια δλδ πρωτείνες. Εμένα π.χ το κοτόπουλο όταν κολλάει η ζυγαριά με βοηθάει πάρα πολύ να ξεκολλήσει. Δώσε λιγάκι παραπάνω ενέργεια στον οργανισμό σου και παίρνε και καμια βιταμινούλα το πρωι μόλις ξυπνάς(βοηθάνε στο χάσιμο των κιλών). Ίσως ο οργανίσμος σου και γενικά ο μεταβολισμός σου έχει κολλήσει, έχει συνηθίσει την ίδια διατροφική συνήθεια και χρειάζεται αλλαγή διατροφής (να μην ξεπερνάς όμως τις 1200 θερμίδες την ημέρα) και βιταμίνες.
    Όσο για τις αμφιβολίες σου για διαβήτη πήγαινε να κάνεις μια γλυκοζηλιωμένη(έτσι λέγεται η εξέταση) ή μια καμπύλη ζακχάρου. Επίσης κοίταξε και το θυροειδή σου μήπως χρειάζεσαι φαρμακευτική αγωγή. Η εξέταση εδώ λέγεται TSH, T3 ΚΑΙ T4.
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι και μην αγχώνεσαι μέχρι το καλοκαίρι έχουμε αρκετό καιρό!

Senior Member
    γλυκουλα
    το αρυθμιστο ζαχαρο προκαλει χασιμο βαρους κι οχι το αντιθετο..ειναι βεβαια ενα πολυ ανθυγειινο χασιμο βαρους γιατι παραλληλα προκαλειται ανεπανορθωτη βλαβη σε πολλα κρισιμα οργανα...αυτο οταν ειναι αρυθμιστο επαναλαμβανω...
    η φιλη σου αν εχει κατι οργανικο ,ισως ειναι κατι με θυρεοειδηκαι αν ανησυχεις και για σενα, αυτο να ψαξεις...
    κατα τα αλλα η στασιμοτητα μετα απο καποιο χασιμο ειναι πολυ συνηθισμενη και το μονο που χρειαζεται ειναι να επιμεινεις με υπομονη αλλα και να κανεις ενα τσεκαρισμα, μηπως χωρις να το καταλαβεις εχεις αυξησει τις θερμιδες παρολο που οι τροφες που επιλεγεις ειναι διαιτητικες...

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    glukoula τα κοριτσια ξερουν καλα τι σου λενε κ θα συμφωνησω...εγω να σου πω απλα να μην τα παρατησεις γιατι εχεις καταφερει κατι πολυ σημαντικο...10 κιλα ειναι πολυ καλη απωλεια κ να σκεφτεσαι αυτο για να νοιωθεις καλυτερα...σιγα-σιγα κ με υπομονη θα τα καταφερεις..αλλωστε ειπαμε το καλοκαιρι δεν ειναι κ τοσο κοντα....

Senior Member
    samantha,kai 2sweet2b4togo10 σαs ευχαριστω πολυ,για το κουραγιο που μου δινετε,ΘΕΛΩ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ να πετυχω το στοχο μου αυτο,για αυτο θα επιμεινω!!!,ειπαμε δεν ειναι ευκολο,ομωs τελικα αυτο και μονο,να μου υπενθυμιζουν καποιεs απο εσαs ποσο σημαντικο ειναι να επιμενω,με ανεβαζει ψυχολογικα και με βοηθα πραγματικα να συνεχιζω!φιλιαα!

Senior Member
    samantha,kai 2sweet2b4togo10 σαs ευχαριστω πολυ,για το κουραγιο που μου δινετε,ΘΕΛΩ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ να πετυχω το στοχο μου αυτο,για αυτο θα επιμεινω!!!,ειπαμε δεν ειναι ευκολο,ομωs τελικα αυτο και μονο,να μου υπενθυμιζουν καποιεs απο εσαs ποσο σημαντικο ειναι να επιμενω,με ανεβαζει ψυχολογικα και με βοηθα πραγματικα να συνεχιζω!φιλιαα!

Senior Member
    καλημέρα σε όλους!!!

σημερα είναι το πρώτο μου επίσημο ζύγισμα μετά το Πάσχα, μετά τα κοκορέτσια, τις μπουγάτσες, τα ποτά (και γενικα μετά απο πολλές κρεπάλες που με είχαν γυρισει στα 90 πριν από 1 βδομάδα)

και ναι, είμαι στα 87,2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και είμαι πανευτυχης!!!!! ελπίζω από την άλλη βδομάδα να να δω κανενα 86 που πραγματικά έχω πάνω από 2 χρόνια να το δω...

φιλάκια πολλά και καλή μας συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ante re su mpravo kali mas sunexeia ... emena tetarti ta kala ... (eimai sigouri , dn paizei auti ti vdomada na mi xasw , tha faw ta mallia mou an dn exw xasei otan paw diaitologo)

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ mtsek85 και πάλι μπράβο σου.
    Γρήγορα θα δεις και τα 86 που τόσο τα πεθύμησες μωρέ και τα 80 κοντά είναι. Φεύγουν τα κιλά, στο καλό κι ούτε κάρτα να μην στείλουν

Καλή συνέχεια σε όλους

[quote]Originally posted by AMALIA
    Φεύγουν τα κιλά, στο καλό κι ούτε κάρτα να μην στείλουν

Ακριβώς όπως το λες ούτε κάρτα ούτε τηλεφωνο..

Senior Member
    Μπραβο Μπραβο κ παλι Μπραβο mtsek!!!!!!Ετσι ετσι να φευγουν τα κιλακια.....

Stellou να μας πεις κ εσυ τα καλα σου νεα να παιρνουμε ολες κουραγιο να συνεχισουμε!!!!!!

Junior Member
    Τα έχασα κι εγώ τα κιλάκια.... 3 κιλά σε δύο βδομάδες περίπου.
    Πάμε γερά...Υπομονή, επιμονή και θα τα καταφέρουμε!

αχ μπραβο σε ολους για την προσπαθεια που κανετε.. τι ωραια που ειναι να βλεπεις τα κιλα να φευγουν μακρια!!
    εγω αυτη την εβδομαδα εχασα μονο μισο κιλακι αλλα δεν πειραζει,την αλλη εβδομαδα θα ειναι σιγουρα καλυτερα..