ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 60
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 60 of 457 FirstFirst ... 1050585960616270110160 ... LastLast
Results 886 to 900 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by elpida
    dn ξέρω αν ειναι η ζυγαρια ή αν είναι πραγματικότητα αλλά
    78
    είδα το 7!!!!!
    Είδες χαρά μου που η νέα ζυγαριά είναι γουρλού;
    ʼντε καλή συνέχεια στην κατρακύλα της απώλειας!
    Είναι να μη γίνει η αρχή λέμεεεεεεε

Senior Member
    Γουρουνίτσα,γουρουνάκι και όλα τα γουρουνοειδή...
    πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!
    Συχνά σε σκεφτόμαστε κι αναρωτιόμαστε για την πορεία σου...
    Αλλά μην νιώθεις υπόλογη για τη συχνότητα εμφάνισης σου...
    Ελπίζω να είναι εξίσου καλά και το καμάρι σου!
    Καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις κι αντιμετωπίζεις!Φιλάκια!

Senior Member
    Amarylis μου,είδες που μόνο καλύτερα μας περιμένουν; Είναι να γίνει η αρχή και μετά ένα ένα όλα βελτιώνονται!
    Αυτό προσπαθώ κι εγώ να μου υπενθυμίζω ειδικά τώρα τελευταία που πέρασα μια κάπως πεσιμιστική κρίση...
    Και όταν αλλάζεις δεκάδα,πόσο μάλλον από τριψήφια γίνεσαι διψήφια...τι να λέμε; Απερίγραπτη η ένεση ενθάρρυνσης!
    Ελπίζω και εύχομαι για όλα σου τα ζητήματα(και στη σχέση σου και στην αυτοπεποίθηση σου,παντού)μόνο θετικά από δω και πέρα!
    Φιλάκιααααααααα

Senior Member
    fatsoula μου,καλό είναι να ζυγιζόμαστε σε ίδιες συνθήκες κατά το δυνατόν,
    ώστε να είναι αξιόπιστα και τα συγκρίσιμα μεγέθη
    ειδικά όταν από κάποια γραμμάρια εξαρτούμε και τη διάθεση μας...
    Πάντως οι ενδείξεις της λιπομέτρησης είναι οι σημαντικότερες
    καθώς το ποσοστό λίπους στο σώμα μας θέλουμε να μειώσουμε
    κι όχι το κατά πόσο μας ελκύει η γη(βαρύτητα)
    Εξάλλου,είμαστε ελκυστικοί ,τι να κάνουμε;

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Mπράβο Ελπίδα, αν ήξερες πόσο το έχω επιθυμίσει αυτό το 7..... αντε και στο 6 τώρα!!!!!!!!!!!!

alalumaki μου,είπαμε άρχισε να κάνεις οικονομία για ν'ανταπεξέλθεις στο πάρτυ που μας έταξες
    γιατί όπως πας δεν το γλυτώνεις το έξοδο...Με σταθερά βήματα πλησιάζεις κι εσύ στα δικά σου εξάρια...
    Καλό ξεπαράδιασμα λοιπόν!Φιλάκια!

Senior Member
    fatsoula εγω οποτε ζυγιζομουν με τζην ο διατολογος μου αφαιρουσε 400 γρ τοσο ζυγιζει το τζην.

Junior Member
    diavazw ta posts sas kai pragmatika xairomai...pou ola pane kat efxin gia olous!!!egw lew tin paraskeyh na zigistw!!!!tin paraskevi kleinw duo vdomades ap tin stigmi pou ksekinisa to gym kai tin diatrofh!!!elpizw na exw efxarista news!!ksekinisa 74 lete se dyo vdomades na piasw to teleftaio noumero tis allis dekadas??ouf!!!paw na etoimastw gia athlisi!!sas filw olous kai keep walking!!!
    smouts ;p

οκ τοτε ειμαι 77...!!!(ετσι θελω κιολας προς το παρον..)
    λοιπον.. πολυυ χαιρομαι γιατι αυριοοο ξεκιναααωωω διατροφηηηηηηηηηηηηηηηη!!!! !!!!!!!!!!!!!!
    μακιαααααα

Senior Member
    δεν παιζει μονο ρολο η ζυγαρια πιστεψτε με. χρειαζεται να να κανουμε ταυτοχρονα σωματομετρηση ,ιδιαιτερα αν παμε γυμναστηριο. ο μυς ειναι πιο βαρυς απ το λιπος. Συνδιασμος διατροφης +αεροβικη +βαρη δινουν το αποτελεσμα. Μιλαω πλεον εκ πειρας και σας λεω οτι ημουν 85 κιλα με γυμναστηριο με μεση μικροτερη απ αυτη που εχω τωρα κατα 2 ποντους και πλεον ειμαι στα 76,300 σχεδον δεκα κιλα. με 91 cm μεση και φυσικη κατασταση αστα να πανε.Η ζυγαρια ειναι ενα κριτηριο αλλα οχι το μοναδικο. Υπαρχουν και αλλα απ αποψη υγειας σημαντικο ειναι το waist/hip ratio αναλογια μεσης ισχυων.

Πολυ σωστο αυτο που λες alex μονο που προς το παρον μονο λιπομετρηση εχω κανει...!!!
    Για γυμναστηριο δεν το συζητω προτιμω να κανω μονη μου σπιτι (εχω βρει εναν εικονικο γυμναστη..χχιχιιχι) και μαλλον τον αλλο μηνα θα παρω και διαδρομο η ποδηλατο και βαρακια οπωσδηποτε...!!!!

Junior Member
    loipon eeftase i imera!!meta apo dyo evdomades entatikis aerovias gymnastikis (mazi me pilates kai askiseis) apo 74 kila pou me varenan eimai aisiws sta 70!!!!exw alla 12 vevaia alla tha ta kataferw!!!exw to fovo vevaia twra to sk pou tha leipw min ksanaparw tipotis kai ftou ki ap tin arxi alla tha prospathisw na kanw krath!!!tha ithela na rwthsw einai fisiologiko na xasw 4 kila se dyo evdomades??i einai aplws igra kai meta to sk ta ksanadw na epistrefoun !!!dn tha to anteksw!an kai i alitheia einai pws kai sta rouxa vlepw diafora!!!kai o gumnastis mou xe pei pws mporei na min vlepeis diafora sta kila na xaneis omws pontous kai ontws mas kanei eidikes askiseis gia pswmakia kai olwn twn eidwn ta lipakia!!!!tespa tha deiksei!!!!elega mipws ta kataferna gia 69 alla dn peirazei kai ta 70 kala einai pistevw!!!
    sas filw!smoouts

Junior Member
    ki allh erwthsh exw poi azigaria thewreite pio aksiopisti tin ilektroniki i tin alli me ti grammoules??

Senior Member
    mariaki84

Πριν ξεκινήσω διατροφή είχα την κλασσική αναλογική που με έδειχνε 100 κιλά..είπα τουλάχιστον σπάσαμε το 1 φράγμα αλλά δεν ξεφύγαμε και τελείως...αλλά αφου το πήρα σοβαρά και είπα ότι κάτι έπρεπε να κάνω πήρα και ψηφιακή.... 103,2
    Όπως καταλαβαίνεις άλλο 100 και άλλο 103,2! να μου πεις εκεί κόλλησες?
    τελος πάντων εγώ αγόρασα ψηφιακή μάρκας SOEHNLE, νομίζω την πήρα γύρω στα 55 ευρω, αλλά δείχνει ακόμα και τα 100 γραμμάρια απώλειας...Η διατροφολόγος μου έχει απο εκείνες τις κλασσικές με το βαρίδιο τις λεγόμενες ακριβείας και απο εκείνη η δική μου έχει απόκλιση 0,5 κιλά. λιγότερα...

απλά τις ψηφιακές δεν πρέπει να τις εμπιστεύεσαι στο θέμα της λιπομέτρησης συνήθως δείχνουν τελείως λάθος αποτέλεσμα. Επειδή στη γιατρό που πάω με κάνει λιπομέτρηση με παχύμετρο ( εκείνο με την τσιμπίδα που σε ζουλάει σε διάφορα σημεία του σώματος και εχει και κάτι σαν το ρολόι απο το πιεσόμετρο) το αποτέλσμα που μου δίνει είναι τουλάχιστον 6 ποσοστιαίες μονάδες μικρότερο απο το αποτέλεσμα που δείχνει η ζυγαριά μου... σε αυτό το ζήτημα δεν την εμπιστεύομαι καθόλου αλλά σέ ότι αφορά το βάρος είναι οκ.

αυτά απο μένα!!!
    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς !!!!

λπν.. οτν πρωτοειδα αυτο τ site δεν πολυεμπαινα.. τωρα μετα απο 2 πρπ μηνες αποφασισα να σταματήσω με τους διατροφολογους, τους ψυχολογους και τα κεντρα και να δω τι μπορω να κνω μονη μ...
    ετσι αποφασισα να γραφω πιο συχνα κ εδω μηπως βοηθηθώ... εξαλλου τα χω δοκιμασει πλεον ολα κ δν εχω να χασω κ τπτ...
    λπν.. τωρα ειμαι 61 κιλα κ θελω να φτασω στ 51-51 που ημουν μεχρι περσι τ φεβρουαριο...
    σμρα εχω φαει πραγματικα τα παντα αλλα τωρα θα προσπαθήσω να σταματησω και απο αυριο θα ξεκινήσω παλι προγραμμα..
    θα ζυγιστω σε 2βδομαδες απο τωρα και θα γραψω εδω..
    μακαρι να μπορεσω να τ τηρησω..
    μακαρι... οποιος θελει να μιλαμε ας μ δωσει τ msn του...! γτι συνηθως τις ωρες που μπαινω ειστε ολοι offline...

Junior Member
    καλημερα σε όλους!!!ομορφη μερα η Κυριακή!!!
    Ειδικα οταν ζυγιζεσαι και εισαι 1,9 κατω!!!
    αχ!! γερα με κουράγιο και υπομονή να τα καταφέρουμε ολοι!!!