Results 916 to 930 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
30-09-2008, 19:07 #916
δν ειμαι κθλ καλα.. προχθες ξεκινησα παλι να προσπαθω κ παλι σημερα κνω μαλακιες... δν μπορω γμτ αυτη τν κατασταση... τν παρασκευη ειναι κ ενα party που θελω να παω κ δν θελω να ειμαι πρησμενη.... δν μπορω να κτλβω γτι το κνω αυτο στν εαυτο μ.. αφου σε τπτ δν μ βοηθαει... αφου ξερω οτι οτν τρωω ετσι μονο με βλαπτει.. μονο με απομακρυνει απ το στοχο μ... πλι γιναμαι χαλια στ σπιτι.. δν ξερω τι αλλο να περιμενω... τ βρισκω πλυ δυσκολο να τελειωσει αυτη η απαισια κατασταση... δν μπορωωωωωωωωωω...
τωρα τις αλλες μερες θα φαω πλυ λιγο.. ξερω οτι ετσι το πιο πιθανο ειναι να με πιασει ξανα αλλα δεν μπορω να κνω κτι αλλο..
αληθεια.. απλα δν μπορω να δεχτω οτι οκ.. εγινε οτι εγινε κ τωρα κανονικα στ προγραμμα.. ηρεμησα λγο τωρα π τα εγραψα.. θα γραφω τι κνω μεχρι κ τν παρασκευη καθε μερα... θελω τοσο πλυ να παω στ party.. δν θελω να χασω αλλα πραγματα εξαιτιας αυτης της καταστασης...
- 30-09-2008, 19:56 #917
ξέρεις κάτι χαρά μου... πάντα θα υπάρχει ένα πάρτυ, μια γιορτή, μια επέτειος, μια έξοδος... και πάντα εμείς θα είμαστε διαφορετικοί... ίσως χαρούμενοι ίσως λυπημένοι ίσως χοντροί ίσως λεπτοί αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε πάντα υγεία. φρόντισε να έχεις αυτό και προστάτευσε τον εαυτό σου ... ακόμη κι από σένα. ζήτα βοήθεια! δεν είναι ντροπή.
30-09-2008, 21:33 #918
AMARILIS XILIA BRAVO KOPELA MOU!!!
glossou gera epeses tha ksanasikotheis pote den xanetai i elpida
kali epitixia se olous
ego trexo oli mera logo sxolis omos vlepo t post kai xairomai gia tis proodous sas
nadine mou kali epitixia
aaaa oloi mou lene poso adinatisa eno ego exo xasei mono 5 kila!!!!
mallon ftaiei i aisiodoksia pou ekpempo tora teleutaia
ola pane kala!!!
thetiki energeia girls,prospatheia kai ola tha ginoun
many many kisses!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30-09-2008, 23:25 #919
ευχαριστω και μπραβο κ σε σενα.. κ εγ ειμαι πλυ κλυτερα απ οτι πριν απο καποιες ωρες κ δν εχω φαει τπτ υπερβολικο... πραγματι οτν εισαι αισιοδοξη οι αλλοι σε βλεπουν μια χαρα... ενω αν εισαι μες στν γκρινια δν εχει κ τοσο σημασια η εμφανιση... συνεχισε τν προσπαθεια..! εγ αποφασισα να ξεκινησω κ spiroulina.. ενα συμπληρωμα που αναφερατε σε προηγουμενο topic οτι βοηθαει στο χασιμο κιλων κ ενεργοποιει τ μεταβολισμο... ελπιζω να βοηθησει... ασχετο.. αυτο τ site ειναι πραγματικα τελειο... ειναι κτι σν ημερολογιο κ ακους κ τις γνωμες αλλων π σε νιωθουν κ κτλβαινουν τι παιρνας χωρις να σχολιαζουν απ τν απ εξω... με βοηθαει πλυ να γραφω εδω... κλη μας συνεχεια!
01-10-2008, 01:15 #920
Χαίρομαι πολύ,glwssou μου,που ήδη νιώθεις καλύτερα!
Είμαι σίγουρη ότι είσαι πολύ όμορφη ακριβώς όπως είσαι,
αλλά ξέρω καλά πως δεν είναι εκεί το θέμα...
Αυτό το καταφύγιο αποδοχής που βρίσκεις εδώ,
αυτήν ακριβώς την ίδια ανακούφηση έχει ανάγκη και η εικόνα σου από σένα!
Σε παρακαλώ,σταμάτα η ίδια να κάνεις αυτό που σιχαίνεσαι να σου κάνουν!
Συμφιλιώσου με τον εαυτό σου και συνεργάσου μαζί του για ό,τι θεωρείς καλύτερο!
Θα έρθουν πολλές ακόμα Παρασκευές,πολλά ακόμη πάρτυ,μη σε χάσεις ολότελα εντωμεταξύ...
Προσπέρασε τη ματιά σου από το δέντρο,αγνάντεψε το δάσος και κατευθύνσου στις ηλιαχτίδες εκεί στο βάθος...
01-10-2008, 10:01 #921
Καλή μου γλωσσού,
Η αλήθεια είναι ότι όλοι/ες μας έχουμε να "κατέβουμε" το δικό μας Γολγοθά (μπουσουλώντας, κατρακυλώντας, στα 4 κ.ο.κ.).
Δεν είναι καθόλου εύκολο! Πίστεψε με! Εγώ υπάρχουν ώρες που τρελένομαι!!! Θα σου δώσω μερικά παραδείγματα:
Μια μέρα είχα λολαθεί! Ήθελα να φάω μια πάστα black forest! Αλλά πάστα όχι τούρτα! Γυρνώντας σπίτι κάνω στάση στο μεγάλο φούρνο-ζαχαροπλαστείο της περιοχής μου. Λέω αν έχει πάστα θα την φάω και θα πω κι ένα τραγούδι, αν δεν έχει θα είναι σημάδι να συνεχίσω ... Μπήκα ... αλλά είχε μόνο σε τούρτα ... Κι έτσι δεν έφαγα! Το θεώρησα σημάδι απο ψηλά!
Μια άλλη μέρα ήθελα σαν τρελή σουβλάκι (είχα δει και ένα τύπο να καταβροχθίζει ένα τέρας στο δρόμο) και λέω αυτό είναι ... θα φάω σουβλάκι. Στο φανάρι λοιπόν που πήρα την απόφαση περνά πεζή μια κοπελίτσα μινιόν σαν τα κρύα τα νερά ... Λέω μέσα μου ... αν φάω το σουβλάκι δεν θα μπορέσω ποτέ να γίνω και εγώ έτσι ... το θεώρησα σημάδι και δεν σταμάτησα για σουβλάκι!
Τέλος, μόλις χθες το βράδυ, και ενώ κάθομαι - μετά την σαλατούλα που είχα για γεύμα - στον καναπέ μου αραχτή λέω στον καλό μου. "Μυρίζει γαλακτομπούρεκο". "Αντε βρε" μου λέει. Σε λίγο το σπίτι και η γειτονιά μοσχοβόλαγε απο το γαλακτομπούρεκο που έψηνε βραδιάτικα ο φούρνος. Μετά απο πολλά μπινελίκια μεταξύ αστείου και σοβαρού προς τον φούρναρη, το γαλακτομπούρεκο & τον καλό μου που ήταν έτοιμος να κατέβει να πάει να πάρει λέω "Να πάτε να γ... τε όλοι σας. Εγώ δεν τρώω" και βούρκωσα - σχεδόν έκλαψα! Για να μου φύγει η μυρωδιά του γαλακτομπούρεκου να φανταστείς - άκουσον άκουσον - έφερνα το τασάκι με τα αποτσίγαρα στην μύτη μου για να αηδιάσω! Και τα κατάφερα!
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι είμαστε σαν άγγελοι που μας περιτριγυρίζουν οι σατανάδες πειρασμοί! Γιατί αυτοί να είναι δυνατότεροι; Γιατί να κερδίζουν πάντα! Τέρμα τα αστεία! Εγώ δεν θα τους αφήσω να με ξανακερδίσουν, να με ξαναλυγίσουν ... Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ... Δοκίμασε το και εσύ ... Όταν έρθει η ώρα της "αμαρτίας" πες "Οχι δεν θα με νικήσεις π.χ. τουλουμπάκι. Εγώ είμαι πιο δυνατή απο εσένα. Να πας στο δ..λο". Σόρρυ αν βρίζω αλλά εμένα έτσι μου βγαίνει ... κι έτσι τα καταφέρνω ...
Συν τις άλλοις πάντα υπάρχουν σημάδια που μας ωθούν στην αμαρτία και σημάδια που μας κρατούν "στον ίσιο δρόμο". Όταν βλέπεις τα σημάδια της αμαρτίας ψάξε λίγο και θα δεις και τα σημάδια της "αντοχής".
Γλωσσού μου ένα είναι σίγουρο ... αφού τα καταφέρνω εγώ σίγουρα μπορείς και εσύ και όλοι μας ... Απλά δοκίμασε το!!!
01-10-2008, 10:09 #922
amarylis ti diaita kaneis kai kataferes se ligotero apo ena hna na xaseis 10 kila?????????
01-10-2008, 10:10 #923
ξανα στα ελληνικα για να μην με μαλωσετε :P
αμαρυλις μου τι διαιτα κανεις και σε λιγοτερο απο ενα μηνα εχασες 10 κιλα?????
01-10-2008, 10:51 #924
Originally posted by zwhtsa
ξανα στα ελληνικα για να μην με μαλωσετε :P
αμαρυλις μου τι διαιτα κανεις και σε λιγοτερο απο ενα μηνα εχασες 10 κιλα?????
Όταν το πήρα απόφαση (στις 08/09) ήμουν 110 κιλά. Έχασα τα πρώτα 2 κιλά (τα υγρά δηλ.) μόνη μου κόβοντας τις μ..κίες που όλοι τρώμε και παχαίνουμε. Ύστερα, απο προτροπή δικού μου ανθρώπου ξεκίνησα την ακόλουθη δίατα (ναί ... ξέρω είναι χημική) για να δω γρήγορα αποτελέσματα (που βλέπω) και να ανέβω ψυχολογικά (που ανεβαίνω). Είμαι ήδη στη 2η ημέρα σαλάτας και σε 5 μέρες απο τώρα θα τσακίζω την Black Forest μου. Το πρόγραμμα αυτό θα ακολουθήσει μικρή περίοδο συντήρησης με ψητά και βραστά (τα γνωστά κρεας κοτόπουλο ψάρι ...) και μετά θα επανέλθω με το νέο μου διαιτολόγιο και τα νέα μου αποτελέσματα.
Λοιπόν! ʼκου και εφάρμοσε (αν θες):
Σάρωσε ΤΩΡΑ όλο το σπίτι και ξεφορτώσου όλα τα χαρτάκια delivery!!! Και ... μην το παίξεις πονηρή και κρατήσεις ένα (του αγαπημένουσου μαγαζιού) ΟΛΑ!
Ωραία ... Συνέχεια ... Πάρε μια σακούλα ... ναι ναι ... και άδειασε το σπίτι απο σοκολάτες, ροφήματα, γλυκάκια, σκατουλάκια που ξέρεις ότι θα σε γεμίσουν κιλά την πιο αδύναμη στιγμή σου!
Βγες έξω ... πήγαινε στο Super Market και πάρε όλα τα απαραίτητα για την ακόλουθη δίαιτα (η οποία για μένα σε 23 ημέρες κατέβασε σχεδόν 10 κιλά!)
Σε όλες τις κάτωθι μέρες επιτρέπεται φρέσκος χυμός πορτοκάλι το πρωί και όσο καφέ θες χωρίς όμως ζάχαρη και χωρίς ασπαρτάμη!
Ημέρα 1η: Μακαρόνια με βούτηρο και τυρί τριμμένο ΜΟΝΟ! Τίποτε άλλο (φάε όσο θες για πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό αλλά τίποτε άλλο)
Ημέρα 2η: Ρύζι βραστό με βούτηρο και τυρί τριμμένο ΜΟΝΟ! Τίποτε άλλο (φάε όσο θες για πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό αλλά τίποτε άλλο)
Ημερές 3η - 4η - 5η: Μπιφτέκια ΌΣΑ ΘΕΣ (απο τα χεράκια σου ή απο έξω) με σαλάτα (ένα είδος σαλάτα π.χ. ντομάτα μόνο ή μαρούλι μόνο για σήμερα και για τις ακόλουθες μέρες) και αυτή σε όση ποσότητα θες.
Ημέρες 6η - 7η - 8η: Μπριζόλες μοσχαρίσιες ψήτές ή τηγανισμένες σε τεφάλ χωρίς λάδι και σαλάτα όπως τις προηγούμενες μέρες! Όσες μπριζόλες και όση σαλάτα θες!!!
Ημέρες 9η - 10η - 11: Κοτόπουλο ψητό ή βραστό (χωρίς πέτσα) και σαλάτα (Πάλι όσο κοτόπουλο και σαλάτα θες ...)
Ημέρες 12η - 13η: Πατάτες τηγανιτές (Ναι καλά διαβάζεις!), τυρί φέτα και χόρτα (ό,τι τρως απο χόρτα αν δεν τρως έχουμε ένα προβληματάκι ...)
Ημέρες 14η - 15η: Μοσχάρι βραστό και σαλάτα (πάλι όσο θές)
Ημέρες 16η - 17η: Χόρτα μόνο με λεμόνι
Ημέρες 18η - 19η: Σαλάτα (μόνο ένα είδος και πάλι)
Ημέρες 20η - 21η: Φρούτα (ένα είδος μόνο - απέφυγε τις μπανάνες ...)
Ημέρα 22η - 23η: Ρύζι βραστό πιλάφι με γιαούρτι
και το καλό για το τέλος
Ημέρα 24η: Γλυκό όλη μέρα (μόνο ένα είδος - εγώ θα τσακίσω τούρτες Black Forest)
01-10-2008, 11:18 #925
χμ..
εσυ ποσα μπιφτεκια εφαγες δλδ ???
ειναι δυνατον να φας ΟΣΑ μπιφτεκια θες και να χασεις?
01-10-2008, 12:15 #926
Originally posted by zwhtsa
χμ..
εσυ ποσα μπιφτεκια εφαγες δλδ ???
ειναι δυνατον να φας ΟΣΑ μπιφτεκια θες και να χασεις?
Εγώ την πρώτη μέρα έφαγα 2 πιατάρες μακαρόνια
Στα κοτόπουλα τσάκιζα 1 ολόκληρο κοτόπουλο εκτός απο τα μπουτάκια που τα έτρωγε το έτερον ήμισι. Και μιλάω για 1 κοτόπουλο ψητό στα κάρβουνα την ημέρα ....
Για μπιφτέκια θυμάμαι είχα κάνει 4 -5 μεγέθους παλάμης μου και τα έψησα στην γκριλιέρα μου ... Τα 4 - 5 ήταν η μερίδα μου ...
Οτι γράφει είναι όσο θες ... αλλά μόνο αυτό!
Φίλος μου που ακολούθησε αυτή την δίαιτα - ένεκα και άντρας - έτρωγε 3 κοτόπουλα ανα ημέρα, 10 μπιφτέκια, 3 τηγάνια πατάτες όταν είχε τηγανιτές ... και έχασε. Ο συγκεκριμένος έχασε 36 κιλά σε 2 μήνες! ακολουθώντας την εν λόγω δίαιτα και εν συνεχεία άλλες ... Απο αυτόν εμπνεύστηκα και ξεκίνησα και εγώ ...
01-10-2008, 12:21 #927
αυτή η δίαιτα είναι γνωστή. Από την εμπειρία μου. να πω πως τα κιλά που έχασα δεν κατάφερα να τα διατηρήσω και στην τελευταία μέρα με τα γλυκά, είναι τέτοια η δίαιτα που περισσότερο από μια κουταλιά δεν μπορείς να φας και η γεύση του είναι αλλιώτικη. 'Οτι χάνεις κάποια κιλά, ναι αυτό ισχύει. Εμένα δεν με έπεισε όμως όσο αφορά την διατήρησή τους. 'Οταν πια αρχίσεις να τρως απ'ολα και κανονικά, όπως πρέπει άλλωστε, τα κιλά ξαναμπαίνουν. Αυτά σαν κατάθεση της δικιάς μου εμπειρίας.
01-10-2008, 12:33 #928
Θα παραθέσω και τη δική μου εμπειρία,με δίαιτες τέτοιου τύπου,ομοιοφαγίας,ομάδων αίματος και τα συναφή...
Όντως χάνεις πολλά κιλά(έχω χάσει μέχρι 50 κιλά)αλλά με το που ξεκινάς την ποικιλία στη διατροφή σου
(όχι υπερβολές,απλά πράγματα...)παίρνεις γρήγορα βάρος χωρίς να το αντιληφθείς (εγώ ό,τι έχασα+10)...
Είναι προκλητικά εντυπωσιακά τα αποτέλέσματα απώλειας και παρασυρόμαστε και τις ακολουθούμε...
Δε θέλω προς Θεού να σας αποθαρρύνω...Μακάρι να κάνετε,κορίτσια,εσείς τη διαφορά!
01-10-2008, 12:47 #929
Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας κορίτσια μου ...
Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και τα έχω δει κατά καιρούς σε άλλους ...
Αλλά! Ο φίλος που σας γράφω πιο πάνω έχει κάνει την διαίτα αυτής, συντήρηση, την διαίτα της σούπας, συντήρηση και γενικώς απο ότι ξέρω τρώει τα γνωστά κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, μακαρόνια και συνεχίζει να χάνει!!!
Μακάρι να είμαι τυχερή και να ακολουθήσω την πορεία του!
Όσο αυτό για το γλυκό ... μην το λες ... είμαι σίγουρη πως 1 τούρτα δεν θα με φτάσει!
01-10-2008, 13:14 #930
Αχ μην την κανεις.....
κι εγώ την έχω κάνει στο παρελ8όν
πήγα απο 73 τσουπ 64 κιλά χωρίς να πεινάσω
και ναι ούτε εγώ έκανα τη μέρα με τα γλυκά
αλλα μετά πηρα κ αυτα κ xtra
κ χωρίς να πέσω με τα μούτρα στο φαί έτσι; Τρώγωντασ χαλαρά
κ μιας κ είμαστε στο ζύγισμα
μετα απο μια βδομάδα κραιπάλης κ λιγες μέρες δίαιτας επανήλθα στα 78 Α Ν Ε Τ Α (πήρα κ έχασα 2)
αααχχχχ μακαρι να ήταν έτσι έυκολα τα υπόλοιπα 15.... αλλά μπα
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία