Results 1,156 to 1,170 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
07-03-2009, 21:58 #1156
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΝΑΔΙΝΕ ΜΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ.ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!ΦΙΛΙΑ
- 08-03-2009, 14:10 #1157
καλησπέρα σε όλους!!!
τελικα ειχα κ εγω θετικο αποτελεσμα!!! 88 σημερα (-1) κ συνεχιζω!!!
φιλια πολλα κ καλή μας συνεχεια
08-03-2009, 14:17 #1158
καλησπέρα σε όλους!!!
τελικα ειχα κ εγω θετικο αποτελεσμα!!! 88 σημερα (-1) κ συνεχιζω!!!
φιλια πολλα κ καλή μας συνεχεια
08-03-2009, 16:05 #1159
Μπραβο mitsek85 τα πας πολλυ καλα και εις κατωτερα!!!!
08-03-2009, 16:15 #1160
Καλησπέρα παιδιά!!!!
Έχω καιρό να γράψω, αλλά είχα εξεταστική και είχα πολύυυ διάβασμα.... Τώρα που τελείωσε, βρήκα το χρόνο να μπώ και στο φορουμάκι!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε....
Από τις 7 Ιανουαρίου που ξεκίνησα με 89 κιλά, έφτασα προχθές 6 Μαρτίου με 78 κιλά....
Πρώτος στόχος είναι να φτάσω τα 72 μέχρι το Πάσχα, και τα 65 με το καλό μέχρι τον Ιούνιο..
Μπορώ να πώ πως είμαι ευχαριστημένη, αν υπολογίσουμε πως τις προηγούμενες 2 εβδομάδες ήμουν άρρωστη, στο κραβάτι με πυρετό και αντιβιώσεις, οπότε αναγκάστηκα να τρώω λίγο περισσότερο, με μέτρο βεβαια πάντα και με προσοχή στην ποιότητα της τροφής που κατανάλωνα....
Έχω πάει και 3 φορές γυμναστήριο, αν και θα πήγαινα περισσότερες αν δεν είχα αρρωστήσει..... Ωραία είναι... έχει 2,5 ώρες την εβδομάδα αεροβική γυμναστική και όργανα όσο θέλει ο καθένας....
Συγχαρητήρια σε όλες τις κούκλες που χάνουν κιλά και δεν σταματούν!!!Πολλές απώλειες εύχομαι!!!!!!
Συνεχίζουμε γερά!!!!!!!!!!
Πολλά γλυκά φιλιά σε όλους.
Υ.Γ1: Παρατηρώ πως οι άνδρες δε χάνουν; Τί έγινε αγόρια, το ρίξαμε έξω;;;
Υ.Γ2: Είναι υπέροχο να σου λένε όλοι το πώς αδυνάτισες και να προσέχεις, μην πάθεις τίποτα, να τρως και λίγο!!!!!!! Επίσης και το να επιπλέεις στο παντελόνι που το Δεκέμβρη μετα βίας σου κούμπωνε!!!!
08-03-2009, 22:04 #1161
Βροχή τα μπράβο!
Μπράβο στο χορτοπιτολιγούρικο Μαρικάκι,
μπράβο στην "ο επιμένων νικά" απτόητη Βιβίκα,
μπράβο στην mtsek85 για το ολόκληρο κιλό
και διπλά μπράβο στην (και καλά) impossible για τα 9 κιλά,
και την εξεταστική,συνυπολογισμέν� �ς και της ενδιάμεσης ασθένειας!
Originally posted by impossible
Υ.Γ1: Παρατηρώ πως οι άνδρες δε χάνουν; Τί έγινε αγόρια, το ρίξαμε έξω;;;
Έναν p_k έχουμε συνεπώς παρών κι αυτός δε χάνει γιατί ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του!
Οι υπόλοιποι είτε έχασαν τόσα πολλά κιλά,που εξαυλώθηκαν είτε έχασαν αντί για κιλά το ενδιαφέρον τους για μας εδώ...
09-03-2009, 12:03 #1162
βρε impossible με ποια μέθοδο κατάφερες να χασεις τόσα κιλάκια (βγάζουμε το διάστημα που δεν ήσουν καλα
)???? μια χαρα τα πάμε! τελικα μετράει πάρα πολύ να έχεις κάποια επικοινωνία με άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα μεσένα... Ανεβαίνεις πραγματικά πολύ!
09-03-2009, 14:08 #1163
Κι απο μενα συγχαρητηρια σε ολες σας,ασχετα σε ποιο σταδιο απωλειας ειστε,μετραει η προσπαθεια,μπραβο σας!!!
09-03-2009, 15:25 #1164
με τα κιλάκια καλά τα πάμε νομιζω.... Αλλά με τους πόντους...? Που τελικά αυτοί μετράνε???? Πως τους τρώμε?
09-03-2009, 16:33 #1165
impossible μπράβο τα έχασες γρήγορα τα κιλά, μπράβο ρε κορίτσια εν όψει καλοκαιριού έχετε πάρει μπρος......
13-03-2009, 15:03 #1166
Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια, και σε εσάς συγχαρητήρια, για την αντοχή, την υπομονή, το πείσμα και πάνω από όλα για τα αποτελέσματα!
Η αλήθεια είναι πως έχασα τα κίλα αρκετά γρήγορα... Αρχικά, εξοπλισμένη με μεγάλες αντοχές και φιλοδοξίες, η αλήθεια είναι πως έπεσα στην παγίδα της υποθερμιδικής δίαιτας. Σύντομα όμως, το σταμάτησα, καθώς διαβάζοντας όλες αυτές τις εμπειρίες σας εδώ μέσα, σχετικά με τη μείωση του μεταβολισμού και τη γρήγορη επανάκτηση του βάρους εις διπλούν, αποφάσισα να κινηθώ πιο σωστά. Και έτσι περιορίστηκα σε ένα ισορρόπημενο διαιτολόγιο και όχι σε εξαντλητικές δίαιτες.. Και παραδόξως, ενώ νόμιζα πως με αυτήν την πιο σωστή μεν, πιο αργή δε δίαιτα, θα κάνω να χάσω κιλά κάτι χρόνια, η ζυγαριά με διέψευσε!!(και καλά έκανε..!) Συνεχίζω να χάνω κανονικά, ακόμη δεν έχει κολλήσει η ζυγαριά..
Τώρα το τί ακριβώς έτρωγα και πώς κ.λπ, δε μπορώ να τα πώ σε μια δημόσια κοινότητα, εφ'όσον η δίαιτα δεν είναι από ειδικό.. Γιατί σε περίπτωση που ακολουθώ μια τελείως λανθασμένη δίαιτα, δε μπορώ να πάρω μαζί μου και κάποιον άλλο που θα τα διαβάσει και ίσως να την ακολουθήσει λόγω των δικών μου θετικών αποτελεσμάτων.... Αλλωστε, αποτελεί κονό τόπο, πως καθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στην εκάστοτε δίαιτα....
Ενδεχομένως, βέβαια, αυτή η εμφανής απώλεια τόσο στη ζυγαριά, όσο και στην εμφάνιση, να οφείλεται και στο μεταβολισμό μου, από τον οποίο δεν έχω παράπονο, νομίζω πως με βοηθάει πολύ, πάντα ήταν αρκετά καλός, και με το που πρόσεχα έστω και λίγο τη διατροφή μου, αμέσως είχα αποτελέσματα.. ʼλλο αν εγώ δεν το εκμεταλλευόμουν....
Τέλος πάντων, παρόλα αυτά έχω δρόμο μπροστά μου....
Αύριο μέρα ζυγίσματος, για να δούμε.....
Πολλά φιλιά σε όλους!!!!!!
Υ.Γ : Ναταλία μου..... Τώρα που το σκέφτομαι... ʼντρες είναι.... Τί περίμενες; ʼθλιοι, άθλιοι.... (αισθάνομαι τώρα σα να πηγαίνω δημοτικό που λέγαμε σλόγκαν τύπου: "κορίτσια ανώτερα, αγόρια όντα κατώτερα!"
16-03-2009, 23:40 #1167
γεια και απο εμενα σε ολες!! μπηκα και εγω στην παρεα σας!
mtsek85 διαβασα το ποστ σου,και αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως ποντους θα χασεις με γυμναστικη... συσφιξη των λιποκυτταρων=χασιμο ποντων!
17-03-2009, 11:32 #1168
Γεια σας κοριτσια! Ειπα να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας! Εχασα το πρωτο μου κιλο!
Καλη μερα και επιτυχημενη σε ολες!
17-03-2009, 11:48 #1169
Και μια μικρη παρατηρησουλα για την mtsek..Βρε συ????? Θα σε μαλωσω! Χανεις μεσα σε ενα μηνα 3 κιλα και παραπονιεσαι?? Μ α αυτος ειναι ενας πολυ φυσιολογικος ρυθμος!
Τι ηθελες, να χασεις 5-6 κιλα σε ενα μηνα και μετα , τσουπ, να τα φορτωθεις σε χρονο ρεκορ?
Αγαπα αυτη την "αργη" κατ'εσε, και σταθερη απωλεια. Βασισου πανω σε αυτη και να χαιρεσαι για αυτο το ρυθμο, γιατι αυτος ο ρυθμος θα ειναι κι αυτος που σου εγγυαται το μελλον της απωλειας.
Μην εισαι ανυπομονη, χαλας ολη τη χαρα που μπορει να νιωσεις, οταν ερχεται η ωρα να δεις το μειον στη ζυγαρια σου!
Απολαυσε και γιορτασε το καθε νουμερο που βλεπεις στη ζυγαρια σου!!
Πολλα φιλια και να απολαμβανεις καθε λεπτο της μερας!
17-03-2009, 11:53 #1170
Ααααα... το παραπανω σχολιο, το εγραψα επειδη προηγουμενως ειχα διαβασει το post της mtsek στις 5/3/09. Μετα βεβαια διαβασα και τα υπολοιπα και ειδα οτι πηρες τα πανω σου mtsek, και καλα εκανες! πολλα φιλια κι εδω ειμαστε, να τα λεμε και να αλληλοεμψυχωνομαστε!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή