Results 1,171 to 1,185 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
17-03-2009, 12:59 #1171
καλημερα σε ολες κ όλους!!
σχετικα με το νεο μου αποτέλεσμα, δεν είχα διαφορά (δυστυχός είμαι στα 89 μετα το πέρας της εβδομαδας αλλα μπορεί να μην έχει φανει απώλεια λόγω του ότι περιμένω περίεργες μέρες...)
Ελπίζω από βδομάδα να έχω καλύτερο αποτέλεσμα!! Η διατροφή συνεχίζεται κανονικά και άρχισα να πηγαίνω ξανα και γυμναστήριο (μισλη ωρίτσα για αρχή αλλά κάνει κ αυτό τη διαφορά)!
φιλιά πολλά!
- 17-03-2009, 18:49 #1172
KAΛΗΣΠΕΡΑ σε ολη την παρεουλα,τιs τελευταιεs,μερεs,η ζυγαρια αποφασησε να με κανει να θυμωσω και να στεναχωρεθω,εδω και 12 μερεs,δεν υπαρχει απωλεια,και αρχιζω και ανυσηχω,διοτι χανωνταs,τα 10 πρωτα κιλα,αμα κολλησα,στα επομενα 40κιλα που θελω,να χασω τι θα γινει,επισηs,δεν αλλαξα κατι στην διαιτα μου,και γυμναζομαι 20 λεπτα,4 φορεs την εβδομαδα,δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα παλι εφαγε ο μεταβολισμοs μου.σνιφ-σνιφ.Καναμε αμαν ν ξεκολλησουμε και να παλι τα ιδια.
125κg-10kg=115kg
17-03-2009, 23:15 #1173
Εγω ζυγιζομαι καθε μερα σχεδον αλλα μαλλον δε μου κανει καλο κ θα το σταματησω...Σημερα λοιπον ζυγιστηκα κ ειμαι 70,1...Εγω δν 8α πεσω ποτε κατω απο τα 70???
((
Αυριο ελπιζω να ειμαι εστω 69,9
Απο δια8εση παντως ειμαι καλα...
18-03-2009, 09:21 #1174
Originally posted by kalliagirl
γεια και απο εμενα σε ολες!! μπηκα και εγω στην παρεα σας!
και να μας πεις δυό λόγια για σένα,τι σχετικό πρόβλημα αντιμετωπίζεις κι ό,τι άλλο θα ήθελες...
Τις προάλλες στο τσατοδωμάτιο δεν είπαμε τίποτα...κάτι η προχωρημένη ώρα,
κάτι τα Ιταλικά σου,κάτι η επικείμενη διαμάχη με τη myrtali για έναν άντρα με φαβορίτες...
Να που καταντήσαμε,impossible,που εξαφανίστηκαν οι άντρες,που λέγαμε τις προάλλες...
Μα κι αυτοί πάλι...συγκέντρωση στις ράγες του τρένου,ούτε οι πόντιοι δε δίνουν...Μετά,γιατί τους πάτησε...
18-03-2009, 09:46 #1175
chrys,συγχαρητήρια για το πρώτο κιλό απώλειας!
Είδες,βρε;Μ ετο που μπήκαμε στη ζωή σου άρχισαν τα θετικά αποτελέσματα!Φαντάσου τι έχει να γίνει σε λίγο καιρό...
Σου'λεγαν κι οι γονείς σου να προσέχεις τις παρέες σου κι εσύ το υποτιμούσες...Τι έχεις τώρα να πεις;Ε; Ε; Ε;
mtsek85(κάτι πρέπει να γίνει με τον γλωσσοδέτη,που διάλεξες για όνομα!)
Μου αρέσει πολύ που σε βλέπω να μην πτοείσαι και μάλιστα επιπρόσθετα να εντάσεις και γυμναστικούλα στη μέρα σου!
Συνέχισε εσύ και τα καλά αποτελέσματα θα τα δεις οπωσδήποτε τις επόμονες εβδομάδες!Καλη συνέχεια!
Γλυκούλα,τι βλέπω;Αμφισβήτηση;Ανασφάλε ια;Σα να διαβάζω και πάλι την παλιά γλυκούλα...Φέρε μου πίσω την καινούρια!
Πάντα υπάρχουν μεσοδιαστήματα μη απώλειας,ανεξάρτητα από το βάρος στο οποίο βρισκόμαστε.Δεν είναι αρνητικό αυτό.
Εκεί σταθεροποιείται η απώλεια μας,κατοχυρώνεται πιο στέραια...Δε γίνεται οι μετοχές μας συνέχεια ν'ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο!
Δε νομίζω πως λογίζεται χασούρα το να μένουν σταθερές και μετά ν'ανέβει η αξία τους και πάλι...Ακόμα και μια μικρή πτώση
δε θα μας έκανε να τις πουλήσουμε αμέσως,έτσι δεν είναι;Γιατί να ρισκάρουμε μια τόσο σημαντική επένδυση αψήφιστα;
Αν δεν μπορούμε να το χειριστούμε ψύχραιμα,ίσως θα ήταν καλή ιδέα,να ζυγιζόμαστε πιο αραιά...Κάθε δύο εβδομάδες για παράδειγμα.
Ξέρω,τρελαίνεσαι και μόνο στη σκέψη!Η Κατερίνα μας,αν δεν κάνω λάθος,ακολουθεί τις οδηγίες του χειρουργού της για μηνιαίο ζύγισμα!
Δε σου προτείνω κάτι τέτοιο...Εσύ θα κρίνεις τι πραγματικά σε βοηθάει.Μην ξεχνάς πως σημασία έχει να συνεχίζεις ανεξάρτητα από τα νούμερα
την προσπάθεια σου!Το αποτέλεσμα θα έρθει και το ξέρεις!Μη χάνεις την πίστη σου στο εγχείρημα σου!Καλή συνέχεια!Φιλάκια!
18-03-2009, 09:54 #1176
Originally posted by samantha
Εγω ζυγιζομαι καθε μερα σχεδον αλλα μαλλον δε μου κανει καλο κ θα το σταματησω...
Σημερα λοιπον ζυγιστηκα κ ειμαι 70,1...
18-03-2009, 11:25 #1177
Good morning Nadine! Ναι, καταφερα την πρωτη νικη, ειναι αληθεια.Τωρα μενει να δουμε τη συνεχεια... Για να δουμε τι θα δουμε... Πιστευω πως τωρα που αρχισα, τιποτε δε θα με πτοησει.
Φυσικα μιλαω για ο,τι περναει απο το χερι μας..
Φωναζω ενα μεγααααααααλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολες εδω στο φορουμ! Και σε ατομα που μιλησα αλλα και σε ατομα που απλα διαβασα τα posts τους.Ειναι σα να εχω μιλησει και σε αυτες επισης, κι ας μην το ξερουν! Ολα τα posts που διαβασα με βοηθησαν, το καθενα με το δικο του τροπο!
Φιλια σε ολες!
18-03-2009, 11:29 #1178
Originally posted by NADINE
Originally posted by samantha
Εγω ζυγιζομαι καθε μερα σχεδον αλλα μαλλον δε μου κανει καλο κ θα το σταματησω...
Σημερα λοιπον ζυγιστηκα κ ειμαι 70,1...
ναι ναι καταλαβαινω πως ακουγεται αυτο αλλα πραγματικα δν μπορει κανεις να καταλαβει ποσο κολλημενη ειμαι...εχω βαρεθει να ειμαι παντα η πιο χονρτη κ ακομα κ τωρα που ειμαι σε φυσιολογικα σχετικα κιλα να ακουω φρασεις του τυπου:"εγω ποτε δεν ειχα παει 70 κιλα!!!" Ελεος δηλαδη ολοι αυτοι με εκαναν κομπλεξικη..
Κ δυστυχως υπεκυψα κ σημερα κ ζυγιστηκα παλι....αλλα δν ξερετε ποσο πολυ μου φτιαχνει τη διαθεση αν εχω χασει εστω κ 200 γραμμαρια.... :-/
18-03-2009, 12:38 #1179
Μα δεν ανησυχούμε άμα σου τη φτιάξει τη διάθεση,αλλά κατά πόσο θα σου τη χαλάσει άμα πάρεις κάποια γραμμάρια...
Και πίστεψε με για να επιμένουμε κάπως καήκαμε από την πρακτική αυτή κι εμείς.Μιλάμε για ημερήσια ζυγίσμαΤΑ!
Αν οι άλλοι σε οδήγησαν σε μια κομπλεξική αρνητική κατάσταση γιατί συνεχίζεις να τους έχεις σε τόσο προνομιακή θέση;
18-03-2009, 16:41 #1180
18-03-2009, 19:29 #1181
SAMANTHA ΟΛΕΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ `Η ΘΕΤΙΚΗ,ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΩΝΤΑΣ `Η ΕΣΕΝΑ `Η ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!
ΝΑΔΙΝΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ ΠΑΛΙ,ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ,ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΒΑΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΔΙΑΝΥΣΑ,ΜΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ,ΕΔΩ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ??ΟΧΙ.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.........ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!
125ΚG-10KG=115KG
19-03-2009, 01:06 #1182
δν νομιζω οτι το κανουν επιτηδες οι συγκεκριμενοι ανθρωποι...τι να πω?? ισως ειμαι εγω καλη κ δν το βλεπω ετσι...αλλα απλα δν καταλαβαινουν ποσο δυσκολο ειναι να διαφερεις κ να προσπαθεις να προσαρμοστεις για να σε δεχτουν οι αλλοι(κατι που κανω ολη μου τη ζωη)
Ειπαμε ειμαι αρκετα ασχετη σε διαφορα θεματα κ σας ευχαριστω που προσπαθειτε να μου ανοιξετε τα ματια..ελπιζω να μη σας κουραζω με τις βλακειες μου αλλα σιγουρα δν το κανω επιτηδες!!!φιλια πολλα!!
Υ.Γ. Piggy καλωσηρθες κ συγχαρητηρια για την απωλεια!! Συνεχισε ετσι δυναμικα....
19-03-2009, 12:52 #1183
καλημέρα κορίτσια και αγόρια, χάθηκα.....
μου έτυχαν κάποια γεγονότα τα οποία με έκαναν να σταματήσω να προσέχω με αποτέλεσμα να πάρω και αλλα 2 κιλά επιπλεον Απο χθες έκανα μια καινούρια αρχη και ελπίζω αυτη την φορα να κρατησει η καινουρι αμου προσπάθεια. Αρχίζω με 116,4 λοιπόν. φιλάκια και θα τα λεμε πιο συχνα τωρα
19-03-2009, 12:57 #1184
γεια σου karamela!!! Δεν πειραζει για τα κιλακια..γι'αυτο υπαρχουν για να τα παιρνουμε κ να τα χανουμε!!!εγω ολη μου τη ζωη αυτο κανω!!!
Ελπιζω να ξεκινησες δυνατα κ με κεφι για να τα χασεις ολα......
19-03-2009, 13:17 #1185
να είσαι καλα ναι ετσι πιστευω πως εχω αρχισει δυναμικα και θα τα καταφερω τωρα θα δείξει
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή