ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 88
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 88 of 457 FirstFirst ... 3878868788899098138188 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Να ανέβεις στην ζυγαριά και την Δευτέρα να δεις που βρίσκεσαι!
    Κι εγώ έχασα 1 κιλάκι και συνεχίζω!

τη Δευτερα θα παω στη διαιτολογο οποτε θα ζυγιστω ετσι κι αλλιως αλλα θα ανεβω και στου σπιτιου μου .... μπραβο και σε σενα το κιλακι σου

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Να ανέβεις στην ζυγαριά και την Δευτέρα να δεις που βρίσκεσαι!
    Κι εγώ έχασα 1 κιλάκι και συνεχίζω!

τη Δευτερα θα παω στη διαιτολογο οποτε θα ζυγιστω ετσι κι αλλιως αλλα θα ανεβω και στου σπιτιου μου .... μπραβο και σε σενα το κιλακι σου

Senior Member
    καλημέρα σε όλους!

εγω σήμερα δε μπορώ να πω, πως είχα και τόσο καλό αποτέλεσμα.... σνιφ...
    την περασμενη βδομάδα κατάφερα να δω το 87,8... κάποιες στιγμές 87,4... και σημερα η ζυγαριά μου, με δίχνει 88,7
    απογοήτευση... τρελή απογοήτευση....

ελπίζω να φταίει που φτάνουν περιεργές μέρες.... γιατί, εκτός από χθές, όλη τη βδομάδα θεωρώ πως δε τα πήγα και άσχημα....

Senior Member
    καλημέρα σε όλους!

την περασμενη βδομάδα κατάφερα να δω το 87,8... κάποιες στιγμές 87,4... και σημερα η ζυγαριά μου, με δίχνει 88,7

ελπίζω να φταίει που φτάνουν περιεργές μέρες.... γιατί, εκτός από χθές, όλη τη βδομάδα θεωρώ πως δε τα πήγα και άσχημα....

Senior Member
    κ εγω χαλια....70,7 σημερα.....

δεν απογοητευομαι ομως γιατι ολοι μου λενε οτι αδυνατισα οποτε ας λεει οτι θελει η ζυγαρια!!! :Ρ

Senior Member
    mtsek85 σίγουρα φταίει οτι φτάνουν περίεργες μέρες.Πάντα δείχνει παραπάνω η ζυγαριά.Καλύτερα είναι να μη ζυγιζόμαστε καθόλου εκείνες τις μέρες γιατι ψυχοπλακωνόμαστε αδικα.

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    καλημέρα σε όλους!

Mtsek και εγω το ιδιο! Ακριβως μα ακριβως! Τα ίδια δείχνει και σε μένα η ζυγαριά. από 87 σε 88,7 και σε 87,4! μπας και είναι συνεννοημένες????

Senior Member
    καλημέρα σε όλους!

Mtsek και εγω το ιδιο! Ακριβως μα ακριβως! Τα ίδια δείχνει και σε μένα η ζυγαριά. από 87 σε 88,7 και σε 87,4! μπας και είναι συνεννοημένες????

Senior Member
    Παιδιά να σας πω ενα κολπο για να σας ανεβαίνει η ψυχολογία?
    Αφού ζυγιστείτε στην ηλεκτρονική και πάρετε την πίκρα, μετά ανεβείτε και σε εκείνη την κλασική με το δείκτη!!! Σίγουρα θα σας δείξει 4 κιλά πιο κάτω!!! χε χε χε

Χωρίς πλάκα όμως, πρόπερσι που έκανα διάιτα και έχασα 20 κιλά ΛΙΠΟΣ σε 2,5 μήνες ζυγιζόμουν μόνο στην κλασική ζυγαριά με το δείκτη. Αυτή με βοήθησε να μην απογοητεύομαι και να φαίνεται λιγότερα κιλά ο στόχος μου. Όταν έφτασα στα κιλά που ήθελα, τότε ανέβηκα στην λεκτρονική και απο κει που η άλλη έδειχε 57 αυτή με έδειξε 61! Έτσι ήταν σαν να άρχιζα απο την αρχή και καταφερα να με δείξει κι αυτή 57 ενω στην άλλη ημουν 53 πια! χε χε χε

Γιατί όμως ρε παιδιά οι ηλεκτρονικές δείχνουν περισσότερο? Κακό παρά καλο μας κάνει η τεχνολογία τελικά!

Senior Member
    κοιτα οι ηλεκτρονικες ζυγαριες επηρεαζονται και λιγο απο την θερμοκρασια.
    οι αναλογικες ειναι λογικο να εχουν μια αποκλιση κοντα στις τιμες των 200γρ αλλα αμα αποκλινουν περισσοτερο, μαλλον θελουν πεταγμα...

για το τελευταιο, αναθεωρησε.
    η τεχνολογια μας εχει σωσει και εχουμε πολλα να δουμε ακομη .

Senior Member
    Originally posted by mpempa
    καλημέρα σε όλους!

κ εμένα γμτ μου λένε ποως έχω πέσει γενικά, αλλά..... η ζυγαρια μου δε θεέι να συμφωνήσει...
    πάντω 2 μέρες τώρα έχω ένα τρελό πρίξιμο στην κοιλιά... γμτ....

επίσης, έχω βρει το παρακάτω πρόβλημα... έχω αρχίσει να χάνω΄και νερουλιάζει η κοιλίτσα μου... (ποτέ δε το είχα δει ξανα αυτό στο παρελθόν κ ας έχανα πολλά κιλά και τότε...)

για αρχή πήρα μια κρέμα συσφιξης και απο Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη θα πηγαίνω συστιματικά στο γυμναστήριο (γιατί μετά θα είμαι εκτός Αθηνών για μια βδομάδα.... Αλλά θα ερπατάω στην εξοχή!!!)

αυτά από δω.... πάντως, με έχει πάρει λίγο από κάτω, γιατί αν αυτή τη βδομάδα με δίχνει +1, την άλλη που θα έχουμε και σούβλες κλπ τι θα λέει???

καλά μας κουράγιαααααααααααααααααα ααα

Senior Member
    ερώτηση,,,, μπορώ μέσα σε 2 μέρες να δίξω +2 κιλά, τρώγοντας λίγο παραπάνω από τις προηγούμενες μέρες? να σημειώσω πως οι ποσότητες είναι πολύ μικρότερες από αυτες που είχα πριν αρχισω διατροφή... με έχιε πάρει πάρα πολύ από κάτω.... τρώω λίγο δε χάνω.... τρώω λιγότερο παίρνω... έλεος.... δε θα μου ξανα το τζιν μου...

Senior Member
    ερώτηση,,,, μπορώ μέσα σε 2 μέρες να δίξω +2 κιλά, τρώγοντας λίγο παραπάνω από τις προηγούμενες μέρες? να σημειώσω πως οι ποσότητες είναι πολύ μικρότερες από αυτες που είχα πριν αρχισω διατροφή... με έχιε πάρει πάρα πολύ από κάτω.... τρώω λίγο δε χάνω.... τρώω λιγότερο παίρνω... έλεος.... δε θα μου ξανα το τζιν μου...
    εχω πάθει ακριβώς το ίδιο.Εκανα διαιτα κανονικα και μια δυο μέρες αντι να τρώω μειωμένες θερμίδες έτρωγα παραπάνω περίπου όσο μου αναλογουσαν.Ηταν ενας κανόνας που έβαζα αν τυχον εκτροχιαζόμουν.Έλεγα δλδ ότι αν δεν φαω μειωμένες θερμίδες θα φαω τουλάχιστον μεχρι όσες αναλογούν για να συντηρήσω τα κιλά μου.Παρολα αυτα τυχαινε και με εδειχνε να έχω παχύνει.Και μια μερα να φας κανονικα η εστω αρκετα παραπανω παιζει να σε δειξει 1,5 κιλο πάνω.Έχει να κάνει με το μεταβολισμο νομιζω.Το καλυτερο είναι να μη το βαλεις κάτω.Αυτη τη στιγμή πειναω απιστευτα αλλα ειμαι αποφασισμενη δεν πρόκειται να φαω μεχρι αυριο.

Senior Member
    Γεια κι απο μενα! Σημερα ζυγιστηκα αλλα δεν ενθουσιαστηκα...
    Τουλαχιστον η ζυγαρια εδειξε παλι προς τα κατω, εστω και λιγα γραμμαρια..

Μονο ενα καλο κραταω απο την ολη υποθεση , το οτι δεν τα παραταω και δε τα παρατησω μεχρι να χασω!! Τ α εχω παρει κανονικα τωρα!! Χαχα!

Καλημερα ! τιπ ταπ τιπ ταπ...

Senior Member
    Αχ κοριτσια λαθος!! Τι ειπα πριν? Οτι δεν ενθουσιαστηκα?? Το παιρνω πισω!

Τωρα ειδα στην ατζεντα μου, οτι την προηγουμενη βδομαδα ημουν 71.8 ..κι οχι71.4 οπως μου ειχε κολλησει στο μυαλο...

Αρα ειμαι 1 κιλο μειον! yeahhhhhhh!!!!!!

Aχ τι καλα!! τιπ τιπ τιπ! ταπ ταπ ταπ!!

Μy butterfly flies in the sky!!!!