ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 120
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 120 of 457 FirstFirst ... 2070110118119120121122130170220 ... LastLast
Results 1,786 to 1,800 of 6847
    Senior Member
    εδω ειμαι και εγω...ηρθα!!!μετα απο 3 βδομαδες με σωστη διατροφη και περιοδος που ηρθε και τελειωσε αλλα χωρις καθολου γυμναστικη ειμαι 117 κιλα.εχασα μολις 2.καλα ειναι και αυτα!!συνεχιζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και χαρηκα παρα πολυ που σας ξαναβρηκα γιατι ειχα αναγκη απο συμπαρασταση!!!!καλη συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πωπω..πώς πέφτουν τα κιλά σ'αυτό το τόπικ!Καλή συνέχεια στην κάθοδο σας!
    Πολλά μπράβο και πολλή ακόμα δύναμη για το υπόλοιπο της προσπάθειας σας!
    Μικρά σταθερά βήματα για μόνιμη απώλεια!Ας μην εντυπωσιαζόμαστε μόνο από αριθμούς
    αλλά και από την ουσία της μεταστροφής μας αναφορικά με τις διατροφικές συνήθειες
    και την εν γένει οπτική του θέματος "φροντίζω το σώμα μου κι εμένα"...
    Να έχετε ένα υπέροχο Αυγουστιάτικο χαμόγελο μέχρι τ'αφτιά για συντροφιά!Σας φιλώ!

Member
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 8!!!!!!!!!
    ΓΙΟΥΠΙ!!!!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΙΛΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!!!

Senior Member
    Καλως ηρθες Nadine! Μας ελλειψες ! Περασες καλα?

Member

Senior Member
    dream μου καλως ηρθες, σε ειχα στο μυαλο αυτες τις μερες, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα που ειδα οτι συνεχισες το προγραμμα σου, γιατι ξερω απο εμενα πως οταν φευγω απο την βαση μου τα χαλαω ολα,
    10 κιλακια φυγανε, αντε και το Σεπτεμβριο δεν θα σε γνωριζουνε οι μαθητες σου......

Senior Member
    γεια σου βασια μου καλη!!!!ναι δεν ξεφυγα καθολου(αλλα μαλλον με το καρπουζι το παρακανα)και τωρα που γυρισα ειμαι ολο θετικη ενεργεια και δυναμη!!!!περιεργο πραμα!!μαλλον στη δυναμη που παιρνω απο ολους εσας οφειλεται!!!εσυ πως τα πας;πως περασες στις διακοπες σου;;παμε δυνατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    epeidi den prokeitai na to kleisw aliws tha zygizomai kathe mera me thn apaithsh kathe mera na xanw estw kai 100gr. apo proxthes pou eixa na zygistw -1/2 kilo

Member
    Καλημερα σε ολους,ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.Μολις ζυγιστηκα και αλλα 2 κιλα τα ξεφορτωθηκα!! Νομιζω οτι αξιζει τελικα η πεινα!

Senior Member
    Μπράβο Joval! Εγώ γιατί δεν καταφέρνω να χάσω τίποτα???

Senior Member
    Εχω μπερδευτει,καθε ποτε ειναι το ζυγισμα??οχι καθε παρασκευη??

Member
    Δε ξερω αν ειναι καθε Παρασκευη,δε θυμαμαι εγω γραφω μια φορα τη βδομαδα οταν μπορω και φυσικα εχω χασει και κατι..αν χασεις κατι γιατι να περιμενεις;δε θες να το πεις; εγω οταν διαβαζω απωλειες απο σας παιρνω τα πανω μου!! Οσο για σενα lidal δε ξερω αν κανεις συγκεκριμενη διαιτα η κανεις απο μονη σου και δεν κανεις κατι σωστα.Εγω κανω καποιο προγραμμα που εχει λιγο πεινα και σχετικη μονοτονια αλλα οχι χημικη διαιτα

Senior Member
    dream μου οι διακοπες τελειες αλλα ηταν μονο μια βδομαδα και περασαν γρηγορα. τωρα θα ξανακατσω την επομενη βδομαδα αλλα δεν θα παω πουθενα, λιγο δουλειες λιγο ξεκουραση και πολυ παιχνιδι με την κορη μου.
    οσο για το καρπουζι μην αγχωνεσαι δεν παχαινει πολυ μονο φουσκωνει. εχει 100 θερμιδες η φετα. και εγω το προτιμω κατα το απογευματακι...
    φιλακια

Senior Member
    Καλησπερα. Joval τι διαιτα κανεις? αφου ειναι αποτελεσματικη θα ηθελες να την μοιραστεις μαζι μας?

Senior Member
    Αλλο 1.200 γραμμαρια εφυγε φορζαααααααααααρουμεεεεεε εε στον αγυριστο και εσυ κολοκιλο