ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 129
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 129 of 457 FirstFirst ... 2979119127128129130131139179229 ... LastLast
Results 1,921 to 1,935 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by dream

ανυπομονω......μετανιωνω που ξεφυγα αλλα λογω χωρισμου δεν ειχα το νου μου σε ολα αλλα προσπαθω να ανΑσυγκροτηθω και να συνεχισω...σημερα εκανα πολλα ονειρα και ελπιζω να γινουν πραγματικοτητα...
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΡΑΓΕ;;αναρωτιεμαι...
    Δύσκολο πράγμα ο χωρισμός,ειδικά όταν δεν τον επιθυμούμε,αλλά θα επιβιώσουμε,ονειρένια μου!
    Ας πιάσουμε τα όνειρα σου ένα ένα με τη σειρά προτεραιότητας κι ας εστιάσουμε στην πραγμάτωση τους!
    Δε νομίζω κανείς να μπορεί να κάνει τα πάντα(αν και μερικές το δηλώνουν για μετά τις δύο...)Σημασία έχει να κάνεις
    το καλύτερο δυνατό σου την εκάστοτε στιγμή!Κι αν ενίοτε κάνεις κάτι λιγότερο ή ακόμα και το χειρότερο σου,να σου υπενθυμίζεις
    την ανθρώπινη σου υπόσταση,να γυρνάς το συντομότερο δυνατόν σελίδα και να προχωράς το βιβλίο της ζωής σου στο αίσιο τέλος του!
    'Ασχετο: αυτό το φιμωμένο σου για τικεράκι δε σε πνίγει;Μήπως να βάζαμε κάτι που θα απελευθέρωνε τα πετάγματα σου;
    καλημερα!!!!!!!!!ευχαριστω πολυ για τη δυναμη που μου δινεις!!!το τικερακι ειναι φιμωμενο για να μην τρωει γλυκα!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί από την προηγούμενη Πέμπτη έως και σήμερα δεν έχω καταφέρει να χάσω γραμμάριο?
    Για 3 μουστοκούλουρα και 3 τουλουμπάκια που έφαγα?
    Τα νεύρα μου τσατάλια!

Senior Member
    Σήμερα το πρωί πάλι 60,6 ? ενώ την προηγούμενη εβδομάδα με έδειξε και 60,2 ? σνιφφφφφ?

Senior Member
    καλημερα σε όλους!!!!

εχω χαθει παλι λιγο απο την παρεα γιατι με εχουν φαει οι δρομοι και η δουλιεα...

ειμαι σταθερη στα 86,8 εδω και 2 εβδομαδες, αλλα δεν κανω και καποια προσπαθεια ειναι η αληθεια..
    μεχρι στιγμης δεν εχω αρχισει καποια διατροφη, ισα ισα το εχω παραξηλώσει....

για ότι νεότερο θα ενημερωνωωωωω

φιλια πολλα!

Senior Member
    καλησπέρα Σήμερα αρχίζω και σήμερα αδιαθέτησα :P
    είμαι στα 133 κιλά
    καλή συνέχεια σε όλες
    φιλιά

Senior Member
    καραμελιτσα καλη αρχη και σε10 μερες θα δεις τεραστια διαφορα που θα τελειωσει κ η περιοδος εντελως και ξεπρηστεις!!!
    γερααα!!!!!!!

Senior Member
    Παρασκευή 25/9

Αποφάσισα ότι η Παρασκευή είναι καλύτερη μέρα για ζύγισμα. Μου ανεβάζει τη διάθεση να βλέπω τα αποτελέσματα της δίαιτας και φυσικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι το Σαββατοκύριακο δεν προσέχω και πάντα τη Δευτέρα είμαι στα χειρότερά μου.

Σήμερα είμαι 72 κιλά. Νομίζω ότι μόλις κατορθώσω να δω τη δεκάδα του 60 στη ζυγαριά θα νιώσω πολύ καλύτερα. Εξάλλου ξέρω καλά πως 58 κιλά είναι υπερβολικά αισιόδοξος στόχος. Στα 62-63 θα νιώθω μια χαρά.

Senior Member
    mag πως τα κατάφερες?

Senior Member
    Έχω ξεκινήσει από τον Ιούλιο, χωρίς όμως να είμαι πολύ συνεπής. Το Σεπτέμβριο πρόσεξα λίγο περισσότερο την ποιότητα της τροφής μου και προσπαθώ να κάνω λίγο διάδρομο. Με βοήθησαν τα ρεντουκτίλ να ελέγξω την πείνα μου και τώρα τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα για μένα. Βέβαια το Σαββατοκύριακο το παρακάνω όπως θα δεις και στην καταγραφή του τι τρώω

Senior Member
    κοριτσια -1κιλο και ειμαι στην πρωτη μερα αδιαθετη..μου φαινεται το κολλημα την περασμενη βδομαδα ηταν κατακρατηση και μαλλων με το τελος της περιοδου θα φυγουν και αλλα ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεε ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηη

Senior Member
    Originally posted by dream
    καραμελιτσα καλη αρχη και σε10 μερες θα δεις τεραστια διαφορα που θα τελειωσει κ η περιοδος εντελως και ξεπρηστεις!!!
    γερααα!!!!!!!

να είσαι καλά κοριτσάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ

Member
    28/09/09 77.7 (- 800)

Senior Member
    Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα 60,4.
    Την Παρασκευή έχω πάλι διαιτολόγο.

Senior Member
    Σήμερα που έχω διαιτολόγο, ζυγίστηκα.
    84,4! Πάει και άλλο κιλάκι, άδικα ανησυχούσα, υπομονή θέλει και να μην ζυγίζομαι κάθε μέρα γιατί απογοητεύομαι.
    Πάω να αλλάξω το τικεράκι.

Senior Member
    Originally posted by LIDA
    Σήμερα που έχω διαιτολόγο, ζυγίστηκα.
    84,4! Πάει και άλλο κιλάκι, άδικα ανησυχούσα, υπομονή θέλει και να μην ζυγίζομαι κάθε μέρα γιατί απογοητεύομαι.
    Πάω να αλλάξω το τικεράκι.
    Μπράβο σου!
    Καλή συνέχεια!
    Το χεις!!!