ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 150
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 150 of 457 FirstFirst ... 50100140148149150151152160200250 ... LastLast
Results 2,236 to 2,250 of 6847
    Senior Member
    σευχαριστω αβα μου, οχι δε θα ξανακυλησω, απλα παρασχολουμαι με τα κιλα, κ εφοσον παω εξξαιρετικα δε βλεπω το λογο...καιρος για διακοπες, οχι διατροφικες! νομιζω αλλωστε κ τα βουλιμικα που ειχα ηταν επειδη παρασχολουμαι...

εχω τοσα αλλα νασχοληθω πλεον λογω τρεξιματος γαμου που μονο με αγχωνει το να περναω τον ανυπαρκτο ελευθερο μου χρονο ασχολουμενη με κιλα... κ στα δικα σας κοριτσια!!! θα σας διαβαζω οποτε βρεθω σε πισι! φιλακια πολλα
    καλα δε θα λειψω κ πολυ! θα μου λειψετε ομως!

Senior Member
    Originally posted by sofia68
    Καλημερα και καλη εβδομαδα!
    Καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια!

Τις 2 τελευταιες εβδομαδες εχασα 3 κιλα.Τελευταια χανω 2 κιλα τη βδομαδα αλλα ισως δεν εφυγε το ενα κιλο γιατι ειμαι αδιαθετη....αλλα οκ....104 σημερα και συνεχιζω!!!!
    Που θα μου παει...θα το δω το διψηφιο!!!
    Καλα μιλαμε περασαν χιλια μυρια "ξυδια" αυτες τις μερες απο μπροστα μου αλλα εγω....βραχος!!! νερακι και μονο νερακι....(σε λιγο κλεινω 3 μηνες χωρις αλκοολ...ολε!!!)

Φιλακια σε ολους και καλη μας δυναμη!
    Mπραβο!!!το οτι εχεις 3 μηνες χωρις αλκοολ ειναι πολυ πιο σπουδαιο,καλη δυναμη να συνεχισεις ετσι!!

Senior Member
    Ναι forty μου αυτο ειναι πιο σπουδαιο...
    Σε ευχαριστω πολυ, να σαι παντα καλα

Senior Member
    ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΚΙΛΑ!!!

Αλλά απόλαυσα κάθε γραμμάριο. Θα ξεκινήσω πάλι σήμερα. Δεν αλλάζω το τικεράκι γιατί βαριέμαι τη διαδικασία

Senior Member
    Επάνω του mag, όλοι κάπως έτσι είμαστε μετά τις γιορτές, μην ανησυχείς δεν είσαι μόνο εσύ.
    Θα το παλέψουμε εδώ όλοι μαζί.

Senior Member
    Δηλώνω πως ανέβηκα πάλι στα 59,4!
    Έχω ακόμα επισκέψεις.
    Θα τα πούμε σύντομα.
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!

Senior Member
    59.

Member
    91,7 ευτυχως κρατησα χαρακτηρα στις γιορτες.εφαγα απ'ολα αλλα προσεχα αρκετα τις ημερες που ετρωγα σπιτι μου

Senior Member
    59,2

Senior Member
    89.8 μεετα απο χθεσινοβραδυνη κρεπαλη! χθες ημουν 88.9 lol

Senior Member
    92,5 κιλά
    Σήμερα ξεκινάω πρόγραμμα, με στόχο τα 78.
    Θα ζυγίζομαι κάθε Τετάρτη.

Senior Member
    Παιδια καλησπέρα!Τι χαρά νιωθω που σας βρήκα δεν περιγράφεται.Ειναι τοσο ωραίο να μιλάς με ομοιοπαθείς.Η μαχη μου με τα κιλα γινεται χρονια τωρα κοντα μια δεκαετία.Αμεσως μετα την εφηβεία αρχισα να παιρνω κιλα σιγα σιγα.Καποια στιγμη εφτασα τα 95.Εχω καταφερει να χασω 10 κιλα και να τα διατηρησω.Κατα καιρους εχανα και περισσοτερα ειχα φτασει και τον τελικο μου στοχο αλλα μετα τα ξαναπήρα.Για πολλωστη φορα ξεκιναω διαιτα, μετα την κρεπαλη των γιορτων.Στοχος να χασω αυτα τα 15,16 κιλα να ησυχασω πλεον απο κακοβουλα σχολια αλλα και την κριτική που κι εγω η ιδια κανω στον εαυτο μου. Σα να ξεκιναω απο το μηδεν λοιπον σημερα ειμαι 83 κιλα.Καλως σας βρήκα.

Junior Member
    Kαλως ηρθες στην παρεα μας. Καλη αρχη ευχομαι και γρηγορα να φτασεις στον στοχο σου

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Παιδια καλησπέρα!Τι χαρά νιωθω που σας βρήκα δεν περιγράφεται.Ειναι τοσο ωραίο να μιλάς με ομοιοπαθείς.Η μαχη μου με τα κιλα γινεται χρονια τωρα κοντα μια δεκαετία.Αμεσως μετα την εφηβεία αρχισα να παιρνω κιλα σιγα σιγα.Καποια στιγμη εφτασα τα 95.Εχω καταφερει να χασω 10 κιλα και να τα διατηρησω.Κατα καιρους εχανα και περισσοτερα ειχα φτασει και τον τελικο μου στοχο αλλα μετα τα ξαναπήρα.Για πολλωστη φορα ξεκιναω διαιτα, μετα την κρεπαλη των γιορτων.Στοχος να χασω αυτα τα 15,16 κιλα να ησυχασω πλεον απο κακοβουλα σχολια αλλα και την κριτική που κι εγω η ιδια κανω στον εαυτο μου. Σα να ξεκιναω απο το μηδεν λοιπον σημερα ειμαι 83 κιλα.Καλως σας βρήκα.
    καλώς ήρθες! αντε και καλή χρονιά , με επιτυχίες σε ότι κάνεις,
    εύχομαι μέχρι να το καταλάβεις οτι ξεκινάς δίαιτα να έχεις χάσει όλα τα κιλά σου.!!
    να είσαι καλά

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ παιδια και σε σας καλή χρονιά και γρήγορη απώλεια βαρους.