ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 156
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 156 of 457 FirstFirst ... 56106146154155156157158166206256 ... LastLast
Results 2,326 to 2,340 of 6847
    Member
    Ωραία Ava Απλά είναι τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία μια βδομάδα τώρα που δε μπορώ να σκέφτομαι θετικά.

Senior Member
    Ρώτησες το γιατρό σου? Τι σου λέει για όλα αυτά? Μπορεί να είναι απαραίτητο στάδιο, που θα περάσεις αναγκαστικά. Πότε λέει πως θα αισθανθείς καλύτερα? Και κυρίως γιατί συμβαίνουν αυτά? Είναι μετεγχειρητικά?

Member
    Βασικά πήγα σε 3 γιατρούς.Επειδή χάνω κιλά δημιουργούνται πέτρες,αρχικά δε μπορούσα να πίνω πολύ νερό ο οργανισμός δε μπορούσε να τις αποβάλλει.Οπότε την πατήσαμε...Από προχτές το βράδυ όμως δε τρώω σχεδόν καθόλου,αφού όταν βλέπω φαγητό ή μου μιλάνε γι΄ αυτό ανακατεύομαι και πολλές φορές πάω για εμετό άσχετα που δεν έχω κάτι να βγάλω.Σήμερα αδιαθέτησα και από πάνω....Φφφφφφ δε ξέρω τι να πω προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά δε παλεύεται...Για να γελάσουμε και λίγο σήμερα λόγω του ότι δε μπορούσα να κοιμηθώ συνεχόμενα ξύπνησα στις 4 και έβαφα τα νύχια μου....

Senior Member
    Καλό αυτό με τα νύχια, ανεβαστικό! Το νεράκι βοηθάει, προσπάθησε να πίνεις όσο μπορείς. Τώρα το σώμα σου παλεύει να ανταποκριθεί στις αλλαγές που υφίσταται, γι΄αυτό και αντιδρά. Προσωπικά με φαντάζομαι να είχα γίνει τσιμπούρι στο γιατρό που με χειρούργησε, θα πήγαινα εκεί και δεν θα έφευγα αν δεν έπαιρνα ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Member
    Η μάνα μου γελούσε το πρωί...Προσπαθώ να πίνω αλλά και αυτό μου προκαλεί αναγούλα.Ο γιατρός μου είναι Πειραία αλλά τον πήρε τηλέφωνο η μάνα μου 3-4 φόρες αυτές τις μέρες.Ελπίζω να τελειώσουν όλα σύντομα

Senior Member
    Κι εγώ το εύχομαι ολόψυχα και σύντομα! Σωστή η μαμά! Όσο για το νερό, αν και δεν είμαι γιατρός, επιμένω! Γουλιά - γουλιά. Και όλα θα πάνε καλύτερα!

Junior Member
    Σημερινο ζυγισμα : 62,9!!
    Απο τα 64,5 που ξεκινησα μεσα σε λιγες μερες ξεφουσκωσα παρα πολυ!! Θελω να συνεχισω ετσι!!

Καλη δυναμη παιδια!

Senior Member
    Το είδα πάλι το 57,7 οπότε ας το κατοχυρώσω? πριν πάω στη ταβέρνα απόψε ?χιχιχι

Senior Member
    χαχαχαχχα καλη διασκεδαση μικρη!!! πηγαινε εσυ αντι για μενα...δε θελω να παω πουθενα, μονο ναδυνατισω, μεχει πιασει μανια εν οψη νυφικου...θα σταματησω να ζυγιζομαι 100 φορες τη μερα ομως γιατι ολο ανεβοκατεβαινει η ενδειξη οπως ειναι φυσικο αλλα ανεβοκατεβαινει κ η διαθεση μου!κ
    θα κανω τη διαιτα του διαιτολογου κατα γραμμα για 2 εβδομαδες, τοτε θα δω 2-3 κιλα κατω...Ως τοτε bye bye ζυγαρια. Αντε ισως ζυγιστω πριν φυγω για Αθηνα...
    Το κακο ειναι οτι στην Αθηνα δε θα γυμναζομαι...
    Λοιπον επισημο ζυγισμα σημερα 88,2 στο διαιτολογο. Θα ζυγιστω μια κ μεθαυριο πρωι γιατι σημερα ειμαι ακομα αδιαθετη.

Senior Member
    Έχουμε ιερό σκοπό σήμερα στη ταβέρνα.
    Θα κάνουμε προξενιό!
    Αχ μακάρι να πάει καλά!!!
    Καλή η ιδέα σου με τη δίαιτα του διαιτολόγου.
    Μη ζυγιστείς και ζυγίσου στο τέλος να δεις το αποτέλεσμα και να είναι σούπερ έκπληξη!!!
    Στη Αθήνα έχεις να ρίξεις τέτοιο τρέξιμο που τύφλα να χει ο διάδρομος.
    Μην ανησυχείς!

Senior Member
    Λοιπον -1 κιλο. Αντε ας ελπισουμε για τα καλυτερα, παντως τη διατροφη τι συνεχιζω κανονικα!

Senior Member
    Originally posted by irenevaladia
    Έχουμε ιερό σκοπό σήμερα στη ταβέρνα.
    Θα κάνουμε προξενιό!
    Αχ μακάρι να πάει καλά!!!
    Καλή η ιδέα σου με τη δίαιτα του διαιτολόγου.
    Μη ζυγιστείς και ζυγίσου στο τέλος να δεις το αποτέλεσμα και να είναι σούπερ έκπληξη!!!
    Στη Αθήνα έχεις να ρίξεις τέτοιο τρέξιμο που τύφλα να χει ο διάδρομος.
    Μην ανησυχείς!
    ετσι μου λενε ολοι αλλα εγω νομιζω οτι απο ταξι σε ταξι θαμαι λογω της μητερας μου που δεν περπαταει ιδιαιτερα... σκεφτομαι αν ειναι να μεινω αρκετα να βρω ενα γυμναστηριο εκει κοντα ή να κανω πανω κατω ενα μεγαλο παρκο που εχει...χωρις σκυλο!!! χαχαχαχ
    Θα παω να παρω κ το ελλειπτικο μολις ανεβει ο ενρικε θα μου το κανει δωροοοοοοοοο

αχ τα προξενια εμας δε μας καθονται...μονη μια χαρα τα καταφερνα...αλλα με το γιαννη χαλαει η συνταγη! εσεις σε ποιους?! καλη επιτυχια!

Senior Member
    σημερα 89! καλα τι κατακρατηση ειναι αυτη...θα κοψω τα νερα κ τις σουπες

αστειευομαι ε

Senior Member
    badgirl

και εγώ εκεί κατέληξα. Θα κρατήσω τα σουβλάκια και τα κοκορέτσια και θα κόψω το νερό και τους χυμούς. Αυτά με παχαίνουν τελικά

Στο νυφικό θα είσαι κούκλα

Φιλιά και καλό βράδυ

Senior Member
    στην αναζητηση νυφικου ομως δε θα ειμαι... παντως καλυτερα απο 15 κιλα πανω...τελοσπαντων καλυτερα που εκοψα το τσιγαρο μη παει κ σκασει κανενα μωρο προωρα παρα να ημουν τωρα 75 κιλα...
    δυστηχως θα τρωω ολο κνορ σουπες ολη τη βδομαδα που ειναι τιγκα στο αλατι γαμωτη τους...αλλα τρελαινομαι!!! κ ειναι κ ευκολο γευμα για ταξιδι...