ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 165
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 165 of 457 FirstFirst ... 65115155163164165166167175215265 ... LastLast
Results 2,461 to 2,475 of 6847
    Senior Member
    αχ..εχω καιρο να γραψω γιατι τα γραφω και σε ημερολογιο..καλα τα παω συνεχιζω ακαθεκτη προσπερναω πειρασμους και ανακαλυπτω καινουριες γευσεις...συνεχιζω τη γυμναστικη μου κανονικα.(κανω 50 λεπτα περπατημα στο 7.8 και βαρη και κοιλιακους...κα8ομαι πανω απο 2 ωρες..) και διατροφη συνεχιζω δυναμικα..βρηκα και ελαφρια γλυκα και σοσ και γευματα μετα παο αρκετο ψαξιμο και χαιρομαι ειλικρινα που προσπαθω γιατι μου αξιζει αυτη η προσπαθεια!!αυτη τη βδομαδα πηγα καπου που ειχα να παω 2 μηνες και παιδια δεν φανταζεστε τι ακουσα!! ποπο μιση εμεινες δεν σε γνωρισαμε κουκλαρα συνεχισε ετσι μπραβο εμφανιζεσαι ξανα...τετοια πολλα!!και απο πανω απο 20 ατομα συνολικα..ο κα8ενας δε σε ξεχωριστο περιβαλλον..δεν τους μετραω αυτους που ηταν στον ιδιο χωρο και ζηλευαν που μου ελεγαν οοι αλλοι και ελεγαν και αυτοι..χαχαχαχαχαχα ελεος!!! εχω ξετρελα8ει απο τη χαρα..χ8ες βγηκα φορωντας ενα απο τα παλια μου τζιν και οκ δεν επλεε αλλα δεν με εσφιγγε κιολας!!!πεταωωωωω

Senior Member
    αν με βλεπατε τωρα θα εισασταν μαρτυρες της υπαρξης μιας απο τις πιο ευτιχισμενες φατσουλες του κοσμου..α και πως το ξεχασα..το αγορι μμου συμπεριφερεται λες και μ εχει ξαναερωτευθει..αχ...δεν σκεφτεσαι μετα οτι κανεις διαιτα και θυσιαζεσαι και προσπαθεις...σκεφτεσαι μονο αχ δεν το τρωω αυτο το κακο που εκανε χοντουλικο..χα καλα να παθεις πιτσα π.χ... εχασες!!!!και επειδη ρυθμιζω εγω τη διατροφη μου αισθανομαι ελευθερη..παιδια απο ψυχολογια..αλλος αν8ρωπος

Senior Member
    μπραβο βρε σανελακι, ελπιζω μονο να τρως σωστα κ οχι λιγο οπως παλια ετσι? κ γω τα γραφω σε ημερολογιο αλλα τα γρφω κ εδω ωστε οταν κανω μαλακιες να μου την πουν κ να ξυπνησω...

Senior Member
    πολυ θαθελα ναχα αυτη την ψυχολογια ξανα, δυστηχως ενω ολοι μου λενε μπραβο κτλ εγω δε χαμπαριαζω...ελπιζω φαση ειναι θα περασει...μαλιστα εκνευριζομαι οταν μου λενε ποσο καλα παω...

Senior Member
    οχι οχι μην ανησυχεις..
    αυτη την εβδομαδα ετρωγα και ψωμι και τυρι και οσπρια και βραδυνο ακι απολα..δεν πειναγα κα8ολου..καλα..σχεδον καθολου...

Senior Member
    τι λες βρε χαζο..καλα ε φανταζομαι τη φαση: ποπο καλε ..εσυ αδυνατισες... και η απαντηση..ρε ασο διαολο!! μεσυγχυσες...

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by SANEL
    αχ..εχω καιρο να γραψω γιατι τα γραφω και σε ημερολογιο..καλα τα παω συνεχιζω ακαθεκτη προσπερναω πειρασμους και ανακαλυπτω καινουριες γευσεις...συνεχιζω τη γυμναστικη μου κανονικα.(κανω 50 λεπτα περπατημα στο 7.8 και βαρη και κοιλιακους...κα8ομαι πανω απο 2 ωρες..) και διατροφη συνεχιζω δυναμικα..βρηκα και ελαφρια γλυκα και σοσ και γευματα μετα παο αρκετο ψαξιμο και χαιρομαι ειλικρινα που προσπαθω γιατι μου αξιζει αυτη η προσπαθεια!!αυτη τη βδομαδα πηγα καπου που ειχα να παω 2 μηνες και παιδια δεν φανταζεστε τι ακουσα!! ποπο μιση εμεινες δεν σε γνωρισαμε κουκλαρα συνεχισε ετσι μπραβο εμφανιζεσαι ξανα...τετοια πολλα!!και απο πανω απο 20 ατομα συνολικα..ο κα8ενας δε σε ξεχωριστο περιβαλλον..δεν τους μετραω αυτους που ηταν στον ιδιο χωρο και ζηλευαν που μου ελεγαν οοι αλλοι και ελεγαν και αυτοι..χαχαχαχαχαχα ελεος!!! εχω ξετρελα8ει απο τη χαρα..χ8ες βγηκα φορωντας ενα απο τα παλια μου τζιν και οκ δεν επλεε αλλα δεν με εσφιγγε κιολας!!!πεταωωωωω
    Μπράβο κοπέλα μου τέτοια να ακούω κι εγώ να παίρνω θάρρος !! Κι εγω παρ οτι δε βλέπω να χάνω τις προάλλες χώρεσα σε ένα παντελονι ποθ είχα να βάλω κανα χρ΄πονο και που μέχρι πρόσφατα δεν κουμπωνε και αναθάρρησα λιγάκι ... κάατι ειναι κι αυτό μπρος στο τίποτα ...

Senior Member
    57,7

Senior Member
    74.900

Senior Member
    εχασα 1.300..ειμαι 77,5

Senior Member
    Καλημερα σε ολους!!
    Καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε με κατηφορες!!

Αλλα 2 κιλακια πηγαν...στον αγυριστο!!!

97 σημερα και συνεχιζω λεμε!!!!

(stellou1989 μη το βαζεις κατω....συνεχισε και ολα θα πανε καλα...συντομα θα εισαι σε διψηφιο θα δεις!!!Ελα παμε γερα!!!)

Senior Member
    Καλό μήνα και σε σένα Σοφάκι μου και μπράβο σου

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    Χθεσινοπρωινο ζυγισμα, φαγωμενη κ ντυμενη στο φαρμακειο:
    88,0 ακριβως
    αυτο το ζυγισμα στο φαρμακειο αναφεροταν στις 21 Γεναρη.
    Σημερα στο φαρμακειο, μετα το πρωινο κ εχοντας πιει πολλα υγρα (εξω) 85.5!

Αρα με βαση του φαρμακειου τη ζυγαρια εχασα 2.5 κιλα σε 10 μερες, με βαση της θειας τη ζυγαρια εχασα παλι 2.5 αλλα απο την αρχη της διαιτας, δηλ. πριν 5 μερες...

Της θειας με δειχνει 83.5 κ αυτο θα βαλω στο τικερ σαν πιο μικρο αν κ υποψιαζομαι οτι η ζυγαρια του δικου μου σπιτιου, οταν γυρισω, θα συμφωνει με του φαρμακειου...

Οπως κ ναχει τα 2.5 κιλα τα εχασα

Senior Member
    Originally posted by sofia68
    Καλημερα σε ολους!!
    Καλη εβδομαδα και καλο μηνα να εχουμε με κατηφορες!!

Αλλα 2 κιλακια πηγαν...στον αγυριστο!!!

97 σημερα και συνεχιζω λεμε!!!!

(stellou1989 μη το βαζεις κατω....συνεχισε και ολα θα πανε καλα...συντομα θα εισαι σε διψηφιο θα δεις!!!Ελα παμε γερα!!!)
    Μπράβο βρε Σόφη, είσαι παράδειγμα για όλες μας. συνεχίζουμε ακάθεκτοι , σούπερ! Εγώ αύριο τα μαντάτα :P