ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 180
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 180 of 457 FirstFirst ... 80130170178179180181182190230280 ... LastLast
Results 2,686 to 2,700 of 6847
    Senior Member
    Εγώ χαλαρά; Ή οι άλλοι που μου λένε βλακείες ή πάνε να με βγάλουνε τρελή;

Senior Member
    Μην παρεκτρεπεστε ρε κοριτσακια..κριμα ειναι...

Senior Member
    Εσύ teti τον διάλογο έστω και με εντάσεις παρεκτροπή το λες;

Senior Member
    Οκ συγνωμη για την παρεμβαση μου...
    ισως να καταλαβα λαθος.

Senior Member
    Απλά δεν χρειάζεται όλοι να είμαστε επιθετικοί σε αυτό το φόρουμ. Είναι φόρουμ βοήθειας, αλληλουποστήριξης και όχι αντιπαραθέσεων...................... .................αυτό να καταλάβουνε όλοι αλλιώς δεν αξίζει να μπαίνεις.

Senior Member
    Με συγχωρεις αλλα εγω δεν ειμαι επιθετικη με κανεναν, αν εννοεις εμενα...

to lpb : και εγώ δεν έχανα με δίαιτα,έπαιρνα κιόλας και ήταν τελικά λόγω θυρεοειδή το οποίο το ανακάλυψα και τυχαία σε κάτι εξετάσεις .Αφού έφτασα σε σημείο να αμφισβητώ εγώ τον εαυτό μου για το αν όντως τρώω τόσο πολύ και δεν ακολουθώ τη δίαιτα!Τώρα τον έχω ρυθμίσει εδώ και 3 χρόνια και άρχισα να χάνω και να καταφέρνω να μην παίρνω!

Senior Member
    νομιζω πως με ενα αψυχο μηνυμα μπορουν να βγουν εννοιες που καποιος δε τις λαμβανει με σωστο τροπο.... ειναι κριμα να υπαρχει ταραχη παντως...

παντψς, αν το διαβασε κανεις, εγω παραμενω 88!!

Senior Member
    Originally posted by mayumi
    to lpb : και εγώ δεν έχανα με δίαιτα,έπαιρνα κιόλας και ήταν τελικά λόγω θυρεοειδή το οποίο το ανακάλυψα και τυχαία σε κάτι εξετάσεις .Αφού έφτασα σε σημείο να αμφισβητώ εγώ τον εαυτό μου για το αν όντως τρώω τόσο πολύ και δεν ακολουθώ τη δίαιτα!Τώρα τον έχω ρυθμίσει εδώ και 3 χρόνια και άρχισα να χάνω και να καταφέρνω να μην παίρνω!
    Thanks mayumi. Θα ρωτήσω αύριο τη γιατρό μου αν γίνεται να μου γράψει εξετάσεις θυροειδή, γιατί έκανα το καλοκαίρι. Ένας άλλος πάρα πολύ καλός γιατρός μου είχε πει να τον κοιτάω συνέχεια το θυροειδή μου, γι'αυτό... Αυτό που λες με βάζει σε υποψίες, αλλά δεν ξέρω σίγουρα λόγω του ότι είχα κάνει το καλοκαίρι. Πάντως παίζει να 'χω και κρυφό θυροειδή και να μην μπορούν να μου τον βρουν. Θα μάθω αύριο.

Senior Member
    Originally posted by teti
    Με συγχωρεις αλλα εγω δεν ειμαι επιθετικη με κανεναν, αν εννοεις εμενα...
    Ε όταν λες παρεκτρέπεστε είναι λίγο αρνητικό. Δεν είσαι σαν τις άλλες, αλλά ούτε ακούγεται ωραίο αυτό που λες.

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    νομιζω πως με ενα αψυχο μηνυμα μπορουν να βγουν εννοιες που καποιος δε τις λαμβανει με σωστο τροπο.... ειναι κριμα να υπαρχει ταραχη παντως...

παντψς, αν το διαβασε κανεις, εγω παραμενω 88!!
    Μαρία δεν νομίζω ότι τίθενται έννοιες που μπορεί να μην τις λαμβάνουμε σωστά. Απλώς υπάρχει κακία στον κόσμο. Εδώ η άλλη έλεγε είναι κατίνες όσες θέλουν να παντρευτούν, αν δεν είναι κακία αυτό τι είναι; Επίσης πόσον καιρό την κάνεις την δίαιτα; Δεν την κάνεις μόνο 4 μέρες;

Senior Member
    μαλιστα...οκ lbp...δεν μιλησα ασχημα σε κανεναν παντως...ας μην το συνεχισουμε παρακαλω

Senior Member
    μαλιστα...οκ lbp...δεν μιλησα ασχημα σε κανεναν παντως...ας μην το συνεχισουμε παρακαλω
    Είπα απλά ότι αυτό το παρεκτρέπεστε και είναι προσωπικό είναι άσχημο. ʼρα διαφωνούμε. Εσύ αν το θες μην το συνεχίζεις, εγώ δεν μπορώ όμως να το αφήνω έτσι, γι'αυτό απαντάω.

Senior Member

δεν επρεπε να πεις τοσο βαρια λεξη χαχαχαχαχαχα
    παρε μαθηματ απο τη χρηστρια που σου κανε παρατηρηση. Ολα ειναι δικες τις λέξεις

"ʼιντε
    ρε άντε παράτα μας.
    εσύ ξεκίνησες με το να μου κάνεις την έξυπνη
    οι άλλοι που μου λένε βλακείες"

ε ρε γλεντια εδω μεσα!!!

Senior Member
    προτιμω να σιωπησω...δεν με αφορα το θεμα και βλακεια μου που μιλησα εξ αρχης..σχωρατε με