Results 2,761 to 2,775 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
24-02-2010, 11:29 #2761
κορίτσάρες μου καλημέρα,
Σημερα είπα να αρχίσω δειλά δειλά να προσέχω λιγάκι απο μόνη μου μέχρι να βγούν οι εξετάσεις μου να δω ποιές ορμόνες μου ειναι επηρεασμένες και να αρχίσω διατροφή με την βοήθεια της διαιτολόγου μου σε συνεργασία με τον ενδοκρινολόγο μου,
Ελπίζω κάτι να καταφέρω να κάνω και μόνη μου γιατί η αλήθεια ειναι πως δεν ειμαι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση για ενα τετοιο βήμα
Σήμερα ξεκινάω στα 140,6 και ΒΜΙ 43,39(πρώτη φορά σε αυτα τα κιλά)
καλά κατεβάσματα σε όλες
φιλάκια
- 24-02-2010, 11:32 #2762
καλη αρχη καραμελα και καλη επιτυχια!!!!!
μη βλεπεις που γκρινιαζουμε, μπες δυναμικα στο παιχνιδι!!!!
Originally posted by karamela
κορίτσάρες μου καλημέρα,
Σημερα είπα να αρχίσω δειλά δειλά να προσέχω λιγάκι απο μόνη μου μέχρι να βγούν οι εξετάσεις μου να δω ποιές ορμόνες μου ειναι επηρεασμένες και να αρχίσω διατροφή με την βοήθεια της διαιτολόγου μου σε συνεργασία με τον ενδοκρινολόγο μου,
Ελπίζω κάτι να καταφέρω να κάνω και μόνη μου γιατί η αλήθεια ειναι πως δεν ειμαι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση για ενα τετοιο βήμα
Σήμερα ξεκινάω στα 140,6(πρώτη φορά σε αυτα τα κιλά)
καλά κατεβάσματα σε όλες
φιλάκια
24-02-2010, 11:35 #2763
σε ευχαριστώ πολύ mtsk, παντού υπάρχουν εντάσεις τις οποίες δεν πρέπει να αφήνουμε να μας επηρεάζουν, ειδικά οταν δεν μας αφορούν
24-02-2010, 12:04 #2764
οντως ετσι ειναι.....
που θα παει ολοι θα βρουμε το δρομο μας...!!!!
σε ευχαριστώ πολύ mtsk, παντού υπάρχουν εντάσεις τις οποίες δεν πρέπει να αφήνουμε να μας επηρεάζουν, ειδικά οταν δεν μας αφορούν
24-02-2010, 12:07 #2765
θέληση και καλή ψυχολογία να υπάρχει
24-02-2010, 12:33 #2766
Originally posted by irenevaladia
58.7
τα βαλες ομως στο τικερ τα 57 κιλα ωστε ναμη μπορω να κανω quote καλα καλααααααααααααααα
ωραιο τικερ παντως, αντε στα 57 να δουμε παλι τα σπανακοπιτοτυροπιτακια κ τα κεκακια που θα τρως κ να τρελαινομαστε...
24-02-2010, 12:35 #2767
τοτε εισαι μια χαρουλα!!!!
ειναι το βασικο συστατικό για θετικό αποτελεσμα!!!!!
24-02-2010, 14:11 #2768
Originally posted by mtsek85
βαση του σχολιου που έκανες καλη μου BAD, θελω να εκφρασω το φόβο μου, τις σκεψεις και την απογοητευση μου....
εχω εναν πολυ ομορφο αντρα διπλα μου, τρωει τα παντα και ειναι μονιμα 65 κιλα (με υψος 1,87), με λυπαται που με βλπει να μη τρωω πολυ και συνεχεια με τσιγκλαει να του κανω συντροφια στην αμαρτια....
καποιες στιγμες καταλαβαινει πως κανει λαθος και με αφηνει στον αγωνα.... καποιες αλλες φορες παλι επιμενει να φαμε μαζι ξανα κ ξανα αλλα τα παραταει οταν με βλεπει πως αρνούμαι....
και σκεφτομαι γεματη θληψη και απογνωση....
θα φτασω το στοχο μου?
θα γινω ξανα 70 κιλα να νιωθω καλα?
αν ναι ποσο θα χαρω αυτο το νεο μου σωμα?
στον αρραβωνα μου σκεφτομουν να ειμαι ωραια, ξεχωριστη, να αδυνατησω (ενα χρονο πριν γινει) για να ειμαι ωραια.... και απο τη στιγμη που μου εκανε την προταση και ορισαμε τον αρραβωνα, ημουν 69 κιλα και στον αρραβωνα εφτασα τα 94..... πραγματικα βλεπω φωτο και με πιανουν τα κλαμματα.. δεν ειμαι αυτη που ηθελα να του δωσω εκεινη την ημερα... και δε θελω να ειμαι ετσι κ τη μερα του γαμου μου.... λεμε να ερθει αυτη η ωρα σε 2 χρονια,,, θα ειμαι σωστη αυτη τη φορα?
απο την αλλη σκεφτομαι πως ο αντρας μου θελει παιδια.... σε 2-3 χρονια θα εχω οπως το βλεπω.... δλδ ολη η προσπαθεια να αδυνατησω θα χαθει και παλι???
και μετα παλι αγωνες?
παλι στερησεις?
παλι θληψη?
παλι αναζητηση?
θελω να πετυχω.... αλλα ωρες ωρες δεν εχω τη δυναμη.... με περνει εντελος απο κατω και δε βλεπω κανενα νοημα....
υπαρχει αραγε?
συγνωμη αν μετεφερα εντονα τη θληψη μου....
Originally posted by BaD
μπα δε σκεφτομαι το νυφικο...αλλα τον εγγαμο βιο. δε θελω ναμαι παχουλη νοικοκυρουλα, μια ζωη ημουν παχουλη! ε φτανει!
Κοριτσακια, μιας και ειμαι ηδη παντρεμενη και εχω κανει και τα παιδακια μου, αρα εχω κανει ενα δυο βηματα παραπανω απο εσας, θελω να σας πω οτι σας νιωθω...καταλαβαινω τους φοβους σας και τις αγωνιες σας...κι εγω 10 χρονια τωρα με τα ιδια πολεμαω και για τα ιδια αγωνιω...
24-02-2010, 14:16 #2769
αποτι φαινεται ο αγωνας της γυναικας δεν τελειωνει ποτε....
αληθεια ΤΕΤΗ, πως ειναι η μικρη σου, περασε το κρυωμα?
Originally posted by TETH
βαση του σχολιου που έκανες καλη μου BAD, θελω να εκφρασω το φόβο μου, τις σκεψεις και την απογοητευση μου....
εχω εναν πολυ ομορφο αντρα διπλα μου, τρωει τα παντα και ειναι μονιμα 65 κιλα (με υψος 1,87), με λυπαται που με βλπει να μη τρωω πολυ και συνεχεια με τσιγκλαει να του κανω συντροφια στην αμαρτια....
καποιες στιγμες καταλαβαινει πως κανει λαθος και με αφηνει στον αγωνα.... καποιες αλλες φορες παλι επιμενει να φαμε μαζι ξανα κ ξανα αλλα τα παραταει οταν με βλεπει πως αρνούμαι....
και σκεφτομαι γεματη θληψη και απογνωση....
θα φτασω το στοχο μου?
θα γινω ξανα 70 κιλα να νιωθω καλα?
αν ναι ποσο θα χαρω αυτο το νεο μου σωμα?
στον αρραβωνα μου σκεφτομουν να ειμαι ωραια, ξεχωριστη, να αδυνατησω (ενα χρονο πριν γινει) για να ειμαι ωραια.... και απο τη στιγμη που μου εκανε την προταση και ορισαμε τον αρραβωνα, ημουν 69 κιλα και στον αρραβωνα εφτασα τα 94..... πραγματικα βλεπω φωτο και με πιανουν τα κλαμματα.. δεν ειμαι αυτη που ηθελα να του δωσω εκεινη την ημερα... και δε θελω να ειμαι ετσι κ τη μερα του γαμου μου.... λεμε να ερθει αυτη η ωρα σε 2 χρονια,,, θα ειμαι σωστη αυτη τη φορα?
απο την αλλη σκεφτομαι πως ο αντρας μου θελει παιδια.... σε 2-3 χρονια θα εχω οπως το βλεπω.... δλδ ολη η προσπαθεια να αδυνατησω θα χαθει και παλι???
και μετα παλι αγωνες?
παλι στερησεις?
παλι θληψη?
παλι αναζητηση?
θελω να πετυχω.... αλλα ωρες ωρες δεν εχω τη δυναμη.... με περνει εντελος απο κατω και δε βλεπω κανενα νοημα....
υπαρχει αραγε?
συγνωμη αν μετεφερα εντονα τη θληψη μου....
Originally posted by BaD
μπα δε σκεφτομαι το νυφικο...αλλα τον εγγαμο βιο. δε θελω ναμαι παχουλη νοικοκυρουλα, μια ζωη ημουν παχουλη! ε φτανει!
Κοριτσακια, μιας και ειμαι ηδη παντρεμενη και εχω κανει και τα παιδακια μου, αρα εχω κανει ενα δυο βηματα παραπανω απο εσας, θελω να σας πω οτι σας νιωθω...καταλαβαινω τους φοβους σας και τις αγωνιες σας...κι εγω 10 χρονια τωρα με τα ιδια πολεμαω και για τα ιδια αγωνιω...
24-02-2010, 14:30 #2770
mtsekακι μ αρεσει που μιλαμε σε δυο τοπικ ταυτοχρονα, οι ποντιες...ναι ειναι καπως καλυτερα το κοριτσακι μου, η αντιβιωση εκανε θαυματα!
24-02-2010, 14:43 #2771
γεμιζουμε νεα τα τοπικ!!!!!!
χιχι
του εδωσες αντιβιωση τελικα ε...?
αφου ειναι καλα ομως τι να κανεις... που κ που χρειαζεται κ κατι πιο βαρυ....
Originally posted by TETH
mtsekακι μ αρεσει που μιλαμε σε δυο τοπικ ταυτοχρονα, οι ποντιες...ναι ειναι καπως καλυτερα το κοριτσακι μου, η αντιβιωση εκανε θαυματα!
24-02-2010, 14:48 #2772
όταν δεν το εχεις? :P
24-02-2010, 15:07 #2773
οταν δε τοχεις.....
μουρμουριζεις οπως εγω...
όταν δεν το εχεις? :P
24-02-2010, 15:12 #2774
περαστικα τετουλα...
κοπελες τογυμναστηριο δεν ξερω τι ορμονες αυξανει αλλα μετα νιωθω σαν ντοπαρισμενη...πριν παω νιωθω σαν γαιδουρι που πεισμωνει κ δε θελει να κουνησει, αφου κ γυρισω νιωθω σαν αλογο κουρσας....
24-02-2010, 15:14 #2775
παρομοια συναισθηματα...
το καλυτερο ειναι να βρεις παρεα να πηγαινεις να περνα και η ωρα.... εγω παω ή με τον αντρα μου ή με την κολλητή μου....
ειναι πολυ πιο καλο και μια σε ξεσηκωνει ο ενας, μια ο αλλος.. οποτε δε το παρατας ευκολα...
Originally posted by BaD
περαστικα τετουλα...
κοπελες τογυμναστηριο δεν ξερω τι ορμονες αυξανει αλλα μετα νιωθω σαν ντοπαρισμενη...πριν παω νιωθω σαν γαιδουρι που πεισμωνει κ δε θελει να κουνησει, αφου κ γυρισω νιωθω σαν αλογο κουρσας....
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία