ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 193
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 193 of 457 FirstFirst ... 93143183191192193194195203243293 ... LastLast
Results 2,881 to 2,895 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by karamela
    οκ κανενα πρόβλημα εγω το σκεφτηκα για να μην κανουμε μπαχαλο αυτο το θεμα

Πηνελοπίτσα μπράβο, άλλο λίγοκαι θα αλλαξεις και δεκαδα
    Να'σαι καλα! Ελπιζω μεχρι την Δευτερα να εχω πεσει...

Senior Member
    αχ κοριτσια.. τσεναχωριεμαι.. ελεισα 2 μηνες προσπαθειας και εχασα τον πρωτο 5,5 και τον δευτετο μονο 2,5. μα γιατι τετοια πτωση? στενοχωριεμαι...ειναι λιγο 2 κιλα..

Senior Member
    Έτρωγες ζαμπονοτυροπιτάκια γι'αυτό. Δεν θέλεις "συμβουλές" τώρα;

Senior Member
    μαρια προσεχε... μονο αυτο σου λεω προσεχε... γιατι εχω ετοιμο ολοκληρο αφιερωμα για παρτη σου... κανονισε θα γινεις διασημη... μη με τσιγκλας παραπανω να χαρεις... απο την μια σε λυπαμαι και απο την αλλη ξυνεσαι συνεχεια... για να μην βγουν λοιπον στην φορα τα ζαμπονοκασεροπιτακια σου και ολα τα αλλα απλα μη με τσιγκλας...

Senior Member
    ʼκου να σου πω κοπέλα μου, βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς και όχι μαζί μου το κατάλαβες; Οι κακίες σου αλλού εκτός κι αν είσαι χαζή που δεν καταλαβαίνεις πράγμα που δεν αμφιβάλλω καθόλου. ΔΕΝ σε ενόχλησα, μην ξεσπάς πάνω μου τις κακίες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    μαρια σημερα που διαβαζα τα ποστ σου ειδα οτι πολλες φορες κατεκρινες τον κοσμο για το τι ετρωγε ποσο ετρωγε πως ετρωγε γτ ετρωγε η γτ δεν ετρωγε... απο που κι ως που θεωρεις οτι εσυ μπορεις να κρινεις και να κατακρινεις τον καθενα αλλα οταν ερθει η σειρα σου να κριθεις τα παιρνεις και αρχιζεις και διαολοστελνεις κοσμο?

Senior Member
    Πότε έκρινα εγώ τον κόσμο; Δείξε μου ποστ

Senior Member
    μην μου αγχωνεσαι και σου εχω ετοιμασει ολοκληρο αφιερωμα σου λεω... οχι ενα ποστ ουτε δυο ουτε 3... απλα περιμενω να με φτασεις στα ορια μου παλι...

Senior Member
    Κοπέλα μου, άντε τράβα κάνε τίποτα άλλο δεν έχεις με τι άλλο να ασχοληθείς; Γιατί να φοβηθώ τα ποστ σου κανείς δεν ασχολείται μαζί σου ή μαζί μου, άλλη όρεξη δεν είχε ο κόσμος να δει τι έφαγα. Και εκτός δίαιτας μάλιστα. ΈΛΕΟΣ

Senior Member
    κι ομως σε πληροφορω οτι με την δυσκολη οικονομικη κριση εισαι οτι πιο αστειο μπορει να βρει κανεις για να περασει ευχαριστα η ωρα του! με το συμπαθειο κιολας ε! μη παρεξηγηθουμε κιολας! ΞΕρεις τι μου κανει εντυπωση? Οτι ολη την ωρα λες οτι κανεις διαιτα και καθε φορα που σε πιανει καποιος αδιαβαστη τελικα λες οτι δεν κανεις διαιτα! με χεις μπερδεψει λιγο... ειμαι και χαζη καταλαβαινεις...

Senior Member
    θαλεουμε να δουμε, γιατι μονιμος παραπονιεσαι οτι κανεις διαιτα δεν χανεις. παρα φταινε τα χαπια σου.
    εγω θα ημουν πολυ περιεργη να δω τι τρως, μπας και καταλαβω!

Senior Member
    Για το καλοκαίρι δεν μιλάμε τώρα; Τότε μία έκανα δίαιτα μία δεν έκανα. Όσο για τώρα, κάνω 6 μέρες δίαιτα και μία μέρα τρώω. ʼμα βάλεις μόνο αυτές τις μέρες που τρώω, ναι θα φανεί σαν να τρώω πολύ. Αλλά είσαι και πολύ κατίνα ρε παιδάκι μου.

Senior Member
    το ξερω... αλλα τι να κανω δεν ειχα κατι να κανω σημερα...

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Για το καλοκαίρι δεν μιλάμε τώρα; Τότε μία έκανα δίαιτα μία δεν έκανα. Όσο για τώρα, κάνω 6 μέρες δίαιτα και μία μέρα τρώω. ʼμα βάλεις μόνο αυτές τις μέρες που τρώω, ναι θα φανεί σαν να τρώω πολύ. Αλλά είσαι και πολύ κατίνα ρε παιδάκι μου.
    6 μερες???? καπου αν θυμαμαι καλα ειχες πει πως κανεις εναμιση μηνα διαιτα...

και καπου αλλου πως μια μερα εκανες διαιτα 900 θερμιδων.. την αλλη μερα 1400 θερμιδες και πηρες βαρος.. και την επομενη εφαγες κανονικα

Senior Member
    Ζωη μη χαλας σαλιο πουλακι μου... ειπαμε τα εχω ολα μαζεμενα! :P