ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 195
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 195 of 457 FirstFirst ... 95145185193194195196197205245295 ... LastLast
Results 2,911 to 2,925 of 6847
    Senior Member
    Ζωη μη θιγεις τα εμβρυα!! εβλεπα ενα ντοκιμαντερ προχθες σε πληροφορω τα εμβρυα εχουνε απιστευτες ικανοτητες!

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    και επειδη νομιζεις οτι η επεμβαση αδυνατιζει.. σοτκξαναλεω η επεμβαση απο μονη της δεν κανει τπτ.
    αν εγω δεν προσεχω τι τρωω γιατι μπορω να φαω και εγω ζαμπονοκασεροπιτακια, πιστες, πατατακια, ποσοτητες τοστ και μακαροναδες. δεν το κανω ομως γι αυτο και αδυνατιζω αν ετρωγα αυτα δεν θα εχανα

αλλα ξεχασα ειμαε εχεις μυαλο εμβρυου μαλλον και δεν καταλαβαινεις τι λεμε εδω μεσα
    Ναι αλλά όσοι κάνουν την εγχείρηση αδυνατίζουν... Οπότε ράφτο στόμα σου.

Senior Member
    ναι αδυνατιζουν γιατι κανουν και προσπαθεια πρωσοπικη ομως. οχι ως δια μαγειας.

πραγματικ απορω πως περασες στο παντεπιστημιο με τετοιο μυαλο.
    ρε μπας και το εκαψες απο το πολυ διαβασμα? δεν εξηγειτε διαφορετικα

Senior Member
    τωρα σοβαρολογεις? αντι να της πεις και μπραβο που εχει χασει τοοοοσα κιλα της τη λες κιολας? ευτυχως που δεν εχεις τοσα να χασεις να λες

Senior Member
    βρε σανελακι εδψ οταν ημουν 119 γυρισε το ζωον και μου ειπε..

ε καλα δεν ειμαι και πανω απο 100 κιλα για να ανυσηχω
    χαχαχαχαχα και απο τοτε εγω εχω χασει 30 κιλα .. και αυτη μολις 3!!! να δω οταν την ηεπερασω τι θα λεει

Senior Member
    δεν νομιζω οτι η Ζωη εχει αναγκη απο τα μπραβο μιας ανικανης να χασει μισο κιλο και να κανει μια σωστη διατροφη για ενα μηνα.... η Ζωη κανει την προσπαθεια της και τα αποτελεσματα ειναι κατι παραπανω απο εμφανη...

Senior Member
    λοιπον αρκετα τωρα. ας βουμε απο αυτα τα τοπικ γιατι ειναι ασχετα. και τα κατακεουργησαμε παλι..χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    δεν νομιζω οτι η Ζωη εχει αναγκη απο τα μπραβο μιας ανικανης να χασει μισο κιλο και να κανει μια σωστη διατροφη για ενα μηνα.... η Ζωη κανει την προσπαθεια της και τα αποτελεσματα ειναι κατι παραπανω απο εμφανη...
    Εσένα σου πα τόσα, μυαλό δεν βάζεις. Ε άι στο δ.. λοιπόν και παράτα μας ήσυχους!

Senior Member
    Ζωη και σανελακι γραφτε στο αλλο τοπικ γτ ενοχλουμε εδω κριμα ειναι

Senior Member
    εγω στο αλλο της απαντησα... εσεις συνεχιζετε εδω :P

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    αχ κοριτσια.. τσεναχωριεμαι.. ελεισα 2 μηνες προσπαθειας και εχασα τον πρωτο 5,5 και τον δευτετο μονο 2,5. μα γιατι τετοια πτωση? στενοχωριεμαι...ειναι λιγο 2 κιλα..
    λοιπόν για να μην νευριάσω προσπερνάω ολα τα υπόλοιπα ποστ και απανταω

SAnelaki σκέψου το σαν σύνολο οτι μεσα σε 2 μήνες εχασες 8 κιλά, ειναι μια χαρα, οπότε δεν ειναι τοσο ασχημο οσο νομίζεις, ισα ισα

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    Ζωη μη θιγεις τα εμβρυα!! εβλεπα ενα ντοκιμαντερ προχθες σε πληροφορω τα εμβρυα εχουνε απιστευτες ικανοτητες!
    οντως οντως! ζωη ντροπη! τστσ ουτε ιχνος σεβασμου καλα εχω λυθει,
    κοριτσια εκει που πηγα να "φωναξω" οτι κακως σπαταλατε ενεργεια τελικα αρχισα να γελαω...
    εχω κ καλα νεα για το αμαξακι μου κ δεν εχω σκοπο να χαλασω τη διαθεση μου esprit μηπως αλλη φοβεριζες (την θεια μου) κ αλλη φοβηθηκε? (αυτη που με ειχε τρακαρει!)
    Παντως ευχαριστω απο καρδιας με κανατε κ γελασα επιτελους! κ μου φερατε κ γουρι που σας τα ειπα το μεσημερι...ναστε καλα κοριτσια!
    Οχι για τη διαιτα, που κ σαυτη μεχετε βοηθησει απιστευτα! κυριως για την καλη παρεα!

Senior Member
    σανελ ελα να τσακωωθουμε που εχω νευρακια που θαδιαθετησω κ που με τσιτωσες κι αλλο που παραπονιεσαι για 8 κιλα! οντως φοβερη πτωση....βαρους! οχι απωλειας! αχ αχ αχ αχ θα σας φαω...χειροτερες απο μενα ειστε, πατε καλα κ στεναχωριεστε!
    Τετη σου βρηκα παρεα! σανελ απο εκει η Τετη!!! εχει χασει μονο 5 κιλα σενα μηνα κ ειναι να σκασει το κοριτσι...
    τςτςτ προβληματα ο κοσμος ε χεχεεχ φιλακια κοπελες κ η προσκληση για τσακωμο ισχυει...(αστειευομαι ε απλα ειναι της μοδας αυτο τον καιρο η ατακα!)

Senior Member
    XAXAXAXAX ...ΑΡΕ μπαντ ελιωσα και εγω!!ξερεις τι μωρε? το ξερω οτι σαν συνολο ειναι το τλειο.. απλα φοβαμαι γιατι αν συνεχισω να χανω 2,5 το μηνα δεν 8α φτασω το στοχο μου τη χρονικη περιοδο που υπολογιζα. γιατι υπολογιαζα 1 κιλο την εβδομαδα... καραμελιτσα μου. το ειδα και εγω το 8. ομως βλεπω οτι και τωρα που τελιωσε ο μηνας και ισοσταθμηστικαν τα παραπανω κιλα του πρωτου μηνα με του δευτερου δεν συνεχιζω με ενα μεσαιο ρυθμο..αλλα με του δευτερου μηνα. μηπως σας εμπλεξα? γιαιτ μπερδευτηκα και εγω λιγο!

Senior Member
    μη μου παραπονιεστε..... Μια χαρουλα τα πατε!!!! ΑΝΤΕ τωρα!!!