ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 199
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 199 of 457 FirstFirst ... 99149189197198199200201209249299 ... LastLast
Results 2,971 to 2,985 of 6847
    Senior Member
    για μένα η μεγαλύτερη επιτυχια σου δεν ειναι τα κιλά που έχασες.
    το σημαντικότερο ειναι οι 5 μήνες που κρατησες ενα διατροφικό πρόγραμμα.

Senior Member
    Μπράβο Σοφία μου Εύγε

Senior Member
    Ευγε σε σας.... μαζι με ενα τεραστιο ευχαριστω.

Το χω ξαναπει και θα το λεω, οτι απο ολες εσας πηρα μεγαλη δυναμη να ξεκινησω.Δε θα ξεχασω οτι εκεινη τη μερα στις 7/10/09 οταν αποφασισα ν αλλαξω τροπο ζωης και βρεθηκε αυτο το σαιτ μπροστα μου, εμεινα εδω μεσα ολη μερα να σας διαβαζω.Μονο εγω ξερω ποσο κουραγιο βρηκα.
    Εχω την εντυπωση οτι σας ξερω και ας μη σας εχω δει ποτε.Σε σας ειπα πραγματα που κανενας δε γνωριζει και ουτε και ποτε θα τα μαθει.
    Τελοςπαντων..(.αντε γιατι συγκινηθηκα τωρα)....λοιπον....εχω δρομο ακομη...αυτο που θελω ειναι να φτασω κοντα στα 74 με 72 κιλα...να φτασω συμφωνα με τον ΔΜΣ στα "φυσιολογικα".
    Να μην ειμαι σε "επικινδυνη παχυσαρκια", ουτε σε "δριμεια"ουτε "υπερβαρη".
    Και τωρα πια ξερω καλα οτι μπορω να τα καταφερω....ειναι στο χερι μου

Junior Member
    Sofia braaavo!!

Senior Member
    σοφια εισαι παραδειγμα.....και εγω σε ευχαριστω!

Senior Member
    Originally posted by sofia68
    Ευγε σε σας.... μαζι με ενα τεραστιο ευχαριστω.

Το χω ξαναπει και θα το λεω, οτι απο ολες εσας πηρα μεγαλη δυναμη να ξεκινησω.Δε θα ξεχασω οτι εκεινη τη μερα στις 7/10/09 οταν αποφασισα ν αλλαξω τροπο ζωης και βρεθηκε αυτο το σαιτ μπροστα μου, εμεινα εδω μεσα ολη μερα να σας διαβαζω.Μονο εγω ξερω ποσο κουραγιο βρηκα.
    Εχω την εντυπωση οτι σας ξερω και ας μη σας εχω δει ποτε.Σε σας ειπα πραγματα που κανενας δε γνωριζει και ουτε και ποτε θα τα μαθει.
    Τελοςπαντων..(.αντε γιατι συγκινηθηκα τωρα)....λοιπον....εχω δρομο ακομη...αυτο που θελω ειναι να φτασω κοντα στα 74 με 72 κιλα...να φτασω συμφωνα με τον ΔΜΣ στα "φυσιολογικα".
    Να μην ειμαι σε "επικινδυνη παχυσαρκια", ουτε σε "δριμεια"ουτε "υπερβαρη".
    Και τωρα πια ξερω καλα οτι μπορω να τα καταφερω....ειναι στο χερι μου
    Σοφία είσαι η ελπίδα μας !

74 (1h mera periodou)

Senior Member
    Originally posted by sofia68
    Να τονισω οτι η Ατκινς ειναι μια διατροφη που κανω αφου την μελετησα πρωτα καλα και κυριως μου ταιριαζει.Αυτο δε σημαινει πως οτι προσφερει σε μενα το κανει σε ολους.Γι αυτο προσοχη...

Φιλακια σε ολους και καλη μας δυναμη
    Σοφια εισαι απιστευτη...! νασαι καλα κοπελα μου, εσυ μας εχεις κανει καλο, οχι εμεις σεσενα...πιστεψε με!
    ωρες ωρες που τρωω αστατα ή ακομα κ σε μεγαλα διαστηματα αποχης απο διαιτα σκεφτομαι την αγνωστη Σοφια,
    που τελικα δεν ειναι τοσο αγνωστη αφου τον ιδιο Γολγοθα ανεβαινει...
    Ομως στα κιλα που ησουν χρειαστηκε πραγματικα τεραστια δυναμη ψυχης για να ξεφυγεις...ευχομαι να μη μαθω ποτε αν θα μπορουσα να το κανω αυτο...!
    ευχομαι να μαθεις πολυ συντομα πως ειναι να εισαι η μιση, ακριβως, η ΜΙΣΗ! με το καλο στα 70 κιλα που επιθυμεις!!

ΥΓ για μενα δεν παιζει ρολο πως χανει καποιος κιλα, καθενας μετα απο πολυ ψαξιμο, διαβασμα, ενημερωση, κυνηγι θα βρει τον τροπο που του ταιριαζει! Το θεμα ειναι να γινεται ολο κ πιο υγιης, δυνατος και χαρουμενος κανεις με αυτο που ακολουθει!
    Το βιβλιο της Ατκινς το ειχα παρει κ τελικα συνηδειτοποιησα πως ειναι αλλη μια διαιτα που δε μου κανει...αλλα τι σημασια εχει? Βρηκα τον δικο μου τροπο!
    Ευχομαι σε ολους να βρουν τον δικο τους τροπο...ειτε ειναι διαιτα ειτε νηστεια...ειτε προσευχη!

Senior Member
    Προσευχη προσευχη!
    Μια προσευχη θα με σωσει εμενα αποψε...(θεουλη ελπιζω να μην εχεις κοιμηθει ακομη!)

Senior Member
    χαχαχαχα βρε τετη...με τετοιο τικερακι θα σε δει! τι γλυκο!

Senior Member
    Και το δικο σου τικερακι δεν παει πισω..αρχιζεις να μπαινεις στο κλιμα μικρη?
    Με ζιπουνακια και βρακακια μπουγαδα...αχχχχ ρωτα κι εμας!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχ τρεμω...αλλα ναι εχει χτυπησει το κουδουνακι...κουδουναραα μαλλον...αλλα τωρα προεχει να μεινω επιτελους με τον αντρα μου κ μετα βλεπουμε...

Senior Member
    Σοφία... δεν έχω λόγια... συγχαρητήρια & φυσικα ευχαριστώ.... μου δίνεις δύναμη και κουράγιο!!
    ΤΕΤΗ μια προσευχη θα με σώσει κι εμένααααααα
    badgirl προδερμ μυρίζει το τικερακι !!!!!

κορίτσια ...αρχισα 81... εφτασα 78 κ σημερα ζυγιστηκα κ ειμαι 79... η γνωστή τραμπάλα...
    Δε θα αφεθω... συνεχιζω... αντε να δούμε ο καλός Θεός ακούει????????
    προσευχηηηηηη κοριτσια

Senior Member
    χαχαχαχ κκ cajoline...ακουει ακουει, κι αν δεν ακουει βλεπει...γιαυτο ειμαι σιγουρη...

Senior Member
    μια χαρα γενικα βλεπω πως παει η ομαδα!!!! αντε αντε μη μου γκρινιαζετε!!!!!