ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 219
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 219 of 457 FirstFirst ... 119169209217218219220221229269319 ... LastLast
Results 3,271 to 3,285 of 6847
    Originally posted by karamela
    λοιπόν
    1)αβεντζερ μην το βαζεις κατω, αφου ξερεις οτι η ζυγαρια ειναι σταθερη λογω περιοδου δεν χρειαζεται να χαλιεσαι

2) Βλέπω ολες εχετε απώλειες...πουλάκια μου :P

3) Την Τρίτη ολοκληρωθηκε η 6 εβδομαδα με απώλεια 700 γρ απο το τιποτα....
    To κακο ειναι οτι οχι μονο δεν εχασα 3 βδομαδες τωρα...οχι μονο δεν εμεινα στα 54 που καταφερα να χασω ...αλλα μεσα σε 3 μερες που ξαναζυγιστηκα η ζυγαρια εδειξε 67.5!!!!!!!
    Να σημειωσω οτι ΔΕΝ χαλασα στο ελαχιστο τη διαιτα μου.....
    Ακομη Δεν εχω δει περιοδο....και ακομη η ζυγαρια δειχνει 67.5 :-((((( Ειναι να μην απογοητευομαι????.......Αυτη τη φορα εχει αργησει υπερβολικα η περιοδος μου ενω ποτε δεν ειχα κατι παρομοιο.... Η μαμα μου ριχνει το φτεξιμο στο οτι κανω αρκετη γυμναστικη, αλλα ολοι γνωριζουμε οτι η γυμναστικη μονο καλο μπορει να κανει, και στο γεγονος οτι συνεχιζω διαιτα.... Θεωρει οτι ειμαι μια χαρα ....Αλλα με αντικειμενικα κριτηριαα δεν ειμαι μια χαρα....

Senior Member
    avenger μου, μου φαίνεται οτι πρέπει να αλλάξεις ζυγαριά..

Originally posted by Βάσω26

Χαχαχαχαχα....:-D αυτο λεω και εγω.......αλλα ελα ντε που ειναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.....την πηραμε ακριβως πριν 3 εβδομαδες γιατι η παλια τα ειχε παιξει και μας εδειχνε 15 κιλα λιγοτερο (και το ωραιο ηταν πως δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι!!!! ) Αν ειχα ακομα την παλια ζυγαρια θα ειχα γλυτωσει απο περιττο αγχος και πιεση :-p
    Κατι μου λεει πως οι ζυγαριες εχουν συνομωτησει ενανιον μου...προσαθουν να μου προκαλεσουν νευρικο κλονισμο....

Senior Member
    Είναι ελαττωματική τότε..δε γίνεται μέσα σε 3 μέρες να πήρες τόσα κιλά όσο και να έτρωγες, είναι φυσικά αδύνατο!

Είναι ελαττωματική τότε..δε γίνεται μέσα σε 3 μέρες να πήρες τόσα κιλά όσο και να έτρωγες, είναι φυσικά αδύνατο!

Σκεφτομαι πως ειναι κατακρατηση απο την περιοδο....Βεβαια στην αρχη ειχα τις επιφυλαξεις μου γιατι 2 κιλα μου φαινονται υπερβολικα μονο με την κατακρατηση ....αλλα με διαβεβαιωσαν και αλλα μελη του φορουμ οτι ειναι φυσιολογικο..... Το μη φυσιολογικο σε ολη την υποθεση ειναι πως δεν εχω δει ακομα περιοδο και επομενως η ζυγαρια κολλησε στα 67.5 πλεον...

Originally posted by avenger0000

Χαχαχαχαχα....:-D αυτο λεω και εγω.......αλλα ελα ντε που ειναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.....την πηραμε ακριβως πριν 3 εβδομαδες γιατι η παλια τα ειχε παιξει και μας εδειχνε 15 κιλα λιγοτερο (και το ωραιο ηταν πως δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι!!!! ) Αν ειχα ακομα την παλια ζυγαρια θα ειχα γλυτωσει απο περιττο αγχος και πιεση :-p
    Κατι μου λεει πως οι ζυγαριες εχουν συνομωτησει ενανιον μου...προσαθουν να μου προκαλεσουν νευρικο κλονισμο....
    Υστερα λεει η ζυγαρια πρεπει να ειναι φιλος και οχι εχθρος.... :-p με τοσα σκαμπανεβασματα μονο εχρικα μπορω να την δω την ατιμη

Senior Member

Σκεφτομαι πως ειναι κατακρατηση απο την περιοδο....Βεβαια στην αρχη ειχα τις επιφυλαξεις μου γιατι 2 κιλα μου φαινονται υπερβολικα μονο με την κατακρατηση ....αλλα με διαβεβαιωσαν και αλλα μελη του φορουμ οτι ειναι φυσιολογικο..... Το μη φυσιολογικο σε ολη την υποθεση ειναι πως δεν εχω δει ακομα περιοδο και επομενως η ζυγαρια κολλησε στα 67.5 πλεον...
    Α αφού έχεις καθυστέρηση από αυτό είναι σίγουρα.Να δεις όταν αδιαθετήσεις θα φύγουν κι αυτά και τα άλλα που δεν έχανες...

Senior Member

δυο κιλα δεν ειναι καθολου υπερβολικα σαν κατακρατηση περιοδου.
    στο λεω με σιγουρια εκ πειρας!
    εχει δικιο η Βασω, δες αποπανω τι ειπε

Senior Member
    To κακο ειναι οτι οχι μονο δεν εχασα 3 βδομαδες τωρα...οχι μονο δεν εμεινα στα 54 που καταφερα να χασω ...αλλα μεσα σε 3 μερες που ξαναζυγιστηκα η ζυγαρια εδειξε 67.5!!!!!!!
    Avenger να υποθέσω πως εννοείς 64 και όχι 54.. εκτός αν 3 μέρες έφαγες 10 κιλά λίπος Ο__ο
    Λοιπόν εγώ έβαλα 600γρ χωρίς να χαλάσω τη διαίτα, χωρίς να περιμένω περίοδο (μου τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα) και χωρίς να έχω πρόβλημα με την τουαλέτα..
    Πίστεψέ με τα 3 κιλάκια σου είναι της αναμονής της περιόδου με κατακράτηση.. Δε μπορεί να βάζουμε χωρίς να τρώμε!!

Originally posted by dew
    Avenger να υποθέσω πως εννοείς 64 και όχι 54.. εκτός αν 3 μέρες έφαγες 10 κιλά λίπος Ο__ο
    Λοιπόν εγώ έβαλα 600γρ χωρίς να χαλάσω τη διαίτα, χωρίς να περιμένω περίοδο (μου τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα) και χωρίς να έχω πρόβλημα με την τουαλέτα..
    Πίστεψέ με τα 3 κιλάκια σου είναι της αναμονής της περιόδου με κατακράτηση.. Δε μπορεί να βάζουμε χωρίς να τρώμε!!
    ΟΜG τωρα το ειδα..!!! Bασικα μπερδεψα το 54... :-p εννοουσα 64....δεν εχω φτασει ποτε μεχρι τωρα στο 54....απιαστο ονειρο!!!

Originally posted by badgirl11

δυο κιλα δεν ειναι καθολου υπερβολικα σαν κατακρατηση περιοδου.
    στο λεω με σιγουρια εκ πειρας!
    εχει δικιο η Βασω, δες αποπανω τι ειπε
    Μακαρι κοριτσια... μακαρι να ξαναδειξει 64 η ζυγαρια μετα την περιοδο και ας μην δειξει και λιγοτερα...γιατι ξεφυγα λιγο και εφαγα λιγο περισσοτερο.... το μονο που φοβαμαι ειναι οτι δεν θα δω περιοδο αυτο τον μηνα ετσι οπως το παει και θα εχω αυτα τα συμπτωματα να με ταλαιπωρουν....

Senior Member
    Κι εγώ εκ των υστέρων το κατάλαβα οτι ήταν 64 κι όχι 54!Πάντως ακόμη και 2 κιλά σε 3 μέρες λόγω φαγητού δύσκολο να τα βάλεις αλλά με τη καθυστέρηση όλα δικαιολογούνται οπότε σε λίγες μέρες θα σαι μια χαρά!

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Απο 10/5 σε 17/5
    απο 61.8 σε 60.6
    -1.2 κ

Καλη συνεχεια σε όλες!
    Kαλημερα! Απο 17/05 σε 24/05
    απο 60.6 σε 59.9
    -700 γρ
    Τπτ αλλα ειδα το 59!
    Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Senior Member
    Απο 10/5 σε 17/5
    απο 61.8 σε 60.6
    -1.2 κ

Καλη συνεχεια σε όλες!
    Kαλημερα! Απο 17/05 σε 24/05
    απο 60.6 σε 59.9
    -700 γρ
    Τπτ αλλα ειδα το 59!
    Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
    μπράβο βρε πηνελοπακι!!! ειδες το 5, αστερι!!

Senior Member
    Eυχαριστω Νινα