ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 352
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 352 of 457 FirstFirst ... 252302342350351352353354362402452 ... LastLast
Results 5,266 to 5,280 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by marimari
    Μπραβο κοριτσια.Σας θαυμαζω.Μπραβο!!!!!!!!!!!
    sweetOctober τελικη τιμη κραταω αυτη που βγαινει πανω απο 3 φορες.Δεν πρεπει ναχει χαλασει γιατι αλλαξα και μπαταριες αλλα ενα φλασακι τοχει φαει.Σου λεει μωρη χοντρουλα τοοοσα χρονια σε ζυγιζα σε στανταρ κιλα.Τι επαθες τωρα και με βαζεις σε δουλεια καθε μερα!!!!!!
    χαχαχαχα καλοοοοοο:tumble:

Senior Member
    Οχι φυσικα και δεν ειμαι αγχωμενη.Αυτο ειναι το λαθος του ψυχρου υπολογιστη.
    Καθολου αγχωμενη δεν ειμαι και ζυγιζομαι μια φορα την ημερα.Δεν εχει νοημα να ζυγιζομαι καθε 3 και λιγο.
    "ολη την ημερα..." αν αυτο σε μπερδεψε...ενοουσα να γινεται ΚΑΘΕ μερα...

Ευτυχως ειμαι σε καλη φαση και εχεου περασει παααααρα πολλα πραγματα επι καθημερινης βασης του τυπου..."ααα...ειναι χαλασμενη...ας φαω..." τα οποια ομως δεν μετρανε.Δεν εχω βγει απο το προγραμμα ουτε ενα κοκο ζαχαρης.Αλλου ειναι το θεμα αλλα θα το λυσω και αυτο.Μηπως παιρνω περισσοτερους υδατ. απο τα λαχανικα.Θα το αυριο αυτο.Καληνυχταααααααα και λουκετο σε ντουλαπια και ψυγεια!!!!!Τοχει κανει φιλη μου...Πιάνει :yes:
    καλα του κοσμου οι παρεξηγησεις γινονται μεσω πισι, μονο οταν βλεπεις τον αλλο καταλαβαινεις τηδιαφορα!

χαχαχχαχα εμ μη ξοδευομαστε σε λουκετα μωρε, εγω λεω αυριο παλι και δεν τρωω/πινω τιποτε, μονο νερο ή σε μεγαλη καψα ανθρακουχο. Συνηθως αν δε φαω τιποτε, ούτε τσιχλα, τίποτε μα τιποτε, δεν πειναω καθολου.
    Σημερα λαλησα, ασχολουμαι ολη την ωρα με τα υλικα κατι μπισκοτων που θα κανω, ειναι και η πρωτη φορα εδω και χρονια που εφαγα τοσο νωρις βραδυνο και λαλησα τελειως.
    Στην
    αρχη ειναι δυσκολο αλλα πιανει. Το κανω ειδικα οταν εχω ξεφυγει απο το διαιτολογιο μου, για να μη φαω κι αλλο. Φυσικα στο διαβητη αυτο δεν επιτρεπεται, ουτε ξεφευγα, ετσι εχω να το κανω απο πριν την κυηση. Μετα την κυηση ετρωγα ασταματητα οποτε παλι δεν το εκανα :shocked2:
    Ηρθε η ωρα!
    Αυριο πάλι (εννοόντας φαί).
    Καλό ξημέρωμα!:starhit:

Senior Member
    Καλημεραααααααααααααααααα

114,5 ξεκόλλησα.
    Το χτεσινο γυμναστήριο ισως.
    Γαμωτο πρεπει να πηγαίνω πιο συχνα.Αυτη η κ@#$απεργια του μικρου μεχει κοψει στα 2...Θα βρω λυση ομως...δεν παιζει!!!!!!!!
    Το θεμα ειναι οτι οχι μονο μου κανει καλο αλλα ειναι απο τις λιιιγες φορες που γουσταρω να περπαταω στον διαδρομο με μουσικη και κανω ενα κολπακι.Αναλογως με το τραγουδι παω.Ειναι γρηγορο;τρεχω.Ειναι αργο;Περπαταω!!!!!Ενα περιεργο πραμα.Οταν ξεκιναει γρηγορο ειναι σαν καποιος να μου ριχνει μια σπροξια.
    Αφηστε το γελιο...Μαλλον τραγουδαω και δεν τακουω και εχω δει κατι περιεργα βλεματα.Μουτσουνες σιγουρα κανω.Εχω δει κοσμο να μπαινει μεσα να με βλεπει και να καρφωνεται...χαχαχαχα.Το κοβω αμεσως.Τοχω δει Ριανα στο χοντρο της!!!!!!!:lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

Senior Member
    Καλημέρα καλημέρα μπράβο μαρι μου μπράβο!!!! Δε θυμάμαι πόσα άρχισες αλλά θυμάμαι που είχες πεί δεν εχεις δει αυτα τα κιλα 1,5 χρόνο!!!! Μπράβο!!!
    Κι γω ειμαι περηφανη για μενα, έχω αλλάξει πολύ, χθες μέχρι και να μη φαω τιποτε απο τις 6μιση και μετα καταφερα, νιωθω υπεροχα, επιτελους νικαω τις διαθεσεις μου και κατευθυνω το σωμα μου.
    Σήμερα 101.2, πηρα 200 γρ. χωρις τουαλετα ομως, αρα παιζει να ειμαι στα ιδια. Θα ξαναζυγιστω μετα το γυμναστηριο και το πρωινο :bouncy:

Senior Member
    Μπραβο και σε σενα.
    Ξεκινησα γενικα την διαιτα απο τα 120,1
    Παλευω να παω και εγω γυμναστηριο σημερα.

Senior Member
    ax δε θα πάω τελικά και είμαι στεναχωρημένη, αλλά κι ο έρμος ο άντρας μου δίκιο έχει.
    Ομως ξέρω ότι θα είμαι πάλι αυτοκόλλητη με το παιδί και μου τη δίνει.
    Σήμερα ό,τι φάω θα είναι από βαρεμάρα και πλήξη. Τα θέλω και όλα δικά μου, να βγω χωρίς το παιδι κτλ, ε δε γινεται. Καλα να πάθω! Θα λειπει διαρκως κι ο αντρας μου

1,5 χρονο ήσουν 120 κιλά?
    Τα κατάφερες με το γυμναστήριο?

Senior Member
    καθαρίζω σιγά σιγά και από την περίοδο οπότε είπα να ζυγιστώ . 101 (οχι σκυλακια δαλαματιας , κιλά) λοιπόν σ'εφτασα sweetOctober τρεχααααα ! :spin::spin:

Senior Member
    ωπα ωπα 101 ολα! Μπραβο κορίτσι μου!!! Καλέ τί περίοδος είναι αυτή? Τσακ μπαμ!
    Να σου πω να χαμογελάσεις, 102 εγώ! Με έχεις (μόνο για σήμερα γιατί χθες και προχθες έτρωγα ελεύθερα ε).
    Από αύριο....τρέχα!!!! Εϊναι υγρά δεν είναι λίπος, ελπίζω. Αυτη τη βδομάδα θα γίνει χαμός, μόνο ας μην έχω πολύ κακά νέα από κάτι που μας καίει και θα σου πω εγώ, κάηκες, σου λεω 1 ώρα αερόβια κάθε μέρα και μέχρι 1700 θερμίδες :yes:

Senior Member
    χαχαχαχα εντάξει ίσως και να με προλάβεις πάντως αφού την Πέμπτη κατεβαίνω Αθήνα και θα κάνω να πάω γυμναστήριο 2 βδομάδες , λογικά θα ανακοπεί κάπως η πορεία μου εκει αλλά δεν με πειράζει ιδιαίτερα , έχω πάει καλά ! Ευχομαι τα καλύτερα για το σοβαρό θέμα που σε καιει Το μόνο που ίσως με σώσει κάτω είναι ο διάδρομος στο σπίτι και το ποδήλατό μου (αν και έχω ξεσυνηθίσει λίγο να το παίρνω στην Αθήνα και σα να φοβάμαι κάπως γιατί τρέχουν σαν τρελοί εκεί όλοι αλλά λάου λάου θα το πάρω ....) . Θα είναι και τεστ αντοχης στα φαγητά της μαμας και στο γεμάτο ψυγείο ! (Εδώ δεν παίρνω εξτρα πράματα και για οικονομία αλλα και για να μην τρώω. Εκεί που θα τα χω όλα μπροστά μου να με δω! )

Senior Member
    Ολα καλα θα πανε, εισαι εγκρατης, μεγαλο ατου αυτο! Δε νομιζω οτι χωρις ασκηση δε θα χασεις, ισως αν αυξησεις το φαγητο και δε γυμναστεις δε χασεις, αλλα με το ιδιο φαι θα χασεις. Και πριν εχανες. Η γυμναστικη μη νομιζεις, απλα κοβει λιγες θερμιδες. (αν μιλησουμε καθαρα θερμιδικα). Το παν ειναι η διατροφη. Σε εχω σιγουρακι οτι θα φτασεις το στοχο σου, οποιος κι αν ειναι αυτος, για αυτο σε αφησα να με περασεις να σε ακολουθω (καταλαβες τωρα, όχι οτι με περασες με την αξια σου προς Θεου χαχαχαχαχα :P ) Σου ρχομαι!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    ωπα ωπα 101 ολα! Μπραβο κορίτσι μου!!! Καλέ τί περίοδος είναι αυτή? Τσακ μπαμ!
    Να σου πω να χαμογελάσεις, 102 εγώ! Με έχεις (μόνο για σήμερα γιατί χθες και προχθες έτρωγα ελεύθερα ε).
    Από αύριο....τρέχα!!!! Εϊναι υγρά δεν είναι λίπος, ελπίζω. Αυτη τη βδομάδα θα γίνει χαμός, μόνο ας μην έχω πολύ κακά νέα από κάτι που μας καίει και θα σου πω εγώ, κάηκες, σου λεω 1 ώρα αερόβια κάθε μέρα και μέχρι 1700 θερμίδες :yes:
    em 1400 ηθελα να πω!

Senior Member
    2.1.2013 107.9
    9.1.2013 105.1
    23.1.2013 106.7
    2.2.2013 104.8
    16.2.2013 104

αντε να τελειωσει και αυτη η περιοδος...

Senior Member
    Καλημερα.
    Τα νευρα μου!!!!!!!!!
    Χωρις σχολειο και σημερα ο μικρος, χωρις γυμναστηριο εγω...
    Σ@#$ταααααααα...
    Σχετικα με την διατροφη.
    Ακουνητη απο το προγραμμα, πολοι οι πειρασμοί μεσα στο Σαββατοκυριακο...και τι δεν περασαν απο τα ματια μου αλλα οχι απο το στομάχι μου.
    Νιωθω πολύ καλα μαυτο και συνεχιζω.Δεν βλεπω ομως μεγαλη διαφορα στην ζυγαρια γιατι 1ον μαλλον εχει χαλασει και 2ον εχουν κατεβει πολύ οι θερμιδες μου και πρεπει να τις ανεβασω παλι.Εχτες ηρθε φιλη μου με παιδι σπιτι και ειχα φτιαξει πιτσα, μαφιν σοκολατας, εφερε ενα σκασμο αλλα πραγματα αυτη και επιασα τον εαυτον μου να εχει κανει κανει απο το πρωι μεχρι τις 8.30 το απογευμα μονο ενα γευμα...Έψησα λουκανικο με ντοματινια...το εκαψα...δεν εφαγα και επεσα για υπνο.Λαθος.Επρεπε να φαω κατι αλλο.
    Θα διορθωθει αυτο.
    Μακαρι να ξαναρχισω εντατικα γυμναστηριο και οχι μια στις τοσες...
    Απο κιλα σταθερα στα 114,5.Θαπρεπε να ηταν παρακατω αλλα δεν πειραζει.
    Θα προχωρήσω και θα τα καταφέρω.
    Ευτυχως εχουν αρχισει τα πρωτα βλεματα οτι κατι γινεται εδω...
    Το Σ/Κ μου το ειπαν αρκετοι οτι" σαν ναχεις αρχισει να χανεις..."...Καλο αυτο!!!!!!!!
    Παρολο τα νευρα μου και τις γκαντεμιες που ερχονται η μια πισω απο την αλλη εγω βραχος.Εκει ...ακούνητος ακλόνητος.
    Και ο Θεος Βοηθος!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημερα.
    Τα νευρα μου!!!!!!!!!
    Χωρις σχολειο και σημερα ο μικρος, χωρις γυμναστηριο εγω...
    Σ@#$ταααααααα...
    Σχετικα με την διατροφη.
    Ακουνητη απο το προγραμμα, πολοι οι πειρασμοί μεσα στο Σαββατοκυριακο...και τι δεν περασαν απο τα ματια μου αλλα οχι απο το στομάχι μου.
    Νιωθω πολύ καλα μαυτο και συνεχιζω.Δεν βλεπω ομως μεγαλη διαφορα στην ζυγαρια γιατι 1ον μαλλον εχει χαλασει και 2ον εχουν κατεβει πολύ οι θερμιδες μου και πρεπει να τις ανεβασω παλι.Εχτες ηρθε φιλη μου με παιδι σπιτι και ειχα φτιαξει πιτσα, μαφιν σοκολατας, εφερε ενα σκασμο αλλα πραγματα αυτη και επιασα τον εαυτον μου να εχει κανει κανει απο το πρωι μεχρι τις 8.30 το απογευμα μονο ενα γευμα...Έψησα λουκανικο με ντοματινια...το εκαψα...δεν εφαγα και επεσα για υπνο.Λαθος.Επρεπε να φαω κατι αλλο.
    Θα διορθωθει αυτο.
    Μακαρι να ξαναρχισω εντατικα γυμναστηριο και οχι μια στις τοσες...
    Απο κιλα σταθερα στα 114,5.Θαπρεπε να ηταν παρακατω αλλα δεν πειραζει.
    Θα προχωρήσω και θα τα καταφέρω.
    Ευτυχως εχουν αρχισει τα πρωτα βλεματα οτι κατι γινεται εδω...
    Το Σ/Κ μου το ειπαν αρκετοι οτι" σαν ναχεις αρχισει να χανεις..."...Καλο αυτο!!!!!!!!
    Παρολο τα νευρα μου και τις γκαντεμιες που ερχονται η μια πισω απο την αλλη εγω βραχος.Εκει ...ακούνητος ακλόνητος.
    Και ο Θεος Βοηθος!!!!!!!!!!

marimari συγχαρητήρια για την εγκράτεια!!!
    Με προβληματίζει το γιατί δεν κατεβαίνεις όπως λες. Από πότε είσαι στα 114,5;
    Το τι τρως ημερησίως το γράφεις;
    Θεωρητικά τρώγοντας θερμίδες κοντά στο BMR σου δεν θα πρέπεις να κολλάς.
    Μήπως είσαι στην 3η εβδομάδα low carb; Πολλοί αναφέρουν ένα κόλλημα αυτή την εβδομάδα. Να μετριέσαι και με τη μεζούρα, μπορεί η ζυγαριά να μην αλλάζει αλλά να χάνεις πόντους.
    Πόσες θερμίδες κατά μέσο όρο καταναλώνεις; Έχεις εικόνα;

Senior Member
    Σήμερα : 6η εβδομάδα σε low carb διατροφή, περίπου -6 κιλά σύνολο
    ΒΑΡΟΣ : 70,4 κιλά λίπους 27,2