ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 355
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 355 of 457 FirstFirst ... 255305345353354355356357365405455 ... LastLast
Results 5,311 to 5,325 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    Καλημέρα συγχαρητήρια marimari!!! είδες δεν είχες κολλήσει, μια χαρά είναι τα κιλά που χάνεις!!! Καλή κάθοδο!!
    μακάρι! είμαι όμως πρισμένη χάλια, θα μου πεις 100 κιλά κουβαλάς το 1 σε πείραξε? ε ναι..................:sniff:
    ποσο μα ποσο σε καταλαβαινω...να δω διψηφιο και τι στον κοσμο....

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Βρε ας παρω το διπλωμα των 100 κιλων και ας γραφω με τον ενα δείκτη οοοολη την ωρα.
    sweetOctober τρωω λιγο τωρα που ειναι αρχη.Μετα θα γυρίσω σταδιακα στην Μεσογειακή.
    Ας το κανω και εγω μια φορα στη ζωη μου.Φρουτα τρωω πολύ λιγα.Σαλατικά αμα δεις την ποσότητα ειναι ενα βαθυ πιατο 2-3 ατομων...εστιατορίου.
    Ναι αλλα δεν πειναω.Αμα πεινασω αργοτερα δηλαδη οταν αρχισω και κουραζομαι θα φαω περισσοτερο.
    Το ξερω οτι θα συμβει και αυτο.Ας εχω χασει τουλαχιστον τα πρωτα 15 ναχω παρει θαρος και γραμμη στο γυμναστηριο και ας φαω και περισσοτερο σιγα σιγα.Ειμαι ακομη επιρρεπείς σε λιχουδιες και καλουδια.Απλώς δεν βαζω ουτε μπουκια στο στομα μου γιατι δεν θα σταματισω ουτε σε 10 μαφινς αλμυρά που εφτιαξα για τα παιδια...Κολασηηηηηηηηη!!!!!!!

Μαγδα ποσο δικιο εχεις για την γυμναστικη...
    Αλλοι καιροι τοτε ...αστα!!!!Το θεμα ειναι οτι αρχισα και εγω να το βλεπω σαν διεξοδο και μαρεσε που εχτες που δεν ημουν καλα τελικά τελειωσε η μερα με καλυτερη διαθεση!!!!!!
    μαρι πεφτει ο μεταβολισμος, δυστηχως. Ολα πρεπει να ειναι μελετημενα.
    Συμφωνώ και εγώ, πρέπει να λειτουργείς κατόπιν μελέτης! Αν κατέβεις τώρα πολύ χαμηλά πιθανόν ο μεταβολισμός σου να πέσει και να μειώσει τις καύσεις, μετά θα είναι δύσκολο να τον ανεβάσεις. Καλό είναι να τρως κοντά στον BMR σου, άντε και λίγο πιο κάτω. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να ξεφορτωθείς τα πρώτα κιλά όσο πιο γρήγορα γίνεται για να πάρεις τα πάνω σου αλλά θέλουμε να συνεχίσεις εξίσου όμορφα να χάνεις και μετά από 2 μήνες. Σκέψου ότι εγώ προσπαθώ να είμαι στις 1200 θερμίδες και πάλι φοβάμαι διαρκώς μην ρίξω χαμηλά τον μεταβολισμό μου που εμένα ο BMR μου είναι 1468 οπότε παίρνω 250-350 θερμίδες πιο κάτω. Με το δικό σου βάρος αντίστοιχα θα είχα BMR 1881 δηλαδή + 400 θερμίδες! Η Ατκινς έτσι και αλλιώς σηκώνει παραπάνω φαϊ. Εγώ αν δω και άλλη εβδομάδα να χάνω μόνο 700 γρ σκέφτομαι να αυξήσω το φαι μου να δω πως θα πάει
    Δημητρούλα τι λες;

Senior Member
    2/1/2013 108.8
    9/1/2013 105.6
    16/1/2013 103.9
    23/1/2013 103.5
    30/1/2013 102.3 και άρχισα λίγη γυμναστική χαλαρά
    6/2/2013 102.2 πέρασε η πρώτη βδομάδα γυμναστικής με 260 λεπτά αερόβια!

13/2/2013 101.9 τελειώνει η περίοδος

14/2/2013 101.1 Στελλού τρέχααααααααααααααα
    19/2/2013 101.9 (δεν είναι ακόμα εβδομαδιαίο ακριβώς αλλά αρχίζω τη δίαιτα της mitsimou και αλλάζω το ζύγισμα)
    20/2/2013 101.4 να και το επισημο εβδομαδιαιο, τελικα με τουτα και με κεινα, με διαλειμμα 3 ημερων, ειχα απωλεια!

Senior Member
    Μαγδα συμφωνω, αλλα δε νομιζω πως ο,τι κι αν λεμε εμεις εχει σημασια. Εξαρχης ειπε θελει να το δοκιμασει κι ολο υποθερμιδικα υποπτα πραγματα σκαρωνει :PΠρεπει να βγω

Senior Member
    Δεν μπορω να πιασω την ενοια του "υποπτα" που εχεις γραψει sweetOctober και επειδη ξερω πολύ καλα ποσο προσεκτικοί πρεπει ναμαστε με τα γραφόμενα μας μεσα στο ιντερνετ εν απουσία προσωπικής παρουσία το εκλαμβάνω καλοπροαίρετα :smug b:

Μαγδα μου τα ξερω κοριτσι μου οοοολα αυτα.Δεν κανω διαιτα τον τελευταιο χρονο.
    Παχυσαρκο παιδι ημουν και με μεγααααααλη προσπαθεια παντα κρατιόμουν στις καλυτερες των περιπτώσεων 10 κιλα πανω απο το κανονικό.
    Στο προηγουμενο μου επαγγελμα και μαυτα καταπιανομουν και εχω γραψει κατεβατα για διαιτες καθως και εχω συναντησει και μιλησει ωωωωωρες ατελειωτες με διαιτολογους, γυμναστες , χειρουργούς βαριατρικης...Ασε...Κοπος μεγαλος σου λεω!!!!!!!!!!!!!!

Για να το κανω υπαρχει λογος.Το ξερω οτι θα κολλησω και ειμαι ετοιμη, απλώς ακομη με εκπαιδευω!!!!!!
    Σευχαριστω που τα υπενθυμιζεις διαρκως και το εκλαμβανω θετικα.Πιστεψε με.

Senior Member
    πωπω ετοιμοπολεμη καλε εισαι, αστειευομουν. Δεν ξαναμιλαω καλε!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Δεν μπορω να πιασω την ενοια του "υποπτα" που εχεις γραψει sweetOctober και επειδη ξερω πολύ καλα ποσο προσεκτικοί πρεπει ναμαστε με τα γραφόμενα μας μεσα στο ιντερνετ εν απουσία προσωπικής παρουσία το εκλαμβάνω καλοπροαίρετα :smug b:

Μαγδα μου τα ξερω κοριτσι μου οοοολα αυτα.Δεν κανω διαιτα τον τελευταιο χρονο.
    Παχυσαρκο παιδι ημουν και με μεγααααααλη προσπαθεια παντα κρατιόμουν στις καλυτερες των περιπτώσεων 10 κιλα πανω απο το κανονικό.
    Στο προηγουμενο μου επαγγελμα και μαυτα καταπιανομουν και εχω γραψει κατεβατα για διαιτες καθως και εχω συναντησει και μιλησει ωωωωωρες ατελειωτες με διαιτολογους, γυμναστες , χειρουργούς βαριατρικης...Ασε...Κοπος μεγαλος σου λεω!!!!!!!!!!!!!!

Για να το κανω υπαρχει λογος.Το ξερω οτι θα κολλησω και ειμαι ετοιμη, απλώς ακομη με εκπαιδευω!!!!!!
    Σευχαριστω που τα υπενθυμιζεις διαρκως και το εκλαμβανω θετικα.Πιστεψε με.
    Ο.Κ. λοιπόν καταλαβαίνω πολύ καλά τις λες. Πειραματίζεσαι και εκπαιδεύεσαι, πολύ ωραία!
    Τι λες να κάνεις αν κολλήσεις; Εγώ σκέφτηκα να αυξήσω λίγο τις θερμίδες μου και να προσθέσω λίγους σύνθετους υδατάνθρακες. Λες να δουλέψει;
    Τι ωραία που είμαστε εδώ μέσα και τα συζητάμε, πολύ χαίρομαι!!!!Πειραματιζόμαστ ε κιόλας και βγάζουμε τα δικά μας συμπεράσματα. Δεν θα βασιζόμαστε μόνο σε έρευνες ξένων!
    Μαρί μου είδα που μου είπες κάπου ότι ο οργανισμός συνηθίζει στο βάρος που ήμασταν τον περισσότερο καιρό. Εμένα καλέ ο δικός μου πρέπει να τα έχει παίξει, που να βρει σε ποιο βάρος ήταν τον περισσότερο καιρό! Μια πάνω, μια κάτω σε ησυχία δεν τον άφησα! Και άμα είναι να θυμάται καλύτερα να πιάσει τις μακρινές αναμνήσεις ,τότε που ήμουν πολύ λιγότερα κιλά :smilegrin:

Senior Member
    Θέλω να δω ξανα 101 στρογγυλο ή 100+. Δεν θα φάω απόψε κι ας τα έκανα λίγο σαλάτα που έφαγα νωρίς βραδυνό. Σε παρακαλώ ζυγαρίτσα μου να πάει καλά. Πλιζ!

Senior Member
    sweet october θα δεις θα δεις
    κοντευει η ωρα που θα τα δεις

θελω και γω να δω ενα 102+ ή στρογγυλο δε με νοιαζει να το δω θελω!!! :P

Senior Member
    Πήγες καλά σήμερα, θα ξεφουσκώσεις θα το δείς! Να σου πω, σήμερα κατά λάθος ακουμπούσα στο νιπτήρα ανεβαίνοντας στη ζυγαριά και ξέασα να βγάλω το χέρι μου και είδα 99. Ηταν τόσο όμορφο σου λέω..........................................χ αχαχαχαχαχα πειραγμένο 99!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πήγες καλά σήμερα, θα ξεφουσκώσεις θα το δείς! Να σου πω, σήμερα κατά λάθος ακουμπούσα στο νιπτήρα ανεβαίνοντας στη ζυγαριά και ξέασα να βγάλω το χέρι μου και είδα 99. Ηταν τόσο όμορφο σου λέω..........................................χ αχαχαχαχαχα πειραγμένο 99!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχα φανταζομαι!!!
    εγω οταν ανεβαινω στη ζυγαρια,μεχρι να παει στα παλιοκιλα που ειμαι,βλεπω κατι αριθμους 50,60 μεχρι και το 80,90 μου φαινονται ονειρεμενα!!!
    ελα θα τα πετυχουμε,κοντευουμε!!! -λεμε τωρα:smilegrin:

Senior Member
    Καλέ τί 50 60 αυτά τα νούμερα δεν τα έχω δεί ποτέ! Ουτε 70 θυμάμαι πότε έχω δεί!! 75 πρέπει να ήμουν φοιτήτρια, κι είχα αρρωστησει και είχα χάσει 2-3 κιλά. Η' ήμουν 75 και μετά έγινα -3 κιλά ή ήμουν 78 και είδα 75. Θα σε γελάσω. Πάντως ένα 75 μια φορά το είχα!!!!!!!
    Δε ζυγιζόμουν τότε τρομάρα μου! Μου άρεσα!
    Τώρα ας δω 7 κι ας είναι 79.9! Μετά θα κατέβω μέχρι εκεί που θα μου αρέσω/μπορέσω.

Senior Member
    78 ήμουν στα αδύνατα μου! Είχα κατοσταρήσει και μετά τα έχασα. Τώρα μου ήρθε σφαίρα η εικόνα! Θυμάμαι το 8! Και θυμάμαι ότι ήμουν κοντά στα 80 κι έλεγα "μόλις πάω 80 θα ξανακάνω δίαιτα".
    (καταλαβαίνεις βέβαια ότι ήταν πολυ παλιά αυτό και δεν έκανα δίαιτα μετά τα 80 χαχαχαχαχαχ)

Senior Member
    και γω ακριβως οπως εσυ.εχω φτασει μεχρι 73 και μετα η χαζη τα ξαναεβαλα δε προσεχα καθολου ομως...
    με ηρθε και ο θυροειδης και με πηρε απο κατω γιατι νομιζα οτι με το θυροειδη παχαινεις χωρις να μπορεις να κανεις κατι,οποτε τα παρατησα.
    εκανα λαθος μεγαλο.
    εγω στη φαση αυτη να φτασω 90 και μετα βλεπουμε...αλλα προς το παρον τα παω 10 10 τα κιλα.ειμαι στα δευτερα 10,λιγο ακομα θελω και κοντευω και σε διψηφιο!!!

Senior Member
    Οταν γέννησες είχες υποθυρεοειδισμό? Να τσεκάρεις το παιδί. Οχι ο θυροειδης παλευεται, ευτυχως, κριμα που τα παρατησες. Κι γω με παρατησα μια περιοδο κι εβαλα το πολυ βαρος, τα λιγα κιλα μετα μπηκαν πανευκολα, και πολλα τώρα μετά τη γέννα.
    Στην εγγυμοσυνη όσα έβαλα μέσα στον πρώτο μήνα από τη γέννα τα έχασα.Εχεις δεί έγγυο να παχαίνει μετά τη γέννα?:crazy: Ευτυχως ξυπνησα νωρις, εκανα (ματαιες) προσπαθειες στην αρχη για διαιτα, ολο επιανα το θερμιδομετρητη ολο τον αφηνα. Τελικα με τη δουλεια και μωρο παιδι δεν εκανα τιποτε παρα να βαζω κιλα. Τωρα με τη νεα χρονια που δε δουλευα το πηρα πιο ζεστα αλλα το κακο ειχε γινει................. :crazy: τελοσπαντων
    κι γω 90 θελω να δω τόσο πολυ, με κουρασαν τα 100, ειναι πολυ βαρυα κιλα. Το σωμα μου δεν αντεχει πια. Καλα η ψυχη ακομα πιο πολυ..........θελω να πεταξω απο πανω μου τα ρουχα της εγγυμοσυνης...