Results 6,061 to 6,075 of 6847
Thread: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
-
09-03-2015, 14:14 #6061
- Join Date
- Aug 2012
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 414
Η μια είναι έτοιμη να εκθρονίσει Ζιζέλ και Ναόμι, της άλλης της έλεγε ο καθρέφτης για πολλά χρόνια ότι ήταν μοντέλο, ε ας μαζέψω εγώ τα πατσοκοίλια μου να πάω στο www.shortfatanduglypeople.gr (να μην ρίχνω τον μέσο όρο ομορφιάς και γοητείας του forum τούτου)
- 09-03-2015, 14:30 #6062
- Join Date
- May 2013
- Posts
- 174
Εγω το ιδανικο μέτρο σύγκρισης που έχω βρει,ειναι να αγοράζω 1 ψηλοκάβαλο παντελόνι ,(τύπου φόρμα σκληρή, χοντρού υφάσματος και καθολου ελαστική) που όταν το παίρνω μου μπαίνει με τρελή δυσκολία, και φυσικά δεν αντέχεται πάνω από μισό λεπτό.
Το έχω απλά στη ντουλάπα κ το δοκιμάζω κάθε 15. Ούτε πλένεται ούτε φοριέται για να ανοίξει...Και όταν πλέον μου κάνει άνετα, πάω και παίρνω άλλο, με την ίδια λογική... Μόνο έτσι καταφέρνω να καταλάβω τι παίζει,γιατί με κολάν-μπλουζοφόρεμα και αέρινες πυτζαμούλες, δε βλέπουμε χαϊρι!
09-03-2015, 15:03 #6063
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 728
Ρε μανταμ πως το λες έτσι το 1.64; Δηλ. εγώ που είμαι 1.60 να φορέσω την πλερέζα; Όντως με τις μεζούρες μπορείς να πάρεις άλλα αντί άλλων μέτρηση γι αυτό μπορείς να βάλεις κάποια σημάδια π.χ. αφαλός όπως είπε κ η Σου σου ώστε να είσαι στο περίπου σωστός/ή. Θα συμφωνήσω με Μπακλαβά περί καθρέφτη και ρούχων είναι οι πιο αντικειμενικοί κριτές
Εμένα πάντως η διαιτολόγος μου μου είπε για 20-25% άλλοι λένε κ λιγότερο τι να σας πω.
09-03-2015, 15:11 #6064
- Join Date
- Mar 2014
- Posts
- 1,403
α μια χαρά θεωρώ το ύψος μου.ναι γιαυτό κεσύ έφτασες μαξ τα 95,5. αν ήμασταν 170-175 αναλογικά, τα 100 θα τα είχαμε καβατζάρει. αυτό λέω.
09-03-2015, 15:47 #6065
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 728
Ναι όντως μπορεί να ναι κ έτσι γιατί δε θα μου φαίνονταν κ τόοοσα πολλά αν ήμουν 1,75 π.χ. Μολαταύτα εγώ το κατάλαβα από βίντεο ότι πάχυνα ακόμα περισσότερο γιατί πάντα ήμουν χοντρούλα. Επειδή μπροστά δεν έβαζα ποτέ κιλά μια φορά που τραβήξαμε βίντεο για τις ανάγκες ενός μαθήματος στη σχολή κ γυρνάω κ βλέπω τον πισινό μου έφριξα. Λέω έτσι είμαι;; Εντάξει όχι ότι πίστευα ότι ήμουν νορμάλ, ήξερα ότι είχα πολλά κιλά να χάσω αλλά δεν είχα συναίσθηση του πόσο μεγάλου όγκου είχα μέχρι να δω το βίντεο. Ανεβαίνω στη ζυγαριά κ ήμουν +10 κιλά από την τελευταία φορά που ζυγίστηκα πριν ένα μήνα. Είχα βάλει δηλ. 10 κιλά σε ένα μήνα μόλις(ίσως γι αυτό κ να μην είχα προλάβει να συνειδητοποιήσω την εικόνα). Για μένα αυτό ήταν το σοκ, πήγα σε ενδοκρινολόγο βρήκα τα θεματάκια που είχα με θυρεοειδή κλπ. κ από τότε ξεκίνησα διατροφή. Παρόλο που τα είχα βάλει σε ένα μήνα χρειάστηκα κάπου στους 5 μήνες για να χάσω αυτά τα 10 κιλά κ σαφώς ήμουν πελαγωμένη...πόσο δρόμο έχω διανύσει από τότε και πόσο έχω ωριμάσει, καμιά φορά δε το πιστεύω...
09-03-2015, 16:32 #6066
- Join Date
- Mar 2014
- Posts
- 1,403
απτην πλευρά μου ,ήμουν εκεί στο οριο του φυσιολογικού ανέκαθεν. όταν πάχυνα ένιωθα δυσφορία, οτι δν μου κάνανε τα ρούχα, οτι δν μου άρεσα ,στις φωτο χάλια κτλ κτλ αλλά παρόλα αυτά καμία επαφή με την πραγματικότητα. ακόμα κ τώρα δν έχω πλήρη επίγνωση του βάρους μου και της εικόνας μου,καμιά φορά περπατάω κ νιώθω 60 κιλά.
το ίδιο πρόβλημα έχω κ με την ηλικία μου τώρα που φτάνω τα 30, σαστίζω αν μου μιλήσει 15χρονο στον πληθυντικό.
το ανάποδο συμβαίνει φαντάζομαι κ με αυτούς που χάνουν πολλά κιλά. θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούν στην εικόνα του αδύνατου.
09-03-2015, 16:43 #6067
- Join Date
- Jan 2009
- Posts
- 896
Originally posted by kokkinoskoufitsa
Εγω το ιδανικο μέτρο σύγκρισης που έχω βρει,ειναι να αγοράζω 1 ψηλοκάβαλο παντελόνι ,(τύπου φόρμα σκληρή, χοντρού υφάσματος και καθολου ελαστική) που όταν το παίρνω μου μπαίνει με τρελή δυσκολία, και φυσικά δεν αντέχεται πάνω από μισό λεπτό.
Το έχω απλά στη ντουλάπα κ το δοκιμάζω κάθε 15. Ούτε πλένεται ούτε φοριέται για να ανοίξει...Και όταν πλέον μου κάνει άνετα, πάω και παίρνω άλλο, με την ίδια λογική... Μόνο έτσι καταφέρνω να καταλάβω τι παίζει,γιατί με κολάν-μπλουζοφόρεμα και αέρινες πυτζαμούλες, δε βλέπουμε χαϊρι!
https://www.youtube.com/watch?v=19FeL0uTw-M
:spin::spin::spin:
09-03-2015, 17:01 #6068
- Join Date
- Feb 2013
- Posts
- 728
Νομίζω τελικά πως είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που έχουν ακριβή αίσθηση της εικόνας του... Έχεις δίκιο Σου σου παρόλο που πλέον έχω φτάσει σε ένα νορμάλ βάρος πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να μη το έχει "κατανοήσει". Βγαίνω π.χ. για ψώνια κ παίρνω μεγαλύτερο νούμερο να δοκιμάσω μη πιστεύοντας ότι θα μπω στο σμολ. Πολλοί μου λένε πόσο αδυνάτισα κ πως να μη χάσω άλλο αλλά λέω τώρα βλέπουν το ίδιο σώμα με εμένα, πώς μου το λένε αυτό από τη στιγμή που εγώ βλέπω ότι έχω ακόμα παραπάνω κιλά. Εντάξει το λένε κ κάνοντας σύγκριση με το πώς ήμουν...αν ήμουν πάντα πάνω κάτω σ αυτά τα κιλά ίσως να μην τους ξένιζε όταν λέω πως θέλω να χάσω λίγο ακόμα. Βέβαια πλέον παρατηρώ ότι η απώλεια κιλών δε μου είναι εμμονή ούτε σκοπός. Τρώω περισσότερο από ποτέ απλά επιλέγω τις καλύτερες τροφές κ ασκούμαι συστηματικά, χωρίς να θέλω να λέω μεγάλα λόγια νομίζω ότι μου έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής κ έτσι νιώθω πως θα συνεχίσω να τρέφομαι.
09-03-2015, 17:59 #6069
- Join Date
- Dec 2014
- Posts
- 5
Μέχρι τέλος καλοκαιριού πρέπει να'μαι 58!
09-03-2015, 18:31 #6070
- Join Date
- Aug 2012
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 414
Originally posted by pink_90
Πολλοί μου λένε πόσο αδυνάτισα κ πως να μη χάσω άλλο αλλά λέω τώρα βλέπουν το ίδιο σώμα με εμένα, πώς μου το λένε αυτό από τη στιγμή που εγώ βλέπω ότι έχω ακόμα παραπάνω κιλά.
Δες το σουξέ που έχει η Κιμ Καρντάσιαν και θα καταλάβεις...
09-03-2015, 18:33 #6071
- Join Date
- Aug 2012
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 414
Originally posted by Μαντάμ σου σου
ακόμα κ τώρα δν έχω πλήρη επίγνωση του βάρους μου και της εικόνας μου,καμιά φορά περπατάω κ νιώθω 60 κιλά.
10-03-2015, 06:54 #6072
- Join Date
- Sep 2014
- Posts
- 1,069
Πω πω μια μεζουρομέτρηση έκανα και σηκώθηκε από κάτω τσουνάμι..
Να δω την ερχόμενη Δευτέρα πώς θα βρω την προηγούμενη να δω τι πουλιά έπιασαuzzled:
Δεν αφυδατώνεσαι τόσο εύκολα... Αν ο οργανισμός σου έχει αφυδατωθεί έστω και λίγο τότε διψάει και σε ωθεί να πάρεις το νερό που πρέπει.
Τέλος να πω ότι δεν θεωρώ απίθανο κάποιος να κοροϊδεύει με αντίστοιχο τρόπο τον εγκέφαλο του και ενώ κατ' ουσία διψάει, να ζητάει φαγητό... Ίσως να είναι υπερβολικό αλλά ίσως να υπάρχει και μια δόση αλήθειας σε αυτό! Αυτό κουμπώνει και με κάτι άλλο που έχω σκεφτεί (ο ψαγμένος)για τον εαυτό μου. Το ότι η ανάγκη μου να αισθανθώ χορτάτος είναι μια προέκταση το ότι θέλω να είμαι/νιώσω πλήρης γενικότερα στην ζωή μου και επειδή δεν αισθάνομαι χορτάτος και πλήρης στους άλλους τομείς της ζωής μου το αντικαθιστώ με την πληρότητα του στομαχιού μου την οποία μπορώ εύκολα να αποκτήσω με μερικές (αρκετές) μπουκιές φαγητό (αυτό που λέμε, αφού η μόνη χαρά που μου έμεινε είναι το φαγητό ας φάω μέχρι να σκάσω και το πολύ πολύ να πεθάνω να ησυχάσω κλπ κλπ).
@Κοκκινοσκουφίτσα τι ωραία μέθοδος αυτή με το παντελόνι! Πες μου ότι τα φοράς μετά όμως όταν πάρεις τα προηγούμενα... Εντάξει ήδη έχω φανταστεί τη ντουλάπα σου σαν του αστυνόμου Σαϊνη, αλλά στη θέση της γκρι καμπαρντίνας κόκκινες μπέρτες με κουκούλα και ψηλοκάβαλα μαύρα παντελόνια!!!
@ΣουΣου αγαπώ όλον τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί!!
@Tassos67i ευχαριστώ για το credit (να άνθρωπος που εκτιμάει το χιουμορ και δε μας κάνει να νιώθουμε φιλη-φιδι γκουχου γκουχου baklavas)
@Pink εγώ από τις φωτογραφίες κατάλαβα πόσο φούσκωσα.. Κι από τα σχόλια των γύρω μου.. Ειδικά του πατέρα μου που γενικά δεν παρατηρεί ποτέ τίποτα... Τη μέρα που μου είπε κι εκείνος καλέ πώς έγινες έτσι, εκείνη τη μέρα άρχισα να ανησυχώ... Για τη μεζούρα έχεις δίκιο πάντως.. Τα σημαδάκια βοηθάνε αρκετά, ελιές, ουλές, τατού :P ό,τι έχει ο καθέναςΝτάξει μην πάθουμε και τελειομανία και σε αυτό. Δηλαδή ένας πόντος πάνω, ένας πόντος κάτω δε θα μας δείξει την πορεία; Δεν ξέρω, εγώ που γενικά τα βλέπω σε ότι site βάζω τα νούμερα μου με τα στατιστικά με ενδιαφέρει η καμπύλη στο διάγραμμα να διανύει φθινουσα πορεία ή σταθερή... όλα τα άλλα με αφήνουν αδιάφορη..
@MariLiam αν εισαι 59 θα ή 60 θα γκρεμιστεί κανένας φούρνος; Τι deadline ειναι αυτό; Ποιος σε πιέζει;
10-03-2015, 07:56 #6073
- Join Date
- May 2013
- Posts
- 174
Χαχαχαχαχα κλαίω από τα γέλια....!!! Ναι εννοείται ότι μετά τα φοράω...Γι'αυτό το παντελόνι-μεζούρα είναι τύπου φόρμα, για να φορεθεί στο γυμναστήριο μετά, όταν θα είναι ψιλοφαρδύ..!! :bouncing:
10-03-2015, 08:24 #6074
- Join Date
- Mar 2014
- Posts
- 1,403
Originally posted by baklavas
Originally posted by Μαντάμ σου σου
ακόμα κ τώρα δν έχω πλήρη επίγνωση του βάρους μου και της εικόνας μου,καμιά φορά περπατάω κ νιώθω 60 κιλά.
εύγε στα αρσενικά του φόρουμ που είναι μερακλήδες κ ξέρουν να εκτιμούν τα γυναικεία προσόντα
15-03-2015, 13:31 #6075
- Join Date
- Sep 2014
- Posts
- 1,069
Να είχες δίκιο με τη μεζορομέτρηση..
Είναι μικρές οι αλλαγές, αλλά κάπως την αντιλαμβάνεσαι την τάση που έχεις, αν είναι ανοδική ή καθοδική...
keep walking!!!
venceremos!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....