ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 411
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 411 of 457 FirstFirst ... 311361401409410411412413421 ... LastLast
Results 6,151 to 6,165 of 6847
    Senior Member
    Πώ πω.. τελευταία φορά ζυγίστηκα πριν δυο μήνες... μάλιστα μάλιστα...
    ούτε μπορώ να φανταστώ τι σημαίνει αυτό για μένα. Στα ίδια και τα αυτά παρ' όλα αυτά

Σήμερα λοιπόν:
    Βάρος:83
    Λαιμός:35
    Μέση:95
    Γοφοί: 105

Ποσοστό λίπους: 39.2%
    (σύμφωνα με αυτό: http://fitnessgiaolous.blogspot.gr/2...blog-post.html )
    Originally posted by marulenia
    Βάρος: 84.3
    Λαιμός: 35
    Μέση: 95
    Γοφοί: 105

Ποσοστό λίπους: 39.2%

Senior Member
    Ουπς.. Τόσο ανακριβές είναι Τάσο;

Κι έντιτ,
    Επειδή διαιτολόγο δεν έχω και δεν μπορώ να αποκτήσω
    Με τη μεζούρα πώς μπορούμε να βλέπουμε τι τρέχει;
    Έχω δει πολλές φορές που προτείνεις κι εσύ μεζουρομέτρηση (πχ στη Μαντζ)

Member
    94.2!!!

σχετικά λίγο, αλλά έχω παρατηρήσει μάζεμα σε πόντους:yes:

αααχ, ανυπομονώ να δω το 93 να χαρώ να αλλάξω κατηγορία στον ΔΜΣ

Member
    93.9 σήμερα. συνολική απώλεια σε 1 μήνα => 2,1

ντάαααξ. θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα αν την προηγούμενη βδομάδα δεν ξέφευγα παντελώς από την διατροφή

πίτσες και σουβλάκια ήταν τα μεγάλα γεύματα μου XD. δεν ξέρω, είχα όρεξη για ζυμάρια, αλλά δεν ξέφυγα στις θερμίδες καθόλου.

αλλάζω το μπάννερ

θα κρατήσω και το παλιό. θα κάνω συλλογή από μπάννερ XD

Member
    καλησπέρα και από μια καινούρια!!!έχω ήδη κλείσει ένα μήνα αλλάγής διατροφικών συνηθειών και προς το παρόν πάω καλά. -5300 σε κιλά και -26 εκατοστά συνολικά από όλα τα σημεία του σώματος...κάθε τρίτη ζυγίζομαι και "μετριέμαι"...ελπίζω η ζυγαριά να φανεί καλή μαζί μου και την επόμενη τρίτη!

Member
    welcome και καλές κατηφόρες!

94,2 χθες, 94 σήμερα. δεν ξέρω αν έχει σχέση ότι περιμένω να αδιαθετήσω μέσα στην βδομάδα. ίδωμεν!

Member
    και γω ζυγίστηκα σήμερα και άντί να χάσω, ήμουν και 200γρ. συν.
    σίγουρα πριν την περίοδο κάνει κατακρατηση ο οργανισμός, γιατί από πόντους, είχα μείωση δεν μπορώ να πω...και στο πρόγραμμα άψογη, δεν τρώω ούτε ψίχουλο παραπάνω...θ'αρχίσω και λίγη γυμναστική και βλέπουμε την άλλη τρίτη...:sniffle:

Member
    yay~~ 92.8 σήμερα.

δεν περίμενα να δω το "2" στο 92 με τίποτα

elsa και εγώ μια από τα ίδια ήμουν. σε πόντους είχα μαζέψει αλλά από κιλά ήμουν παραπάνω. μην απογοητεύεσαι και συνέχισε. η προσήλωση ανταποδίδει ευχάριστα

Senior Member
    Χθες, πηρα θάρρος κ ζυγίστηκα.. Ενω τον Απρίλιο ειχα φτασει τα 95, απο συναισθηματική υπερφαγικά, έφτασα παλι τα 103,3... Δυστυχως. Εχω ξεκινήσει εδω και μια βδομαδα, κ ελπιζω να μου γινει αυτην τη φορα μάθημα..

Originally posted by eleni1986
    Χθες, πηρα θάρρος κ ζυγίστηκα.. Ενω τον Απρίλιο ειχα φτασει τα 95, απο συναισθηματική υπερφαγικά, έφτασα παλι τα 103,3... Δυστυχως. Εχω ξεκινήσει εδω και μια βδομαδα, κ ελπιζω να μου γινει αυτην τη φορα μάθημα..
    Καλησπέρα!
    Κατ' αρχάς μπράβο σου για το θάρρος σου να ξαναζυγιστείς μετά από πολύ καιρό!
    Ξέρω ακριβώς το συναίσθημα που νιώθουμε όταν ζυγιζόμαστε πρώτη φορά μετά από ένα διάστημα με υπερφαγικά επεισόδια...
    Μπράβο επίσης και για το ότι έχεις ξεκινήσει διατροφή και ολοκλήρωσες την πρώτη εβδομάδα (που είναι συνήθως και η πιο δύσκολη!).
    Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να μην απογοητεύεσαι και να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που αποφάσισες να μπεις σε μια ποιοτική διατροφή! Να τον αγαπάς πολύ τον εαυτό σου, να πιστεύεις σ' αυτόν και να είσαι πάντα αισιόδοξη!
    Έχεις καταφέρει ν' αναλύσεις τί είναι αυτό που σου δημιουργεί συναισθηματική πείνα;

Senior Member
    Το γεγονός οτι τα επαγγελματικά μου ειναι πολυ ασχημα κ δυσκολα, ενω στα προσωπικά μου, ολα ειναι τελεια. Κ ενω εαν δεν ειχα παρει βάρος, θα ειχα ενα προβλημα τώρα εχω δυο. Αλλα μαλλον πρόσχημα ειναι.. Την πάτησα..

Senior Member
    Τραγικά λαθη, κ τωρα τα πληρώνω...

Member
    Originally posted by Sora
    yay~~ 92.8 σήμερα.

elsa και εγώ μια από τα ίδια ήμουν. σε πόντους είχα μαζέψει αλλά από κιλά ήμουν παραπάνω. μην απογοητεύεσαι και συνέχισε. η προσήλωση ανταποδίδει ευχάριστα
    ευτυχώς, αυτή η εβδομάδα πήγε καλά-μείον 800γρ. και αρκετούς πόντους. βέβαια και η λίγη γυμναστικούλα φαίνεται απέδωσε! και περιμένω και περίοδο-άρα ένα γενικότερο πρήξιμο το έχω...θα δούμε την άλλη εβδομάδα!

Senior Member
    Originally posted by elsa15
    Originally posted by Sora
    yay~~ 92.8 σήμερα.

ευτυχώς, αυτή η εβδομάδα πήγε καλά-μείον 800γρ. και αρκετούς πόντους. βέβαια και η λίγη γυμναστικούλα φαίνεται απέδωσε! και περιμένω και περίοδο-άρα ένα γενικότερο πρήξιμο το έχω...θα δούμε την άλλη εβδομάδα!
    Μπραβο έλσα! Απο ποια κιλα ξεκίνησες αν επιτρέπεται;

Senior Member
    Που έχετε χαθεί ολοι; Ελπιζω να ειστε καλα...