ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 417
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 417 of 457 FirstFirst ... 317367407415416417418419427 ... LastLast
Results 6,241 to 6,255 of 6847
    Senior Member
    Εγω δυο εβδομαδες εχω κολλησει, κ με δειχνει και 400 γραμμάρια πανω..βέβαια εχω θεμα με την τουαλέτα! Ισως αυτο φταίει..

Member
    ζύγισμα τρίτης 18/8
    βάρος 81.100, πόντοι 6 εκ,μείον!!! άλλο 1μιση κιλό κάτω!
    καλημέρα σε όλους!!!!:saint2:

υγ.ελένη και γω ήμουν σταθερή για τρεις εβδομάδες περίπου και μετά τσουπ! πήρα την κατηφόρα πάλι! υπομονή και πολύ νερό!

Member
    ελσα μπράβο!!

ελένη και μαντζουράνα ευχαριστώ για τα λόγια σας:love: to be honest ούτε απελπίστηκα ούτε στεναγχωρήθηκα ή κάτι. αντίθετα όπως είπες μανταζουράνα μου, το ευχαριστήθηκα κιόλας!

ελένη ίσως και να κόλλησες με τόσο χαμηλές θερμίδες που έχεις. δεν στο λέω για να απελπιστείς ή να φοβηθείς. αλλά είναι ένα ενδεχόμενο. δώσε κανα-δυο βδομάδες χρόνο να δεις πως θα κινηθεί η ζυγαριά. αν κατέβει, καλώς
    αν δεν κατέβει όμως μην μου απελπιστείς! κάνε ένα 7ήμερο διάλλειμα και ξεκίνα σιγά σιγά να αυξάνεις θερμίδες.

αυτά βέβαια όλα υποθετικά είναι, η ζυγαριά σου θα σου δείξει τον δρόμο.

καλώς ήρθατε οι καινούριες :tumble:

Senior Member
    Μέ εδειξε μείον 900 γραμμάρια αυτήν την εβδομάδα και χάρηκα πολύ!! Είμαι 98 ακριβώς και το πρωί και τώρα, αρχίζω να απομακρύνομαι από τα 100 κιλά ...

Junior Member
    Μπράβο Ελένη! Άντε και στα δικά μας :lol:

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ Ελίζα μου!

αρχικο βαρος 92,3κ. μετα απο 8 μερες 91,6κ. μικρη απωλεια αλλα παντα στην αρχη ο μεταβολισμος μου αργει να παρει μπρος! αυτες τις μερες εφαγα υγιεινα, μπορω να πω οτι δν πεινασα σχεδον καθολου αλλα μου ελειψε πολυ η ζαχαρη. συνεχιζουμε ομως γιατι ουδεις αναντικαταστατος (ουτε κ η ζαχαρη) οταν εχουμε εναν στοχο που τοοοοσο επιθυμουμε!

Senior Member
    Μπράβο Ιόλη μου! Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και ήμουν 97,2 αυτό σημαίνει ότι σε μια εβδομάδα έχασα 1,900, είχα κάποιες στενοχώριες και δεν κατέβαινε μπουκιά. Τώρα προσπαθώ παρά το ότι η στενοχώρια παραμένει, να τρώω κάπως πιο σωστά.

ουαου! τετοια καλη απωλεια ελπιζω να απαλυνει τη στεναχωρια σου. ευχομαι συντομα κεφατη κ δυνατη! μπραβο :tumble:

Senior Member
    Μακάρι! Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Senior Member
    Κοκκινό αν μπορείς στείλε μου pm, είμαι άσχετη..

Member
    ζυγίστηκα σήμερα επειδή αύριο μπορεί να μην προλάβω το πρωί.

90.8!! έχασα σχεδόν όσα πήρα. και το αστείο είναι πως τα έχασα ενώ δεν έκανα ούτε διατροφή (σαβούριαζα:love: αλλά με μέτρο!) ούτε γυμναστική(καθόλου λέμε). i rock XD /ψώνιο mode off

βέβαια, αν και το είπα και την προηγούμενη βδομάδα και δεν το τήρησα :P, αύριο καθαρή διατροφή και άσκηση~

α, και το 8 δεν έχω μεγάλη καήλα να το δω πλέον. το φλερτάρω πάρα πολύ, και ξέρω μέσα στην βδομάδα θα το δω σίγουρα (ψιιιιι, μα τέτοια αυτοπεποίθηση????) και δεν με συγκινεί. αλλά με έχει πιάσει καήλα να δω το 7XD

βιάζομαι?? i hope not. XD. γτ θα πάρει κανά 5μηνο για να το δω. καλό μου κουράγιο~

και καλά κουράγια σε όλες~

Senior Member
    Μπραβο sora! Καλη συνεχεια λοιπον!

Member
    90.0. Άτιμη ζυγαριά δεν με συμπαθείς καθόλου. δεν μπορούσες να δείξεις 89,9???

η χαρά είναι απερίγραπτη, νιώθω λες και το έχω δει το 8. καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φτιάξω μπανεράκι με 8 τέλος του μήνα ~

7 σου έρχομαι:smilegrin:

ελένη μου ευχαριστώ. καλή συνέχεια και σε σένα!

Senior Member
    Sora σχεδόν το είδες! Μπράβο για ακόμα μια φορά, αυτήν την φορά είσαι πολύ συνειδητοποιημένη. Ισχύει το τίκερ, τώρα το πρόσεξα, ξεκίνησες από τα 105? Εκεί ξεκίνησα κ εγώ! Μου δίνεις θάρρος και δύναμη! Άντε να δω και εγώ το 8, αλλά έχω καιρό ακόμα... Σίγουρα 2 μήνες, δεν πειράζει, δεν βιαζόμαστε! Συνεχίζουμε!