ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 424
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 424 of 457 FirstFirst ... 324374414422423424425426434 ... LastLast
Results 6,346 to 6,360 of 6847
    Senior Member
    Θα συμφωνήσω με τη purplerose.Το να μην έχεις καθόλου όρεξη είναι πολύ χειρότερο.Σημαίνει ότι κάτι τρέχει και δεν είμαι καλά, συνήθως ψυχολογικά.Το έχω βιώσει στις χειρότερες περιόδους της ζωής μου.Και ναι έχασα βάρος αλλά δεν ήμουν χαρούμενη.Ήμουν κουρασμένη και χωρίς καμία όρεξη για ζωή.Ήθελα απλά να τελειώσει όλο αυτό και ας έπαιρνα κιλά.Βέβαια είναι και η άλλη μεριά της υπερφαγίας που ναι είναι άσχημη και την έχω ζήσει και αυτήν αλλά σαν την αίσθηση ότι δεν αντέχεις να φας ούτε μπουκιά δεν είναι.Κάποια κιλά τα έβαλα επειδή έκανα υπερφαγικά που με έκαναν να νιώθω χάλια αλλά μερικά τα έβαλα επειδή απλά πέρασα καλά.Και τώρα μπορεί να τα κλαίω τα κιλά που πήρα αλλά το ότι πέρασα καλά δεν το μετανιώνω.Τέλος πάντων παν μέτρον άριστον.Όσο και να γκρινιάζω θέλω να έχω όρεξη γιατί σημαίνει ότι είμαι υγιής.

Senior Member
    Παιδια μη πιανετε κλινικες καταστασεις. Εκει αλλαζει το πραγμα. Για παραδειγμα στην καταθλιψη εχω βιωσει και την υπερφαγια και την αφαγια. Δεν καθοριζει ενα συμπτωμα μια ασθενεια ουτε το αντιστροφο. καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και το βιωνει αλλιως.

Senior Member
    Originally posted by jasmine93
    Θα συμφωνήσω με τη purplerose.Το να μην έχεις καθόλου όρεξη είναι πολύ χειρότερο.Σημαίνει ότι κάτι τρέχει και δεν είμαι καλά, συνήθως ψυχολογικά.Το έχω βιώσει στις χειρότερες περιόδους της ζωής μου.Και ναι έχασα βάρος αλλά δεν ήμουν χαρούμενη.Ήμουν κουρασμένη και χωρίς καμία όρεξη για ζωή.Ήθελα απλά να τελειώσει όλο αυτό και ας έπαιρνα κιλά.Βέβαια είναι και η άλλη μεριά της υπερφαγίας που ναι είναι άσχημη και την έχω ζήσει και αυτήν αλλά σαν την αίσθηση ότι δεν αντέχεις να φας ούτε μπουκιά δεν είναι.Κάποια κιλά τα έβαλα επειδή έκανα υπερφαγικά που με έκαναν να νιώθω χάλια αλλά μερικά τα έβαλα επειδή απλά πέρασα καλά.Και τώρα μπορεί να τα κλαίω τα κιλά που πήρα αλλά το ότι πέρασα καλά δεν το μετανιώνω.Τέλος πάντων παν μέτρον άριστον.Όσο και να γκρινιάζω θέλω να έχω όρεξη γιατί σημαίνει ότι είμαι υγιής.
    συμφωνω εν μερει, απλα προσθεσα το αποπανω μηνυμα. Δεν ξερω αν εγινε κατανοητο. Δηλαδη δε δημαινει οτι οταν εχεις ορεξη εισαι υγιης.

Senior Member
    Εγω αναφερθηκα σε αυτο που ειπε η Μαρια περι κλεισιματος στομαχιου σε διαιτα που δεν το ενιωσε. Σωστα δεν το ενιωσε γιατι ο οργανισμος πειναει και χρειαζεται συχνα γευματα για να συντηρηθει. Εαν εκλεινε τοτε ειναι που αρχιζει το προβλημα κατ εμε. Και αυτο πολλες φορες οδηγει σε κλινικες καταστασεις. Οπως και η ανορεξια. Και η jasmine93 αυτο εννοουσε , οτι η ανορεξια ειναι χειροτερη απο πλευρας ζωτικοτητας. Η υγεια ειναι κατι γενικοτερο. Φυσικα αν κινειται κανεις στα δυο ακρα δεν θεωρειται υγιης αλλα αν συγκρινεις τα δυο ακρα η ανορεξια με διαφορα ειναι χειροτερη και πολυ πιο δυσκολα διορθωσιμη. Δεν πιστευω οτι ειναι τυχαιο που βλεπουμε γενικα γυρω μας απιστευτα μεγαλο αριθμο ατομων να αδυνατιζουν και να διατηρουνται σε σχεση με καποιον ανορεξικο που το ξεπερασε.
    Νομιζω ολες συμφωνειτε, το κυριο προβλημα με εμας ειναι οτι ψυχολογικα ειμαστε κουρελια και δεν νιωθουμε ποθητες η αρεστες η θελουμε να μην μας βλεπει ο κοσμος να ανοιξει η γη να μας καταπιει οτι ολα ειναι βουνο. Αυτος ειναι ο σκοπελος που πρεπει να περασουμε να βαλουμε το μυαλο απο πανω και να μας δωσει ωθηση για διατροφη. Και νομιζω οποιος ειναι πραγματικα αποφασισμενος καταφερνει πολλα. Ενω στην ανορεξια οταν νιωθεις οτι ο,τι και να φας θα το βγαλεις εκει το μυαλο δεν ξερω δεν το εχω περασει και σε ακραιο βαθμο αλλα εστω εκεινες τις δυο βδομαδες το αισθημα η δυναμη μεσα μου κ η ορεξη μ η ζωντανια μου αε σχεση με τοτε που ειχα ταση να τρωω πολλα γλυκα δεν συγκρινονταν ουτε στο ελαχιστο!!! Εχω την αισθηση οτι ειναι τελειως διαφορετικο το θεμα. Μπορει να λεω και βλακειες , αλλα τουλαχιστον εγω αυτο εζησα.

Και πεταλουδιτσα, μπραβο που το παλευεις με διατροφη
    Να ξερεις, με υπομονη και επιμονη ολα γινονται. Ξερω οτι ολα σου φαινονται βουνο, οτι και να χαρεις με μια απωλεια, μετα θα νιωθεις οτι ε δεν καταφερες και τιποτα. Και εγω τα εχω νιωσει και τα νιωθω ακομη πολλες φορες. Ολος αυτος ο αγωνας μου μεχρι τωρα εχει γινει με ηθικο πολυ πεσμενο. Και καθως περνανε οι μερες αρχιζει η διαφορα να γινεται πιο αισθητη. Μετα εσυ εχεις παλι το σκαμπανεβασμα στην ψυχολογια. Δεν υπαρχει κατι πιο φυσιολογικο. Να θυμασαι, το θεμα δεν ειναι αν θα κανεις λαθος, το θεμα ειναι να μην τα παρατησεις ποτε, τοτε εχεις υποταξει τον κακο σου εαυτο και τοτε εισαι πραγματικα νικητης. Τι ειναι καλυτερο; να παθουν τα νευρα μου και να πω σταματω; Εγγυημενα θα ξαναπαρω. Η να πω θα συνεχισω κ οσο παει; Κ ας χασω σε εναν χρονο πεντε κιλα (λεμε) θα ειμαι πιο μπροστα απο εκει που ημουν χθες και αυτο μετραει.

Senior Member
    Ναι MissButterfly δεν το διατύπωσα σωστά.Ήθελα να πω ότι το να μην πεινάς καθόλου δεν είναι υγιές, μπορεί να σημαίνει ότι τρέχει κάτι είτε σωματικά είτε ψυχολογικά.Με κάλυψε η purplerose.

Senior Member
    καλημερα καλες μου, ναι καταλαβα πως το θετεις τωρα.
    Βασικα εμενα δε με νοιαζει τι σκεφτεται ο κοσμος, εφαγα ολη μου τη ζωη σε αυτο. Ποσο συμφωνω στα αλλα που λες περπλ! Ετσι ειναι, δεν πρεπει να σταματησουμε ποτε! Αχ κι αν τα εχω περασει!
    Παντως η ζυγαρια με ανταμειβει, δεν περιμενα στις μικρες αλλαγες που κανω που πιστευα οτι θα βοηθησουν σε βαθος χρονου οτι θα ανταποκρινοταν ετσι γρηγορα η ζυγαρια.
    111.2 σημερα και τριβω τα ματια μου! Εχω σωματοτυπο μηλο, ειμαι παχυα στην κοιλια στηθος πλατες, και η κοιλια εχει ηδη ξεφουσκωσει, δε νιωθω αυτο το πνηξιμο!

Senior Member
    Τα γραφω ναλυτικα κι ας μην ειναι εβδομαδιαιο, και προσθετω και το σημερινο θελω να ξερω ποιο ειναι το χαμηλοτερο ζυγισμα. Στοχος ειναι οταν σταματησει να πεφτει να μην ανεβει, να διατηρηθω λιγες μερες και μετα ξανα καθοδο
    26/4 : 115.0
    03/5 : 113.1
    08/5 : 112.5
    11/5 : 111.7
    12/5 : 111.2

Senior Member
    Μπραβο σου MissButterfly!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by afratoulini90
    Μπραβο σου MissButterfly!!!!!!
    <3 <3 <3 τριβω ματια ακομα, δεν το πολυεχω συνειδητοποιησει οτι σταματησε η ανοδος και κατεβαινω!!!!!
    Να φυγω απο αυτα τα τρομακτικα κιλα και ποτε ποτε ξαναααααααααααα

9/4/16 - 64kg
    15/4/16 - 62.5 kg
    22/4/16 - 63.5 kg (E.Ρ)
    30/4/16 - 64 kg (μετά υπερφαγικού)
    7/5/16 - 63kg
    14/5/16 - 63kg (αναμονη Ε.Ρ)

Senior Member
    Originally posted by iamthe15precent
    9/4/16 - 64kg
    15/4/16 - 62.5 kg
    22/4/16 - 63.5 kg (E.Ρ)
    30/4/16 - 64 kg (μετά υπερφαγικού)
    7/5/16 - 63kg
    14/5/16 - 63kg (αναμονη Ε.Ρ)
    Γεια, κανεις καποια προσπαθεια απωλειας βαρους? μιλας με καποιον ειδικο? Καταρχην εισαι σιγουρη οτι εχεις να χασεις βαρος? Κανεις εμετους? συγνωμη για τον βομβαρδισμο ερωτησεων.

Originally posted by MissButterfly
    βαρους? μιλας με καποιον ειδικο? Καταρχην εισαι σιγουρη οτι εχεις να χασεις βαρος? Κανεις εμετους? συγνωμη για τον βομβαρδισμο ερωτησεων.
    Τα κιλα μου ειναι 52-55 (που χωραω και στα ρουχα μου), δεν εχω καποιον ειδικο αυτη τη στιγμη, ειχα φτασει ανω των 100 κιλα πριν κατι χρονια, ειχα καταφερει να πεσω στα 52 και ημουν πολυ ανετη, αλλά 'χαλαρωσα' και πηρα 10 κιλα (20 ειχα παρει αλλά τα πρωτα 10 φυγανε γρηγορα) τα οποια θελω να χασω για να μη χρειαστει να αγορασω άλλα.

Εχω να κανω εμετους κανενα 8μηνο, ειχα κανει μερικες φορες χωρις υπερφαγικο οταν με ειχε πιασει ενα τραλαλα, υπερφαγικο εκανα προσφατα, χωρις εμετο (λογου που δε ημουν μονη στο σπιτι και δε ειχα τη ελευθερια) .

Το ελεγχω κατα μεγαλο ποσοστο, απλα εχω ξεφυγει απο τη ασφαλη ρουτινα μου και με πιανουν κρισεις πανικου και χανω τα αυγα και τα πασχαλια.

Μολις σπασω τον φραγμο του 6 και μπω στο 5, θα τα χασω ανετα.

Ειναι που εχω σταματησει τη γυμναστικη τελευταια και με πιανει αυτο το 'ολα ειναι ματαια' με εναλλαγη του 'ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ @*&#@&# ΟΛΑ!!!!'

Senior Member
    Iamthe15precent τι ύψος έχεις αν επιτρέπεται? Συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη!!

160cm , δε με ενοχλει ^^

Senior Member
    Iamthe15precent και στόχος σου είναι τα 52 κιλά που ήσουν ή τα 50 κιλά που έχεις βάλει στο tickeraki?