ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 446
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 446 of 457 FirstFirst ... 346396436444445446447448456 ... LastLast
Results 6,676 to 6,690 of 6847
    Senior Member
    20/6: 110,4
    27/6: 108,2
    4/7 : 107,6
    13/7: 105,4
    26/7 : 103,5
    5/8 : 102,6
    8/8 : 101,8
    16/8 : 100,5
    26/8 : 99,8
    4/9 : 98,9
    12/9: 98,1
    28/9 : 97,4
    1/10 : 96,4
    7/10 : 95,5
    15/10: 94,7
    29/10: 94,3 (όχι ότι είναι και το ιδανικό αλλά επιτέλους μετά από 2 εβδομάδες ξεκόλλησα λίγο... ελπίζω να συνεχιστεί τώρα η πτωτική πορεία... θέλω να δω το 93 μπροστά.. ήλπιζα σήμερα αλλά δεν πειράζει, καλά να είμαστε και θα το δούμε μια μέρα και αυτό!!!)

Senior Member
    Ελένη τουλάχιστον ξεκόλλησες... Κάποιες φορές συμβαίνει να κολλάς για κάποιο καιρό ..
    Ίσως τώρα ξαναπάρεις φορά ....μπορεί την άλλη εβδομάδα να δεις και το 92 .. Το εύχομαι !!!!

Senior Member
    Μαρια μου ευχαριστω!!! μακαρι!!!

Member
    Καλημέρα.
    4/9/16 101.
    11/9/16 99,2.
    17/9/16 97,1.
    24/9/16 95,6
    1/10/16 95,8.
    8/10/16 94,9.
    15/10/16 92,6.
    22/10/16 94,8.
    29/10/16 94,4.
    Χάλια τα πάω, όμως δίνω το παρόν. Πήγα γυμναστήριο 2 φορές αυτή την εβδομάδα. Κάθε μέρα λέω, τέλος δεν θα φάω και... ξέρετε τη συνέχεια. Έχω απογοητευθεί, δεν ξέρω γιατί.
    Μία "φίλη" σε μία γιορτή, την Παρασκευή, με κορόιδεψε γιατί είπα ότι δεν τρώω κρέμα γάλακτος και μου είπε "ναι, το βλέπω"... εχμμ δεν βοήθησε και τόσο..... Δεν της είπα τίποτα, απλά της τόνισα ότι τρώω πολύ σε ποσότητα, όχι ότι τρώω ό,τι να 'ναι, αλλά το σκέφτομαι συνέχεια ότι έπρεπε να την προσβάλω κι εγώ. Η συζήτηση ξεκίνησε γιατί έκανε εξετάσεις και της βρήκαν χοληστερίνες, τριγλυκερίδια στο Θεό και ενώ, ξέρω από άλλη κοπέλα ότι είχε φάει μισό ταψί πορτοκαλόπιτα την προηγούμενη μέρα και προσούτα και τυριά και, και... (είναι πάρα πολύ αδύνατη αλλά έχει απαίσιο σώμα) αυτή έλεγε ότι έφαγε κοτόπουλο με πατάτες....
    Αφήστε τα, είναι γελοίο μόνο που το βλέπω γραμμένο.... αχ, έπρεπε να της απαντήσω, αλλά μαρμάρωσα, δεν το περίμενα.
    Και, χθες, ενώ άκουγα τα λόγια της στο μυαλό μου όλη μέρα, έφαγα μακαρόνια 2 πιατάρες, κυδώνι γλυκό και κάτι σνακ δημητριακών τα "κανελάκια", τα τσάκισα. Μισό σακουλάκι έφαγα. Σκ...... είμαι λούζερ τελικά.
    Ελένη, αυτό με τις παραπάνω θερμίδες το εφαρμόζω και στον εαυτό μου και ξεκολάω, κάνει δουλειά. Είναι, βέβαια, επικίνδυνο, γιατί μπορεί να πάρεις θάρρος και να πεις, έλα μωρέ, για λίγο θα φάω και θα συνεχίσω..... καλή ώρα..... Καλά, άστο καλύτερα, καλά κάνεις και δεν τρως.
    Κλαιρ και μπατερφλάι, καλή συνέχεια.

καλημερα!!!! ελενη μη το σκεφτεσαι το κολλημα θα ξεκολλησεις. μεινε εσυ πιστη στο προγραμμα σου κ στο τελος θα σε ανταμειψει.. τα χεις παει τοσο καλα!!!!!!!!μην τα παρατας κ μη στεναχωριεσαι κ ασε τη ζυγαρια,ξεχασε την για λιγο καιρο. κ οταν ξαναανεβεις να δεις ποσο θα χεις πεσει. στον καθρευτη κοιτα το σωμα σου πως εχει αλλάξει,στα ρουχα σου τα παλια κ παρε κουραγιο γιατι δινεις κ σε μας κουραγιο! :yes:
    αθηνα μια χαρα τα πας και δεν θελω ηττοπαθειες! εχεις χασει ηδη ποσα κιλα δεν χαλασε κ ο κοσμος που εφαγες μια δυο τρεις οσες τελος παντων μερες. για παμε σιγα σιγα να οργανονωμαστε κ να συνεχιζουμε δυνατα! οσο για την αλλη εσενα σου χαλασε την διαθεση κ το σκεφτοσουν μετα κ εφαγες κιολας. γιατι??οοοχι δεν θα της κανουμε τη χαρη. παρατα την κ κοιτα τον εαυτο σου.
    miss Butterfly καλη αρχη σου ευχομαι!

Senior Member
    Ιρένε μου σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου, έτσι θέλω να πιστεύω, ότι θα ξεκολλήσω!! Εσύ πως τα πας?
    Αθηνά, πραγματικά εμένα δεν με νευριάζει αυτή που σου είπε αυτές τις βλακείες αλλά εσύ που ακόμα ασχολείσαι και το σκέφτεσαι και το συζητάς... Σε ενδιαφέρει αυτό το άτομο? Ένας άνθρωπος που κάνει τέτοια σχόλια (και ενώ δεν βρίσκεται στο σχολείο, γιατί στο σχολείο τα παιδιά κάνουν τέτοια εξυπνακίστικα σχόλια), είναι άτομο που δεν έχει τρόπους, που δεν σκέφτεται τι λέει, ή σκέφτεται τι λέει αλλά δεν ενδιαφέρεται και θέλει να θίξει τον άλλον. Σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες, δεν υπάρχουν δικαιολογίες και το ξέρουμε όλες αυτό. Δεν τα πας καθόλου χάλια, κάθε άλλο, ξεκίνησες στα 101 και τώρα είσαι στα 94. Συνέχισε να κάνεις αυτό που έκανες αδιαφορώντας για τους άλλους. Κανενός η γνώμη δεν σου χρειάζεται. Αύριο είναι Δευτέρα, μέρα για νέο και πιο δυναμικό ξεκίνημα!!
    Ο άντρας σου πως είναι?

να μην το πιστευεις ελενη να εισαι σιγουρη υπομονη κ επιμονη χρειαζεται! καλα τα παω θελω να πιστευω. νταξει εχω κ εγω τα κατω μου καμια φορα μπαινω στο τρυπακι να σκεφτομαι ποσα εχω να χασω κ πελαγωνω αλλα στο επομενο λεπτο δεν με ενδιαφερει. σκεφτομαι οτι το κανω για μενα. χωρις να με ενδιαφερει πλεον τιποτα απο οσα λενε οι γυρω μου ουτε ποσο με χουν πληγωσει. μονο για μενα. κ μην νομιζεις κ εγω στα 89 θελω να φτασω να σταθεροποιηθω. δεν με θυμαμαι κ ποτε πιο αδυνατη χαχα. αυριο κλεινω 15 μερες κ ζυγιζομαι οποτε αυριο θα γραψω κιλα.

Senior Member
    Το καλύτερο είναι αυτό που κάνεις, για να δεις και την διαφορά! Κ εγώ στα 85 με 88 θέλω να φτάσω, εκεί ήμουν στο παρελθόν και μια χαρά ένιωθα, θα τα καταφέρουμε ! Το θέμα είναι να συντηρήσουμε τα κιλά αυτά!! Το πιο δύσκολο..

Senior Member
    Λοιπόν θα το πω για να το ακούσω και εγω !!!
    Μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν με όλα σας λένε !!! Που να μπορούσατε να ακούσατε και όσα σκέφτονται για σας !!! Απλώς γράψτε τους !!! Συνηθίζουν όλοι να κρίνουν να ειρωνεύονται και δεν κοιτανε τα δικά τους προβλήματα γιατί βολεύονται και ευχαριστιούνται στιγμιαία με το να προσβάλλουν τους άλλους!! Και ? Τους κάνει καλύτερους ? Κενοι ειναι εντελώς !!!
    Αθηνα άφησες να σε επηρεάζει το γεγονός ... Οκ δες το σαν εξάσκηση για την επόμενη φορά που κάποιος κάτι θα πει και μην επιτρέψεις στους εαυτό σου να κυλήσει για ανόητους ανθρώπους !!!

Επίσης κορίτσια εσείς ειδικά που έχετε κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια ξεκινώντας απο αρκετά κιλά μην το βάζετε καθώς!! Θυμηθείτε πως ξεκινήσατε που φτάσατε, τον αγώνα σας και το που θέλετε να φτάσετε... Αυτο είναι ένα στοίχημα, ένας στόχος με και για τον εαυτό σας και όχι για τους άλλους ... Αγαπηστε τον εαυτό σας τώρα ναι τώρα με παραπάνω κιλά !!! Και λιγότερα να ήσασταν αν πάψε να τον νοιάζεστε κάνει τη διαφορά ...
    Ναι θα μου πεις το ίδιο ειναι να είσαι 60 κιλά και το ίδιο 100? Οχι δεν ειναι το ίδιο .. Αλλα εχω δει πολλές στα 100 που εχουν τέτοια αυτοπεποίθηση και ωραιοπάθεια που μπροστά τους οι αδύνατες κανονικές ειναι ενα τίποτα ..
    Πιστέψτε με η ψυχολογία μας , ο αυτοσεβασμός και η αγάπη για τον εαυτό μας χωρις να φτάνουμε στα άκρα ειναι το Α και το Ω γενικά στη ζωή μας και όχι μόνο στο χάσιμο κιλών!!
    Δεν θέλω ηττοπάθειες άντε να ανέβει η ομάδα!!!

μπραβο Μαρία τα ειπες ακριβως οπως πρεπει κ οπως ειναι!!!!!!!! συμφωνω απολυτα!!
    καλημερα και στην παρεα. σημερα μερα ζυγισματος!!!!!!!!!δεν το πιστευααααα :spin: λοιπον
    17/9/16 111
    01/10/16 106,900
    16/10/16 102,400
    31/10/16 98,800!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατεβηκα διψηφιο δεν μπορω να το πιστεψω!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ιρένε μου μπράβο!! Και όχι μόνο κατέβηκες 2 ψήφιο αλλά απομακρύνθηκες αισθητά... Και εις άλλα!

Member
    Μπράβο Ιρένε! -13 κιλά σε 1,5 μήνα!!!!! Τέλειο!!!
    Ελένη, έχεις δίκιο, μία δικαιολογία έψαχνα. Κι εγώ με τον εαυτό μου τα έβαλα, που το σκεφτόμουν και στενοχωριόμουν, αλλά έτσι είμαι, δεν άλλαξα τόσα χρόνια. Μου παίρνει μία μέρα να το σκέφτομαι, να το επεξεργάζομαι και τέλος, να διαγράφω την υποτιθέμενη φίλη.
    Ὀπως το είπατε Μαρία και Ιρένε, ένας κενός άνθρωπος, χωρίς τρόπους. Κρατούσα πισινή αλλά τώρα που έδειξε τί είναι, δεν θα την αφήσω έτσι!
    Ελένη, ο άντρας μου τώρα, είναι καλά. Του ανεβαίνει το ουρικό οξύ και πονάει το πόδι του, ενώ μέχρι τώρα, ποτέ δεν τον πόνεσε τόσο πολύ. Δεν ξέρει σε τί οφείλεται, εγώ πάντως νομίζω ότι είναι επειδή δεν πίνει νερό και τρώει πρωτεϊνες. Γενικά, πειθαρχημένο δεν τον λες, τρώει πολύ λίγο, στο πιατάκι του καφέ, απ'όλα (όταν λέω από όλα, εννοώ και πίτσα) και δεν κινείται σχεδόν καθόλου. Όταν τρώει κρέας ψητό πονάει πολύ γιατί του κάθεται στον οισοφάγο και δεν μπορεί να χωνέψει. Πονάει πολύ με το νερό.
    Όλη μέρα είναι με το αυτοκίνητο, δρομολόγια με τα παιδιά στο σχολείο, δουλειές και δεν προλαβαίνει να ασκηθεί, λέει..... Έχει χάσει περίπου 15 κιλά και έχει περάσει ένας μήνας και 5 ημέρες από το χειρουργείο.
    Αυτά. Άντε, σήμερα ένας συνάδελφος που είχε πάνω από μήνα να με δει, μού είπε ότι έχω χάσει βάρος..... χε, χε....

Senior Member
    Οπως τα λες Ελενη μου και μπραβο για το ξεκολλημα, ολα θα γινουν!

Βρε Αθηνα καλα εκανες και δεν της ειπες τιποτα, κι εγω δεν ειμαι ο τυπος που θα χτυπησω κατι κι ας με πονεσει ο αλλος. Δεν παει το μυαλο μου εκεινη την ωρα κι ας σκεφτω μετα 100 να πω. Δεν μου παει απλα. Δεν ειμαστε τετοιοι ανθρωποι. Ασε τους αλλους να ζουν με το βιτριολι τους και την κινιλα τους. Αυτο που πρεπει να κανεις και οφειλεις στον εαυτο σου ειναι να θωρακιστεις,
    εισαι ευαισθητη και επιρρεπης στα σχολια αλλων, και τελικα...τι κερδιζεις? (τα ιδια σκ.... ειμαστε,τ α λεω να τα ακουω κι εγω).

ευχαριστω πολυ κοριτσιαα!!!!!!! :spin: ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!!! αντε λιγα εμειναν καμια δεκαρια ακομα χαχα
    εγω πιστευω οτι το να εισαι ευαισθητη ειναι προτερημα οχι μειονεκτημα.δεν θα χασουμε εμεις τον εαυτο μας για τους αλλους. κ πληγωνομαστε γιατι μας πληγωνει περισσοτερο ο εαυτος μας. αν τα χεις καλα με τον εαυτο σου κανεις κ τιποτα δεν θα σε αγγιζει. οποτε ας ξεκινησουμε πρωτα να αγαπαμε εμας! κ οι αλλοι να πανε να @#@3##. με το συμπαθειο κιολας

Senior Member
    Originally posted by irenekf9
    ευχαριστω πολυ κοριτσιαα!!!!!!! :spin: ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα!!! αντε λιγα εμειναν καμια δεκαρια ακομα χαχα
    εγω πιστευω οτι το να εισαι ευαισθητη ειναι προτερημα οχι μειονεκτημα.δεν θα χασουμε εμεις τον εαυτο μας για τους αλλους. κ πληγωνομαστε γιατι μας πληγωνει περισσοτερο ο εαυτος μας. αν τα χεις καλα με τον εαυτο σου κανεις κ τιποτα δεν θα σε αγγιζει. οποτε ας ξεκινησουμε πρωτα να αγαπαμε εμας! κ οι αλλοι να πανε να @#@3##. με το συμπαθειο κιολας

Αυτά τα 10 που έχουμε, θα είναι και τα πιο δύσκολα, γιατί χάνουμε πιο αργά τώρα... και θα πρέπει να έχουμε υπομονή!! Άντε να αλλάξουμε και επόμενη δεκάδα..