ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 109
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 109 of 457 FirstFirst ... 95999107108109110111119159209 ... LastLast
Results 1,621 to 1,635 of 6847
    tweetaki15
    Guest
    εχεις δικιο αλλα ειναι κ το αλλο πως εχω κ πολυ αγχος κ απο αυτο εχω ακουσει πολλες επιπτωσεις για τν οργανισμο

Senior Member
    βρε κουκλα μου τα παμε !!!!εσυ ΔΕΝεχεις προβλημα βαρους και μη κανεις το κολπακι πονηρουλα να λες οτι εισαι κοπελαρ 1.75!!!αυτο για σενα γλυκεια marili!joval,alikaki μπρααααβοοοοοοοο!!!!!!!!!προθ� �ρμανθειτε για τις παπαλιες!!!mtsek μην το βαλεις κατω εσυ συνεχισε σταθερα και τα καλα αποτελεσματα δεν θα αργησουν!καραμελιτσα εσυ παλευεις με πολλα ταυτοχρονα αλλα ειμαι σιγουρη οτι στο τελος εσυ θα βγεις νικητρια!!φιλια σε ολες!!

tweetaki15
    Guest
    ευχαριστω βρε να σε ρωτησω ποσο εκανες για να χασεις τα κιλα σου

Member
    Α! Αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο κεφαλαιο.Σιγουρα διαιτα και αγχος δεν πανε αλλα ολοι εχουμε λιγο πολυ.Η καθε διαιτα πιστευω θελει υπομονη και να βλεπεις μακρυα.Απο κει και περα ο καθενας μας πρεπει να βρισκει χρονο για τον εαυτο του,να κανει πραγματα που τον χαλαρωνουν μεσα στην ημερα ετσι ωστε να αντισταθμιζει το πολυ αγχος.Εγω για παραδειγμα φετος καταλαβα οτι γυμναστικη τυπου αερομπικ δεν μπορω να κανω πια,τη βρισκω αγχωτικη.Οκ αν θελω να ιδρωσω κανω ποδηλατο στο σπιτι μου αλλα κατα τα αλλα λεω να την ψαξω με τη γιογκα για να αρχισω λιγο να ελεγχω το σωμα μου αλλα και για το αγχος

Senior Member
    μαριλιτσα γι αυτο δεν χανεις κιλα!γιατι τρως μονο σαλατες και φρουτα!χρειαζεται να τρως πρωτεινη γιατι ετσι αυξανεις το μεταβολισμο σου να πινεις πολυ νερο καιπολλα συχνα γευματα(5 περιπου) για να αυξησεις τις καυσεις σου!αλλαστοξαναλεω εσυ πιο πολυ χρειαζεσαι γυμναστικη !!!

tweetaki15
    Guest
    ετσι λεω κ εγω κ μια βδομαδα τωρα απο μονη μου καθε βραδυ κανω γυμναστικουλα κ προσπαθω να διωξω το αγχος κ την αρνητικοτητα γιατι λιγο πολυ μας καταστρεφουν απο τι εχει φανει..............

Senior Member
    αυτη ειναι σωστη αντιμετωπιση!!!!!!

tweetaki15
    Guest
    esy εχεισ αγχος πως το αντιμετωπιζεις;

Senior Member
    πολυ γιατι εγω ειμαι35 με2 παιδια δουλευω και δεν εχω βοηθεια απο κανεναν!!!!αλλα αμα το βαλω κατω τιθα γινει??

tweetaki15
    Guest
    εχεις δικιο τι να κανεισ πρεπει να εχεις αντοχες για τα παιδακια σου

Senior Member
    Originally posted by joval
    Μηπως λοιπον θα επρεπε να δεις καποιον ειδικο μηπως δεν κανεις κατι σωστα;Οταν δεν εχεις πολλα κιλα να χανεις νομιζω ειναι πιο ευκολο να ''κολλαει'' ο οργανισμος και να θελει κατι για να ξεκολλησει,αυτο μονο ο διαιτολογος μπορει να στο πει
    Εγώ από ότι ξέρω όταν κολλάει ο οργάνισμός πρέπει να αυξάνουμε το λίπος που παίρνουμε χωρίς να αυξάνουμε τις θερμίδες

π.χ να τρώμε κάθε πρωί 2 φέτες μπέικον

Senior Member
    τελικα, μετα τη βολτα μου στην Καλαματα για 3ημερο, δεν είχα και τσο θετικά αποτελεσματα... σημερα ημουν στα 85,2 ....΄το 83 που είδα την περασμένη Κυριακή, [πλέον είναι παααρα πολύ μακρυά.... νεα την Κυριακη που μας ερχεται....
    σνιφ.....

αλλα, δε θα αλλαξω το 84, την Κυριακη θα είμαι!!!!!

Senior Member
    πάντως, βλέπω πως το 80- είναι τελικά πααααααρα πολύ μακρυά.....
    σνιφ

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια κ αγορια!
    Βλεπω φοβερες προοδους κανουμε! Μπραβο σας!

Εγω ειχα καιρο να ζυγιστω, τωρα τελειωνει κ η..αδιαθεσια..
    Δεν ειχα καμια σημαντικη απωλεια, παρα μονο λιγα γραμμαρια.Ετσι τουλαχιστον με εδειξε σημερα.
    Απο τη νεα βδομαδα θα ειναι το επισημο, να ξεπρηστω κ λιγο, για να φανουν τα πραγματα πιο ξεκαθαρα.Βεβαια, εχω μια στασιμοτητα, κι αυτο οφειλεται στο οτι δεν τρωω πολυ κ με συστημα οπως πριν ενα μηνα. Νομιζω οτι αυτο με πηγε λιγο πισω, παρολα αυτα, συνεχιζω και δεν το βαζω κατω.

Παιδια! Μην το βαζετε κατω για χαρη καμιας στασιμοτητας! Εγω δεν τα παρατησα με το πρωτο κολλημα της ζυγαριας! Ισα ισα, προχωραω κανονικα, εστω κι αν εχασα λιγο.Αρκει να χανουμε, ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ! Αυτο εχει ολη την ουσια πιστευω.

Φιλια σε ολες-ολους!

Senior Member
    Kala egw exw xathei entelws alla ti diaita mou ti synexizw. Exw sinithisei pleon kai den skeftomai pia to fagito kai ta tsimpologimata. Ektos apo merikes fores pou me pianoun kati voulimikes taseis alla kratiemai. Makari na mi me allaksei tipota. Twra exw kai metakomisi opote polus idrwtas kai den exw kai aircondition opote tha xasw pisteuw kati parapanw
    Eftasa ta 78! Epitelous giati edw kai para pollous mines evlepa mono to 9 kai to 8. Eida kai to 7 kai elpizw na dw kai to 6 se ligous mines akomi!

Filia polla!