ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 145
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 145 of 457 FirstFirst ... 4595135143144145146147155195245 ... LastLast
Results 2,161 to 2,175 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by Lemon
    Τελειωσε και η πρωτη εβδομαδα συντηρησης και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γιατι διατηρηθηκα στα κιλα μου.....49,9...Ελπιζω μονο να μην πεσω παρακατω.
    Δεν έχω λόγια ?
    Έχεις κάνει άθλο κοριτσάκι!
    Μπράβο σου!
    Ααα να σε ρωτήσω ? με τη χαλάρωση τι έκανες?

Senior Member
    Originally posted by natallia
    τελικα τα καταφερα.... δυο βδομαδες προσεγμενης διατροφής, σαλάτες, φρούτα, λαχανικά, ψητά ψάρια, σπιτικό μαύρο ψωμί, περιορισμός στο αλκόολ και τα θαύμα έγινε : ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ , ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ , θα τρελαθω και σκεφθέιτε ότι έτρωγε και τα τυράκια του και τα ψωμάκια του !!!!
    Χιχιχι ? ωραία τα κατάφερες ?ε?

sofia68 Τέλεια! Μπράβο!

Junior Member
    Lily απο τον Ιανουαριο σχεδον, δηλαδη κοντα ενα χρονο(παει και το 2009)

irenevaladia thanx, να σαι καλα.Παω γυμναστηριο και κανω χορο καθημερινα(τον χορο απο κατι dvd που βρηκα στο internet βεβαια, αλλα μετραει,ε?)Δεν εχω τεραστιο προβλημα(τυχη και ηλικια μαλλον)και η γυμναστικη βοηθησε πολυ. Και απο οτι βλεπω τα καταφερες μια χαρα, συγχαρητηρια!!Τωρα στην συντηρηση, τρως κατι συγκεκριμενο ή απλα προσεχεις?

Senior Member
    Μπράβο Lemon μου.
    Και βέβαια βοηθά ο χορός.
    Και εγώ κάνω λάτιν.
    Τώρα θα δώσουμε μια παράσταση και θα έχουμε και έξτρα πρόβες!
    Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν έφαγα ότι μου έλεγε η διαιτολόγος.
    Έτρωγα τα δικά μου αλλά πάνω στη δική της λογική.
    Τώρα στη συντήρηση λέω να συνεχίσω τα ίδια, με μία μικρή ανάπαυλα που έκανα για να το γιορτάσω ? χιχι

Senior Member
    Originally posted by natallia
    τελικα τα καταφερα.... δυο βδομαδες προσεγμενης διατροφής, σαλάτες, φρούτα, λαχανικά, ψητά ψάρια, σπιτικό μαύρο ψωμί, περιορισμός στο αλκόολ και τα θαύμα έγινε : ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ , ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ , θα τρελαθω και σκεφθέιτε ότι έτρωγε και τα τυράκια του και τα ψωμάκια του !!!!
    χαχαχαχαχ θεικο
    χαχαχαχ εχω λυθει απτα γελια...
    εμενα εχει χασει 6 κιλα απο τοτε που κοψαμε τις εεξοδους σε εστιατοριια λογω διαιτας μου...εγω κανω διαιτα αυτος χανει!
    κ τρωει κ τα σουβλακια του μονος! ωρες ωρες σουρχεται να τους καρυδωσεις τους αντρες, ετσι?

Lemon ποσα κιλα ησουν αρχικα? συγχαρητηρια! κυριως που δεν επεσες αλλο!
    Σοφια επισης συγχαρητηρια! παμε γερα!
    Natalia μη τρελαινεσαι...ξερω πως νιωθεις...ηρθε ο δικος μου να με παρει απτον διαιτολογο κ του ειπε ποσο αδυνατισες! μπραβο! χαχαχαχα ελεος δηλαδη. κ ειναι κανονικοι. τι να χασουνν δηλαδη?? σταυτια? ας προσεχαν καλυτερα τι τρωνε!

καλησπερα.οχι κ τοσο χαρουμενη αυτη τη φορα εχασα 300 γρ...απο 62.6, πηγα 62.3.στεναχωρηθηκα ειναι η αληθεια αλλα δεν θα το βαλω κατω.ειπαμε τελευταια φορα που κανουμε διαιτα.αααααααααααααααχ.ευ χομαι ολοι να εχετε παει 3 φορες καλυτερα!

Senior Member
    Originally posted by Erfolg
    καλησπερα.οχι κ τοσο χαρουμενη αυτη τη φορα εχασα 300 γρ...απο 62.6, πηγα 62.3.στεναχωρηθηκα ειναι η αληθεια αλλα δεν θα το βαλω κατω.ειπαμε τελευταια φορα που κανουμε διαιτα.αααααααααααααααχ.ευ χομαι ολοι να εχετε παει 3 φορες καλυτερα!
    Για να δούμε , αύριο ζυγίζομαι χε χε, πάντως δεν πήγες και τόσο
    άσχημα, είναι και πολλοί λόγοι που μπορεί να σε μπλοκάρουν, έχε υπομονή μπορεί στο επόμενο ζύγισμα να έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Senior Member
    Originally posted by badgirl

Ava αρχιζω αυτο που ειπαμε...εβδομαδιαιο ζυγισμα καθε Παρασκευη πρωι. Γραφω το εναρκτηριο:
    Παρασκευη 11/12 90.6 Kg μετα το πρωινο
    Κκαλη μας επιτυχια! γραψε κι εσυ οποτε μπορεσεις ναρχισουμε!
    παλι καλα που ειμαι οσο την Παρασκευη. ειχα τυψεις που δεν εκανα διαιτα 2 μερες τωρα κ ζυγιστηκα...90.6 ακριβως ομως! κ μετα το πρωινο.
    ουφ ανακουφιση δεν παχυνα παραπανω. αντε να δω αν θα χασω τιποτα εχρι την Παρασκευη. εσυ Αβα πως πας? Οταν εχεις ιντερνετ απαντησε μου φιλια

Senior Member
    Ααχ κι εγώ μία από τα ίδια, ξανά μανά στα 90 κιλά!
    Αυτές τις μέρες έφαγα 2 σοκολατένια Αιβασιλάκια, ένα εκλαιράκι και μισό μελομακάρονο, από αυτά με τη σοκολάτα και τα καταευχαριστήθηκα! Απευθύνθηκα και στη γραμματέα του γιατρού μου να με βάλει νωρίτερα στο ραντεβού για τη ρύθμιση του δακτυλίου, αλλά πνίγονται, οπότε το ραντεβού μου παραμένει και παραμένει και η αγωνία μου πώς θα κρατηθώ μία εβδομάδα χωρίς να παχύνω. Με συμβούλεψε να μην τρώω γλυκά, μόνο φαγητό και να αθλούμαι. Κάτι μας είπε τώρα! Όσο σκέφτομαι ότι αν έκανα τη ρύθμιση νωρίτερα θα έχανα άλλα 1-2 κιλά...

Senior Member
    δεν ξερω απο αυτα κουκλα μου, ευχομαι να σου πανε οοπως θες. Το συναισθημα "κατι μας ειπε τωρα" το ξερω μονιμως αυτο ειχα μολις εκοψα το τσιγαρο.

Senior Member
    Το τσιγάρο το έκοψα με παταγώδη αποτυχία! Τώρα καπνίζω περισσότερο από ποτέ! Όσο για το δακτύλιο, όσο πιο σφιγμένος είναι τόσο λιγότερο πεινάς, άρα τόσο λιγότερο τρως. Εμένα είναι απλώς τοποθετημένος, τώρα θα μου σφίξουν το ζωνάρι, οπότε είναι απολύτως λογικό να θέλω να τα φάω όλα!

Senior Member
    εχεις δικιο...αν ποτε το ξαναρχισω κ γω νομιζω οτι θα καπνισω οσα δε καπνισα ΠΟΤΕ.

Senior Member
    Κρατήσου γερά, μακρυά από το τσιγάρο! Απόδειξε στον εαυτό σου πως μπορείς. Χθες, λίγο πριν κοιμηθώ, ήρθαν στο μυαλό μου άτομα δικά μου που έφυγαν από τη ζωή (κοίτα τι σκέφτηκα βραδυάτικα) και τι σύμπτωση! όλοι κάπνιζαν σα φουγάρα. Σκέφτηκα ότι κάτι πρέπει να κάνω και γι' αυτό, αλλά μετά είπα μία μία οι προσπάθειες. Όχι και να τρελλαθούμε κιόλας!

Senior Member
    εχεις δικιο...μια μια. κ μικρους στοχους...φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι! ας προσπαθησουμε πιο δυναμικα! οσο για το τσιγαρο θαρθει η ωρα που δε θα θες να το ξαναδεις...οταν θα καταλαβεις οτι δε σου προσφερει τ ι π ο τ α
    το φαγητο προσφερει...θερμιδες για να ζησουμε, απολαυση με την παρεα, γευση, οσφρηση κ τοσα αλλα...ας ειμαστε ευσωμες δε πειραζει

Senior Member
    Ava περιμενω ναδιαθετησω σημερα ή αυριο
    οποτε ναι μεν θα ζυγιστω αυριο αλλα με βαρυα καρδια κανω κατι κατακρατησεις τρελες...μπορει και 2-3 κιλα...
    Τωρα εχω να ελπιζω οτι το 90.6 που ειδα χθες δεν ηταν επειδη εφαγα παραπανω κ δεν εχασα αλλα εν οψη περιοδου!
    Ποτε με το καλο πας για το...σφιξιμο του ζωναριου ειπες? καλη επιτυχια!