ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 151
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 151 of 457 FirstFirst ... 51101141149150151152153161201251 ... LastLast
Results 2,251 to 2,265 of 6847
    Senior Member
    Καλη επιτυχια Constance!
    Ολα ειναι στο μυαλο....που λεει και ο Χατζηγιαννης! "Ολα θα πανε καλα"Μ.Χατζηγιαννης, σου το αφιερωνω με την ευχη να συνεχισεις τον αγωνα σου, ακομη και λιγα κιλα για αρχη, μετρανε για να μας δωσουν ωθηση! Κι εγω με σκαμπαναβεσματα ειμαι τοσα χρονια..αλλα το 2009 εκανα καλα βηματα, εχασα σχεδον 7 κιλα. Απο 75 εφτασα σχεδον 68.Βεβαια απο τον Αυγουστο ως τωρα ξαναπηρα 2- ειμαι 70 τωρα- αλλα συνεχιζω..

Καλη αρχη! Να ξερεις πως εδω, δεν υπαρχει περιπτωση να μη βοηθηθεις, με τον εναν η με τον αλλο τροπο.Αυτο ειναι σιγουρο!
    Καλως ηρθες!

Senior Member
    Καλημερα σε ολους και καλη χρονια! Ξεκινησα διατροφη πριν απο μεγαλο διαστημα ομως σταματησα λογω διαφορων (ηλιθιωδων) λογων.Το τελευταιο διαστημα ειμαι πολυ εκνευρισμενη με τον εαυτο μου γι'αυτο χθες εσφιξα τα δοντια και ειπα "Ως εδω". Τερμα οι γιορτες και τα πανηγυρια (και τα μεγαλα φαγοποτια) και ξεκιναω με διατροφη διατολογου που ξεθαψα (και ξεσκονισα) απο τη βιβλιοθηκη μου οπου ηταν καταχωνιασμενη δυο χρονια!Σημερα ζυγιστικα και τα αποτελεσματα απογοητευτικα 81,5.Τα λεμε την αλλη πεμπτη ελπιζω με νουμερα με πτωτικες τασεις! Constance, καλως ηρθες ελπιζω ολες μαζι να τα καταφερουμε και να παρουμε τα... κατω μας!!(σε κιλα εννοειται!)

Senior Member
    gkate πάμε μαζί δυνατά. Και γω αύριο ξεκινάω. Ωραία φάγαμε στις γιορτές αλλά ΦΤΑΝΕΙ!

Senior Member
    Παιδια ευχαριστω για το καλωσόρισμα.Με παρηγορουν απιστευτα ολες οι ιστορίες που διαβάζω εδω μέσα.Γιατι εκει εξω ο κοσμος ειναι αρκετα σκληρός.Μαλιστα πρόσφατα δεχθηκα για πολλωστή φορα μια προσβολή για τα κιλά μου (Α δεν ηξερα οτι παλια ησουν αδυνατη.Και πως εγινες ετσι τωρα ρε συ!).Τελικα οι προσβολές αυτες μπορει να μας πληγώνουν αλλα μας υπενθυμίζουν και το στοχο μας.Εκει που ειχα επαναπαυθει παλι μεσα στις γιορτες και γουρουνιασα εγινε αυτο τις προαλλες και λεω ξεκινάω παλι διατροφη!

Senior Member
    καλώς ήλθατε!!!
    καλή συνέχεια!!!

Senior Member
    58,9 (άντε ... σαν την χελώνα πάω..)

Junior Member
    Επιτελους!! Η ζυγαρια εδειξε κατω απο το 90!!! Καιρο ειχα να το δω αυτο...
    89.2 !

Senior Member
    μπάβο!
    συνέχισε έτσι!

Senior Member
    89.5 ουφ ωραιο το 8 μπροστα αλλα οταν 88.9 ηταν καλυτερα! τι να κανουμε ξαναρχιζουμε!!!
    επομενος στοχος 88.5 σε μια εβδοομαδα. αν λειπω αθηνα κ δε μπορω να ζυγιστω να σας πω ο στοχος θα ειναι 87.5 σε δυο Παρασκευες.

Senior Member
    θα πας για νυφικούλι?

Member
    Γειά σας και απο μένα.Το σημερινό ζύγισμα με έδειξε 900γρ πάνω...ʼκουσον άκουσον!Και να έχω και την μάνα μου να λέει να προσέχεις...Δηλαδή τι να προσέξω;Αυτά που δε τρώω έτσι και αλλιώς;;;;Και εκτός απ αυτό,γιατί η καλή μέρα απ το πρωί φαίνεται λένε,με έπιασε και ένας πόνος χαμηλά αριστερά,πήγα στο γιατρό και λέει ότι μπορεί να είναι πέτρες...Τι άλλο έχει στη συνέχεια απορώ!

Senior Member
    perastika!
    euxomai na min einai tipota!

Senior Member
    Παντως παιδια χαιρομαι να βλεπω τα τικερ στις υπογραφές σας.Ειναι φοβερές οι προσπάθειες σας μπραβο.Εγω τωρα περιμενω να ερθει η Κυριακη που ειναι και μέρα ζυγίσματος να δω τι θα εχει γινει.Ελπιζω να δειξει 82.

Senior Member
    Originally posted by irenevaladia
    θα πας για νυφικούλι?
    ναι καλη μου, θα το ραψω το νυφικο (και το στομα) αλλα κ αυτο θελει τρεξιμο... παντως ολα οκ απο χθες, ακομα πρησμενα ομως τα ματια μου! Ειδα ομως απαισιο ονειρο με καλο τελος...
    Βασικα σημερα εκανα τοσες πολλες καυσεις στο γυμναστηριο που σαν στοχο εχω να χασω ενα κιλο μεχρι να φυγω κ οχι μεχρι την Παρασκευη...

Member
    Ευχαριστώ Ειρήνη.Προς το παρόν δε ξαναπόνεσα απ' την ώρα που μου έκαναν την παυσίπονη οπότε περιμένουμε...