ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 154 of 457 FirstFirst ... 54104144152153154155156164204254 ... LastLast
Results 2,296 to 2,310 of 6847
    Senior Member
    Την καλημερα σε ολους!!
    Χθες μερα ζυγισματος μου δεν μπορεσα να μπω....ατιμη φορθνετ!!!Ουτε ιντερνετ ουτε τηλεφωνο ειχα ολη μερα!!!
    Και ναι ναι ναι ναιιι....!!! αλλα 2 κιλα εφυγαν και εδειξε χθες 102!!Ελα να βλεπουμε διψηφιο λεμεεεεεε!!!
    Καλα μιλαμε ειχα παρει 2 παντελονια ενα υφασματινο και ενα τζιν πριν λιγο καιρο, οταν ειχα χασει τα πρωτα....15 κιλα? εκει γυρω...περιπου.Το υφασματινο εδω και 2 εβδομαδες δεν φοριεται με τιποτα ειναι τελειως βρακα...το δε τζιν μπορω και το βγαζω χωρις να ανοιξω το κουμπι και να κατεβασω το φερμουαρ!!!Απλα το σπρωχνω προς τα κατω και τσουυυπππ κατεβαινει...Στα ποδια μου σακουλιαζει απιστευτα....βρακι κι αυτο....τωρα τι γινεται με τα ρουχα?Στενευω 3-4 παντελονια και περιμενω κανα μηνα ακομη για να αγορασω αλλα ρουχα η να παω αυριο για ψωνια?χμμμ....
    Α!!!!Και τα χριστουγεννα φορεσα μποτες!!!Καημο το ειχα!!!Χρονια(πανω απο 20) ειχα να φορεσω.Τις αγορασα στην αρχη της διατροφης και να πω την αληθεια στην γαμπα δεν καλοανεβαιναν αλλα πεισμωσα και ειπα..."εγω τα χριστουγεννα θα σας φορεσω"!!Και φυσικα μια χαρα μπηκε η γαμπα μου στις γιορτες και τις φοραω πια συνεχεια να μου φυγει το απωθημενο!

Φιλακια πολλα και καλη δυναμη στις προσπαθειες μας!!
    Παμε γερα!!!!

(ενα στερητικο που δε μπορεσα να μπω χθες και να σας διαβασω το επαθα...μου λειψατε!!!)

Senior Member
    σοφία θέλουμε το χρονικό της επιτυχίας σου !!!!
    δηλαδή ξεχωριστό ποστ η ακομα καλύτερα στο αρχικό σου να γράψεις τη προοδο σου και πως τα κατάφερες, μπορείς να βοηθήσεις πολύ κόσμο εδώ μέσα!!

Senior Member
    πεταωωωωωω πεταω ξερω δεν ειναι Παρασκευη αλλα κλασσικα ζυγιστηκα κ ειμαι 88.1 ουφφφφφφφφφφφφφ οχι τιποταλλο θαμαι αδιαθετη την Παρασκευη κ θα απογοητευομουν...θα κρατησω σωστη διατροφη ναμαι 87 μετα την περιοδο!

Senior Member
    μπραβο σοφακι μου μπραβο! μοιρασου τη χαρα σου κ με τους δικους σου!

Senior Member
    Originally posted by sofia68
    Την καλημερα σε ολους!!
    Χθες μερα ζυγισματος μου δεν μπορεσα να μπω....ατιμη φορθνετ!!!Ουτε ιντερνετ ουτε τηλεφωνο ειχα ολη μερα!!!
    Και ναι ναι ναι ναιιι....!!! αλλα 2 κιλα εφυγαν και εδειξε χθες 102!!Ελα να βλεπουμε διψηφιο λεμεεεεεε!!!
    Καλα μιλαμε ειχα παρει 2 παντελονια ενα υφασματινο και ενα τζιν πριν λιγο καιρο, οταν ειχα χασει τα πρωτα....15 κιλα? εκει γυρω...περιπου.Το υφασματινο εδω και 2 εβδομαδες δεν φοριεται με τιποτα ειναι τελειως βρακα...το δε τζιν μπορω και το βγαζω χωρις να ανοιξω το κουμπι και να κατεβασω το φερμουαρ!!!Απλα το σπρωχνω προς τα κατω και τσουυυπππ κατεβαινει...Στα ποδια μου σακουλιαζει απιστευτα....βρακι κι αυτο....τωρα τι γινεται με τα ρουχα?Στενευω 3-4 παντελονια και περιμενω κανα μηνα ακομη για να αγορασω αλλα ρουχα η να παω αυριο για ψωνια?χμμμ....
    Α!!!!Και τα χριστουγεννα φορεσα μποτες!!!Καημο το ειχα!!!Χρονια(πανω απο 20) ειχα να φορεσω.Τις αγορασα στην αρχη της διατροφης και να πω την αληθεια στην γαμπα δεν καλοανεβαιναν αλλα πεισμωσα και ειπα..."εγω τα χριστουγεννα θα σας φορεσω"!!Και φυσικα μια χαρα μπηκε η γαμπα μου στις γιορτες και τις φοραω πια συνεχεια να μου φυγει το απωθημενο!

Φιλακια πολλα και καλη δυναμη στις προσπαθειες μας!!
    Παμε γερα!!!!

(ενα στερητικο που δε μπορεσα να μπω χθες και να σας διαβασω το επαθα...μου λειψατε!!!)

Εισαι παραδειγμα για ολους.Ενα μεγαλο μπραβο για την προσπάθεια σου.Τον ξερω τον καημο της μπότας κι εγω ειναι τελειο να μπορεις να φορας πραγματα που δε μπορουσες για χρονια.Να εισαι καλα και καλη συνέχεια στον αγωνα.

Senior Member
    Σοφία ΖΗΤΩ!!!

Senior Member
    τελικα αδιαθετησα σημερα οποτε το 88.1 παιζει ναταν 87 ρε γαμωτο κ δε το ειδα...κλαψ κλαψ

Senior Member
    Μπραβο σου Σοφια, πραγματικα αξιεπαινη κι εσυ και η προσπαθεια σου. Ευχομαι να φτασεις στο στοχο σου οσο πιο συντομα γινεται κι εμεις οι υπολοιπες!Πες μας ομως πως τα καταφερνεις, με ποια μεθοδο? Παντως ρε κοριτσια δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο περιμενω το καλοκαιρακι να φορεσω αυτα που ονειρευομαι εδω και χρονια! Αμην και ποτε!!!

Senior Member
    Σήμερα ζυγίστηκα 57,7! Ωραία ? επανήλθαμε!
    Gkate μου και εγώ τρελαίνομαι για καλοκαιράκι αλλά τι θα κάνουμε φέτος με τη χαλάρωση? Ελπίζω ως τότε το γυμναστήριο να έχει κάνει το θαύμα του!

Senior Member
    το καλοκαιρι θα εχεις παρει 2-3 κιλακια για καλο λογο κ θαχει φυυγει η χαλαρωση μπραβο που επανηλθες, αυτο εειναι τσαγανο!

Senior Member
    Καλημερα και ευχαριστω για τα καλα σας λογια :-*

Οσο για τη μεθοδο που με ρωτησαν καποια παιδια, τι να πω....

Καταρχην ειναι να το παρεις αποφαση, να συνειδητοποιησεις οτι μπορεις και να βαλεις στοχο.Απο κει και περα οτι μεθοδο και να ακολουθησεις θα πετυχεις.

Οποτε κι εγω αρχικα αποφασισα οτι θελω να τα βαλω με τους "δαιμονες" μου και να τους νικησω(καταθλιψη - αλκοολ - παχυσαρκια).
    Κατοπιν συνειδητοποιησα οτι ΜΠΟΡΩ,οτι εχω δυναμη μεσα μου, οπως πετυχαν καποια ατομα τοσα και τοσα, ΜΠΟΡΩ κι εγω.
    Το αλκοολ εφερνε καταθλιψη, η καταθλιψη το αλκοολ και τα δυο μαζι την παχυσαρκια.
    Ως τωρα με μισουσα και λειτουργουσα τελειως αυτοκαταστροφικα.Οποτε απο δω και περα θα λειτουργω υπερ του εαυτου μου, θα τον προσεχω και θα με αγαπαω.Τελος η χαμηλη αυτοεκτιμηση.Η Σοφια αξιζει.
    Εφοσον το αλκοολ δεν υπαρχει για μενα και συνειδητοποιησα οτι δεν χρειαζομαι κανενα "δεκανικι" αρχισα να βγαινω σιγα σιγα και απο την καταθλιψη.Τωρα πια αρχισα να βγαινω εξω, να σηκωνω το τηλεφωνο και να απαντω, ν ανοιγω την πορτα οταν ερχεται καποιος, να μη περναω ωρες στο κρεβατι κοιτωντας το ταβανι να μη νοιωθω δυστυχια ολη μερα, να μη θελω να πεθανω, να μη κλαιω συνεχεια, επαψα να βλεπω παντου μαυρο, να να να...
    Οσο περνουσαν οι μερες τοσο πιο δυνατη αισθανομουν.
    Ταυτοχρονα αλλαξα τις διατροφικες μου συνηθειες.
    Αρχισα να διαβαζω τα παντα, ως και βιοχημεια.Ηθελα να μαθω για τις τροφες, τις πρωτεινες, τους υδατανθρακες, τα λιπη, τον γλυκαιμικο δεικτη, για την πεψη και την παραμονη των τροφων στο στομαχι, για την λιποδιαλυση και την αεροβικη και ενα σωρο ακομη...
    Ξεκινησα με την Ατκινς λοιπον, που την γνωριζα απ τα 18 μου(τωρα ειμαι 40), την ειχα κανει τοτε για 10 μερες(και απο τοτε μου μεινε να πινω τον φραπε χωρις ζαχαρη).Τωρα ειδα οτι κυκλοφορησε η νεα Ατκινς και αφου καταλαβα την φιλοσοφια της την ακολουθησα αλλα με τον δικο μου τροπο καθως ηθελα αφενος να χασω κιλα(ξεκινησα απο τα 138)να μειωσω την αρτηριακη μου πιεση(ειχα 18 με 22 την μεγαλη και 12 την μικρη) αλλα και να μειωσω την χοληστερινη μου(ειχα γυρω στο 300)
    Ταυτοχρονα αγορασα διαδρομο.

Διαδρομο νηστικη μερα παρα μερα εδω και 3 μηνες λοιπον.
    Ο κοσμος να χαλασει πινω 3 λιτρα νερο και 2 με 3 κουπες πρασινο τσαι.
    Πρωινο καλως η κακως δεν εχω καταφερει να φαω στη ζωη μου.
    Μεσημερι πρωτεινη(κρεα απαχο η ψαρι) με σαλατα (υδατανθρακα δηλαδη, απο η λαχανο η μαρουλι η κουνουπιδι η μπροκολο η χορτα) με μια κουταλια του γλυκου λαδι λιγο λεμονι και ελαχιστοτατο αλατι.
    Βραδυ το ιδιο με το μεσημεριανο η μια ομελετα(σπανια) με ενα ολοκληρο αυγο και 2 ασπραδια ειτε σκετη η με λιγα μανιταρια, στο αντικολλητικο που αλλοτε δε βαζω λαδι και αλλοτε βαζω μια κουταλια του γλυκου.
    Τον τελευταιο καιρο στο μεσημεριανο γευμα αντι υδατανθρακα απο σαλατα μερικες μερες συνοδευω την πρωτεινη με λαχανικα του στυλ πρασο, μπαμια, φασολακι, σε μικρη ποσοτητα μαγειρεμενα ομως με ελαχιστο κρεμμυδι, ελαχιστο αλατι και σπανια βαζω μιση ντοματα ψιλοκομμενη.Το λαδι παντα ωμο στο πιατο(παντα μια κουταλια του γλυκου).Αυτα τα λαχανικα ομως μονο μεσημερι ποτε βραδυ.
    Επισης μερικα απογευματα και αν το βραδυνο απεχει πολλες ωρες απο το μεσημεριανο που εχω ηδη φαει, τρωω μια χουφτα ωμα αμυγδαλο ψυχα και καρυδια.
    Μερικες μερες τρωω για μεσημερι αρκετα αργα(στις 6 η 7 το απογευμα) οποτε δεν τρωω γευμα το βραδυ εφοσον δεν πειναω αλλα μερικες φορες 1 με 2 ωρες πριν τον υπνο τρωω τα αμυγδαλα με τα καρυδια(5 με 10 τεμαχια)
    Στους επομενους μηνες, γιατι εχω δρομο μακρυ ακομη, εννοειται οτι θα προσθεσω και αλλα λαχανικα στο μεσημεριανο οπως και κανενα φρουτακι μαλλον κατα το δεκατιανο αν και δεν ειμαι φαν του φρουτου.

Αποτελεσματα:
    Εχασα 36 κιλα, δεν νοιωθω να πειναω ποτε, ειμαι απιστευτα ευδιαθετη, δεν νοιωθω καμμια αδυναμια, το δερμα μου λαμπει.
    Το αλκοολ ουτε που το σκεφτομαι πια, δεν υπαρχει καν για μενα.
    Η αρτηριακη μου πιεση κατεβηκε στο 11,5 με 12 η μεγαλη και στο 8 περιπου η μικρη.
    Την επομενη εβδομαδα να κανω γενικες εξετασεις οποτε θα σας γραψω για τα επιπεδα χοληστερινης.
    Περα απο ολα αυτα να σημειωσω πως επι 20 χρονια(απο την εγκυμοσυνη και μετα)καθε μηνα στις "δυσκολες μερες" υπεφερα απο 3ημερη ημικρανια και δεν με επιαναν και τα παυσιπονα.Υπεφερα παρα πολυ.Απο την ημερα που ξεκινησα αυτη την διατροφη, δεν ενοιωσα τον παραμικρο πονο.Ειναι απιστευτο να μη πονας!!!Ειναι υπεροχο!!!

Σημερα, πιο ευδιαθετη και πιο αισιοδοξη απο ποτε στη ζωη μου στα 102 κιλα κιλα συνεχιζω για τον πρωτο μου στοχο να δω διψηφιο επιτελους!
    Δευτερος στοχος τα 85 κιλα! Τοσο ημουν οταν εμεινα εγκυος στα 20 μου χρονια.
    Μετα βλεπουμε...

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους εδω μεσα.Χωρις την βοηθεια σας και την γενικοτερη συμπαρασταση και ενθαρυνση σας δε ξερω αν θα ειχα καταφερει να με βρω και παλι.

Να ειστε παντα καλα

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    το καλοκαιρι θα εχεις παρει 2-3 κιλακια για καλο λογο κ θαχει φυυγει η χαλαρωση μπραβο που επανηλθες, αυτο εειναι τσαγανο!
    Είσαι γλύκα!!!

Senior Member
    Σοφία μου, τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη βελτίωση της υγείας σου, της διάθεσής σου και της εμφάνισης σου! (με σειρά προτεραιότητας πάντα).
    Χθες μετά από δύο ουισκάκια και μία κρέπα, είμαι 89,6 κιλά. Ουπς!

Senior Member
    Ενα τεραστιο μπραβο Σοφια μου!!!!
    Θαυμαζω τα αποτελεσματα σου, και στα κιλα και στη υγεια και στην διαθεση και στην αρνηση σου στο αλκοολ, και γενικα το κεφι σου για ζωη! Μ ανεβαζεις καθε φορα που σε διαβαζω!!!!
    Μπραβο σου και παλι μπραβο σου!!!! Χαιρομαι παρα πολυ για σενα!
    Καθε φορα που βλεπω το τικερακι σου λεω στον εαυτο μου δεν υπαρχουν δικαιολογιες... μπορεις και εσυ! Εισαι παραδειγμα!

Σ ευχαριστω που υπαρχεις και που εισαι εδω!

φιλια πολλα πολλα

Senior Member
    H ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ!

Καλημέρα!
    Ημέρα ζυγίσματος σήμερα και όλα πήγαν καλά.
    -1,4 κιλά
    Από τα 92,5 κατέβηκα στα 91,1 αυτήν την πρώτη εβδομάδα του προγράμματος των WW.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!