ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 457 FirstFirst ... 614151617182666116 ... LastLast
Results 226 to 240 of 6847
    Senior Member
    Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
    Καλημερα,
    εγω εβαλα δακτυλιο μαζι με την 2sweet2b4go10 , αλλα...εχω χασει τελικα μονο 7 κιλα....
    σε καποια φαση η ζυγαρια εδειχνε -9, αλλα τις επομενες μερες αρχισε να ανεβαινει....
    Δεν πειναω και δεν τρωω....περπαταω 1,5 ωρα την ημερα, πινω πολυ νερο.....και εχω σαλταρει...
    Λιγοτερο απο οσο τρωω, δεν μπορω να φαω....(300-400θερμιδες την ημερα)

Διαβασα μια ιστοσελιδα που συστησε σε καποια αλλη συζητηση η bionic, για το starvation mode, και τωρα προσπαθω να τρωω λιγο περισσοτερο και πιο συχνα....

Εχετε καμια αλλη ιδεα????

Γυμναστικη ακομα δεν μου επιτρεπει ο γιατρος να κανω......

Μεγαλη πικρα.....τραβαω....ενω ειχα ξεκινησει τοσο καλα....
    δεν εχω κανει δαχτυλιο εγω παιδι μου, μαλλον την 2good2btrue εννοεις

γιατι αγχωνεσαι? γιατι να τρως λιγοτερες απο 400 θερμιδες(και πολυ λιγες ειναι), γιατι να χασεις πανω απο 7 κιλα?
    μην καθεσαι πανω απο τη ζυγαρια και περιμενεις ποτε θα κουνησει...
    ζησε φυσιολογικα τη ζωη σου, ακολουθα τις οδηγιες διατροφης για τον δαχτυλιο και ολα θα πανε καλα...τι περιμενες> να χανεις 20 κιλα τη βδομαδα? το ξερεις οπως και ολοι οτι ο καταιγιστικος ρυθμος στο χασιμο κιλων ειναι και μυς και υγρα και σκετη καταπονηση για τον οργανισμο, οπως κι οτι η μεγαλη στερηση στην τροφη φερνει αντιθετα αποτελεσματα και στον οργανισμο και στον μεταβολισμο...
    μια χαρα τα πας, κανε μια ισορροπημενη διατροφη και θα τα χασεις ολα.

γεια σας

ζυγισμα σημερα και επιτελους!!!

εσπασα το φραγμα των 100!!!!!

99.7

γιουπι !γιουπι!

Senior Member
    Αχ τι καλά! Επιτέλους... να και καλά νέα! Μπράβο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ο!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω Λινα να σαι καλα!!!

χαιρομαι οταν βρισκς συμπαρασταση εδς και στα καλα κ στα κακα!!!

Δεν ζυγίζομαι, αλλά παρακολουθώ τη διαφορά από τα ρούχα μου και ενίοτε μετριέμαι.
    Μετά από ένα μήνα τρελλής πείνας, το μόνο που κατάφερα ήταν να μη με σφίγγει ένα παντελόνι μου (αυτός ήταν και ο 1ος μου στόχος).
    Τις πρώτες 2 εβδομάδες, δεν έπαιρνα πάνω από 700 θερμίδες (τις έπαιρνα κυρίως από υγρή τροφή, όπως γάλα, χυμούς και σούπες).
    Μετά το ανέβασα σιγά σιγά στις 1000-1200.
    Είναι normal αυτό το πράγμα για άνθρωπο με 160+ κιλά;
    Το καλό της ιστορίας ήταν ότι έκλεισε απίστευτα το στομάχι μου, με αποτέλεσμα να υποφέρω προσπαθόντας να φάω ένα μπούτι κοτόπουλο (μα με τίποτα δεν κατέβαινε...).
    Σκέφτομαι μήπως τελικά το πρόβλημα είναι στην ελάχιστη μυϊκή μάζα που έχει το σώμα μου και δεν κάνει τις καύσεις που θα έπρεπε;
    Μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω δίαιτα, τα ίδια γίνονται. Τί στο καλό συμβαίνει;
    Ευτυχώς δεν μ' έχει πάρει ακόμα από κάτω. Απλά νευριάζω πολύ και γκρινιάζω μετά σε όποιον βρω. :P

Senior Member
    Update 22/05: 133,2 kg

To Basket/γυμναστηριο αρχιζει να κανει δουλεια

Senior Member
    Yooo HOoo ένα ακόμα και σπας το φράγμα των 60 κιλών! You Own! You RuLeee!!

Senior Member
    Ξέχασα να σας πω με το ατύχημα κι όλα αυτά ότι ζυγίστηκα την Παρασκευή και είμαι 119 κιλά! Ελπίζω να μην τα πάρω τώρα με την ξάπλα!!!!!!!!

Senior Member
    Κλειώ έτσι! ΓΕΡΑ και δυνατά και με τσαμπουκά!! μην το βάλεις κάτω!!
    εσύ θα βάλεις τα γυαλιά σε μας τους χειρουργημένους!! ακόμα και με σπασμένο πόδι...!!!
    όταν ο άνθρωπος θέλει κι η μοίρα μπορεί!

πραβο Κλειω

μια χαρακ μην αγχωνεσαι...

εγω αυτη την εβδομαδα εκανα ατασθαλειες και πηρα μισο κιλακι...

100.300 λοιπον...

φτου!!! φτου!!!!

εχω αρχισει λιγο να αγχωνομαι....εχω ψιλοκολλησει στα κιλα και με το παραμικρο παιρνω....

ουφ!!!!

λιγο παραπανω λαδακι η λιγο παραπανω κρεατακι κ τσουπ!!να το το κιλακι!!!

σνιφ!σνιφ!

Senior Member
    ΜΗ! ΜΗ! ΜΗΝ ΑΓΧΕΣΑΙ!!!!!!!
    Αυτά κάνω κι εγώ και έχουν γίνει τα νεύρα μου ασανσέρ. Χαλαρά και πρόσεχε όσο μπορείς να μην κάνεις ατασθαλίες. Λέω ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ. Εγώ είμαι κολλημένη πάλι στα 86, αλλά τουλάχιστον ξεπέρασα την κρίση κι έχασα ό,τι είχα βάλει." Βγάλε τη γλώσσα " στα φαγητά κι αυτά θα τσαντιστούν και θα σ' αφήσουν ήσυχη...

Member
    Επειδή πάντα Σαββατοκύριακα κάνω τις ατασθαλίες μου, θα αρχίσω να ζυγίζομαι κάθε Παρασκευή. Τα νεότερα είναι ... 108.8, 1 κιλάκι και κάτι ψιλά κάτω. Not bad! Freddo κουράγιο, είμαι στα αρχικά κυβικά σου!

Senior Member
    Μια χαρά πας. Και η Παρασκευή είναι καλή μέρα για ζύγισμα, έχεις και περιθώριο να "μαζέψεις" τα έκτροπα του Σαββατοκύριακου... :-) ...

Senior Member
    Θα ήθελα να σας κάνω και μια ... άσχετη ερώτηση. Γιατί μαδάνε τα νύχια μου; Φλούδες βγαίνουν, κυρίως στις άκρες. Αναγκάστηκα να τα κόβω κοντά. Μόλις μεγαλώσουν λίγο, χραπ, κομμάτι βγαίνει από πάνω και μένει το κάτω μέρος αδυνατισμένο. Λέτε να μου λείπει τίποτα λόγω της μακρύχρονης δίαιτας; Δεν έχω ιδέα τι να κάνω, αλλά μου τη σπάνε πάρα πολύ τα βλαμμένα (τα νύχια εννοώ)!