ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 178
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 178 of 457 FirstFirst ... 78128168176177178179180188228278 ... LastLast
Results 2,656 to 2,670 of 6847
    Senior Member
    Αν χάνω τόσο αργά πάνε οι στόχοι μου. Δεν έχω το κουράγιο να πιέζομαι τόσο πολύ. Είπαμε δίαιτα,αλλά όχι και ένα χρόνο. ʼσε που έτσι, δεν προλαβαίνω να χάσω έως το καλοκαίρι 12 κιλά.

Senior Member
    τι ηλικια εχεις?

θα στο πουν και οι άλλες, με διαιτα καμια δεν καταφερε τιποτα (αλλιως δεν θα ημασταν εδω τωρα)
    το θεμα ειναι ο τρόπος ζωης σου να αλλαξει. να μαθεις να τρως σωστα και στις σωστες ποσοτητες.

δεν εγινες σε 2 μηνες 89 κιλα, μην περιμενεις επομένως να τα χασεις σε 2 μηνες.

το θεμα ειναι να χανεις λιπος και οχι υγρα και μυικο ιστο
    το θεμα ειναι να δειχνεις πιο ωραια και οχι να ζυγιζεις λιγοτερο.

Senior Member
    Wait.
    Τι εννοείς με δίαιτα καμμία δεν κατάφερε να χάσει κιλά; Αυτό δεν είναι η δίαιτα; Η αλλαγή τρόπου ζωής, να μάθεις να τρως σε σωστές ποσότητες. Δεν περιμένω να τα χάσω όλα μου τα κιλά σε δύο μήνες. Αλλά και πάλι αν σου πω πως σε δύο εβδομάδες πήρα τέσσερα κιλά; Είναι λογικό; Στα άλλα συμφωνώ, αλλά είναι αλληλένδετα, δλδ άμα ζυγίζεις λιγότερο, θα δείχνεις πιο ωραία.
    26 είμαι.

Senior Member
    μακροπροθεσμα καμια δεν καταφερε να χασει κιλα με διαιτες ετσι οπως το βλεπεις εσυ τωρα.

πολυ απλο, θα χασεις 5 κιλα ως το Πασχα, το πασχα τρως σαν βοδι, επιστρεφεις εκει που ησουν και πριν το καλοκαιρι λες "πρεπει επεειγοντως να χασω 14 κιλα" και φτου κι απ την αρχη.
    και σε καθε κυκλο φορτωνεσαι 2-3 κιλα και παλι απ την αρχη και καθε χρονο ζυγιζεις περισσοτερο.

ρωτα τις αλλες να στο πουν μια που ακουγεσαι μικρουλα

4 κιλα αν πηρες υγρα, αν περιμενες περιοδο κλπ ειναι πολυ πιθανον, οσο ευκολα τα πηρες ομως τοσο ευκολα τα χανεις γιατι δεν ειναι λιπος.

Αν ζυγιζεις λιγοτερο δεν δειχνεις απαραιτητα καλυτερα, πρεπει να μετρας το ποσοστο λιπους καλυτερα. Και μαντεψε! οι χαζοδιαιτες δεν μιλουν για λιπος παρα μονο για κιλα γιατι δεν κανουν τιποτα για να φυγει το λιπος.

Γνωμη μου ειναι να αρχισεις το διαβασμα (αν ξερεις αγγλικα) και θα προσπαθησω να βρω κανα 2 e-books Να στα στειλω.
    Αλλα να παρεις αποφαση πως η διατροφη ειναι κατι που πρεπει να προσεχεις για παντα, οχι χανω βιαστικα 5 κιλα και μετα χαλαρωνω.

Senior Member
    ʼμα πήρα τέσσερα κιλά σε υγρά και από αυτά ουσιαστικά έχασα μέσα σε έναν ολόκληρο μήνα, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν χάνω με τίποτα. Εξάλλου δεν αποκλείεται γιατί 1,5 κιλό το έχασα στην αρχή, τις πρώτες 5 μέρες. Όταν περιμένουμε περίοδο, παίρνουμε μεν κανα κιλό αλλά μετά το χάνουμε. Είναι οκ αυτό. Τα τέσσερα κιλά όμως δεν τα πήρα όταν περίμενα περίοδο, έτσι είναι το σώμα μου, ίσως φταίει που έχω υψηλή προλακτίνη. Τα παίρνω πολύ εύκολα και τα χάνω πολύ δύσκολα. Όσο για τις δίαιτες, μόνο με δίαιτες χάνονται τα κιλά. Και αυτό το για πάντα πολύ με κουράζει.

Senior Member
    παραιτουμαι.

ακολουθα αυτο που σου λεει το μυαλο σου.
    και φυσικα μπορεις παντα να θεωρεις οτι υπαρχουν καποιες υπερτερες δυναμεις που οδηγουν μονο εσενα στο να μη χανεις κιλα ενω ολοι οι άλλοι μπορουν και τα χανουν ευκολα.

Senior Member
    Σου εξήγησα το λόγο που δεν χάνω. Δεν είπα ότι υπάρχουν υπέρτερες δυνάμεις που δεν χάνω, όμως είναι η αλήθεια ότι δεν χάνω.

Senior Member
    Για να περιμένεις να χάσεις βάρος και να τρως 2500 την ημέρα, πρέπει να είσαι πανύψηλος, να ζυγίζεις
    πάνω απο 100 κιλά, ή πρεπει να γυμνάζεσαι συστηματικά.

Οταν κάθεσαι , είσαι γυναίκα, είσαι 87 κιλά και θέλεις να χάσεις βάρος ΔΕΝ πρέπει να πέρνεις πάνω από 1400 θερμίδες την ημέρα.
    (για να μη σου πω και λιγοτερες)
    Διαφορετικά απλά συντηρείς το βάρος σου και αν φας λίγο παραπάνω παίρνεις κιόλας.
    Επίσης σημαντικό είναι και το είδος της τροφής όχι μόνο οι θερμίδες.

Οι άνθρωποι που κάνουν δίαιτα και δεν χάνουν βάρος είναι πάρα πολύ λίγοι,
    και φυσικά αυτό ρυθμίζεται αν υπάρχει πρόβλημα.
    Αυτοί που δεν χάνουν βάρος είναι αυτοί που τρώνε.

Senior Member
    Δεν περίμενα να χάσω με τις 2500 φυσικά. Που δεν ήταν και τόσες, λιγότερες. Απλά περίμενα να πάρω 100,200 γρ άντε 300! Όχι 700!! Σε μια μέρα 700 είναι παράλογο!!! Δεν συμβαίνει σε κανέναν οργανισμό, εδώ λέμε για να χάσεις πρέπει να παίρνεις 1100 θερμίδες λιγότερες την ημέρα, το ίδιο και για να πάρεις θες τόσες περισσότερες! Αλλά για μια βδομάδα όχι μέσα σε μία μέρα! Και που ξέρεις μάλλον είμαι μέσα σε αυτούς τους λίγους αφού εγώ δεν έτρωγα, έκανα δίαιτα. Με 1400 θερμίδες, ναι. Και λιγότερο έκανα. 1300.

Senior Member
    μαλλον εισαι μεσα στους πολλους που θεωρουν οτι καποιοι άλλοι φταινε για τα προβληματα τους: κυβερνηση, γονιδια, γονεις, Εβραιοι, Ελοχιμ

αυτα που λες δεν εισαι η πρωτη που τα λεει.

Senior Member
    Καλά εντάξει ότι πεις. Χάνω και δεν το ξέρω. ΡΕ δεν πάμε καλά σε αυτό το site. Θα μας τρελάνουνε κιόλας. Καλά για βοήθεια ούτε λόγος.

Senior Member
    Βοηθεια εννοεις τα ωραια λογια που χαιδευουν αυτια?

Αυτα πηγαινε σε κανα Bodyline να τα ακουσεις
    να σου παρουν κι ενα σκασμο λεφτα για να ου πουν πραγματα που ποτε δεν θα σε βοηθησουν

Senior Member
    Εδώ το site λέγεται "όταν η τροφή γίνεται εχθρός, αναζήτησε ένα φίλο". Αν ζητάς να την πεις σε κάποιον, αναζήτησε άλλο site, δεν κάνει αυτό για σένα, ούτε εσύ για τους άλλους που μπαίνουν μέσα. Εδώ μέσα λέμε τα προβλήματά μας. Αν ήταν όλα ρόδινα, θα κάναμε τη δίαιτα και θα τελειώναμε. ʼιντε

Senior Member
    επιθετικοτητα κοπελια?

κι ολα αυτα επειδη σου ειπα οτι την ειδες λαθος?
    μαλλον εσυ δεν καταλαβες σε τι σαιτ εχεις μπει.

μιλαμε για διατροφικες διαταραχες και οχι πως θα χασουμε γρηγορα τα κιλα μας.
    και αν κατι κάνεις λαθος οφειλουμε να στο επισημανουμε.

Senior Member
    Εγώ έχω επιθετικότητα ή εσύ; Που αμφισβητείς τα λόγια μου; Τι ακριβώς είδα λάθος; Ότι δεν χάνω; Γρήγορα είναι ένα κιλό το μήνα που χάνουν όλες οι κοπέλες; Βρε άντε παράτα μας.