ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 354
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 354 of 457 FirstFirst ... 254304344352353354355356364404454 ... LastLast
Results 5,296 to 5,310 of 6847
    Senior Member
    Καλημερααααααααααααα
    Θα σας γραψω αναλυτικα αργοτερα γιατι ταχω και τα 2 σημερα εδω.
    113,9!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΚΟΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σας φιλω και σας στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα συγχαρητήρια marimari!!! είδες δεν είχες κολλήσει, μια χαρά είναι τα κιλά που χάνεις!!! Καλή κάθοδο!!
    need το τσέπωσα το κιλάκι αυτή τη φορά, 3 μέρες σερί χωρίς δίαιτα και γυμναστική Με ματιάσατε καλέ :P :P πάει το φαινόμενο!
    Κορίτσια πάω να δω πότε έχω εβδομαδιαίο, θα το μεταβάλω σε "σήμερα¨" γιατί αρχίω τη δίαιτα που λέγαμε! Σας φιλώ!

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    2/1/2013 108.8
    9/1/2013 105.6
    16/1/2013 103.9
    23/1/2013 103.5
    30/1/2013 102.3 και άρχισα λίγη γυμναστική χαλαρά
    6/2/2013 102.2 πέρασε η πρώτη βδομάδα γυμναστικής με 260 λεπτά αερόβια!
    13/2/2013 101.9 τελειώνει η περίοδος
    14/2/2013 101.1 Στελλού τρέχααααααααααααααα
    Λοιπόν και τώρα τα χάλια μου
    19/2/2013 101.9 (δεν είναι ακόμα εβδομαδιαίο ακριβώς αλλά αρχίζω τη δίαιτα της mitsimou και αλλάζω το ζύγισμα)

Senior Member
    Καλημέρα συγχαρητήρια marimari!!! είδες δεν είχες κολλήσει, μια χαρά είναι τα κιλά που χάνεις!!! Καλή κάθοδο!!
    need το τσέπωσα το κιλάκι αυτή τη φορά, 3 μέρες σερί χωρίς δίαιτα και γυμναστική Με ματιάσατε καλέ :P :P πάει το φαινόμενο!
    Κορίτσια πάω να δω πότε έχω εβδομαδιαίο, θα το μεταβάλω σε "σήμερα¨" γιατί αρχίω τη δίαιτα που λέγαμε! Σας φιλώ!
    Μπαααα! Δεν πιστεύω να μπήκε κανονικά το κιλό, σε 2 ημέρες το πολύ θα πας εκεί που ήσουν, ελπίζω δλδ!
    Καλή επιτυχία !!!!:thumbup:

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Καλημερααααααααααααα
    Θα σας γραψω αναλυτικα αργοτερα γιατι ταχω και τα 2 σημερα εδω.
    113,9!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΚΟΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σας φιλω και σας στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!!!!!!!!

τι να πω τωρα ??? ειδες βρε χαζουλι?? αντε μπραβο επιτελους........χρονο ηθελες :smug b::smug b::smug b::smug b::smug b::smug b::smug b:

Senior Member
    γεια σας,σημερα 70,4..ως το τελος βδομαδας θα παω 69,,ευχομαι και προσπαθω,,,εκοψα τις βλακειες που εκανα αλαντικα,λουκανικα,,,,

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Μπαααα! Δεν πιστεύω να μπήκε κανονικά το κιλό, σε 2 ημέρες το πολύ θα πας εκεί που ήσουν, ελπίζω δλδ!
    Καλή επιτυχία !!!!:thumbup:
    μακάρι! είμαι όμως πρισμένη χάλια, θα μου πεις 100 κιλά κουβαλάς το 1 σε πείραξε? ε ναι..................:sniff:

Senior Member
    Πω πω ρε φιλε στενογραφιαααααααααααα!!!!!! !!
    Πολύ σας γουσταρω...αληθεια!!!!!!!!!
    Εν συντομια αναφερω τα εξής...αν θυμαμαι καλα τις ερωτησεις σας απο χτες.
    Εχτες πηγα για πρωτη φορα "αιθουσες" στο γυμναστηριο.Καλαααα.....γελα γα απο μεσα μου.Εκανα μια ωρα αερομπικ και παω να φυγω και με κρατησαν κατι φιλες και στην επομενη ωρα με just floor...βασικα στεπ ήταν με λαστιχα και βαρακια.

Ολα καλα...Απο φαγητο αν θυμαμαι καλα την ερωτηση της need-πως ειναι τοονομα σου need για να μη σε λεω need;;;- να γραψω μια μερα φαγητου.
    Λοιπον:
    Πρωι σκετο καφε ελληνικο.
    Πρωινο 2 ωρες μετα 1 φετα μεγεθουν κριμ κρακερ απο το πριονοξυλοκρακερ που εχω φτιαξει απο πιτουρο βρωμης πιτουρο σταριου, παπαρουνοσπορο και λιναροσπορο, με λιγο μελι.
    Μεσημεριανο οτι κρεατικο ή ψαρικο φρεσκο ή κονσερβα εχω με σαλατα.
    Μερικα μεσημερια εχω φαει 2 αυγα με τυρι και γαλοπουλα.
    Απογευμα μερικες φορες 4-5 ντοματινια με 2 φετες τυρι ή γαλοπουλα ή αυγο...
    Βραδυ μερικες φορες τιποτα μερικες φορες το ιδιο το απογευματινο.
    Αυτα τις 3 εβδομαδες που κανω κατι σαν Ατκινς.
    Αααα μερικες μερες (4 μεχρι στιγμης απο το ξεκινημα εχω βαλει μεσα στη σαλατα και 1 πορτοκάλι).Αυτααααα!!!!!
    Βασικα καλα το ειπατε low carb κανω ή μαλλον κατι αναμεσα σε Ατκινς και Ντουγκαν επειδη προσπαθω και τα λιπαρα να μην ειναι τραγικα.Λουκανικο δεν εχω φαει σχεδον ποτε στη ζωη μου.Μια φορα προχτες πηγα να φαω ενα και τοκαψα!!!!!
    Σας φιλω
    :kiss:

Senior Member
    Πω πω ρε φιλε στενογραφιαααααααααααα!!!!!! !!
    Πολύ σας γουσταρω...αληθεια!!!!!!!!!
    Εν συντομια αναφερω τα εξής...αν θυμαμαι καλα τις ερωτησεις σας απο χτες.
    Εχτες πηγα για πρωτη φορα "αιθουσες" στο γυμναστηριο.Καλαααα.....γελα γα απο μεσα μου.Εκανα μια ωρα αερομπικ και παω να φυγω και με κρατησαν κατι φιλες και στην επομενη ωρα με just floor...βασικα στεπ ήταν με λαστιχα και βαρακια.

Ολα καλα...Απο φαγητο αν θυμαμαι καλα την ερωτηση της need-πως ειναι τοονομα σου need για να μη σε λεω need;;;- να γραψω μια μερα φαγητου.
    Λοιπον:
    Πρωι σκετο καφε ελληνικο.
    Πρωινο 2 ωρες μετα 1 φετα μεγεθουν κριμ κρακερ απο το πριονοξυλοκρακερ που εχω φτιαξει απο πιτουρο βρωμης πιτουρο σταριου, παπαρουνοσπορο και λιναροσπορο, με λιγο μελι.
    Μεσημεριανο οτι κρεατικο ή ψαρικο φρεσκο ή κονσερβα εχω με σαλατα.
    Μερικα μεσημερια εχω φαει 2 αυγα με τυρι και γαλοπουλα.
    Απογευμα μερικες φορες 4-5 ντοματινια με 2 φετες τυρι ή γαλοπουλα ή αυγο...
    Βραδυ μερικες φορες τιποτα μερικες φορες το ιδιο το απογευματινο.
    Αυτα τις 3 εβδομαδες που κανω κατι σαν Ατκινς.
    Αααα μερικες μερες (4 μεχρι στιγμης απο το ξεκινημα εχω βαλει μεσα στη σαλατα και 1 πορτοκάλι).Αυτααααα!!!!!
    Βασικα καλα το ειπατε low carb κανω ή μαλλον κατι αναμεσα σε Ατκινς και Ντουγκαν επειδη προσπαθω και τα λιπαρα να μην ειναι τραγικα.Λουκανικο δεν εχω φαει σχεδον ποτε στη ζωη μου.Μια φορα προχτες πηγα να φαω ενα και τοκαψα!!!!!
    Σας φιλω
    :kiss:
    Μάγδα με λένε
    Καλά βρε θηρίο αερόμπικ έκανες; χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ νομίζω ότι θα λιποθυμήσω έτσι και πάω να χοροπηδάω τόση ώρα. Έχω να κάνω αερόμπικ από τα 20+! Πέρσι με έπιασε το μεράκι ένα διάστημα με ένα dvd κυκλικής προπόνησης. Είχε λίγη ώρα χοροπηδητό και όσο ώρα χοροποπηδούσα έλεγα : τώρα θα πεθάνω :spin: Τελικά όσο περνούσε ο καιρός άρχισα να πιστεύω ότι μπορεί και να μην πεθάνω! Μετά έπιασε καύσωνας και αποφάσισα ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για χοροπηδητό :yes:
    Ωραία η διατροφή σου! Έτσι και αλλιώς είδα ότι ξεκόλλησες οπότε προφανώς όλα μια χαρά είναι.
    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!!!

* Για τη στενογραφία που λες εμένα ήταν η δουλειά μου για χρόνια ο υπολογιστής ( σύμβουλος μηχανογράφησης - τεχνικός software) . Τώρα που δεν δουλεύω σπουδάζω και έχω κάθε τρεις και λίγο να παραδώσω εργασίες χιλιάδων λέξεων οπότε προπονούμε και πάλι!
    Αυτό που βλέπω είναι ότι όσο κάνεις διατροφή εδώ μέσα θα κάνεις και εσύ προπόνηση στη στενογραφία. Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια!
    :smilegrin:

Senior Member
    Μαγδα.Ωραιοοοο!!!!!!
    Ναι εκανα αερομπικ γιατι χτες πέρασα μια παρα πολύ δύσκολη μερα... ηθελα απλώς να δω νεα προσωπα χωρις να χρειαστει να μιλησω απλώς να αισθανθώ παρουσίες δίπλα μου.
    Απογοητευτικα με την 1η ωρα γιατι 1ον αερομπικ εχω να κανω απο -μην πω απο ποτε θα φαω κοκκινη-2ον μου την εσπασε η γυμναστρια γιατι αυτη την ειχε δει dancing with the stars και σταματουσε καθε 5 δευτερα να διορθωσει την χορογραφια λες και ειχαμε τον Κωσταλα και τον Λατσιο να δωσουν βαθμους...
    Αποτελεσμα δεν ανεβασα παλμους δεν ιδρωσα και ξενερωσα.Ηθελα να φυγω με τροπο να μην την προσβαλω να με δει να φευγω να κετεβω κατω για διαδρομο αλλα ευτυχως ειχαμε φτασει στο τελος και ελει που παω να φυγω με τσιμπισαν 2 φιλες και εβαλαν με το ζορι στο επεομενο το οποιο ηταν πολύ καλο.Παρολο που ηταν ασκησεις εδαφους και ιδρωσα και ενιωσα οτι κατι εκανα.

Υ.Γ το διπλωμα της στενογραφίας ποτε το δίνεται να φωναξω συζυγο και τεκνα να με χειροκροτήσουν!!!!!

Senior Member
    πωπω τρως πολυ λιγο βρε αγαπη μου, γιατι το κανεις αυτο? Εισαι 10 κιλα πανω απο μενα, το σωμα μας θελει φαι. Σαλατες και φρουτα........ (στα φρουτα κι γω δεν τα παω καλα αλλα προσπαθω τουλαχιστο αλλα σαλατες, ουτε γιδι! )

Senior Member
    χαχαχχαχα καλο καλο με το διπλωμα της στενο! Μακαρι να δωσουμε κι αλλα στενα διπλωματα!

Senior Member
    Μαγδα.Ωραιοοοο!!!!!!
    Ναι εκανα αερομπικ γιατι χτες πέρασα μια παρα πολύ δύσκολη μερα... ηθελα απλώς να δω νεα προσωπα χωρις να χρειαστει να μιλησω απλώς να αισθανθώ παρουσίες δίπλα μου.
    Απογοητευτικα με την 1η ωρα γιατι 1ον αερομπικ εχω να κανω απο -μην πω απο ποτε θα φαω κοκκινη-2ον μου την εσπασε η γυμναστρια γιατι αυτη την ειχε δει dancing with the stars και σταματουσε καθε 5 δευτερα να διορθωσει την χορογραφια λες και ειχαμε τον Κωσταλα και τον Λατσιο να δωσουν βαθμους...
    Αποτελεσμα δεν ανεβασα παλμους δεν ιδρωσα και ξενερωσα.Ηθελα να φυγω με τροπο να μην την προσβαλω να με δει να φευγω να κετεβω κατω για διαδρομο αλλα ευτυχως ειχαμε φτασει στο τελος και ελει που παω να φυγω με τσιμπισαν 2 φιλες και εβαλαν με το ζορι στο επεομενο το οποιο ηταν πολύ καλο.Παρολο που ηταν ασκησεις εδαφους και ιδρωσα και ενιωσα οτι κατι εκανα.

Υ.Γ το διπλωμα της στενογραφίας ποτε το δίνεται να φωναξω συζυγο και τεκνα να με χειροκροτήσουν!!!!!
    Καλά τα πας όπου να ναι θα το πάρεις το δίπλωμα και εσύ!!!
    Από το γυμναστήριο μόλις γύρισα! Μου κάνεις εντύπωση το πόσο ωραία νιώθω μετά. Είχα πολλά χρόνια να πάω γυμναστήριο, πλην των 2 περίπου μηνών που έκανα power plate πρόπερσι.To power plate όμως ποτέ δεν με έκανε να νιώσω ευεξία, το αντίθετο! Όταν έβγαινα από το γυμναστήριο ένιωθα λες και με έδερναν επί μία ώρα. Το κακό είναι ότι τώρα με το που βγαίνω από το γυμναστήριο νιώθω όπως παλιά που δεν είχα υποχρεώσεις, έκανα ένα μπάνιο και έβγαινα για καφέ ή ποτό. Τι ωραία χρόνια!!!!! Μακάρι να το έκανα και τώρα!

Senior Member
    Βρε ας παρω το διπλωμα των 100 κιλων και ας γραφω με τον ενα δείκτη οοοολη την ωρα.
    sweetOctober τρωω λιγο τωρα που ειναι αρχη.Μετα θα γυρίσω σταδιακα στην Μεσογειακή.
    Ας το κανω και εγω μια φορα στη ζωη μου.Φρουτα τρωω πολύ λιγα.Σαλατικά αμα δεις την ποσότητα ειναι ενα βαθυ πιατο 2-3 ατομων...εστιατορίου.
    Ναι αλλα δεν πειναω.Αμα πεινασω αργοτερα δηλαδη οταν αρχισω και κουραζομαι θα φαω περισσοτερο.
    Το ξερω οτι θα συμβει και αυτο.Ας εχω χασει τουλαχιστον τα πρωτα 15 ναχω παρει θαρος και γραμμη στο γυμναστηριο και ας φαω και περισσοτερο σιγα σιγα.Ειμαι ακομη επιρρεπείς σε λιχουδιες και καλουδια.Απλώς δεν βαζω ουτε μπουκια στο στομα μου γιατι δεν θα σταματισω ουτε σε 10 μαφινς αλμυρά που εφτιαξα για τα παιδια...Κολασηηηηηηηηη!!!!!!!

Μαγδα ποσο δικιο εχεις για την γυμναστικη...
    Αλλοι καιροι τοτε ...αστα!!!!Το θεμα ειναι οτι αρχισα και εγω να το βλεπω σαν διεξοδο και μαρεσε που εχτες που δεν ημουν καλα τελικά τελειωσε η μερα με καλυτερη διαθεση!!!!!!

Senior Member
    μαρι πεφτει ο μεταβολισμος, δυστηχως. Ολα πρεπει να ειναι μελετημενα.
    Μαγδα τί ωραίες εποχές πραγματικά. Εγώ μετά το γυμναστήριο πήγαινα κι έκανα κολύμπι! Μετά έπεφτα ξερή, και μετά δουλειά. Μερικές φορές έκανα και μασαζ στην παραλία, θεικό!
    Τον χειμώνα έκανα σάουνα και την καταέβρισκα!