ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ - Page 388
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 388 of 457 FirstFirst ... 288338378386387388389390398438 ... LastLast
Results 5,806 to 5,820 of 6847
    baklavadaki αυτό είναι πρώτο μου μέλημα τώρα , να μην με πάρει από κάτω και αρχίσω να τρώω . Αν και πιστευα πως το χα ξεπεράσει αυτο το στάδιο η πρώτη σκέψη με το που ειδα το ζυγισμα ηταν σήμερα να χαλαρώσω και να μαζευτώ από αύριο . Αμ που δεν ! Αλλά ναι , η αλήθεια είναι οτι αυτό το κόλλημα που έχω εδώ και καιρό με έχει κουράσει αρκετά . Θέλω τόσο πολύ να ξεκολλήσω γαμώτο !

Senior Member
    moufasa, υπομονη και βαθιες ανασες! Μην κανεις σπασμωδικες κινησεις! Μονο σε καλο δε θα σου βγει.
    Χαλαρωσε, συνεχισε κανονικα και δωσε λιγο ακομη περιθωριο στον εαυτο σου να ξεκολλησει!

τελικά αποφάσισα να το αλλάξω το τικεράκι προς τα πάνω . Με το να μη βλέπω τα χάλια μου δεν αλλάζει κάτι έτσι κι αλλιώς

Λοιπόν, θα πω την αμαρτία μου:
    ζυγίστηκα και χθες και προχθές.

Και δεν έχω χάσει τίποτα.
    Και απογοητεύτηκα.

Και σήμερα όλη μέρα σκέφτομαι τα γλυκά.

Και έφαγα πολύ μεσημεριανό, από αντίδραση.

Και με πιάνουν αρνητικές σκέψεις ότι μπορεί να μην τα καταφέρω.

:sniff:

Πρέπει να μην το βάζω κάτω,
    να έχω υπομονή,
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ!!!

Senior Member
    ηρεμια! γι αυτο εγω οταν το πρωι με πιανει μανια να ζυγιστω, φροντιζω και τρωω το πρωινο μου αμεσως η/και πινω ενα ποτηρι νερο ωστε να ξερω οτι ακομα και να ζυγιστω θα ειναι πλασματικο το νουμερο της ζυγαριας

Originally posted by sarah1989
    ηρεμια! γι αυτο εγω οταν το πρωι με πιανει μανια να ζυγιστω, φροντιζω και τρωω το πρωινο μου αμεσως η/και πινω ενα ποτηρι νερο ωστε να ξερω οτι ακομα και να ζυγιστω θα ειναι πλασματικο το νουμερο της ζυγαριας
    Καλή συμβουλή! :thumbup:
    Θα προσπαθήσω να την εφαρμόσω...
    ...
    ...
    ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ!!!

:smilegrin:

Originally posted by Μαντζουράνα
    Λοιπόν, θα πω την αμαρτία μου:
    ζυγίστηκα και χθες και προχθές.

Και δεν έχω χάσει τίποτα.
    Και απογοητεύτηκα.

Και σήμερα όλη μέρα σκέφτομαι τα γλυκά.

Και έφαγα πολύ μεσημεριανό, από αντίδραση.

Και με πιάνουν αρνητικές σκέψεις ότι μπορεί να μην τα καταφέρω.

:sniff:

Πρέπει να μην το βάζω κάτω,
    να έχω υπομονή,
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ!!!
    oxι , δεν πρέπει να πετάξεις την ζυγαριά . Η ζυγαριά είναι εργαλείο και μας βοηθάει να βλέπουμε την εξέλιξη της προσπάθειάς μας. Πρέπει απλώς να μην το βάζεις κάτω και να έχεις υπομονή όπως είπες. Απειρη υπομονή ! Εγώ αυτό που κάνω για να μην βλέπω συνέχεια την ζυγαριά μπροστά μου και μπαίνω στον πειρασμό να ζυγιστώ είναι οτι την κρύβω στο πάνω μέρος της ντουλάπας όλη τη βδομάδα και την βγάζω μόνο οταν είναι να ζυγιστώ . Τουλάχιστον σε εμένα πιάνει αυτό ...

Originally posted by tou_moufasa_o_tsoutses

oxι , δεν πρέπει να πετάξεις την ζυγαριά . Η ζυγαριά είναι εργαλείο και μας βοηθάει να βλέπουμε την εξέλιξη της προσπάθειάς μας. Πρέπει απλώς να μην το βάζεις κάτω και να έχεις υπομονή όπως είπες. Απειρη υπομονή ! Εγώ αυτό που κάνω για να μην βλέπω συνέχεια την ζυγαριά μπροστά μου και μπαίνω στον πειρασμό να ζυγιστώ είναι οτι την κρύβω στο πάνω μέρος της ντουλάπας όλη τη βδομάδα και την βγάζω μόνο οταν είναι να ζυγιστώ . Τουλάχιστον σε εμένα πιάνει αυτό ...
    Μόλις το έκανα!
    Την έβαλα σ' ένα πατάρι (να χρειαστώ να κουβαλήσω και σκάλα για να τη φτάσω ώστε να βαρεθώ να την πάρω!!) :smilegrin:

Ας ελπίσουμε η συμβουλή σου να πιάσει! :thumbup:

Senior Member
    Γεια σας, δε θυμαμαι ποτε ειχα εβδομαδιαιο αλλα βαλτε το σημερινο ζυγισμα, δεν αντεξα και ζυγιστηκα, 97.8 κιλακια :roll: Τα βραδυα δεν τρωω δε προλαβαινω. Αλλιως θα πρεπει να τρωω 3 το βραδυ και δε λεει. Ετσι παχυνα...

μπραβο sweetOctober άντε να δω και γω χαϊρι σιγά σιγά !

Originally posted by Μαντζουράνα
    Originally posted by tou_moufasa_o_tsoutses

Μόλις το έκανα!
    Την έβαλα σ' ένα πατάρι (να χρειαστώ να κουβαλήσω και σκάλα για να τη φτάσω ώστε να βαρεθώ να την πάρω!!) :smilegrin:

Ας ελπίσουμε η συμβουλή σου να πιάσει! :thumbup:
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup:

Senior Member
    Εγω λέω να καθιερώσω το εβδομαδιαίο μου κάθε Κυριακή Μετά απο ένα μικρό κόλλημα που είχα για μια βδομάδα+, σήμερα με έδειξε μειο ένα ακόμη κιλάκι 106,100 κυρίες και κύριοι και αρχίζω σιγά σιγά να βλέπω το 9 απο μακρύα και να χοροπηδάω μόνη μου μπροστά απο την ζυγαριά

Senior Member
    Σουιτ τι βλέπω;;; Μπράβο!!! Αστέρι μιλάμε

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Εγω λέω να καθιερώσω το εβδομαδιαίο μου κάθε Κυριακή Μετά απο ένα μικρό κόλλημα που είχα για μια βδομάδα+, σήμερα με έδειξε μειο ένα ακόμη κιλάκι 106,100 κυρίες και κύριοι και αρχίζω σιγά σιγά να βλέπω το 9 απο μακρύα και να χοροπηδάω μόνη μου μπροστά απο την ζυγαριά

Αντε! με το καλο να ερθει συντομα!!!!

Senior Member
    Να 'σαι καλά