Results 1 to 15 of 23
-
06-03-2009, 12:41 #1
μηχανηματα αδυνατισματος Bodyline
εχουν αποτελεσματα τα μηχανηματα αδυνατισματος Bodyline? πριν πολλα χρονια ειχα αγορασει ενα πακετο (πολυ μαλακες οι ανθρωποι και απατεωνες) αλλα τελος παντων ειπα να το χρησιμοποιησω συνδυάστηκα με τη διαιτα μου, αξιζει τον κοπο ή τσαμπα θα μου βάζουν τα ηλεκτρόδια?????????
- 06-03-2009, 13:28 #2
εγω ειχα αγορασει θεραπεια με τεοια μηχανηματα απο αλλη εταιρια και ειχαν αποτελεσμα μονο βεβαια σε συνδυασμο με διαιτα!!!!!!
δεν ξερω αν κανουν ολα οσα υποσχονται αλλα εγω ειχα αδυνατισει κανοντας ομως και διαιτα ου τηρουσα κατα γραμμα...
καλη επιτυχια!
06-03-2009, 13:50 #3
μια φιλη μου περσυ εκανε ενα τετοιο πακετο. μηχανηματα και πολυ διαιτα. εχασε 17 κιλα σε 2 μηνες και σε αλλους 2 τα ξαναεβαλε ολα. βεβαια δεν εκανε την συσντηρηση αλλα αυτο που ελεγε και εβριζε φυσικα ηταν οτι μεχρι να ξεπληρωσει θα τα εβαζε διπλά....
06-03-2009, 13:54 #4
Θεωρώ ότι όλα βοηθούν ώς έναν βαθμό, αν παράλληλα τηρείς κι ένα διατροφικό πρόγραμμα και ίσως και κάποια ήπια άσκηση όπως περπάτημα. Το αν θα τα ξαναπάρει κανείς πίσω είναι θέμα του κατά πόσο έχει συνειδητοποιήσει πως χρειάζεται παντοτινή αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες, έτσι δεν είναι? Γνώμη μου να χρησιμοποιήσεις το πακέτο (που νομίζω βοηθάει και στην κυtταρίτιδα και σε τέτοια, έτσι δεν είναι?). Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα
06-03-2009, 14:05 #5
εγω παντως θα συμβουλευα να τα χρησιμοποιησεις αργοτερα, αφου χασεις αρκετα κιλα μονο για αποφυγη της χαλαρωσης και για την κυταριτιδα.
μη χαραμησεις τις επισκεψεις απο τωρα
06-03-2009, 14:09 #6
εγω τη διαιτα μου δεν τη σταματάω με τιποτα τωρα που εχω μπει σε μια σειρα. αλλα αν τα μηχανηματα αυτα βοηθάνε στη λιποδιαλυση και κυτταριτιδα να το κάνω τοτε χειροτερο να μην γινει το σωμα μου φοβαμαι
06-03-2009, 15:18 #7
Γειά σου,κοπελιά...( σου είμαι μουτρωμένη γιατί μόλις μπήκα στο τσατ και είπα "γειά"εσύ βγήκες!Να λείπουν οι δικαιολογίες,ε; )
Λοιπόν,το θέμα πονεμένο και σε τσέπη και σε σώμα!Δε θα μακρυγορήσω απλά θα πω πως εμένα μου δημιούργησαν ευρυαγγείες
κι ένα πρόβλημα αγκύλωσης στο πόδι από τον ηλεκρισμό!ʼσε που νιώθεις πως σ'έχουν δεμένο και σου κάνουν ηλεκροσόκ!
Πολύ άσχημη αίσθηση και σωματικά και ψυχολογικά!Εσύ,πάντως είσαι σε κιλά που μπορείς να κάνεις ενεργητική γυμναστική
με όλα της τα πλεονεκτήματα!Αν έχεις χρήματα για πέταμα,εμείς είμαστε εδώ και τα έχουμε πιο πολύ ανάγκη από τα bodyline!
Μία γρήγορη έρευνα που έκανα στο foroum μας,έδειξε πως το θέμα έχει τεθεί στο παρελθόν--->2 αποριες 1η Λεκιθίνη και 2η παθητική γυμναστική
Αν θέλεις διαβάζεις και αυτό το σχετικό άρθρο ---> Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
06-03-2009, 16:40 #8
Ειμαι στη δουλεια και μπήκε το boss ντροπη να κανω chat...sorryyyyyyyyyyyyyyyyy
ειναι πολυ πονεμενη ιστορια το οικονομικο κοστος, 5 χρονια πληρωνω για να ξεπλυρωσω αυτη τη μαλ.......ια!ασε λεφτακια δεν παιζουν αλλα με βρηκαν πολυ ευάλωτη τοτε και με ξέσκισαν.αλλα επειδη το έχω πληρωσει λεω να το κάνω...η αποψη μου για αυτους ειναι η χειροτερη ειναι αλητες εμποροι ανασφαλιων κλπ
06-03-2009, 17:56 #9
εφόσον τα έχεις πληρώσει ήδη, φυσικά και να τα κάνεις αλλά πολυ φοβάμαι πως θα σε πείσουν και θα σου φορτώσουν και άλλα προγράμματα γιατί αυτή είναι η πάγια τακτική τους.
Πριν πάρα πολλά χρόνια είχα κάνει (για 3-4 παραπανίσια κιλάκια!!!), απόλαμβανα το όλο σκηνικό και κατευχαριστιόμουν το μασάζ που είχε το πακετάκι μου, άλλης εταιρείας όχι της συγκεκριμένης. Βεβαια τότε ήμουν ελεύθερη, χωρίς υποχρεώσεις και με καλό εισόδημα.
Κάνουν δουλειά τα μηχανήματα για όσο τα κάνεις, μόλις τα σταματήσεις, το αποτέλεσμα εξαφανίζεται.
Εφόσον έχεις χρόνο να διαθέσεις διέθεσε τον σε ένα γυμναστήριο.
Μισή ώρα διάδρομο περπάτημα και άλλη μισή ώρα με λίγες ασκήσεις με βάρη,
τα ωφέλη και τα πλεονεκτήματα του είναι πολύ περισσότερα απ΄όσα θα μπορούσες να φανταστείς βραχυπρόθεσμα και μακροπρόσθεσμα.
06-03-2009, 20:28 #10
gita συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το γυμναστήριο είναι καλύτερο από όλα τα μηχανήματα "παθητικής" γυμναστικής, όλες τις μ...ες που πληρώνουμε χρυσάφι αντί να βγούμε και να περπατήσουμε στον καθαρό αέρα, να τρέξουμε,να κολυμπήσουμε, ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ! Και εγώ την έχω πάθει και ακόμα μου χρωστάνε επίσκέψεις και με ταράζουν στα τηλέφωνα όποτε το θυμηθούν. Φυσικά η μόνη εποχή του χρόνου που πηγαίνω είναι το καλοκαίρι που τα παιδιά μου λείπουν κατασκήνωση αλλά και τότε συγχίζομαι γιατί πέφτουν σαν τις μύγες πάνω σου για να αγοράσεις καινούργια προγράμματα με σούπερ ντούπερ προ'ιόντα που υπόσχονται να σε βάλουν κοντή χοντρή και άσχημη και να σε βγάλουν ψηλή,αδύνατη και θεά! Το πρόβλημα βέβαια το έχουμε εμείς που με τη χαμηλή μας αυτοεκτίμηση τους πιστεύουμε και τους τα ακουμπάμε! ΄Οπως και νά χει, εφόσον το πλήρωσες να το κάνεις μέχρι το τέλος .-
07-03-2009, 12:44 #11
καλημερα κοριτσακια μου
χθες πηγα στα bodyline εχω 15 επισκεψεις υπολοιπο και μου ειπαν να μην κανω συσφιξη αλλα λιποδιαλυση γιατι δεν εχει σημασια που κανω διαιτα αμα κανω μονο συσφιξη θα μπλοκάρει ο μεταβολισμος μου
08-03-2009, 11:43 #12
Γεια σου Porki!Χαιρομαι που παει καλα η προσπαθεια σου,αλλα στη θεση σου δε θα εδειχνα εμπιστοσυνη σε ινστιτουτα αδυνατισματος,δεν εχω παει ποτε,ουτε θα παω,εχω μιλησει με δεκαδες ανθρωπους που εμειναν δυσαρεστημενοι,πληρωνοντα� � υπερογκα ποσα για να χανουν κιλα,τα οποια με μια προσεχτικη διατροφη θα τα εχαναν και μονοι τους,για πιεση υπερβολικη(κοινως σου τα κανουνε τσουρεκια)για κλεισιμο ολο και περισσοτερων προγραμματων,για ψεματα,πχ τι ειναι αυτο που σου ειπαν,οτι η συσφιξη θα μπλοκαρει το μεταβολισμο σου?Τι ασχετη δηλωση ειναι αυτη,ασε,γι αυτο σου λεω.Μακρια!!!Ακου η συσφιξη θα μπλοκαρει το μεταβολισμο μας,ο μεταβολισμος μας μπλοκαρει απο διατροφικα λαθη,συνηθως απο απανωτες διαιτες,στερητικα διατροφικα μοτιβα,κ.α.Διορθωστε με κοριτσια αν κανω λαθος,παντως δεν ξερω,δεν τους εμπιστευομαι καθολου τους εμπορους ονειρων!
08-03-2009, 11:51 #13
αν ειχα τα λεφτα θα τους ειχα παει στα δικαστηρια καποτε.αυτο που κανουν ειναι χυδαιο αλλα επειδη πηγα φορτωμενη δεν μου ειπαν τιποτα
08-03-2009, 11:52 #14
για νεο προγραμμα και δεν θα μου πουν
20-04-2009, 19:12 #15
Εχω πάει κι εγώ στα Bodyline.Για την ακρίβεια πήγα πέρσι.Έχασα καμια δεκαριά κιλά αλλα τα ξαναπήρα συντομα.Ουσιαστικά είναι σα να πηγαίνεις σε διαιτολόγο και γυμναστήριο και να τα πληρώνεις πολύ ακριβα.Τα μηχανηματα δεν κάνουν τιποτα.Όλη τη δουλειά πραγματικά την έκανα εγώ.Αν περιμένει δηλαδη κανείς να αδυνατίσει εως εκ θαύματος απο κάποιο μηχάνημα σωθηκε.Καλύτερα να γραφτεις σε κάποιο γυμναστήριο και να πας σε κάποιο διατροφολόγο.Σίγουρα θα σου έρθει πιο φθηνα.Το αν θα πετύχει εξαρτάται κυριως απο τον εαυτό μας.Προσωπικά δε θα αφήσω τον εαυτό μου να ξαναπαρασυρθεί απο ψεύτικες ελπίδες που μου δίνουν απατεώνες.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία