Έρχεται η ώρα της αλήθειας...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Έρχεται η ώρα της αλήθειας...

Την Πέμπτη το πρωί έχω ραντεβού με την διαιτολόγο...(τελικά είναι γυναίκα!). Μου φάνηκε πολύ ευγενική και συνεργάσιμη από το τηλέφωνο.
    Μου ζήτησε να είμαι νηστική για τη λιπομέτρηση και να της πάω πρόσφατες εξετάσεις μου..(έχω κι ένα πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου...). Με έχει πιάσει τεράστιο άγχος!

Senior Member
    Μην αγχώνεσαι Κλειούλα, δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι, σκέψου απλά ότι τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις κι εσύ να χάνεις τα κιλάκια σου, με τη βοήθεια της. Δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι... Αντιθέτως, να ανυπομονείς...

Senior Member
    Καλή επιτυχία Κλειώ! είμαι βέβαιη πως θα τα πας πολύ καλά!

Senior Member
    Thanks κορίτσια! Μου φτιάχνετε τη διάθεση! :P

Senior Member
    Originally posted by kleiw
    Την Πέμπτη το πρωί έχω ραντεβού με την διαιτολόγο...(τελικά είναι γυναίκα!). Μου φάνηκε πολύ ευγενική και συνεργάσιμη από το τηλέφωνο.
    Μου ζήτησε να είμαι νηστική για τη λιπομέτρηση και να της πάω πρόσφατες εξετάσεις μου..(έχω κι ένα πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου...). Με έχει πιάσει τεράστιο άγχος!
    να μην εχεις κανενα αγχος, ολα θα πανε καλα..
    η διαιτολογος θα ειναι μεγαλη βοηθεια γιατι θα σε κραταει σε ενα προγραμμα, οσο για τον θυρεοειδη, να μην ανησυχεις. ΟΛΟΙ χανουν κιλα, δεν υπαρχει κανεις που να μη χανει, μπορει να διαφερουμε σε ταχυττητα και σε ρυθμο, αλλα χανουμε ΟΛΟΙ. Κι εσυ θα τα χασεις αρκει να παραμεινεις ψυχραιμη και σταθερη στην αποφαση σου

Senior Member
    Καλή είναι η ανησυχία, καλή είναι!!!!! Θα σε κρατήσει σε εγρήγορση ! Τι ήθελες; Να πας εκεί αδιάφορη και κρυόκωλη; Ασφαλώς και έχεις ανησυχία. Τεράστιο βήμα κάνεις και ξεκινάς αγώνα. Μπράβο σου και όρμα ακάθεκτη! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ γιατί το ΘΕΛΕΙΣ. Φιλάκια.

Κλεω μου,

μην ανησυχεισ καθολου ολα θα πανε καλα

η αρχη εγινε ηδη....αφου κανονισες το ραντεβου.....σου αξιζει μια καλυτερη ζωη και υγεια φυσικα και οταν θα αρχισουν αν φευγουν τα πρωτα κιλακια θα εχεισ ενα τεραστιο χαμογελο!!!!

Καλη αρχη!!!

Αντε και να μας πεις πως πηγε!!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Θα σας κρατάω ενήμερες.....