Results 1 to 4 of 4
Thread: Προς YiannisD και Viola
-
24-04-2006, 21:54 #1
Προς YiannisD και Viola
Προς Θεου, δεν θελω να αποκλεισω τους υπολοιπους του forum, απλα με τους δυο κυριους βλεπω πιο πολλα κοινα... Χεχεχε...
Αγαπητα μου παιδια, μιας και ειμαστε πανω κατω την ιδια ηλικια (και υποθετω οτι σαν "αγορακια" θα εχουμε και τις ιδιες ασχολιες) θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με τον δακτυλιο, και πως εχει επιρρεασει τη ζωη σας.
Νοιωθετε καθολου να μην μπορειτε η να φοβαστε να κανετε πραγματα επειδη εχετε τον δακτυλιο; Δεν εννοω φυσικα να μην μπορειτε να φατε ενα αρνι!
Πχ. Αν και 140 κιλα, παιζω μπαλα και μαλιστα με πολυ ενθουσιασμο (και μετα δεν μπορω να κουνησω 3 μερες...) Ειναι προβλημα ο δακτυλιος σε αυτο; Ειναι επικινδυνο πχ ενα χτυπημα η μια μπαλια να χτυπησει την βαλβιδα;
Οπως και για πολεμικες τεχνες (η εστω ενα απλο καβγα με λιγες ψιλες); Γενικα, το χτυπημα στην βαλβιδα μπορει να προκαλεσει προβλημα; Και εννοω οτιδηποτε προβλημα, απο το να σπασει η βαλβιδα, μεχρι και να προκαλεσει ασωτερικη αιμοραγια;
Σε γενικες γραμμες, εχετε τετοια προβληματα (η εστω ενδοιασμους) με τον δακτυλιο σας;
Ευχαριστω παιδια.
- 24-04-2006, 23:53 #2
Απ'οτι μου ειπε ο γιατρος πριν την εγχειρηση, ειναι οτι δεν θα αντιμετωπισω προβλημα αν καταλαθος χτυπησω στο σημειο. Ισως να βγει μελανια (ισως...το πιο πιθανο!), και θα ποναει, αλλα οχι εσωτερικη αιμοραγια.
Γενικα απο την στιγμη που βγηκα απο το νοσοκομειο, κ μεχρι τωρα δεν με εχει σταματησει σε τιποτα. Και κολυμπω σε πισινα και κανω την λιγη γυμναστικη μου !
25-04-2006, 00:20 #3
μπάλα δεν έχεις πρόβλημα να παίζεις αλλά όσο να ναι η βαλβίδα θέλει λίγη προσοχή
άμα σε αρχίσουν στις μπουνιές στο στομάχι δεν ξέρω πόσο θα αντέξει..
12-05-2006, 19:51 #4
Βρε ναι, σιγουρα...
Αλλα αν μπλεξεις π.χ. σε κανεναν καυγα δεν μπορεις να πεις "Καλε μου ανθρωπε μην με χτυπησεις εδω γιατι εχω την βαλβιδα μου απο την επεμβαση μπλαμπλαμπλαμπλα..."
Μεχρι να τα πεις αυτα σε εχουνε σαπισει....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια