Results 1 to 15 of 229
Thread: I am BACK!!!
-
21-03-2006, 23:16 #1
I am BACK!!!
Γεια σας κι από μένα, επέστρεψα μετά από λίγες μέρες δεν πιστεύω να σας έλειψα... Λοιπόν η εγχείρηση έγινε, όλα πήγαν καλά, η βαλβίδα σε μένα δεν είναι στο σημείο που είναι στους περισσότερους, ανάμεσα στο στήθος και λίγο παρακάτω, εμένα είναι αριστερά από το στομάχι, και αυτή η τομή είναι που με πονάει περισσότερο... Το χέρι μου από χθες με πονάει κατά διαστήματα, ο ώμος συγκεκριμένα ο αριστερός, η περιοχή που έχουν γίνει οι τομές έχει πριστεί αρκετά. Η αλήθεια είναι οτι πόνεσα με την όλη εγχείρηση, και πιο πολύ πόνεσα μέσα στο στομάχι-καρδιά-πνεύμονες, δεν μπορούσα να προσδιορίσω τι με πονούσε περισσότερο όταν βγήκα από το χειρουργείο. Ενιωσα μια δυσκολία στην αναπνοή, ίσως ήταν απότο σφύξιμο του δακτυλίου, και ακόμα δηλαδή δεν μπορώ να χασμουριθώ με όλο το οξυγόνο που έπαιρνα πριν την εγχείρηση, ίσως θα πρέπει να το συζητήσω με το γιατρό μου αυτό. Σήμερα πείνασα αρκετά, και πήρα το γιατρό και μου είπε οτι μπορώ να φάω γιαούρτι και έτσι έφαγα ένα danette και στάνιαρα κάπως
Τα πόδια μου τα δέσανε και εμένα όπως του Λάκη, αλλά ένας ωραίος γιατρός προθυμοποιήθηκε να μου τα βγάλει όταν με είδε στην καφετέρια την δεύτερη μέρα να καπνίζω, ε και δεν αντιστάθηκα φυσικά!!!
Πάντως μπήκα χειρουργείο στις 11 παρα τέταρτο και βγήκα στις 3 παρα τέταρτο, 4 ώρες ήμουν εντελώς ναρκωμένη, και μάλλον περίμενα στη σειρά για να με χειρουργήσουν, πάλι καλά γιατί αν ήμουν ξύπνια θα είχα πάρει το φορείο αγκαλιά και θα έτρεχα.
Θέλω να πω πως είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένη από τον γιατρό μου και από την Κεντρική Κλινική, ήταν όλοι τους άψογοι!
Και φυσικά να ευχαριστήσω τα παιδιά από δω μέσα από το forum για την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον τους που επικοινωνούσαν και επικοινωνούν συνεχώς μαζί μου για να μαθαίνουν την πορεία μου...
- 21-03-2006, 23:50 #2
Συγχαρητήηηηρια Sad!!! Μπράβο σου! Καλως ήρθες στο club των δεμένων!
είσαι πολύ τυχαρή σχετικά με τους πόνους, λοιπόν δεν έχεις τους τρομερούς που φοβόσουν!
Αυτή η δυσπνοια που έχεις είναι από τη νάρκωση κι επειδή είσαι καπνίστρια.
κι εγώ είχα δύσπνοια αλλά άλλοι μη καπνιστές δεν είχαν. Τώρα θα αρχίσεις και να βήχεις λίγο
σα να θες να αποβάλεις κάτι από τους πνευμονες.. αυτό είναι καλό! μην τρομάξεις!
Όσο για τον ωραίο γιατρό .. τι να πω? αυτά ακούω και φοβάμαι! άμα κυκλοφορούν
τέτοιες κουκλάρες μέσα στα νοσοκομεία πρέπει να ανησυχώ! αλλά καμάκι με γάζα
πρώτη μου φορά ακούω! Καλός ο γιατρός!! Μπράβο και στον γιατρό που σε χειρούργησε!
Τώρα αγαπητή μου πλακώσου στις σούπες στους χυμούς κτλ έχω γράψει διάφορες ιδέες για
τις πρώτες εβδομάδες.. δεν ήμουν και τόοοσο συνεπής.. τις κρεμούλες τις άρχισα από την πρώτη
εβδομάδα σιγά σιγά!
Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια!
22-03-2006, 00:03 #3
Ναι κι εγώ εχω φάει σήμερα 2 danette και εχω πιει και 2 χαμομήλια. Είναι λίγο δύσκολο μονο με υγρά μία εβδομάδα, σου κολάει το στομάχι στην πλάτη από την δεύτερη μέρα. Όταν βγήκα από το χειρουργείο έβηχα Bionic και μάλιστα το πρώτο πράγμα που έκανα όταν με βάλανε στο κρεβάτι ήταν εμετός... αλλά απότι μου πε ο γιατρός είναι από την νάρκωση. Τώρα για το καμάκι με τη γάζα ήταν καλόοοοο οφείλω να ομολογήσω...
22-03-2006, 01:22 #4
Συγχαρητήρια! Και καλό κουράγιο τώρα! Σκέψου το ωραίο αποτέλεσμα που θα 'χεις...
Και για να ξεχαστείς λίγο, αλλά και να σκεφτείς, θα σου πω μια ιστορία:
Στους αρχαίους χρόνους, ο σοφός βασιλιάς Σολομώντας, κάποια στιγμή ένιωσε μια ανησυχία, σα να ήθελε να αλλάξει τα πράγματα, σα να μην ένιωθε δυνατός. Ζήτησε τότε από τον μεγάλο κοσμηματοποιό του παλατιού να του φτιάξει ένα μαγικό δαχτυλίδι και να χαράξει επάνω του κάποια λόγια δύναμης. Λόγια που θα ταίριαζαν σε ΚΑΘΕ εποχή, σε ΚΑΘΕ περίσταση, σε ΚΑΘΕ άνθρωπο. Λόγια που θα έδιναν ανακούφιση από πόνους, δύναμη και προοπτική στον κάτοχό του. Ο κοσμηματοποιός έφτιαξε ένα υπέροχο δαχτυλίδι, αλλά δεν ήξερε τι να χαράξει επάνω. Μετά από 6 μήνες διαλογισμού, επισκέψεις σε σοφούς στην ανατολή και ψάξιμο σε όλα τα συγγράμματα των σοφών του κόσμου, επιτέλους κατέληξε στο τι έπρεπε να γράψει. Όταν παρέδωσε το δαχτυλίδι στον Σολομώντα, τα χαραγμένα λόγια ήταν: " Κι αυτό θα περάσει" !
Να 'σαι καλά Sad.
22-03-2006, 09:09 #5
Συγχαρητήρια sud. Καλώς ήλθες πάλι και εύχομαι απο εδώ και πέρα μια ζωή διαφορετική όπως την ονειρευόσουν. Καλή ανάρωσση και ευτυχισμένη ζωή χωρίς προβλήματα και άγχος.Να είσαι καλά!
22-03-2006, 09:58 #6
καλώς ήλθες και περαστικά
Καλώς ήλθες και περαστικά
Μήπως μπορείς να μας πεις ποιος γιατρός σε χειρούργησε: Ήταν καλός, υπήρχε συνεργασία; Για να παίρνουμε και εμείς σειρά σιγά - σιγά....
22-03-2006, 10:25 #7
Originally posted by sailorman
Καλώς ήλθες και περαστικά
Μήπως μπορείς να μας πεις ποιος γιατρός σε χειρούργησε: Ήταν καλός, υπήρχε συνεργασία; Για να παίρνουμε και εμείς σειρά σιγά - σιγά....
Ακόμα το θυμάμαι και γελάω, πρέπει να ήμουν η μοναδική που βγήκε από το χειρουργείο γελώντας...
22-03-2006, 10:28 #8
Καλώς ήρθες και σιδερένια .....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολα αυτά που περιγράφεις θα είναι παραλθόν μέχρι την επόμενη εβδομάδα ........και ούτε που θα τα θυμάσαι .
Σου ευχομαι όλα να πάνε όπως τα είχες φανταστεί και τίποτα να μην σταθεί εμποδίο στην καινούρια σου ΖΩΗ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!
22-03-2006, 10:38 #9
Μπράβο sad, καλή ανάρρωση!!!! Και το καλοκαιράκι που θα χεις χάσει και τα κιλά, βάλε τίποτα στενό κοντό κλπ και πέρνα από το νοσοκομείο, βρες το γιατρό και άφησε να σου πέσει μια γάζα με νόημα... Αν είναι τόσο καλή περίπτωση ο γιατρός, ντύσου και μούμια στην ανάγκη και πες του να σε ξετυλίξει.... χιχιχιχιχιχι
22-03-2006, 10:43 #10
Originally posted by maraki
Μπράβο sad, καλή ανάρρωση!!!! Και το καλοκαιράκι που θα χεις χάσει και τα κιλά, βάλε τίποτα στενό κοντό κλπ και πέρνα από το νοσοκομείο, βρες το γιατρό και άφησε να σου πέσει μια γάζα με νόημα... Αν είναι τόσο καλή περίπτωση ο γιατρός, ντύσου και μούμια στην ανάγκη και πες του να σε ξετυλίξει.... χιχιχιχιχιχι
Σα δεν ντρέπεσαι!!!
22-03-2006, 10:45 #11
Originally posted by DOMENICA
Καλώς ήρθες και σιδερένια .....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολα αυτά που περιγράφεις θα είναι παραλθόν μέχρι την επόμενη εβδομάδα ........και ούτε που θα τα θυμάσαι .
Σου ευχομαι όλα να πάνε όπως τα είχες φανταστεί και τίποτα να μην σταθεί εμποδίο στην καινούρια σου ΖΩΗ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!
Αχ ναι θέλω να μπω στους κανονικούς μου ρυθμούς πάλι, μου λείπουν οι δουλειές μου, βαριέμαι στο σπίτι και ψάχνω να βρω πράγματα να κάνω, να φανταστείς χτες το βράδυ έφτιαχνα μια καταχώρηση για κομμωτήριο και μάλιστα αφιλοκερδώς απλά και μόνο για να κάνω ΚΑΤΙ... ασε και αυτή η φαγούρα στα ραμματάκια μου χει σπάσει τα νευράκια, αλλά είπαμε λίγες μέρες ακόμα υπομονή....
22-03-2006, 10:45 #12
Τσίπα δεν έχω επάνω μου, είναι αλήθεια!!!¨
;-Ρ
22-03-2006, 11:42 #13
sadoula mou καλως ηρθες!!!!!!
χαιρομαι που πηγανε ολα καλα!!! ημουνα σιγουρη γι αυτο!!!!
απο εδω και περα σου ευχομαι να γινουν ολα οπως τα επιθυμεις. να χασεις γρηγορα τα κιλα σου και να εχεις πανω απο ολα υγεια!!!!!!
καλη αρχη λοιπον και εδω ειμαστε για οτι χρειαστεις!!!!
φιλακια
22-03-2006, 11:45 #14
κατι ξεχασα να ρωτησω...χιχιχι.....
οταν βγηκες απο το χειρουργειο δεν σου ειχαν στην μυτη το γνωστο σωληνακι που παει στο στομαχι για να βγαινουν τα στομαχικα υγρα?????
22-03-2006, 11:57 #15
Καλως ηρθες sad,περαστικα και να δεις οτι ολα θα πανε καλα απο δω και περα!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία