I am BACK!!! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 229

Thread: I am BACK!!!

Senior Member
    Σήμερα έφαγα αρκετα. Το πρωί δύο βραστά αυγά, μετά από κανα δυο ώρες μία μπανάνα και το απογευματάκι έφαγα και 2 μπούτια κοτόπουλου βραστά... και μου κάνει αρκετή εντύπωση... Δεν είναι κλειστός βέβαια αλλά περίμενα να νιώσω μια δυσκολία ή έστω ότι χόρτασα με το ένα μπούτι κοτόπουλο....

Member
    Ελπίζω να έφαγες καλύτερα σήμερα sad και να ανέβηκε η ψυχολογία σου όλοι άλλωστε με σένα ασχολούνται !!! άντε και όταν με το καλό φθάσεις στο στόχο σου τύφλα να χουν οι ωραίες των άλλων..... ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ μπορείς να το λές κάθε μέρα ??? όλη μέρα ??? έτσι θα τα ξεπεράσεις όλα και μιλάει η πείρα αγάπη μου στα 29 μου γνώρισα τον Κωστή μου και στα 31 έγινα η μαμά του Θανασάκη και τώρα 3 χρονιά μετά (και ουσιαστικά μετά από 30 χρόνια χοντρούλα ) είπα να συμμαζευτώ και να γίνω απλά εύσωμη για να κάνω και άλλα παιδάκια και να ζήσω γερή - δυνατή - πιό όμορφη - και πιό υπέροχη από ότι είμαι ήδη!!!
    ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ και ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ αυτός είναι ο σκοπός όλων μας ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΓΙΗΣ!!!
    Μάκια

Senior Member
    Originally posted by sad
    Σήμερα έφαγα αρκετα. Το πρωί δύο βραστά αυγά, μετά από κανα δυο ώρες μία μπανάνα και το απογευματάκι έφαγα και 2 μπούτια κοτόπουλου βραστά... και μου κάνει αρκετή εντύπωση... Δεν είναι κλειστός βέβαια αλλά περίμενα να νιώσω μια δυσκολία ή έστω ότι χόρτασα με το ένα μπούτι κοτόπουλο....
    Καλη σου μέρα!! εδώ και 2-3 μέρες διαβάζω τις καταχωρήσεις σου (έγινα μέλος μόλις χθες!!) και νομίζω πως ισως μπορέσεις να με βοηθήσεις πολύ. Σκέφτομαι να βάλω διακτύλιο, (τώρα έχω μπαλονάκι το οποίο δεν είχε κανένα αποτέλεσμα), θα ήθελα να μου πεις, αξίζει τον κόπο και τα χρήματα; έχέι τοσο πολύ πόνο ώστε να σου αλλάξει την καθημέρινότητα και τελικά να καταλάβουν όλοι ότι έχεις κάνει αυτή την επέμβαση; στο διάστημα που το έχεις, έχεις φοβηθεί ποτέ ότι θα πάθεις κατι χειρότερο (διάβασα για πρόβλημα στην αναπνοή, πόνους κλπ κλπ). θα χαρώ να με βοηθήσεις!!

Senior Member
    Originally posted by 2good2btrue
    Originally posted by sad
    Καλη σου μέρα!! εδώ και 2-3 μέρες διαβάζω τις καταχωρήσεις σου (έγινα μέλος μόλις χθες!!) και νομίζω πως ισως μπορέσεις να με βοηθήσεις πολύ. Σκέφτομαι να βάλω διακτύλιο, (τώρα έχω μπαλονάκι το οποίο δεν είχε κανένα αποτέλεσμα), θα ήθελα να μου πεις, αξίζει τον κόπο και τα χρήματα; έχέι τοσο πολύ πόνο ώστε να σου αλλάξει την καθημέρινότητα και τελικά να καταλάβουν όλοι ότι έχεις κάνει αυτή την επέμβαση; στο διάστημα που το έχεις, έχεις φοβηθεί ποτέ ότι θα πάθεις κατι χειρότερο (διάβασα για πρόβλημα στην αναπνοή, πόνους κλπ κλπ). θα χαρώ να με βοηθήσεις!!
    Γειααα σου 2good2btrue.... Καλως ήρθες στο forum μας... Λοιπόν εγω έβαλα γαστρικό δακτύλιο πριν απο 20 μέρες, δηλαδή στις 18 Μαρτίου... Αυτή τη στιγμή είμαι μια χαρά και δεν έχω νιώσει κανέναν πόνο όταν τρώω ή καμία απολύτως τάση για εμετό. Πρέπει να τονίσω πως ο δακτύλιος μου είναι ακόμα ανοιχτός, και μάλλον θα παραμείνει ανοιχτός όπως μου είπε ο γιατρός μου... αυτό σημαίνει ότι δεν με ζορίζει το φαγητό πολύ. Σήμερα πήγαμε οικογενειακώς στα καλύβια και έφαγα και αρνάκι, και πατατούλες τηγανιτές και ελάχιστο ψωμάκι. Σε πληροφορώ πως όλα πήγανε κάτω μια χαρά, και δέν ένιωσα κανέναν απολύτως πόνο. Το μόνο πράγμα που ένιωσα είναι οτι έφαγα ένα κοματάκι κρέας πόσο να σου πω... όσο ένα παξιμάδι σε μέγεθος, και είμαι τούμπανο...
    Αν θα σε συμβούλευα να βάλεις δακτύλιο; Καταρχήν δεν ξέρω ύψος σε σχέση με βάρος, για να δω αν αξίζει τα λεφτά πιο πολύ ή αν μπορείς και μόνη σου...
    Αν ξεπέράσουμε αυτό, και πραγματικά έχεις ανάγκη να χάσεις 35-40 κιλά και άνω θα σου έλεγα να το κάνεις.
    Όταν βγήκα από το χειρουργείο ήταν η πρώτη φορά που είχα δυσκολία στην αναπνοή (όχι δύσπνοια) απλώς ανέπνεα και πονούσα λογικό εφόσον ήμουν χειρουργημένη, και τις επόμενες μέρες απλά δεν μπορούσα να χασμουριθώ με όλο το οξυγόνο που έπαιρνα πριν. Ξέρω εδώ σου ακούγονται κάπως αυτά, αλλά πίστεψε με δεν είναι τίποτα. Δεν μιλάμε για αφόρητους πόνους (ευτυχώς εγώ δεν είχα έντονο τον πόνο στο χέρι) μιλάμε για πόνο που εγώ δηλαδή που έχω σκοπό μετά από μερικά χρόνια να τον βγάλω και να ξανακάνω την ίδια διαδικασία, δεν το σκέφτομαι καθόλου... Ότι άλλο θες να ρωτήσεις εδώ θα είμαι, είμαι αρκετές ώρες online στο forum γιατί μπαίνω από τη δουλειά...

Φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by marinaki
    Ελπίζω να έφαγες καλύτερα σήμερα sad και να ανέβηκε η ψυχολογία σου όλοι άλλωστε με σένα ασχολούνται !!! άντε και όταν με το καλό φθάσεις στο στόχο σου τύφλα να χουν οι ωραίες των άλλων..... ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ μπορείς να το λές κάθε μέρα ??? όλη μέρα ??? έτσι θα τα ξεπεράσεις όλα και μιλάει η πείρα αγάπη μου στα 29 μου γνώρισα τον Κωστή μου και στα 31 έγινα η μαμά του Θανασάκη και τώρα 3 χρονιά μετά (και ουσιαστικά μετά από 30 χρόνια χοντρούλα ) είπα να συμμαζευτώ και να γίνω απλά εύσωμη για να κάνω και άλλα παιδάκια και να ζήσω γερή - δυνατή - πιό όμορφη - και πιό υπέροχη από ότι είμαι ήδη!!!
    ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ και ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ αυτός είναι ο σκοπός όλων μας ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΓΙΗΣ!!!
    Μάκια
    Εντάξει όσο περνάει ο καιρός και με βλέπουν όλοι αδυνατισμένη ανεβαίνει και το ηθικό. Πάντως δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά δεν είχα ποτέ την αίσθηση πως είμαι άσχημη εκτός από φορές που ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μαρινάκι αυτό που θέλω πραγματικά για να νιώσω ολοκληρωμένη είναι μια αληθινή αγάπη. Πληγωθηκα πολύ στο παρελθόν, ανεπανόρθωτα θα έλεγα και το μόνο που μου λείπει είναι αυτό... Αλλά ξέρω πως και αυτό έρχεται...

Μάκια!

Senior Member
    Originally posted by sad
    Originally posted by 2good2btrue
    Originally posted by sad
    Γειααα σου 2good2btrue.... Καλως ήρθες στο forum μας... Λοιπόν εγω έβαλα γαστρικό δακτύλιο πριν απο 20 μέρες, δηλαδή στις 18 Μαρτίου... Αυτή τη στιγμή είμαι μια χαρά και δεν έχω νιώσει κανέναν πόνο όταν τρώω ή καμία απολύτως τάση για εμετό. Πρέπει να τονίσω πως ο δακτύλιος μου είναι ακόμα ανοιχτός, και μάλλον θα παραμείνει ανοιχτός όπως μου είπε ο γιατρός μου... αυτό σημαίνει ότι δεν με ζορίζει το φαγητό πολύ. Σήμερα πήγαμε οικογενειακώς στα καλύβια και έφαγα και αρνάκι, και πατατούλες τηγανιτές και ελάχιστο ψωμάκι. Σε πληροφορώ πως όλα πήγανε κάτω μια χαρά, και δέν ένιωσα κανέναν απολύτως πόνο. Το μόνο πράγμα που ένιωσα είναι οτι έφαγα ένα κοματάκι κρέας πόσο να σου πω... όσο ένα παξιμάδι σε μέγεθος, και είμαι τούμπανο...
    Αν θα σε συμβούλευα να βάλεις δακτύλιο; Καταρχήν δεν ξέρω ύψος σε σχέση με βάρος, για να δω αν αξίζει τα λεφτά πιο πολύ ή αν μπορείς και μόνη σου...
    Αν ξεπέράσουμε αυτό, και πραγματικά έχεις ανάγκη να χάσεις 35-40 κιλά και άνω θα σου έλεγα να το κάνεις.
    Όταν βγήκα από το χειρουργείο ήταν η πρώτη φορά που είχα δυσκολία στην αναπνοή (όχι δύσπνοια) απλώς ανέπνεα και πονούσα λογικό εφόσον ήμουν χειρουργημένη, και τις επόμενες μέρες απλά δεν μπορούσα να χασμουριθώ με όλο το οξυγόνο που έπαιρνα πριν. Ξέρω εδώ σου ακούγονται κάπως αυτά, αλλά πίστεψε με δεν είναι τίποτα. Δεν μιλάμε για αφόρητους πόνους (ευτυχώς εγώ δεν είχα έντονο τον πόνο στο χέρι) μιλάμε για πόνο που εγώ δηλαδή που έχω σκοπό μετά από μερικά χρόνια να τον βγάλω και να ξανακάνω την ίδια διαδικασία, δεν το σκέφτομαι καθόλου... Ότι άλλο θες να ρωτήσεις εδώ θα είμαι, είμαι αρκετές ώρες online στο forum γιατί μπαίνω από τη δουλειά...

Φιλάκια!

Γεια σου Sad!! Ευχαριστώ που μου απάντησες. Σχετικα με το αν το χρειαζομαι ή όχι, η αλήθεια ειναι οτι σαφώς θα μπορούσα να κάνω ακόμα μία προσπάθεια μόνη μου...... μόνο που θα ήταν η Νο 140 χιχιχιχιχι!!!! Το έχω προσπαθήσει αλλά γρήγορα εγκαταλείπω την προσπάθεια. Το ύψος μου ειναι 1,65 και η αλήθεια είναι οτι ο σωματότυπος μου είναι τέτοιος που δεν μου φαίνονται τόσο πολύ όλα αυτά τα κιλά πυ έχω (στο παρελθόν υπήρξα και πολύ γυμνασμένη), για να καταλάβεις και ο γιατρός που πήγα πριν φυσικά με δεί καλύτερα μου μιλούσε πως έχω μόνο να χάσω 15 κιλάκια..... όμως όταν με είδε καλύτερα και κατάλαβε πόσο κιλά ειμαι..... ε τότε μου είπε πως ναι έχω δίκιο, δεν ειναι εύκολο από 95 να πάω στα 70 τόσο εύκολα!!!!!! Και δεδομένου ότι δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να έχει καταφέρει να χάσει στην ίδια δίατα (χωρίς διακοπές ενδιάμεσα) πάνω από 5 κιλά. Δεν ειμαι σταθερή!!!

Αν θυμάμαι καλά και εσύ στα δικά μου κιλά δεν ήσουν όταν το έβαλες; Εχεις χάσει κιλά αυτές τις 20 ημέρες; Εχεις και παρενέργεις όπως (ρεψίματα)...... στο λέω αυτό γιατι με το μπαλόνι που έχω εγω τώρα....... αστα!!!! χιχιχιχιχιχιιχι δραααααμμμμαααααα!!!!!!!!

Και κάτι τελευταίο ... δεν νοιώθεις πως κάτι έχεις μέσα και πως είσαι άρρωστη έτσι;;;;

Φιλάκια πολλά!!

PS: όταν είσαι on line και είμαι και εγώ μπορούμε να μιλήσουμε κιόλας σαν ένα είδος chat; είμαι λίγο ασχετούλα εδώ!!!

Senior Member
    ʼρρωστη;;; Καμία σχέση!! Δεν νιώθω απολύτως τίποτα μέσα μου και κάθε άλλο παρά άρρωστη! Πιο πολύ ανανεωμένη θα έλεγα! Εχασα σε 20 μέρες 9 κιλά και νιώθω ήδη άλλος άνθρωπος! Ήμουν 106,7 πριν το χειρουργείο και τώρα είμαι 97.7. Τα ρούχα αρχίζουν και μου κυλάνε... Ρεψιματα έχω ναι, αλλά μη φανταστείς, πολύ διακριτικά, από μέσα μου δηλαδή μικρά μικρά... μόνο εγώ τα καταλαβαίνω.

Όταν είμαι online μπορούμε να τα πούμε στο chat του forum real time και να σου λύσω κάθε απορία!! Είναι φανταστικό πράγμα ο δακτύλιος! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Χθες έφαγα και αρνάκι, και πατατουλες και μετά μας φέρανε και γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού από πάνω και το βράδυ έφαγα κοτοπουλο, και εκεί που είχα τύψεις, ζυγίστικα σήμερα και έχω πέσει μισό κιλό! Και αυτό γιατί; Γιατί εγώ έφαγα όσο ήθελα, χόρτασα έσκασα, δεν περιορισα τον εαυτό μου σε τίποτα, όμως η ποσότητα εκ των πραγμάτων ήταν μικρή, απλά εγώ δεν το κατάλαβα γιατί έσκασα! Θέλω να παντρευτώ αυτόν που ανακάλυψε τον δακτύλιο και να τον παντρευτώ!!!!!!

Senior Member
    Η πλακα ειναι οτι το Σαββατο εφτιαξα γεμιστα. Εκανα 45' να φαω 2 μεσαιες ντοματες κ 3 πατατουλες...

Senior Member
    Ωρε άντρα που θα πάρω εγώ!! Θα μου φτιάχνει και γεμιστά!!

Senior Member
    Εμ τι...εχουμε και αυτο το κακο. Ωσαν Ταυρος, μου αρεσει το φαγητο ιδιαιτερα. Και οποτε μαγειρευω εγω σπιτι, τα θελω ολα στην εντελεια (Και σε ποσοτητες! χαχαχα)

Senior Member
    Ωραία να μας κάνεις το τραπέζι μια μέρα.. Να έρθουμε όλοι σπίτι σου εδώ από το forum, εμείς με τον δακτύλιο μη μας υπολογίζεις για μεγάλες ποσότητες Και μετά θα σε πάμε εμείς μπουζούκια... ΜΕΣΑ;

Senior Member
    Tωρα που λες για μπουζουκια... Σαββατο ημουν Frangelico. Eχει φυγει η γρια/ξανθια τραγουδιστρια κ εχουν φερει 2 αλλες μικρουλες. Γενικα το προγραμμα εγινε πολυ καλυτερο κ απο τις 1μιση ολοι ηταν ορθιοι κ χορευαν. Ακομα κ εγω...

Senior Member
    Εμένα πότε θα με πας βόλτααααα;;;;

Senior Member
    Αν εισαι φρονιμο κοριτσι...

Senior Member
    Φρόνιμο; Δεν μπορώώώώώώώώώώώωω!!! Κλαψ!!

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast