Results 166 to 180 of 229
Thread: I am BACK!!!
-
10-04-2006, 15:54 #166
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ?????? Δεν εισαι ενα φρονιμο/καλο κοριτσι ?????
Ε, τοτε
Mου κανεις μια χαρα...
- 10-04-2006, 15:57 #167
Είδες; Είδες; Μια χαρά λοιπόν! Να με πας βόλτα! Θα γυρνάω σαν το σκυλάκι της Cosmote και θα φωνάζω "Βόλτα"!!
10-04-2006, 21:25 #168
Πωπω εγώ που είμαι ελαφρούλης δεν χαίρω ειδικής μεταχειρίσεως...
Εμένα δεν έχει βόλτα έ;
10-04-2006, 21:28 #169
Originally posted by Kleanthis
Εμένα δεν έχει βόλτα έ;
10-04-2006, 21:30 #170
Originally posted by sad
ʼρρωστη;;; Καμία σχέση!! Δεν νιώθω απολύτως τίποτα μέσα μου και κάθε άλλο παρά άρρωστη! Πιο πολύ ανανεωμένη θα έλεγα! Εχασα σε 20 μέρες 9 κιλά και νιώθω ήδη άλλος άνθρωπος! Ήμουν 106,7 πριν το χειρουργείο και τώρα είμαι 97.7. Τα ρούχα αρχίζουν και μου κυλάνε...Ρεψιματα έχω ναι, αλλά μη φανταστείς, πολύ διακριτικά, από μέσα μου δηλαδή μικρά μικρά... μόνο εγώ τα καταλαβαίνω.
Όταν είμαι online μπορούμε να τα πούμε στο chat του forum real time και να σου λύσω κάθε απορία!! Είναι φανταστικό πράγμα ο δακτύλιος! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Χθες έφαγα και αρνάκι, και πατατουλες και μετά μας φέρανε και γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού από πάνω και το βράδυ έφαγα κοτοπουλο, και εκεί που είχα τύψεις, ζυγίστικα σήμερα και έχω πέσει μισό κιλό! Και αυτό γιατί; Γιατί εγώ έφαγα όσο ήθελα, χόρτασα έσκασα, δεν περιορισα τον εαυτό μου σε τίποτα, όμως η ποσότητα εκ των πραγμάτων ήταν μικρή, απλά εγώ δεν το κατάλαβα γιατί έσκασα!Θέλω να παντρευτώ αυτόν που ανακάλυψε τον δακτύλιο και να τον παντρευτώ!!!!!!
Ο γιατρός που πήγα και είδα λέγεται Κέκος. Εσύ έχεις μείνει ευχαριστημένη από τον δικό σου? αισθάνομαι τόσο άσχημα που όλο ρωτάω και ρωτάω..... αλλα την πάτησα πολύ άσχημα με τον μπαλονάκι, και αυτό γιατι με είχε πιάσει απελπισία και δεν το είχα ψάξει καλά, διάβασα μερικά πραγματακια στο internet ακόμη και τον γιατρό που μου το έκανε από το internet τον βρήκα ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!! και ο γιατρός κακός!!!! και το μπαλονάκι μία σκέτη φούσκα!!! τζάμπα τα λεφτά και την ταλαιπωρία αλλα πιοπολύ από ολα...... τζάμπα οι ελπίδες που είχα!!
Anyway..... ανυπομονώ να τα πούμε on line! φιλάκια
10-04-2006, 21:39 #171
Ελένη πριν πόσο καιρό το βαλες και σε ποιον γιατρό? είναι καλό για μας να ξέρουμε
μερικά πράγματα.. για να αποφύγουν κάποιοι άλλοι παγίδες κτλ.
κι εμένα κορυφαίος γαστρεντερολόγος μου χε προτείνει το μπαλόνι,
είναι κορυφή στη δουλειά του αλλά έχει ένα κόλλημα με το μπαλόνι..
δεν πάει να πει πως δεν ήταν και καλός γιατρός..απλώς διάβασα πολύ στο ιντερνετ
κατά του μπαλονιού και ευτυχώς δηλαδή γιατί πήγα κι έβαλα σε άλλο
γιατρό το δακτύλιο! σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις!
και μη το βάζεις κάτω! εκμεταλεύσου όσο μπορείς αυτό τον καιρό που
έχεις το μπαλονάκι! έστω -5 κιλά δεν είναι λίγα! θα συνεχίσεις την προσπάθεια σου
με λιγότερα κιλά και είναι σπουδαίο αν το σκεφτείς!
10-04-2006, 23:18 #172
Originally posted by sad
Εμένα δεν έχει βόλτα έ;
12-04-2006, 14:39 #173
Λοιπόν, χτες είχα το πρώτο μου επεισόδιο κολλήματος τροφής και είμαι πολύ υπερήφανη για τον τρόπο που το αντιμετώπισα.... Τρώω που λέτε την πρώτη μπουκιά από κοτοπουλο στήθος, πεινούσα ήμουνα ολη μέρα νηστικιά, και βιάστικα, ε και κατεβαινει μισοαμασητη μια μπουκιά κοτόπουλακι...
Νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά, σαν κόμπιασμα κάτι... παρατάω το φαγητό και σηκώνομαι όρθια να δω αν θα συνεχίσει, και συνεχιζόταν, αφού λοιπόν σιγουρεύτηκα πως είχε κολήσει η τροφή μου, αρχισα να περπατάω μέσα στο σπίτι, άκολούθησα την συμβουλή της Bionic (να ναι καλα) έκανα λοιπόν, 2-3 βόλτες μέσα στο σπιτι και... γλύστρισε... κατέβηκε μια χαρούλα.. και μετά συνέχισα το υπόλοιπο φαγητό μου με ΄λίγο περισσότερο προσοχή, και για την γεναιότητα μου και την ψυχραιμία μου κέρασα τον εαυτό μου ένα προφιτερόλ!
Ευχαριστώ!!
12-04-2006, 15:03 #174
Ευγε ! Εγω δεν μπορω να κρατηθω. Βουρ τουαλετα κ "ντακταλο"! Αλλα θα δοκιμασω να κανω το Bionic's way, μονο κ μονο για το προφιτερολ, το οποιο θα μου δωσει η sad.
Σωστα ?
12-04-2006, 15:13 #175
και οχι μονο....
12-04-2006, 15:58 #176
Τελικά αυτό το φόρουμ έχει μετατραπεί σε ροζ δωμάτιο...Απαπα τι βλέπουμε κι εμείς τα αθώα, μικρά και απονήρευτα παιδάκια!
12-04-2006, 16:10 #177
Originally posted by sad
και για την γεναιότητα μου και την ψυχραιμία μου κέρασα τον εαυτό μου ένα προφιτερόλ!
σε παρακαλώ σαντ μη ξαναγράψεις την λέξη προφιτερόλ..
είναι αυτόο που είναι όλο σσαντιγύ κτλ κτλ.. αααχχχ
bionic κρατήσου τι αξία έχει ένα προφιτερόλ μπροστά
σ' ένα λευκό μπικίνι?? sad i hate you!
12-04-2006, 18:13 #178
Τελικά αυτό το φόρουμ έχει μετατραπεί σε ροζ δωμάτιο...Απαπα τι βλέπουμε κι εμείς τα αθώα, μικρά και απονήρευτα παιδάκια!
12-04-2006, 18:15 #179
Originally posted by bionic
Originally posted by sad
και για την γεναιότητα μου και την ψυχραιμία μου κέρασα τον εαυτό μου ένα προφιτερόλ!
σε παρακαλώ σαντ μη ξαναγράψεις την λέξη προφιτερόλ..
είναι αυτόο που είναι όλο σσαντιγύ κτλ κτλ.. αααχχχ
bionic κρατήσου τι αξία έχει ένα προφιτερόλ μπροστά
σ' ένα λευκό μπικίνι?? sad i hate you!
13-04-2006, 15:16 #180
Θα ομολογήσω πως εγώ θα ... σκότωνα για ένα γλυκό του κουταλιού!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παλιά τσάκιζα ένα βάζο στην καθισιά... Έχω να φάω τέτοιο έδεσμα εδώ και 2,5 χρόνια!!!!!!!!!!!!
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή